فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💖خدایا
🌸بر محمد و خاندان پاک و مطهرش
💖درود فرست و ما را از ،
🌸زمره تقواپیشگان قرار ده
الهے آمین🌸🙏
🌸اَللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَے مُحَمَّـدٍﷺ
💖وَآلِ مُحَمـَّدﷺ
🌸وَ عَجِّـل فَرَجَهُـم
✔️🎦 #کاناݪرسمےعجایبجهان 📶
🇯🇴🇮🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
#مارمالاد_توت_فرنگی_و_هویج
برای مارمالاد هویج من نیم کیلو هویج پوست گرفته و رنده شده را با نصف لیوان آب پختم با شعله متوسط تقریبا نیم ساعت زمان می بره تا بپزه و آبش خشک بشه بعد از اینکه آبش کشیده شد و کاملا پخت با گوشتکوب برقی (یا دستی ) لهش کردم بهش ¾ لیوان شکر اضافه کردم و مجدد روی حرارت گذاشتم تا قوام بیاد توی این فاصله بعد 1 قاشق مرباخوری پر پودر ژلاتین با 2 قاشق غذاخوری آب بنماری کردم و بعد از قوام آمدن مارمالاد بهش اضافه کردم از روی حرارت برداشتم و بهش ¼ قاشق چایخوری پودر هل و 1 قاشق غذاخوری گلاب و خیلی کم وانیل اضافه کردم بعد از کمی ولرم شدن توی شیشه ریختم . .
برای مارمالاد توت فرنگی همین مراحل با 250 گرم توت فرنگی و حذف هل و 1 قاشق مرباخوری خوری سرخالی پودر ژلاتین انجام دادم
#تزیین
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#ترفند_آشپزی🍆
♦️چیکار کنید که براى سرخ كردن بادمجون کمتر روغن مصرف بشه👇🏻
🔸اول بادمجونها رو پوست میگیرم و میشورمشون بعدش برش میزنم و پهنشون میکنم روی یه پارچه تمیز که آب اضافه ایشون گرفته بشه بعدش توی روغن داغی که کمی نمک بهش زدیم با حرارت ملایم سرخشون میکنیم
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
7.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_ماکارونی
مواد لازم :
1 بسته ماکارونی فرمی
2تا3 عدد سیب زمینی آبپز خرد شده
6تا7 ورق کالباس خرد شده (من گیاهی ریختم)
10 عدد خیارشور خرد شده (من نریختم)
100 گرم نخود فرنگی
2 عدد هویج متوسط آب پز وخرد شده
(من از یک قوطی سبزیجات استفاده کردم)
3تا4 قاشق غذاخوری ماست
سس مایونز 2تا3 قاشق غذاخوری (به میزان لازم)
نمک و فلفل سیاه و آویشن به میزان لازم
آبلیمو تازه 2 تا 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
توی کلیپ ترکیب مواد مشخصه، اول سس ماکارونی رو آماده کنید.
توی یک ظرف سس مایونز (کم چرب ریختم) ماست، نمک وفلفل، پودر آویشن و آبلیمو رو بریزید وهم بزنید.
ابتدا سس سالاد رو روی ماکارونی که از قبل پخته وآبکشی کردیم وسیب زمینی آبپز میریزیم وخوب مخلوط میکنیم بعد مابقی مواد را اضافه کنید وهم بزنید بعد سالاد رو بزارید در یخچال تا چند ساعتی بمونه وبعد آمادس برای سرو، نوش جان
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
👀 من آدم خوبی هستم!
«عُجب» یعنی وقتی انسان به درون خودش مراجعه میکند، بگوید من آدم خوبی هستم.
این موجب سقوط اوست؛ چون راه خدا راه توحید و بندگی بود، آمده بودیم بگوییم ما هیچ چیز نداریم و همه چیز از خداوند است.
حجةالاسلام والمسلمین استاد وکیلی
⛑ #پـ♡ـزشڬ_ایـ♡ـرانے
••••●❥JOiN👇🏾
░҉⃟🧚🏼♀↬ @Dooctor ↶⃝⃡🧚♂
﷽
اَللّهُمَ عَجِّللِوَلیِّڪَ الفَرَج
.
#مولاجان
.
