eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دستور خوشمزه وآسون که میدونم دوست دارید 😊😉😉 شما میتونید مواد میانی رو کم یا زیاد کنیدو یا هر ادویه ای که دوست دارید اضافه کنید 👩🍳 اینجا از اسفناج منجمد استفاده شده شما میتونید از اسفناج تازه استفاده کنید. #مرغ_پنیری_اسفناج مواد لازم : سینه مرغ فیله 5 عدد اسفناج منجمد برای هر سینه مرغ یک استکان پنیر موتزارلا یا گودا به میزان دلخواه کره یا روغن نمک و فلفل به میزان لازم طرزتهیه : ابتدا اسفناج ها ی منجمد رو در تابه ریخته وبا کره یا روغن تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود، بعد پنیررو اضافه کرده وکمی نمک وفلفل (میتونید ادویه دلخواه اضافه کنید) زده ومخلوط کنید. طبق ویدئو وسط سینه های مرغ راتا نیمه برش زده و کیسه فریزری انداخته وبا گوشت کوب کمی بکوبید و مقداری مواد میانی گذاشته وباز روی سطح مرغ نمک زده و کمی روغن زیتون یا کره آب شده زده وبزارید در تابه تا هر طرف مرغ ها سرخ شود 👩🍳😋میتونید بزارید در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه 👩🍳 .🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇 @AshpaziBano 🍳🍤🍖🍗🍰🍕🍝🍜🎂🍟 💞
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم #رولت کوکوسبزی 🍳🍤🍖🍗🍰🍕🍝🍜🎂🍟 💞😋😋😋😋😋😋😋😋🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇 @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دستور خوشمزه وآسون که میدونم دوست دارید 😊😉😉 شما میتونید مواد میانی رو کم یا زیاد کنیدو یا هر ادویه ای که دوست دارید اضافه کنید 👩🍳 اینجا از اسفناج منجمد استفاده شده شما میتونید از اسفناج تازه استفاده کنید. #مرغ_پنیری_اسفناج مواد لازم : سینه مرغ فیله 5 عدد اسفناج منجمد برای هر سینه مرغ یک استکان پنیر موتزارلا یا گودا به میزان دلخواه کره یا روغن نمک و فلفل به میزان لازم طرزتهیه : ابتدا اسفناج ها ی منجمد رو در تابه ریخته وبا کره یا روغن تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود، بعد پنیررو اضافه کرده وکمی نمک وفلفل (میتونید ادویه دلخواه اضافه کنید) زده ومخلوط کنید. طبق ویدئو وسط سینه های مرغ راتا نیمه برش زده و کیسه فریزری انداخته وبا گوشت کوب کمی بکوبید و مقداری مواد میانی گذاشته وباز روی سطح مرغ نمک زده و کمی روغن زیتون یا کره آب شده زده وبزارید در تابه تا هر طرف مرغ ها سرخ شود 👩🍳😋میتونید بزارید در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه 👩🍳 .🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇 @AshpaziBano 🍳🍤🍖🍗🍰🍕🍝🍜🎂🍟 💞
#ژله_بستنی_مغزدار 🍮 😋 🔸برای درست کردنش هر بسته ژله رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و روی حرارت کتری قرار میدیم. بعد نصف لیوان آب سرد اضافه میکنیم. کنار میزاریم تا کاملا خنک بشه و بعد نصف لیوان بستنی که کاملا آب شده و همدما با محیط، بهش اضافه کرده و هم میزنیم. داخل قالب هامون ریخته و سه چهارم قالب ها رو پر میکنیم و داخل یخچال قرار میدیم. وقتی ژله بستنی کامل بست با قالب کوچکی وسطش رو خالی کرده و دنت یا هر مغزی دیگه ای که خواستیم میریزیم . کمی داخل یخچال میزاریم تا فیکس بشه و بعد مابقی ژله بستنی رو روش میریزیم.🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇 @AshpaziBano
#سمبوسه #کرپ_دانتل 🌹 مواد لازم : 2عدد تخم مرغ 2لیوان شیر نصف لیوان آب 1 ق م نمک 1/5لیوان آرد 🌹 طرز تهیه : ابتدا مواد لازم را در یک ظرف ریخته و تا زمانی که خوب صاف و یکدست شود با همزن می زنیم مایه کرپ را در یه ظرف یا شیشه کچاپ ریخته تابه را با کمی روغن چرب میکنیم بعد ان را گرم کرده و از مایع به صورت دایره ای رفت و برگشت میریزیم( تا به شکل توری درآید)و سرخ میکنیم گوشت مرغ را از شب قبل با 1ق غ ماست 1ق چ فلفل 1ق م فلفل ترکی (پول بیبر)و 1ق م نمک و نصف استکان روغن مایع مارینه (مزه دار )میکنیم ودر ظرف در بسته در یخچال استراحت میدهیم(ادویه ها سلیقه ای و به دلخواه است)بعد مرغها را در روغن سرخ می کنیم درون کرپ را اول کاهو پیچ بعد پیاز بعد خیار(خیارشور)و بعد مرغهای سرخ شده را می گذاریم.🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇 @AshpaziBano
