#تاس_کباب گوشتی
ابتدا یک عدد پیاز متوسط رو رنده کردم بعد ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کردم بعد نمک فلفل پودر زیره ،پودر کاری ،دو قاشق آرد من کمی آرد برنج هم بهش اضافه کردم و با دستم خوب چنگ زدم و مخلوط کردم بعد مثل کله گنجشکی گرد کردم مواد رو بعد سرخ کردم و داخل سسی که از قبل آماده کردم خوابوندم و گذاشتم رو شعله قل ریز بزنه تا خوب مزه دار بشه و کنارش رو با بادمجان و سیب زمینی و گوجه سرخ شده سرو کردم جاتون سبز عالی شد 👌😋👌😇 رسپی سس👈 دوقاشق رب گوجه رو با یک فنجان آب و یک قاشق روغن و نمک و فلفل و آویشن مخلوط کردم 🌹
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#دلمه_مرغ_اسفناج
طرز تهیه:
گام اول: سینه مرغ را بین دو نایلون قرار دهید و با بیفتک کوب دو طرف آن را بکوبید تا پهن و نازک شود.
گام دوم: دو طرف سینه های مرغ را نمک، فلفل و آبلیمو بزنید.
گام سوم: ورقه های ژامبون را روی سینه مرغ قرار دهید و پس از قرار دادن مقداری اسفناج پخته روی آن، سینه مرغ را رول کنید.
گام چهارم: سینه مرغ رول شده را ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ زده شده و بعد از آن در آرد سوخاری بغلطانید.
گام پنجم: دلمه های مرغ را درون روغن با حرارت کم سرخ کنید.
گام ششم: توسط یک چاقوی تیز، سینه مرغ را بصورت اسلایس برش دهید و درظرفی زیبا بچینید. دلمه مرغ را با سس کچاپ سرو کنید.
امیدوارم از تهیه دلمه مرغ و اسفناج لذت برده باشید.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀طرز سالم نگه داشتن میوه ها و سبزیجات تا یک هفته و بیشتر ...
✨﷽✨
✍داستان کوتاه پند آموز
💭 یه روز یه خانم مثل هر روز بعد ازکلی آرایش کنار آینه ،پوشش نامناسب راهی خیابونای شهرشد. همینطوری که داشت می رفت وسط متلک های جوونا یه صدایی توجهش را جلب کرد:خواهرم حجابت
خواهرم بخاطر خدا حجابت رو رعایت کن
نگاه کرد،دید یه جوون ریشوئه
ازهمونا که متنفر بود ازشون با یه پیرهن روی شلوار
به دوستش گفت باید حال اینو بگیرم،وگرنه خوابم نمیبره. تصمیم گرفت مسیرش و به سمت اون آقا کج کنه ویه چیزی بگه دلش خنک شه
💭 وقتی مقابل پسر رسیدچشماشو تا آخر باز کرد و دندوناشو روی هم فشار داد وگفت تو اگه راست میگی چشمای خودتو درویش کن با اون ریشای مسخره ات، بعدشم با دوستش زدن زیر خنده و رفتن ، پسر سرشو رو به آسمون بلند کردو گفت: خدایا این کم رو ازمن قبول کن
💭 پسره از ماشین پیاده شد و چند قدمی کنار دختر قدم زدو به یک بار حمله کردو به زور اورا به سمت ماشینش کشید. دختر شروع کرد به داد و فریاد، اما اینار کسی جلو نیومد، اینبار با صدای بلند التماس کرد، اماهمه تماشاچی بودن ، هیچکس ازاونایی که تو خیابون بهش متلک می انداختن وزیباییشو ستایش می کردن 'حاضر نبودن جونشو به خطر بندازن
💭 دیگه داشت نا امید می شد دید یه جوون به سمتشون میدوه و فریاد میزنه، آهای بی غیرت ولش کن، مگه خودت ناموس نداری ، وقتی بهشون رسید ،سرشو انداخت پایین و گفت خواهرم شما برو.و یه تنه مقابل دزدای ناموس ایستاد
💭 دختر درحالی که هنوز شوکه بود و دست وپاش می لرزید یکدفعه با صدای هیاهو به خودش اومد و دید جوون ریشو از همونا که پیرهن روی شلوار میندازن و ازهمونا که ب نظرش افراطی بودن افتاده روی زمین و تمام بدنش غرق به خون و ناخوادآگاه یاد دیروز افتاد
وقتی خواستن به زور سوارش کنن همون کسی ازجونش گذشت که توی خیابون بهش گفت:خواهرم حجابت!
