eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
34.5هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
این جوجه با سبزیجات گریل شده فوق العاده سالم و مقوی و رژیمی هست. اول تکه های مرغ فیله یا ران بدون استخوان را با زعفران دم کرده مرینیت کنید و بذارید دو ساعتی مزه دار بشه بعد روغن، ماست، پیاز خلالی، آبلیمو، نمک، فلفل سفید یا فلفل سیاه پودر سیر اضافه و مخلوط کنید و بگذرید یک شب در یخچال و یا حداقل دو ساعت بمونه. برای گریل سبزیجات هم آنها را بعد از برش با نمک، فلفل سیاه یا سفید، پودر سیر، آبلیمو ‌و روغن مخلوط کنید نیم ساعت استراحت بدین بعد گریل کنید. برای گریل مرغ هر طرف 3-4 دقیقه کافیه اگر بیشتر گریل کنیم مرغ خشک میشه. شعله گاز را حتما طوری تنظیم کنید که کم نباشه چون باعث آب انداختن مرغ میشه و‌زیاد هم نباشه چون روی مرغ سریع می پزه و توش خام می مونه. پیاز را حتما درشت قاچ کنید و رنده نکنید چون موقع طبخ می سوزه و مرغو بد مزه می کنه. حالا هر سوالی دارید بپرسید من جواب میدم. امیدوارم که چیزی از قلم نیفتاده باشه. راستی من بعضی وقتها این جوجه رو بدون زعفرون درست می کنم عالی میشه. ✨
یه غذای خیلی خوشمزه و عالی و دلچسب . . برای 3 نفر گوشت چرخ کرده 300 گرم پیاز 2 عدد آرد نخودچی 50 گرم (یک سوم لیوان) نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم آب ولرم به میزان لازم رب گوجه 1 ق غ شیره انگور و آب لیمو و عصاره گوشت کلا به دلخواه در صورت علاقه یه پیاز رو رنده کردم یه مقداری آبش رو گرفتم . گوشت چرخ کرده و پیاز و آرد نخودچی و نمک و فلفل و زردچوبه رو با هم مخلوط و ورز دادم . بعد کنار دستم یه کاسه آب ولرم قرار دادم و هی کم کم بهش اضافه کردم تا حالت شل پیدا کنه و اون قدر سفت نباشه . خیلی هم نریزین کم کم بریزین و ورز بدین تا اون حالت ایده ال مایه کوفته رو پیدا کنه . ورز دادن خیلی مهمه ده دقیقه ورز دادم تا کوفته ها وانرن . بعد از مواد کوفته به اندازه یه نارنگی برداشتم و توی دستم گرد کردم . توی قابلمه یه پیاز رو خلالی کردم و تفت دادم و کمی زردچوبه و یه قاشق رب هم اضافه کردم و تفت دادم و بعد کمی اب ریختم . دل به خواهیه من یه عصاره گوشت (دیگه نمک نریزین در این صورت) هم داخلش ریختم و یکی دو قاشق شیره انگور و یه مقدار هم آب لیمو .(اصلا هم مزه شیرین نمی گیره ملس میشه چون آب لیمو هم اضافه میشه ) بعد که جوشید کوفته ها رو داخلش انداختم و حرارت رو ملایم قرار دادم تا بپزه . در قابلمه رو هم نزاشتم . ✨
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☝️☝️ 🍰🍰🍰🍰🍰 💞کلیــک کنیــد💞👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐♥️ ♥️⭐ 🥀اولین پنجشنبه زمستان ست.. 🕯چه خوشحال میشوند 🥀عزیزان سفر کرده ای که 🕯دستشان از دنیا کوتاه است 🥀و منتظر قلب پرمهرتان هستند. 🕯چیز زیادی نمیخواهند 🥀خیرات، فاتحه ویا صلواتی 🕯حالشان را خوب میکند.. 🥀خدایا درگذشتگان مارا مورد 🕯رحمتت قرار ده روحشان شاد یادشان گرامی💐
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥لقمه های گوشتی🍥 طرزتهیه: برای خمیر: در کاسه‌ای آرد، شکر، نمک و مایه خمیر فوری را باهم مخلوط کرده و کره ی آب کرده را به آن اضافه کنید تا خمیر لطیفی درست شده و به دست نچسبد. یک ظرفی را چرب کنید و خمیر را در ظرف بچرخانید و روی خمیر بپوشانید تا خمیر استراحت کرده حجم آن دو برابر شود. در این فاصله مواد میانی را آماده کنید: ابتدا پیاز را با روغن مایع تفت داده و گوشت چرخکرده، قارچ، نمک، فلفل و آویشن را به آن اضافه و کمی تفت دهید