💕نگران چی هستی؟
💕گاهی خدا درها و پنجره ها
💕را قفل میکنه
💕زیباست
💕اگر فکر کنی بیرون طوفانه
💕وخدامیخواد از تو محافظت کنه
💖Join👇
🌸
✔️🎦 #کاناݪرسمےعجایبجهان 📶
╭─┅═ঊঈ❤️👇ঊঈ═┅─╮
💎 @Ajaieb_Jahan
╰─┅═ঊঈ❤️👆ঊঈ═┅─╯
سرچشمه
حيات آدمى "دل" است
هر آنچه را
كه از دل بگذرانيم
دير يا زود همان
در زندگيمان رخ خواهد داد
پس، به دل بيآموزيم
که فقط نيكى ها
را از خود بگذراند❣
💖Join👇
ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃
▹•🎈•◃
〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗
•════⊰💓⊱════•❦
♡تارت سیب♡
🥯مواد لازم👇🏻
125 گرم کره به دمای محیط رسیده یا مارگارین
1 عدد تخم مرغ
نصف لیوان شکر
نصف پاکت بکینگ پودر
آرد به میزان لازم ( تقریبا 2 لیوان و 2 ق سوپخوری)
🥯برای مواد سیبی👇🏻
4 عدد سیب متوسط ( یا 3 عدد بزرگ)
2 ق غ شکر
1 ق م دارچین
🥯برای روی تارت👇🏻
پودر قند
🥯طرز تهیه👇🏻
ابتدا مواد سیبی رو آماده میکنیم سیب ها رو پوست کنده و رنده میکنیم دارچین و شکر رو اضافه کرده و می پزیم سپس از روی اجاق برداشته و میذاریم خنک بشه سپس خمیر تارت رو آماده میکنیم داخل ظرفی تخم مرغ،کره و شکر رو خوب هم میزنیم بعد بکینگ پودر و آرد رو آروم آروم اضافه میکنیم خمیر بدست اومده باید مثل لاله گوش نرم باشه و به دست نچسبه.
خمیر رو 15 دقیقه استراحت میدیم .خمیر و مواد میانی شو داخل ظرف تارت پهن میکنیم. از این خمیر به انداره پرتقال بر میداریم بقیه خمیر رو داخل ظرف متوسط بورجام یا ظرف تارت پهن میکنیم روی خمیر مواد سیبی مون رو میریزیم و صاف میکنیم.
خمیری که به اندازه پرتقال برداشته بودم رو باز میکنیم و برش میزنیم و روی تارت میذاریم ، سپس داخل فر از قبل گرم شده با دمای 185 درجه تا زمانیکه طلایی بشه میپزیم و بعد پخت روش پودر قند میپاشیم و سرو میکنیم.
نوش جان❤
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ظهرتون زیبا و بخیر🌹🍃✌️🏻
براے امروزتان
آرزو کردم
که خداے مهربون
هدیہ دهد بہ شما
طبقے ازشادے هاے
بي دلیل
روزے آرام و ذهنے پاک
ایام به کام"
"ظهر تون بخیر"
🌹🌹💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#هویج_پلو 🍛 😋
🔸 که نصف سینه ی مرغ رو با پیاز و یه حبه سیر چرخ کردم . نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه و پاپریکا و دو قاشق زعفرون دم کرده زدم و گذاشتم یک ساعت تو یخچال استراحت کنه و بعد قلقلی و سرخ کردم
بقیه مراحل شبیه هویج پلو هست
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_سیب_زمینی
مواد لازم
سیب زمینی متوسط : نیم کیلو جعفری خورد شده: یک کاسه ماست خوری
گوجه گوشتی: سه عدد متوسط
پیاز: یک عدد متوسط
فلفل و نمک: به مقدار کافی
طرز تهیه
ابتدا سیب زمینی ها رو لایه لایه برش بزنید و سرخ کنید.
گوجه رو نصف کنید و بعد قسمت دانه هاش رو در بیارید. چون قسمت وسط گوجه آبدار هست، باعث میشه سالاد آبکی و شل بشه. سیب زمینی ها رو خمیری و بدجور میکنه. فقط قسمت گوشتی گوجه رو برای سالاد نگه دارید.
پیاز و جعفری و اسفناج رو هم خورد کنید.
بعد از اینکه سیب زمینی ها رو سرخ کردین، گوجه، پیاز و سبزیجات رو بهش اضافه کنید. فلفل و نمک هم به مقدار کافی توی سالاد بریزید. دوست داشتین این سالاد رو با سس سفید یا کچاپ میل کنید
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
10.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورشت_هویج
پارت اول
مواد لازم:
روغن به مقدار لازم
1 پیاز خرد شده
زردچوبه به مقدار لازم
6عدد فیله مرغ خرد شده
نمک، فلفل سیاه، کاری به مقدار لازم
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
25 گرم کره آب شده
4 عدد هویچ متوسط خلالی شده
نصف لیموترش
زعفران دم کرده بمقدار دلخواه
دو لیوان آب
••••••••••••••••
*خورشت رو یکساعت روی شعله متوسط میذاریم تا جا
#خورشت_گوجه_سبز 🥘 😋
🔸اول سبزی که شامل نعنا و جعفری را پاک کرده و خوب شسته و ریز خرد کنید و در مقداری روغن کمی سرخ کنید و کنار بذارید .
گوشت را با یک عدد پیاز بزرگ و دو عدد سیر تفت داده کمی زردچوبه و فلفل اضافه کرده وبعد به مقدار لازم آب اضافه کنید . بعداز این که گوشت ها نیم پز شد سبزی سرخ شده را بهش اضافه کنید وبا حرارت ملایم اجازه بدید تا به روغن بیافته. حدودا نیم ساعت قبل از سرو گوجه سبزها را خوب شسته وبه خورش اضافه کنید
این خورشت رو می تونید با مرغ و یا گوشت خورشتی تهیه کنید
6.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شام_فوری☝️☝️
با نون تست👌
حتما ببینید✔️
💞با ما کدبانو بشید💞
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تزیین_ملون☝️😍
خیلی جالبه
💞با ما کدبانو بشید💞