کریمکارنداردکهکیستسائلاو
کرامتیبنمایاحســــنعزیزالله
【﷽】
#رساله_تمام_مراجع✍👇
❣ @Resule10 ❣
#شير_برنج
▫️برنج يك پيمانه
▫️شير حدود 1.5 ليتر
▫️گلاب يك سوم پيمانه
▫️خامه صد گرم
▫️عرق هل يا پودر هل يك ق چ
▫️شكر بسته به ذائقه خودتون
▫️نمك مقدار كمي
🔸ابتدا برنج رو از قبل خيس ميكنيم بهتره كه نيم دونه باشه و بعد با شعله كم بزاريد تا بپزه و شكفته بشه از همون اول يك ليوان شير هم بهش اضافه كردم تا با برنج بپزه و حسابي نرم بشه تمام شير رو كم كم اضافه ميكنيم تا تموم بشه در آخر پخت گلاب وخامه رو اضافه ميكنيم وهمين طور پودر هل بعد از چند دقيقه شعله رو خاموش كرده ودر ظرف سرو ميريزيم وتزيين ميكنيم وبا دارچين وشيره انگور يا خرما يا مرباي گل محمدي كه طبع گرمي دارن نوش جان ميكنيم تا سردي غذا رو بگيره💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#باقلا_فسنجان 🥘 😋
▫️نمک و گلپر و زردچوبه به مقدار لازم
▫️رب انار2 قاشق غذا خوری
▫️رب گوجه فرنگی3 قاشق غذا خوری
▫️پیاز (سرخ کرده)3 قاشق غذا خوری
▫️گردو150 گرم
▫️لوبیا چیتی1 پیمانه
🔸ابتدا لوبیا چیتی را با مقداری روغن تفت داده و بعد با مقداری نمك آبپز كنید.
گردو را آسیاب كرده و با ربانار، رب گوجهفرنگی و آب در ظرفی جداگانه بریزید. نمك، فلفل، گلپر و زردچوبه را به آن اضافه كنید و با مقدار كمی آب اجازه دهید تا بجوشد .
بعد از نیم ساعت آب لوبیاچیتی پخته شده را گرفته و به گردو اضافه كنید تا بپزد در انتها پیازداغ را به مواد اضافه كنید
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ته_دیگ_برگ_مو
کف قابلمه روغن بریزید دُم برگ موهای کوچیک رو بگیرید کف قابلمه بچینید روش برنج زعفرانی بریزید که دلبرتر بشه وبعد برنج ساده ودر آخر برنج روبه مدت چهل و پنج دقیقه دم کنید و روغن برنج رو بدین ودر ظرف مخصوص برگردونید به همین راحتی☺😍👌🏼
نکته :این ته دیگ مزه خاصی نداره فقط تزیینی هستش
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میگو سوخاری با سس مخصوص
ابتدا کمر میگو ها را پاک کرده و میگو ها را شسته و بعد با پیاز و نمک و زرد چوبه و یک عدد سیر رنده شده مزه دار کنید.
خب حالا باید آرد هم مزه دار کنیم درون ارد هم کمی نمک و زرد چوبه و نصف ق غ پودر شنبلیله خشک بریزید و هم بزنید. میگو ها را ابتدا درون ارد مزه دار شده بریزید . تمام قسمت های میگو همه جاش رو اردی کنید بعد یه تیکه کوچولو از دم میگو رو بلند کنید و اروم بزارید توی یک لیوان پر از آب و سریع بردارید و بزارید توی ظرف ارد سوخاری.( من از آرد سوخاری مارک پانکو استفاده کردم طعم پاپریکا که تند نباشه)
پس شد آرد ،آب ،آرد سوخاری و بعد سرخ کردن.
من از ارد سوخاری مارک پانکو استفاده کردم رنگش نارنجی رنگه بینهایت میگو ها رو ترد و سوخاری کرد. از سوپر مارکت ها تهیه کنید بعضی از پودر ها بی نهایت تند هستن اونا عکس فلفل روشه حواستون باشه. پشت پاکت نوشته طعم پاپریکا هم خوشرنگه هم تند نیس.
عاشقش میشید حتما درست کنید و لذت ببرید. من از ارد سفید مخصوص کیک استفاده کردم ارد نانوایی هم میشه
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