eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍳🍕 این پیتزای ترد و خوشمزه رو وقتی مهمون دارید یا برای خودتون خیلی ساده وفوری درستش کنید کلی میزای صبحونتون و خفن کنید😋😋 ⁣ اول یه سس خوشمزه درست کنید ،چجوری؟🤨 😂 اینجوری💃🏼👇🏼👇🏼👇🏼⁣ دو یا سه تا گوجه رو رنده یا پوره کنید بریزید تو تابه و نمک و فلفل بزنید آبش که کشیده شد بهش کره و آویشن خشک (یا یکم ریحون خشک )اضافه کنید ⁣ کامل که سرخ شد سس آماده س ⁣ ⁣ کف تابه نون بذارید از این نون گردای بسته بندی شرکتی(تافتون یا پیتا استفاده کنید)بذارید و روش یه لایه سسی که درست کردید بزنید و سه تا تخم مرغ روش بشکنید ⁣ ⁣ روی تابه در بذارید سفیده هاش خودش و گرفت به دلخواه چندتا ورق پپرونی،سالامی یا ژامبون بذارید و یکم پنیر موزارلا بریزید و دوباره درش و بذارید تا پنیر آب بشه و پختش کامل بشه ⁣ ⁣ اخر سر من با یکم برگ‌ نعناع تزیینش کردم😍⁣ ⁣
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📱 😭میدونم که راز شهادته این اشکا رنگ خدا میگیرم من با تسبیحات حضرت زهرا... {س}
۱ بسته ژله انار ۱ لیوان آبجوش ۲ لیوان شیر نصف لیوان شکر ۲ ق غ پودرژلاتین ۱۰۰ گرم خامه صبحانه کمی وانیل کمی انار دون شده اول از همه یه بسته ژله انار رو با آب جوش مخلوط کرده و میذاریم روی بخار کتری تا ذرات پودر ژله حل بشه بعد ژله ها رو میریزیم داخل ظرف مورد نظر البته تا نصف ظرف یا لیوان یا هر چی...😉 بعد یکی دو قاشق انار دون شده هم میریزیم داخلش و میذاریم تو یحچال تا کامل ببنده حدود ۴۵ دقیقه کافیه حالا بریم سراغ آماده سازی پاناکوتا شیر،شکر،پودرژلاتین،وانیل و خامه رو مخلوط کرده میذاریم روی حرارت ملایم تا شکر و پودر ژلاتین حل بشه ولی حواستون باشه نجوشه بعدش میزاریم کمی از حرارت بیفته حالا پاناکوتا رو میریزیم روی ژله و انارها و دوباره یکی دو ساعت داخل یخچال قرار میدیم و بعد هم دسر پاناکوتای اناری آمادس با هر چی که دوست دارید تزئینش کنید و نوش جان کنید. من با چندتا دونه انار و خلال پسته تزئینش کردم.
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کدو آرایی ویژه شب یلدا این خیلی خوبه ... میتونید یاد بگیرید و درامدزایی کنید🤗🤗🤗
🖤 علیهاالسلام: 🔻خداوند امر به معروف را برای اصلاح مردم قرار داد. تسلیت باد
جوجه شکم پر 😋 پیاز رو خرد کرده و سرخ میکنیم، نمک ،زردچوبه،فلفل اضافه کرده و تفت میدیم تا عطرش آزاد بشه، آلو(من یه مقدار آلو جنگلی ترش ریختم) + انار ترش اضافه کرده و تفت میدیم، گردو رو هم اضافه میکنیم و در آخر رب انار رو اضاف کرده و بعد از یک دقیقه از روی حرارت برمیداریم و بعد از اینکه خنک شد، پیازی که داخل شکم مرغ بود رو خارج کرده و از مواد آماده شده داخلش ریخته و با نخ و سوزن میدوزیم. یه مقدار دیگه روی مرغ زعفرون آبشده برس کشیده و روش فویل میکشیم و داخل فر 200درجه به مدت یک ساعت قرار میدیم، بعد از فر خارج کرده و فویل رو ازش جدا میکنیم و دوباره روش از زعفرون برس میکشیم و داخل فر میزاریم و درجه رو روی 180 تنظیم میکنیم، و در طی پخت چند بار از آب و روغنی که کف ظرف هم روی مرغ کشیده تا حسابی خوشرنگ بشه. زمان پخت کاملش بین 2تا2/5 هست که بسته به درجه فر داره. بعد از پخت یه مقدار از آب و روغن که کف ظرف هست برداشته و یه قاشق رب انار بهش اضافه کرده و روی مرغ برس میکشیم،(اینجوری هم خوش رنگ میشه ،هم خوش طعم😍) ‌❤️ 👇