8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام ب روی ماهتون 🌸
این تاسوعای حسینی بهتون تسلیت میگم 🖤
انشالله که به خواسته های دلتون برسید
تو این شبای عزیز ماهم دعا کنید 🙏🏻
#تر_حلوای_شیرازی
موادلازم:
2 پیمانه آرد گندم
1پیمانه شکر
( به ازای هرپیمانه ارد نصف پیمانه شکر اضاف کنید )
1پیمانه اب
1/5پیمانه گلاب
زعفران دم کرده به میزان لازم
هل چندعدد
ارد را بو داده تا تغییر رنگ دهد با شعله ملابم بعد الک کرده وکنار گذاشته
برای شربت
شکر ،اب،گلاب ،زعفران را روحرارت ملایم بذارید نیاز ب جوشیدن نداره شکر که حل شد حرارت را خاموش کرده هل باز شده هم بهش اضاف کنید وبعد که به ارد وروغن خواستبد اضاف کنید ،خارجش کنید از شربت ،ارد رو مجدد روی حرارت گذاشته بهش روغن اضاف کنید به مقدارلازم بعد بهش شربت رو در دو مرحله اضاف کرده باشعله بالا وقتی اب حلوا چیده شد اگر حالت گهواره ای درمد حلواتچن امادست من با باماسوره توی نون مخصوص حلوا ریختم شما هم هرجپر دویت داشتید تزیین کنید
نوش جان 😋
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
راتا مرغ و گردو
#فینگرفود
سینه مرغ پخته و چرخ شده ۳۰۰گرم، پنیر لبنه ۱۰۰ گرم، گردو خرد شده ۳۰ گرم، سس مایونز ۶۰ گرم، پیازچه خرد شده ۳ ق غ، سیب زمینی پخته رنده شده ۶۰ گرم
برای این راتا،مرغ را با پیاز آب پز کرده و بعد از خنک شدن چرخ میکنیم و بقیه مواد را اضافه کرده و همه راباهم مخلوط میکنیم وداخل یخچال میگزاریم حدود نیم ساعت. بعد نان تست را باهرشکل کاتری خواستین برش داده و به کمک کاتر،از راتا روی نان تست ریخته وصاف میکنیم وآرام ازکاتر جدا میکنیم تاصاف ویکدست شود.
نکته:گردو در این راتا باید خیلی پودر نشود و زیر دندان بیاید.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
رول بیکن و فیله مرغ شیرین
مواد لازم:
سینه مرغ بی استخوان و بدون پوست_ 2 عدد
بیکن یا ژامبون 90 درصد_ 8 تا 12 عدد که هر کدام به 2 یا 3 قسمت برش خوردهاند.
شکر قهوهای_ سه چهارم فنجان
نمک و فلفل
جعفری برای تزئین
طرز تهیه:
ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید.
سینی فر را با فویل آلومینیمی بپوشانید. این کار شما را از تمیز کردن میلههای چرب شده فرتان نجات میدهد!
فیلهها را به مکعبهای 3 سانتیمتری تقسیم کرده و سپس با نمک و فلفل طعمدارشان کنید.
بسته به ضخامت بیکنتان آن را به برشهای دو یا سه قسمتی تقسیم کنید.
هر فیله را با یک برش بیکن بپیچید. نیازی به خلال دندان نیست! بیکن به راحتی به فیلهها میچسبد.
رولها را در شکر قهوهای بغلتانید و مطمئن شوید همهجای رولتان شکرین شده است.
رولها را در سینی فر بچینید و باز نمک و فلفل بارانش کنید!
اجازه بدهید رولها 45 دقیقه در فر بمانند تا بیکن حسابی خوب و ترد شود.
رولهای هوسانگیزتان را با جعفری تزئین کنید.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🌹🍃🌹
یک دنیا "ارادت"🌹🍃
تقدیم به دوستانی🌹🍃
که "بهانه مـهر"❤🌹🍃
و سرآمدِ "عـشقند"❤🌹🍃
و هميشه ...🌹🍃
"همراهان لحظه هایمان"🌹🍃
هستید🌹
پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
رانی هلو 😋
🍑یک کیلو هلو زعفرانی، ۴ پیمانه آب، یک پیمانه شکر، نصف یک عدد لیمو ترش
🥥ابتدا آب رو گذاشتم جوش بیاد. هلوها رو ۵ دقیقه داخل اب گذاشتم که راحت پوستش کنده بشه. بعد سریع برداشتم پوستش رو جدا کردم هسته هاشو دراوردم. با اب و شکر گذاشتم ۱۵ دقیقه جوشید بعد لیمو رو بهش اضافه کردم. وقتی خنک شد ریختم داخل مخلوط کن پوره شدبعدم ریختم داخل بطری و گذاشتم توی یخچال. اگه رانی غلیظه میتونید کمی آب و یخ بریزید توی مخلوط کن
به یاد اسیران خاک...به یاد همه عزیزان رفته....... به یاد همه اونایی که جای خالیشان تو زندگیمون ازار دهندس ودیگه بین ما نیستند ولی یادشون تو قلبمون ماندگاره........