🌹مثل شهید امر به معروف علی خلیلی🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دمپختک
برنج 3 پیمانه
باقالی زرد یا همون لپه باقالی یا باقالا خشک 150 گرم
پیاز دوعدد متوسط
زردچوبه دو یا سه ق م
نمک، فلفل و زعفران به مقدار لازم
رب دو ق غ
ترشی سیر ترشی یا ماست به سلیقه خودتون
پیاز ها رو نگینی خرد کرده و سرخ کنید تا یک پیاز داغ خوشرنگ بدست بیارید.
برنج و خیس کنید و بهش نمک بزنید و کنار بگذارید.
باقالی ها رو بزارید تا خیس بخورن چند دقیقه کافیه بعد روی گاز بزارید تا پخته بشه که 5 دقیقه در صورت پزا بودنشون خوب هست آب اون که رو به اتمام بود بهش زردچوبه، پیاز داغ، نمک و زعفران اضافه کنید و خوب با هم ترکیبشون کنید حواستون باشه که خیلی باقالی ها پخته و له نشن.
برنج را روی گاز قرار بدین وقتی آبش کم شد باقالی رو بهش اضافه کنید و به آرامی ترکیبشون کنید میتونید رب هم بزنید تا خوشرنگ تر بشه.
حالا درب ظرف و بزارید تا دم بکشه نیم ساعت تا نهایت 45 دقیقه عالیه فقط شعله پخش کن فراموش نشه تا تهدیگتون نسوزه.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋خوراک مرغ رژیمی و خوشمزه 😋
مواد لازم :
مرغ 500 گرم
سیب زمینی 3 عدد متوسط
هویج دو عدد
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
فلفل سبز 4 عدد ( تند یا شیرین به دلخواه)
رب گوجه دو قاشق غ
پوره ی گوجه 4 قاشق غ
پیاز کوچک 10 الی 15 عدد
سیر به دلخواه
زرد چوبه یک قاشق چای خوری
آویشن یک ق چایخوری
پاپریکا یک قاشق چایخوری
روغن 5 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم .
برای تهیه ی این خوراک مرغ بسیار لذیذ فقط کافیه تمام مواد رو با هم مخلوط کنید و روی خوراک رو در ابتدا با کاغذ روغنی و سپس فویل بپوشید و در فر با دمای 180 الی 200 درجه به مدت 30 الی 45 دقیقه قرار بدید .در آخر فویل و کاغذ روغنی رو بردارید تا سطح مواد با گریل برشته بشه . نوش جان 😋😍👌
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_توت_فرنگی🍓🍧
بدون ثعلب و هم زدن
توت فرنگی 250 گرم = توت فرنگی تمیز شده 200 گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد
شکر یک سوم لیوان حدود 80 گرم
وانیل نوک ق م
شیر نصف لیوان
خامه فرم گرفته 250 گرم اگه از خامه صبحانه استفاده میکنید 350 گرم و یکی دو قاشق شکر هم بیشتر بریزید
رنگ خوراکی صورتی یکیدو قطره قابل حذف هست.
