eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
34.5هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙در این شب زیبای پاییزی ❣از خدای مهربان 🌙براتون ❣یک حس قشنگ 🌙یک شادی بی دلیل ❣یک نفس عطر خدا 🌙دنیا دنیا آرزوهای خوب ❣و آرامش خواستارم ♡ـزشڬ_ایـ♡ـرانے ••••●❥JOiN👇🏾 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @Dooctor ↶⃝⃡🧚‍♂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 🌸 دوستان گلم 🍁صبح پاییزی شما 🌸 پُراز انرژی و نشـاط 🌸 آرزومی کنم 🍁در این روز زیبـا 🌸دلتون پراز محبت 🍁روزتون پُراز رحمت 🌸زندگیتون پراز موفقیت باشه.👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 🕌✨هر که دارد 💚به دلش آرزوی مشهد الرضا 🕌✨هرکه خواهد 💚در گدائی توانگر شود و غنا 🕌✨هرکه خواهد 💚که شود گره کار شیعه باز 🕌✨بر غریب الغربا 💚شاه خراسان  فرستد صلوات   ✨🕌الّلهُمَّ ✨🕌صلّ ✨🕌علْی ✨ 🕌محَمَّد ✨ 🕌وآلَ ✨ 🕌محَمَّدٍ ✨🕌وعَجِّل ✨🕌فرَجَهُم 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
سینی_کباب_و_تپسی گوشت چرخ کرده۳۰۰گرم جعفری یک دسته کوچی فلفل چهار عدد پیاز سفید و قرمز ۲ تا ۳ عدد سیر یک حبه گوجه دو عدد برای روی کباب بادمجان یک عدد برای زیر کباب پول بیبر ادویه مخصوص ترکی فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم جعفری، پیاز، سیر و فلفل ها رو بعد از ساطوری یا خرد شدن کامل به گوشتتون اضافه کنید اگر آب داشت کمی آب سبزیهارو بگیرید بعد با گوشت مخلوط کنید ادویه ها رو هم بزنید و مواد را مثل فر رو از قبل روشن کنید و ظرف رو به مدت ۴۵ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد داخلش قرار بدین طبیعتا وقتی چیزی در فر درست میشه بهتره که دائم بهش سر بزنید من هم دائم چک کردم و مواد روی کباب رو جابجا کردم تا بهتر برشته بشه اگر کبابتون آب انداخت بزارید بیشتر در فر بمونه تا کامل آب اون تبخیر شه میتونید روی گاز هم این کباب تابه ای رو درست کنید و ازش لذت ببرید 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
10.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅مواد لازم سوپ سوم سوپ جو ۲ ق غ روغن زیتون ۱ ق غ پیاز خرد شده ۲ حبه سیر خرد شده ۱ ق غ رب گوجه ۲ ق غ هویج رنده شده ۵ عدد قارچ خرد شده ۲ ق غ جعفری خرد شده ۱ لیوان جو پوست کنده خیس خورده زردچوبه و نمک و فلفل کمی ۱ ق آرد گندم + ۱ لیوان آب ۳ لیوان آب مرغ یا آب + عصاره مرغ ❌نکته ها : 🥣سوپ گوجه رو حتما با میکسر یا گوشتکوب برقی در آخر میکس کنید که خیلی عالی میشه. 🥣بعد از اضافه کردن شیر و خامه به سوپ دوم زیر گاز و خاموش کنید و در قابلمه رو بزارید. 🥣 به جای اضافه کردن آرد به سوپ جو میتونید یه دونه سیب زمینی متوسط رو با جو بزارید بپزه تا به سوپ غلظت بده 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
9.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅مواد لازم سوپ دوم سوپ شیر و خامه ۲۰ گرم کره ۲ حبه سیر خرد شده ۵ عدد قارچ خرد شده ۲ ق غ هویج رنده شده ۲ ق غ جعفری خرد شده ۱ لیوان و نیم جو پرک ۳ لیوان آب مرغ یا آب+ عصاره مرغ نمک و فلفل سیاه و پودر سیر کمی ۱ لیوان شیر ۱ ق غ خامه 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🍘 😋 🔸 3عددکدو سبز ، 5-6 عدد پیازچه ، مقداری نعناع تازه ، شوید ، 1 عدد پیاز (کوچک)، 1 کاسه کوچک پنیر صبحانه و 2-3 عدد تخم مرغ ، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، 1قاشق غذاخوری آرد ، نمک ، فلفل ، فلفل قرمز ، کمی ریحان خشک ، 2 قاشق غذاخوری ماست ، مقداری زرشک وکمی بکینگ پودر مواد رو با هم داخل ظرفی مخلوط کرده و سرخ کنید
🥣 😋 🔸١/٣پيمانه ارده كنجد +١/٣پيمانه آب+١ق غ آبليموي تازه+يك ق م پودر سيرونمك دريا همه ي مواد رو تو ميكسر بريزيد 🔸سس ارده با انواع غذاهاي گوشتي وكوكوها بسيار لذيذ مي شه
سه کیلو قارچ رو تمیز بااسکاج شستم و اصلا قبلش نخیسوندم قارچ رو و به دلخواهم خورد کردم و سی لیوان آب رو (اندازه لیوان دسته دار فرانسوی) گذاشتم جوش که اومد یک پیمانه و نیم آبلیمو یا سرکه سفید اضاف کردم و پنج قاشق غذاخوری پررر نمک اضاف کردم و گذاشتم باز آب جوشید قارچ رو ریختم توی آب در حال جوش و سر قابلمه رو گذاشتم روش حالت نیمه باز و تایم گرفتم پنج دیقه و بعد از آب درآوردم و گذاشتم کامل هم قارچها و هم آب سرد شدن و بعد ریختم توی شیشه و بعد از همون آب ریختم روش و سرشو محکم بستم و گذاشتم یخچال تا سه ماه قابل نگهداری توی یخچاله و موقع استفاده با یه قاشق تمیز ازش درمیاریم ، از همین روش هم برای بلانچ و فریز کردن استفاده میکنیم و فقط وقتی آبکش کردیم سریع میریزیم توی آب سرد یخکی که پختش سریع متوقف بشع و بعد از دو دیقه و آبکش میکنیم و فریز میکنیم😍😍 نوش جان 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