تا به روغن بیافتد. حرارت را خاموش کرده و بگذارید مواد سرد شوند. بعد از سرد شدن، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و جعفری خرد شده را اضافه کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ_پرتقالی یکی از خوشمزه ترینهاست ،به این روش یه مرغ پرتقالی فوق العاده خوشمزه و مجلسی رو خواهید داشت مواد لازم فیله مرغ ۱کیلو آب پرتقال شرکتی۱لیتر زرشک خلال پسته روغن و کره ادویه دلخواه (نمک ،فلفل،دارچین) زعفرون طرزتهیه فیله های مرغ رو با ادویه و زعفرون مزه دار کنید و از شب قبل با حداقل برای چند ساعت در یخچال بزارید حالا فیله هارو با مخلوط روغن و کره سرخ کنید دوطرف مرغها که سرخ شد آب پرتقال رو بریزید تا حدی که روی مرغها رو بگیره حرارت رو کم کنید و اجازه بدید کامل بپزه وقتی که سس غلیظ شد زرشک تفت داده شده رو روی مرغها بریزید یکی دو قل که زد امادست حرارت رو خاموش کنید و برای سرو از خلال پسته یا بادوم استفاده کنید 📕📗📘📙 🌻🌼 🌻🌼 🌻🌼 🌻🌼
مواد لازم کلم بروکلی 250 گرم 3 تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری آرد 4/3 قاشق نمک 2/1 قاشق مربا خوری زردچوبه 1/2 قاشق چای خوری زعفران روغن گیاهی مراحل تهیه کوکو گل کلم و کلم بروکلی با طعم زعفران گل کلم و کلم بروکلی را بخار پز کنید. آن را در سبد بریزید و اجازه دهید کاملا خنک شود. بعد از خنک شدن آن را در میکسر بریزید و اجازه دهید خرد شود. شما میتوانید از همین الان فر را روشن کنید وظرف مورد نظر را در دمای 190 سانتیگراد ویا 370فارنهایت قرار دهید تا گرم شود. ا/8 لیوان را آب جوش ریخته و زعفران را در آن بریزید و روی کتری در حال جوش قرار دهید تا با دمای آب کتری دم بکشد و شما از طعم و عطر بینظیر زعفران بهره مند شوید. بعد از دم کشیدن زعفران تخم مرغ، آرد، نمک، زردچوبه را به زعفران اضافه کنید. سبزیجات خرد شده را درظرف بریزید وتخم مرغ را به آن اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا مخلوط شوند. روغن را در یک ظرف کیک مربعی که میخواهید در فر بگذارید کاملا پخش کنید تا ته ظرفتان چرب شود.بعد مواد را در ظرفتان بریزید و روی آن را نیز با روغن زیتون چرب کنید. دمای فر را روی 170 سانتیگراد یا 325 فارنهایت تنظیم کنید و اجازه دهید کوکو بپزد. زمان پخت کوکوی مورد نظر 20 دقیقه است. روی کوکو باید کاملا طلایی شود. بعد از اینکه زمان پخت کامل شد میتوانید آن را در ظرف پذیرایی خود بگذارید و مانند کیک برش دهید و با گوجه و سبزیجات تازه تزئین کنید. کوکوی شما آماده سرو است
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم سینه مرغ: نیم کیلو تخم مرغ : یک عدد شیر: نصف لیوان روغن: نصف استکان فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک: هر کدان نصف قاشق مرباخوری آرد الک شده: 3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری: یک لیوان طرز تهیه اول سینه مرغ رو به قطعاتی به اندازه کباب در بیارید. تو یه شیشه تخم مرغ، شیر، روغن، فلفل و نمک، ادویه و آرد سفید بریزید و خوب هم بزنید تا یه سس رقیق بدست بیاد. این سس رو روی تیکه های مرغ بریزید و مخلوط کنید. توی کلیپ بلافاصله مرغ رو به سیخ میزنه. شما بذارید نیم ساعت بمونه تا مرغ مزه سس رو به خودش بگیره. بعد به سیخ بزنید و توی آردسوخاری غلت بزنید. در آخر میتونید این غذا رو توی فر با حرارت 185 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید. روش دیگه طبخش سرخ کردن هست. البته دیگه مرغ رو به سیخ نزنید. بعد از اینکه تو آرد سوخاری غلت دادین تو روغن داغ سرخ کنید