#رولت_میوه_ای موادلازم:👇 تخم مرغ درشت ۶۰ گرمی ۳ عدد شکر دانه ریز ۷۰ گرم آرد سفید ۶۰ گرم وانیل ۱/۴ ق چ خامه فرم گرفته به میزان دلخواه ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم میوه دلخواه خردشده قالب ۲۵ در ۲۵ سانت باارتفاع ۴ سانت طرزتهیه:👇 ابتدا تخم مرغها رو درظرفی ریخته سپس کاسه ایی را پراز آب جوش میکنیم و ظرف تخم مرغ رو توش میگذاریم و با همزن برقی شروع به زدن میکنیم تا جاییکه تخم مرغها به دمای ۴۰ درجه برسد بعد ظرف تخم مرغ رو از کاسه آب خارج کرده (من به طریق بن ماری گرمش کردم ) شکر و وانیل رو بهش اضافه میکنیم و دوباره شروع به زدن میکنیم تا جاییکه حسابی غلیییظ و کشدار شود (خییییلی مهم) و بصورت ربانی از قاشق بریزد ، (من با دورتند همزن مدت ۱۰ دقیقه زدم) بعد آرد الک شده رو کم کم اضافه و دورانی هم میزنیم ودر قالب که کاغذ گذاشته ایم میریزیم ، روی رولت رو صاف کرده ، چند بار به سطحی میزنیم و بعد در فربرقی ۱۷۵ با فن روشن به مدت تقریبی ۱۲ تا ۱۵ دقیقه میگذاریم تا بپزد ، وقتی به سطح رولت دست میزنید چسبنده نباشد سپس قالب رو از فر درآورده و چند بار از فاصله بیست سانتی رهاش میکنیم تا خوابیدن پفش به حداقل برسه ، سپس ۵ دقیقه ایی کنار میگذاریم تا از داغی بیفتد بعد روی توری گذاشته تا فقط کمی خنک شود سپس روی کاغذ روغنی بزرگتر از قالبمون برگردانده و کاغذ رو از نان جدا میکنیم و روشو میپوشونیم تا نان از گرما بیفتد ولی سرد هم نشود سپس روی نان رو خامه مالیده و میوه ها رو از پهلو و چسبیده بهم میچینیم و سپس نان را با کمک کاغذ رول میکنیم و کاغذ رو دور نان پیچیده و چندین ساعت توی یخچال گذاشته تا خودشو بگیره و سفت بشه 🍄↶【 #اشپ
🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃 ‌ #رولت_میوه_ای ‌ موادلازم:👇 تخم مرغ درشت ۶۰ گرمی ۳ عدد شکر دانه ریز ۷۰ گرم آرد سفید ۶۰ گرم وانیل ۱/۴ ق چ خامه فرم گرفته به میزان دلخواه ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم میوه دلخواه خردشده قالب ۲۵ در ۲۵ سانت باارتفاع ۴ سانت طرزتهیه:👇 ابتدا تخم مرغها رو درظرفی ریخته سپس کاسه ایی را پراز آب جوش میکنیم و ظرف تخم مرغ رو توش میگذاریم و با همزن برقی شروع به زدن میکنیم تا جاییکه تخم مرغها به دمای ۴۰ درجه برسد بعد ظرف تخم مرغ رو از کاسه آب خارج کرده (من به طریق بن ماری گرمش کردم ) شکر و وانیل رو بهش اضافه میکنیم و دوباره شروع به زدن میکنیم تا جاییکه حسابی غلیییظ و کشدار شود (خییییلی مهم) و بصورت ربانی از قاشق بریزد ، (من با دورتند همزن مدت ۱۰ دقیقه زدم) بعد آرد الک شده رو کم کم اضافه و دورانی هم میزنیم ودر قالب که کاغذ گذاشته ایم میریزیم ، روی رولت رو صاف کرده ، چند بار به سطحی میزنیم و بعد در فربرقی ۱۷۵ با فن روشن به مدت تقریبی ۱۲ تا ۱۵ دقیقه میگذاریم تا بپزد ، وقتی به سطح رولت دست میزنید چسبنده نباشد سپس قالب رو از فر درآورده و چند بار از فاصله بیست سانتی رهاش میکنیم تا خوابیدن پفش به حداقل برسه ، سپس ۵ دقیقه ایی کنار میگذاریم تا از داغی بیفتد بعد روی توری گذاشته تا فقط کمی خنک شود سپس روی کاغذ روغنی بزرگتر از قالبمون برگردانده و کاغذ رو از نان جدا میکنیم و روشو میپوشونیم تا نان از گرما بیفتد ولی سرد هم نشود سپس روی نان رو خامه مالیده و میوه ها رو از پهلو و چسبیده بهم میچینیم و سپس نان را با کمک کاغذ رول میکنیم و کاغذ رو دور نان پیچیده و چندین ساعت توی یخچال گذاش