باذکر صلواتی یادشان را گرامی میداریم.......
(🌻)اللّهُمَّ
✨(🌻)صَلِّ
✨✨(🌻)عَلَی
✨✨✨(🌻)مُحَمَّدٍ
✨✨✨✨(🌻)وَ آلِ
✨✨✨✨✨(🌻) مُحَمَّدٍ
✨✨✨✨(🌻)وَ عَجِّلْ
✨✨✨(🌻)فَرَجَهُمْ
✨✨(🌻)وَ اَهْلِکْ
✨(🌻)اَعْدَائَهُمْ
(🌻)اَجْمَعِین
✔️🎦 #کاناݪرسمےعجایبجهان 📶
╭─┅═ঊঈ❤️👇ঊঈ═┅─╮
💎 @Ajaieb_Jahan
╰─┅═ঊঈ❤️👆ঊঈ═┅─╯
#کیک_خرما_بدون_آرد 🥧 😋
▫️بیسکویت ساقه طلایی 1پیمانه
▫️شیرخشک تفت داده 1پیمانه
▫️خرمابدون هسته 1/2پیمانه
▫️پکینگ پودر 1 ق غ
▫️تخم مرغ 3عدد
▫️روغن مایع 1/2پیمانه
▫️شیر 1/2پیمانه
▫️آب 1/4پیمانه
▫️وانیل 1/4ق چ
🔸اول از هر کاری بیسکویت رو با میکسر خوب پودر میکنیم
شیرخشک رو هم روی حرارت کم تفت میدیم تا به رنگ نخودی دربیاد.
هسته وپوست خرما رو میگیریم ودر آب خیس میکنیم.
حالا تخم مرغ ووانیل وشیر وروغن مایع وخرمای خیس خورده رو در ظرف میکسر قرار داده تا تمام موادمون خوب مخلوط وخرما خوب له بشه.
در ظرفی بیسکویت پودر شده وشیر خشک تفت داده وپکینگ پودر رو باهم خوب مخلوط میکنیم.
مواد مایع رو به مواد خشک اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم .
قالب ها رو چرب کرده و تا سه چهارم قالب مواد میریززم و20الی 30دقیقه در فر 180 سانتی گراد میزاریم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنج شنبه است و ياد درگذشتگان😔
🕯اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ 🕯
🙏 التماس دعا 🙏
🕯✨🕯✨🕯
🕯 چه بسیار افرادی که به فردا نرسیدند...
خدایا🙏
🕯پایانِمون رو به عاقبت بخیری برسان 🙏
🕯برای شادی روح همه عزیزان سفرکرده
🕯بخوانیم فاتحه و صلوات🙏
روحشون شاد و یادشون گرامی 🙏
💖Join👇
✔️🎦 #کاناݪرسمےعجایبجهان 📶
╭─┅═ঊঈ❤️👇ঊঈ═┅─╮
💎 @Ajaieb_Jahan
╰─┅═ঊঈ❤️👆ঊঈ═┅─╯
#پودر_گوجه_خشک
🔻گوجه ترش رو انتخاب کنین حلقه حلقه کنین حداقل چهار حلقه ضخامت حلقه ها کمتر از یک سانت باشه بزارین خشک بشه بعد آسیاب کنین
و الک نمایید.
#دسر_نارگیلی
مواد لازم
شیر نارگیل 3لیوان
شکر 8 ق غ
نشاسته ذرت 3ق غ
آرد سفید 3ق غ
گلاب 3 ق غ کره 25 گرم
پودر نارگیل آسیاب شده 2 ق غ
هل نصف ق م
تو یه قابلمه ای همهمواد رو میریزیم به جز کره بعد میزاریم رو شعله متوسط تا زمانی که غلیظ بشه بعد که شروع به حباب زدن کرد کره رو اضافه کنید و هم بزنید بعد پودر نارگیل آسیاب شده رو اضافه کنید و هم بزنید
بعد بریزید تو جام و بزارید تو یخچال به مدت 2ساعت بعد روشو با خامه فرم گرفته و پودر نارگیل تزیین کنید .
به همین راحتی و خوشمزگی ☺️☺️
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#ميرزا_قاسمى 🍲 😋
🔸اول بادمجان رو کبابی کنید روی شعله گاز و بعد پوستشو بگیرید و ساطوری کنید.
گوجه فرنگی نگینی کنید.چهار تا پنج عدد حبه سیر درشت رنده ریز کنید و تفت بدید نمک و کمی فلفل و زردچوبه بزنید یک قاشق رب گوجه فرنگی بادمجان و گوجه فرنگی رو بریزید و بذارید آبش کشیده بشه.همونطور که گفتم در آخر میتونید تخم مرغ داخلش بشکنید و هم بزنید یا نیمرو روش بذارید
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