سالاد کلم کلاسیک
مواد لازم:
200 گرم کلم (مخلوط کلم سفید و بنفش)
100 گرم هویج
پیازچه خرد شده به میزان دلخواه
مواد سس👇
150 گرم ماست غلیظ کم چرب(یا ماست یونانی)
2 قاشق غذاخوری سرکه سیب یا آبلیمو(ویا سرکه بالزامیک سفید)
1/2 قاشق غذاخوری سیر رنده شده
1 قاشق غذاخوری سس مایونز یا سس خردل(اختیاری)
نمک،فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
کلم و هویج را خرد کنید(هویج را به دلخواه میتونید رنده کنید) و در کاسه سرو بریزید،در یک ظرف جدا مواد سس را کامل با هم مخلوط کنید و روی سالاد ریخته و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند و با پیازچه خرد شده تزیین کرده و سرو کنید(برای اینکه سالاد طعم بهتری داشته باشد برای چند دقیقه یخچال گذاشته و بعد سرو کنید)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای ظهرتون🍃
زيباترين حسها رو خواهانم!🌸
حس قشنگ آرامش🍃
حس وجودخدا در قلبتون🌸
حس لطافت گلها🍃
حس باران توفصل گرما🌸
وحس داشتن دوستانِ خوبی🍃
مثل شما!🌸
#ظهرتون_بخیر
༊͜͜͡࿐ྀུ͜🌱❤️🌱࿐ུ◈༊͜͜͡࿐ུ
🌸🍃🌼🍃🌸🍃💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
سالاد ذرت و لوبیا چشم بلبلی
مواد لازم برای4 نفر
مواد اصلی
لوبیا چشم بلبلی (پخته) 2 لیوان
ذرت (پخته) 3 لیوان
اسفناج (پخته) 2 لیوان
پیاز قرمز خردشده 1 عدد
سس سالاد
سس مایونز 3 قاشق غذا خوری
ماست سفت 3 قاشق غذا خوری
آبلیمو تازه 3 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل ،پودر سیر،آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه
1- همه ی مواد را مخلوط کنید
2- سالاد دو تا سه ساعت در یخچال بماند
سایر نکات
این سالاد برای مهموني ها تولد ها خیلی مناسبه ميتونين از مغز ها هم توش استفاده کنین مثل مغز گردو و بادام
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خربزه با ژله
نکته خاصی نداره ولی بازم توضیحات رو اضافه میکنم .
یه بسته ژله آلبالو رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کردم گذاشتم کنار تا خنک بشه و خربزه رو نصف کردم و تخماشو در آوردم و روی دو تا فنجان فیکس کردم که تکان نخوره و ژله خنک شده رو داخلش پر کردم
و گذاشتم یخچال ،بعد از دو سه ساعت که ژله کاملا بست، پوست خربزه رو جدا کرده و لایه لایه برش زدم به همین راحتی
✅هنگام نداری آبروی شوهر را نریز
💫 دو سه روز غذا در خانهٔ حضرت زهرا سلام الله علیها نبود. حضرت زهرا (س) به امیرالمومنین علیه السلام هیچ نگفت، تذکر نداد. یک روز حضرت امیر علیه السلام مشاهده کرد که رنگ و روی حسنین علیهم السلام پریده، رنگ صورت آنها نیست. معلوم شد که سه روز است غذا در خانه نبوده، حضرت امیرالمومنین علیه السلام به حضرت زهرا سلام الله علیها فرمودند: «چرا به من نگفتی تا برای بچه ها یک چیزی تهیه کنم.»
💫حضرت زهرا سلام الله علیها عرض کردند: پدرم در شب عروسی به من سفارش کردند که از شوهرت چیزی تقاضا نکن. شاید نداشته باشد و از تو خجالت بکشد. من به وصیت پدرم عمل کردم.
💫 چقدر خوب است که پدرها شب عروسی به دخترشان این مطالب رو بگویند. تذکر بدهند که اگر شوهرت وضع مالیاش خوب نبود، به کسی نگو. آبروی شوهرت را نریز. صبرکن.
💫 بعضی مادرزن ها هم عالی هستند. شنیدم زنی عصبانی شد واز خانه شوهرش قهر کرد و به خانه پدر آمد. مادر او را راه نداد و گفت: «برو زندگی کن! برو زندگی کن!» رفت و زندگی کردند عالی، باهم خوب هم شدند.