#ژله_سیخی 😍😍 برای درست کردن این ژله احتیاج به چند رنگ پودر ژله دارید. طبق دستور پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کنید . برای اینکه رنگش پلاستیکی و مات بشه لیوان دوم رو بستنی بریزید . البته باید ژلتون سفت و پاستیلی باشه پس از مقدار آب کم کنید . برای قالب از جای تخم مرغ پلاستیکی استفاده کردیم . قالب رو یه کوچولو چرب کنید مواد تون رو داخل قالب بریزید بذارید ببنده ، بعد با چاقو دور ژله رو آزاد کنید و برگردونید .ترکیبی کار کردن ژلتونو قشنگ تر میکنه دو رنگ ژله رو روی هم قرار بدین و به سیخ بکشید . 🔸اینجا از سه رنگ ژله استفاده کردیم🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇 @AshpaziBano
ژله چایی وقندون ژله الورا یک بسته ژله طالبی یک بسته شیر نصف لیوان نوشابه مشکی نصف لیوان کمی زعفرون طرز_تهیه برای قندون ابتدا ژله طالبی یا هر ژله ای که دوست داشتید با یک لیوان ابجوش حل کرده میگذاریم تا خنک شود بعد نصف لیوان شیر اضافه کرده وظرف مورد نظر را کمی چرب کرده که وژله را داخل ان ریخته در یخچال گذاشته تا ببندد وبرای در ژله من از خود در قندون که کمی گود بود استفاده کردم شما از هر وسیله ایی میتوانید استفاده کنیدبعداز سفت شدن به ارامی داخل قندون را کمی خالی میکنیم۰ برای ژله چایی ابتدا ژله الورا را با یک لیوان ابجوش حل کرده ودر یک لیوان یک بار مصرف ریخته ومیگذاریم تا سفت شود بعد داخل لیوان را خالی کرده واضافه ژله را بن ماری اب کرده وکمی را برای نبات برداشته با کمی زعفران حل کرده وتوی ظرف ریخته تا سفت شود بعد از سفت شدن با دست خرد کرده ووسط ان سیخ چوبی گذاشته ودوباره در یخچال گذاشته تا سفت شود واون نصف ژله الورا که اب کرده بودیم با نصف لیوان نوشابه مشکی مخلوط کرده وداخل لیوانی که درست کرده بودیم میریزم تا چایی ما باشد۰ برای پنیر هم ژله الورا با شیر هستش وکره هم همونه وای کمی زعفرون ریختم وبعد به دلخواه با رنگ خوراکی میتوانید اطراف قندون ودر قندون را طراحی کنید۰ برای قند ژله الورا را با یک لیوان ابجوش حل کرده بعد از سردشدن با نصف لیوان شیر مخلوط کرده ودر ظرف ریخته بعد از سفت شدن با چاقو برش داده تا مثل قند باشد۰ 🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇 @AshpaziBano
#مربا_توت_فرنگى #مارمالاد_توت_فرنگى 1️⃣9️⃣8️⃣ نمى دانم چندبار پشتِ خطِ تلفنِ يك نفر مانده اى نمى دانم چندبار از جوابهاى ديرِ يك نفر رنجيده اى من هيچكدام را نمى دانم امّا خودت را جاى آنهايى بگذار كه خيلى زود دل روى دايره ريختند خيلى زود هم دورشان دايره كشيدند رفتند زيرِ دايره يكى ديگر كه نه جواب ميدهد نه جوابِ سلام...! حوصله كن بگذار تو را سخت بخواهد تا هميشه جزء " اين نشد هيچكسِ ديگر" هايش باشى ... #مربا_توت فرنگي #مارمالاد_توت فرنگي با دستور بينظير هنرمند خودم من نيم كيلو توت فرنگي رو بعد شستن و برگ روشو گرفتن گذاشتم ابش ك رفت با ٤٥٠ گرم شكر لا ب لا ريختم و روشو سلفون كشيدم گذاشتم ٢٤ موند . براي ١ كيلو توت ٩٠٠ گرم شكر ميخواد ( بزاي اين مربا بهتره تو حجم كم پخته بشه ١ كيلويي و بهتر از اون نيم كيلويي چون زودتر جوش مياد بخاطر حجم كم و خوشرنكتر ميشه) تو قابلمه لعابي عاليه اما من نداشتم تو پيركس پختم حرارت ملايم تا جوش بياد ب محض جوش اومدن مدام كف روشو ميگيريم هر چي بيشتر كف بگيريم شفاف تر و خوشرنگتر ميشه. با دو انگشت هرزگاهي شربت رة چك ميكتيم تا ببينيم ب قوام اومده يا نه چون داغه چسبندگيش كمتره اما مشخصه كمي بين دو انگشت كش مياد حرارت رو خاموش ميكنيم و اجازه ميديم تو همون طرف چند ساعت بمونه خنك خنك شد اگه شربت قوامش كم بود ميوه جدا ميسه شربت باز جوشونده ميشه ب غلطت كافي رسيد ب ميوه اضافه ميكتيم اين مربا نيازي ب اسانس نداره اما در صورت تمايل وانيل و كمي ابليمو بعد از خاموش كردن اصافه ميشه( اين مربا رو تو سيشه هاي كوجبك تو فريزر حتما نگهداريد تا ترش نشه كپك نميزنه ) هر بار ب اندازه