📚از بیانات ارزشمند آیت الله مجتهدی(ره)
#رب_فلفل 🌶 😋
▫️گوجه فرنگی یک کیلو
▫️فلفل پاپریکا و سبز . یک کیلو
▫️فلفل تند 250 گرم
🔸پاپریکا رو کبابی کرده و پوست بگیرید
گوجه رو داخل اب جوش بلاچ کرده و پوست بگیرید
دانه های فلفل تند رو خارج کنید
همه رو با هم تو غذاساز میکس کنید رو حرارت بزارید
میتونید بعد پخت با گوشت کوب برقی میکس کنید فرقی نداره
دایم رو حرارت بمونه تا به غلظت رب هیچگونه اب نداشته باشه برسه نمک بزنید داخل شیشه تمیز ریخته روی سطح شیشه روغن بریزید در شیشه رو خوب کیپ کنید
داخل یخچال نگهداری کنید
♦️حتماا موقع پاک کردن فلفل تند دستکش درست کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سبد سبد گل مهر تقدیم
🕊حضورسبزتان
🌸یہ دنیاعشق و وفا
🕊نثارهمراهیپرفروغتان
🌸دعای خیر
🕊بدرقہ راه زندگیتان
💗دلتون شاد ولبتون خندون
༅͢͜͡❉ٜٜٜٜٜٜٖٖٖٖٜ͢͜͡❉͜͢͡༅🌺༅͢͜͡❉ٜٜٜٜٜٜٖٖٖٖٜ͢͜͡❉͜͢͡
🌸🍃🌼🍃🌸🍃🌼🌓🔥𝐉𝐎𝐈𝐍 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋👇🏻👇🏻
👇 🇯🇴🇮🇳 👇
➖➖➖➖➖➖➖
✔️🎦 #کاناݪرسمےعجایبجهان 📶
🇯🇴🇮🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
تولِه پلو و ماهیچه
جنوبیا خوب میدونن سبزی توله چیه😍خشک شدشو مس شوید تو پلو و تازشو توی ماست میریزیم
برای پخت ماهیچه خوشمزه و لذیذ:
ماهیچه رو توی کره سرخ کنید
پیاز و توی کره ماهیچه سرخ کنید ، رب بزنید و خوب تفت بدین رنگش وا شه.
ادویه ، نمک ، زیره ، پودر لیمو عمانی ، فلفل بزنید.
دوتا لیمو عمانی و دوتا هویج از وسط نصف شده بهش اضافه کنید . برگ بو هم میتونید دوتا بندازید ولی من استفاده نکردم .
اب اضاف کنید اخر سر غلیظ شد زعفرون دم کرده اضاف کنید
توله پلو هم مثل شوید پلو میشه فقط زیاد نزنید تلخ میشه😊 فصل توله تابستونه😋
#آلبالو_پلو
البالو:600 گرم
شکر:250 گرم
فیله مرغ:10 عدد
گوشت:300 گرم
خلال پسته:به مقدار لازم
زعفران:به مقدار لازم
برنج:6 پیمانه
کره:50 گرم
پیاز اب گرفته شده:1 عدد
فلفل و نمک:به مقدار لازم
طرز تهیه:
هسته های البالو رو جدا کردم و شکر رو هم به البالو های هسته گرفته شده اضافه کردم و حدود یک ربع روی حرارت ملایم زمان دادم تا کمی بجوشه و از روی حرارت برداشتم.
برنج رو ابکش کردم و گذاشتم دم بکشه.
پیاز اب گرفته شده و گوشت رو همراه کمی نمک و فلفل و پودر زعفران مخلوط کردم و بعد از قلقلی کردن،کوفته هارو با کره و روغن سرخ می کنم.
فیله های مرغ رو از چند ساعت قبل داخل پیاز و زعفران و فلفل و نمک مزه دار کردم، و از وسط (قسمت بلند و باریک فیله)نصف کردم و به شکل حلزونی فرم دادم و با خلال دندان فیکس کردم و با کره سرخ کردم.
کمی برنج رو با زعفران و کمی هم با شربت البالو اماده شده، ترکیب کردم تا رنگ بگیره.
خلال پسته رو هم در حد سی چهل ثانیه با روغن تفت دادم.
برنج رو کشیدم و البالو ها رو همراه مقدار کمی شربت میان برنج ریختم و در اخر با خلال پسته،البالو اماده شده و برنج زعفرانی و برنج البالویی و با کوفته ها و فیله های حلزونی تزیین کردم.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#آش_خیار_چمبر_اراک
#آش_خیار
#آش_خیار_چمبر
مواد لازم:
بلغور گندم و عدس
خیار چنبر (ترجیحا بلند و باریک):۱کیلو گرم
سبزی آش:کمی،۲۰۰گرم
پیازو سیر
کشک
نعنا
نمک و فلفل
طرز تهیه:
عدس و بلغور گندم رو خیس کنیبن.
پیاز رو خرد کنیبن.
تفت بدین ،بلغور و عدس و بزارین تا کاملا بپزه.
خیار چنبرها را پوست بگیرین و نصف کنین، اگه خیار چنبرها بزذگ و تخمی هستن، تخم های خیار رو خارج کنین ، خیارها رو خرد کنین ، درون تابه مقداری روغن بریزین سپس خیارهای خرد شده رو کمی تفت بدین تا نرم بشن.
توجه داشته باشید كه خیار نباید له بشن👍🏼
خیارهای تفت داده ، رو به قابلمه آش اضافه کنین ، سبزی رو هم اضافه کنیبن.
پس از اینکه مواد پخته شدن و آش جا افتاد، نمک ، فلفل و کشک و اضافه کنبن .
۵ دقیقه صبر کنید سپس آش را از روی حرارت بردارین با پیاز داغ و نعنا و سیر داغ تزیین كنین.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🍎عصر تابستانی
🌸با عطر و بوی یاس
🍎کنار خانواده
🌸حـال خوشی دارد
🍎دنیـا را برایت شـاد
🌸و شـادی را بـرایت
🍎دنیـا دنیـا آرزومـندم
🌸 #عصر_زیباتون_بخیر
༅͢͜͡❉ٜٜٜٜٜٜٖٖٖٖٜ͢͜͡❉͜͢͡༅🌺༅͢͜͡❉ٜٜٜٜٜٜٖٖٖٖٜ͢͜͡❉͜͢͡
🌸🍃🌼🍃🌸🍃🌼🌓🔥𝐉𝐎𝐈𝐍 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋👇🏻👇🏻
👇 🇯🇴🇮🇳 👇
➖➖➖➖➖➖➖
✔️🎦 #کاناݪرسمےعجایبجهان 📶
🇯🇴🇮🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
#_خورشت_تره
مواد لازم📝
▫️گوشت گوساله
▫️لوبیا سفید
▫️پیاز
▫️ادویه
▫️رب دو ق غ
▫️سبزی تره
▫️لیمو عمانی یا آبغوره
✍طرز تهیه:
یه پیاز رو خلالی خرد کردم و کمی تفت دادم بعد گوشت رو بهش اضافه کردم تا سرخ شه ادویه رو اضافه میکنیم و اب رو به اندازه کافی میریزیم لوبیا رو که از شب خیس کردیم اضافه میکنیم و میزاریم نیم پز بشه تره رو یه تفتی میدیم و رب رو اضافه میکنیم و بعد رب و نمک و تره و لیمو عمانی رو به گوشت اضافه میکنیم ومیزاریم بپزه و خوب جا بیفته و همراه برنج سرو میکنیم
@💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#شربت_زرشک
* زرشک - 50گرم * عسل - به مقدار لازم
برای تهیه این شربت، زرشک ها را که اگر تازه باشه خیلی بهتره، تمیز کنید و با آب سرد بشویید. در ظرف شیشه ای به اندازه 4 تا 5برابر وزن زرشک ها آب اضافه کنید و برای چند دقیقه بجوشانید. ظرف را از روی حرارت بردارید و بعد از خنک شدن زرشک ها را له کنید و به مدت 24ساعت یک جای خنک بگذارید تا زرشک خوب رنگش را پس بدهد. مخلوط را صاف کنید و در یک بطری بریزید و در یخچال نگه دارید. موقع مصرف عسل اضافه کنید. این شربت برای صفراوی مزاج ها بسیار مفید است.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
(وقتی چترت خداست)
بگذار ابر سرنوشت هر چقدر میخواهد ببارد
(وقتی دلت با خداست)
بگذار هر کس میخواهد دلت را بشکند
(وقتی توکلت با خداست)
بگذار هر چقدر میخواهند با تو بی انصافی کنند
(وقتی امیدت با خداست)
بگذار هر چقدر میخواهند نا امیدت کنند
(وقتی یارت خداست)
بگذار هر چقدر میخواهند نا رفیق شوند
(همیشه با خدا بمان )
چتر پروردگار، بزرگترین چتر دنیاست
چتر خدا بالای سر زندگیتون دوستان مهربان💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
#خاگینه_پاپیون
دستور : خاگینه پاپیونی
دوعدد تخم مرغ رو با ی ق چ وانیل هم میزنیم.بعد نصف لیوان ماست و دو ق غ روغن مایع اضافه میکنیم هم میزنین بعد دو پیمانه ارد و دو ق چ پکینگ پودر اضافه کرده ورز میدهیم نیم ساعت استراحت داده بعد با وردنه باز میکنیم دایره شکل قالب زده و بشکل پاپیون جمع میکنیم و ی نوار دور خمیر میپیچیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم.
برای شربتش دو لیوان شکر و دو لیوان اب و کمی زعفران و ی ق چ ابلیمو میزاریم رو حرارت تا شکر حل بشه ووشربت باید خنک باشه و خاگینه هامونو داغ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بادمجون_حصیری یا_بقچه_ای 😋
🕊♥️🕊
#کیک_تخم_خرفه 🥮 😋
▫️تخم مرغ3عدد
▫️شكر 1ليوان
▫️روغن مايع1ليوان
▫️شير1ليوان
▫️رنده پوست ليمو1ق غ
▫️آبليموچند قطره
▫️تخم خرفه3ق غ
▫️آرد2ليوان
▫️بكينگ پودر 1ق م
🔸ابتدا تخم مرغ و شكر را با دور كند همزن ميزنيم تا كف كنه بعد رنده پوست ليمو را اضافه كرد بعد روغن مايع و همچنين شير را اضافه كرده هم ميزنيم حالا همزن وا كنار گزاشته و ابليمو را اضافه كرده و ارد را ك همراه بكينگ پودر چند بار الك كرد
اروم اروم اصافه ميكنيم در اخر تخم خرفه را مخلوط كرده و توي قالب ك از قبل چرب كرديم ريخته و توي فر با درجه حرارت 180بمدت 35دقيقه قرار ميدهيم
✨﷽✨
📚 #حکایتیبسیارزیباوخواندنی
قصابی در حال کوبیدن ساطور بر استخوان گوسفند بود که تراشه ای از استخوان پرید
گوشه چشمش. ساطور را گذاشت و ران گوشت را برداشت و به نزد طبیب رفت و ران گوشت را به او داد و خواست که چشمش را مداوا کند. طبیب ران گوشت را دید طمع او را برداشت و فکر کرد حالا که یکی به او محتاج شده باید بیشتر از پهلوی او بخورد بنابراین مرهمی روی زخم گذاشت و استخوان را نکشید. زخم موقتا آرام شد. قصاب به خانه رفت. فردا مجددا درد شروع شد به ناچار ران گوشتی برداشت و نزد طبیب رفت. باز هم طبیب ران گوشت را گرفت و همان کار دیروز را کرد تا چندین روز به همین منوال گذشت تا یک روز که قصاب به مطب مراجعه کرد طبیب نبود اما شاگرد طبیب در دکان بود. قصاب مدتی منتظر شد اما طبیب نیامد. بالاخره موضوع را با شاگرد بیان کرد. شاگرد طبیب بعد از معاینه کوتاهی متوجه استخوان شد و با دو ناخن خود استخوان را از لای زخم کشید و مرهم گذاشت و قصاب رفت. بعد از مدتی طبیب آمد از شاگرد پرسید. کسی مراجعه نکرد. گفت چرا قصاب باشی آمد. طبیب گفت: تو چه کردی؟ شاگرد هم موضوع کشیدن استخوان را گفت. طبیب دو دستی بر سرش زد و گفت: ای نادان آن زخم برای من نان داشت تو چطور استخوان را دیدی نان را ندیدی.
گرچه لای زخم بودی استخوان
لیک ای جان در کنارش بود نان
📚 بهارستان جامی
🌸یک سلام گرم
🌷با عطر گل رز
🌸و به لطافت لبخند خدا
🌷برایتان چیدهام
🌸تا روزتان بخیر
🌷دلتان شاد و زندگیتان
🌸هرلحظه زیباتر شود
🌷 #سلام_روزتون_گل