فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دراین روز زیبا🌷
امیدوارم
دریای زندگیتون
پرازامواج زیبای سلامتی
آسمون دلتون خالی🌷
ازابرای غم وناراحتی
وساحل عمرتون
پرازماسه های ریزمهرومحبت باش
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#فینگرفود_آسان فود شیک و خوشمزه😋 کاناپ کرپ سبزیجات که خیلی به درد مهمونیا و تولدا میخوره.
.
مواد لازم:
تخم مرغ یک تا دو عدد
پوره اسفناح پخته شده نصف لیوان (جایگزین جعفری و تره خرد شده)
ادویه ها شامل تخم گشنیز، ادویه کاری، زردچوبه، نعنا خشک از هر کدام 1 ق چ و نمک و فلفل سیاه نصف ق چ
شیر دو سوم لیوان
ارد نصف لیوان
پیاز یک ق غ رنده شده
سیر یک حبه خرد شده
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
هویج فلفل دلمه ای و خیارشور
نون تست و پنیر گودای ورقه ای به تعداد لازم
.
.
طرز تهیه:
اسفناجها رو به همراه یه حبه سیر خرد شده بپزید و له کنید. هویج ها رو هم آب پز کنید. تخم مرغ رو هم بزنید تا از حالت لختگی در بیاد، ادویه ها رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، بعد شیر، پوره اسفناج، پیاز رنده شده رو اضافه کنید و بعد مخلوط شدن، آرد الک شده رو اضافه کنید و هم بزنید تا غلظتی شبیه ماست شل پیدا کنه.
.
تابه ی نچسب رو داغ کنید و کمی روغن بریزید
سپس کرپ رو داخل تابه ی داغ ریخته و با پشت ملاقه صاف کنید (لایه ی نازک بریزید)
وقتی یک طرفش سرخ شد برش گردونید تا طرف دیگش هم سرخ شه.
بعد کرپ داغ را روی کاغذ روغنی یا نایلون یا دستمال بذارید و رول کنید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدید تا خنک شه.
.
کرپ رو دوباره باز کنید و کمی سس مایونز یا پنیر خامه ای روش بمالید. (با پینر خامه ای سبزیجات بهتر فیکس میشن روی کرپ)
سبزیجات دلخواه مثل هویج خام یا پخته، فلفل دلمه رنگی، خیارشور و .. رو تو یک طرف کرپ قرار بدید و از همون سمت رول کنید و به اندازه های مساوی برش بزنید.
.
پنیر ورقه ای گودا رو روی نان تست گذاشته و کاتر بزنید و به آرامی تست پنیری را از قالب جدا کنید (تست و پنیر به هم میچسبند)
بعد روی هر تست یک کرپ رول قرار بدین و با خلال دندان فیکس کنید و با برش لیموترش یا گوجه تزئینی یا هویج تزئین کنید.
.
به همین سادگی به همین خوشمزگی 😋
♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگرفود کاناپ کرپ سبزیجات
ظهرتون سرشار از
عشق و امید
طعم لحظہ هاتون عسل
شادیهاتون جاودان
لبخندتون مستدام
و زندگیتون بکام
ظهر زیباتون بخیر
بفرمایین ناهار
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#خورش_قلیه_ماهی 🥘 😋
▫️فیله ماهی(شیر، سنگسر، سرخو) 700 گرم
▫️گشنیز 1 کیلو
▫️شنبلیله 100 گرم
▫️سیر 3 تا 4 حبه
▫️پیاز 1 عدد
▫️تمر هندی 1 بسته
▫️زردچوبه 1 قاشق چایخوری
▫️آرد و زردچوبه و ادویه و نمک و فلفل و روغن به میزان کافی
🔸پیاز و سیر رو تفت بدید و سبزی رو به اون اضافه کنید و خوب تفت بدید. زردچوبه رو هم اضافه کنید و تفت بدید.
بعد روی اون آب بریزید و بذارید تا جوش بیاد و حرارت رو ملایم کنید و بذارید تا خوب خورش به روغن بیفته!
توی یه کاسه جدا تمر هندی رو بریزید و روی اون آب جوش بریزید و بعد چنگش بزنید و از صافی رد کنید و به خورش اضافه کنید.
ماهی رو به تکه های کوچک و به دلخواه برش بدید و از قبل با نمک و فلفل و آب لیموترش و تخم گشنیز مزه دار کنید حدود 1 تا 2 ساعت قبل. در ظرفی آرد و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه رو قاطی کنید.
ماهی ها رو توی اون بزنید و در روغن سرخ کنید.
حدود 10 دقیقه قبل از سرو خورش، به خورش اضافه کنید و نمک و فلفل خورش رو هم اندازه کنید
✨✨خواص اعجاب انگيز ماست✨✨
◽ماست و شويد:مناسب براى افراد چربى بالا ،عاليه اگه چربيتون بالاست.
◽ماست و زيره:براى درمان چاقى مناسب است.
◽ماست و شاهتره:براى كبد چرب مناسبه.
◽ماست و خرفه:براى افرادى كه كلسترل بالا دارند مناسبه.
◽ماست و تخم كتان:براى درمان چاقى مناسب است.
◽ماست و يونجه:براى درمان لاغرى مناسب است.
◽ماست و نعنا:براى درمان نفخ معده خوب است
◽ماست و شنبليله:براى درمان ديابت خوب است
🌸عصرتون معطر بہ
💕بوی مهربانی
🌸دلتون غرق
💕عشق و محبت
🌸لبتون خنـدون
💕زندگیتون مملو از آرامش
🌸دقیقه هاتون بی نظیر
💕و لحظاتتون شیرین و ناب
🌸عصر زیبـاتون بخیر و شاد
💖Join👇
🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
#ترشی_سرخه_شور 🥦
گل کلم،هویج،کرفس و ساقه و برگش،سیر چند حبه،برای رنگ قرمزش هم میتونید از کلم قرمز یا چغندر خام رنده
شده یا نگینی خرد شده،استفاده کنید
سرکه و آب جوشیده ی سرد شده به میزان نصف به نصف،،نمک و کمی فلفل سیاه...
همه ی مواد را خرد کرده و با هم مخلوط کنید و
در جای خنک نگهداری کنید
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#مرغتنوری
✔تکه های مرغ از شب قبل (یا حداقل ۶ ، ۷ ساعت) در آب پیاز ، فلفل نمک و زعفران مزه دار کردم ( یه پیاز بزرگ رنده ریز کردم و ریختم لای یه تکه حریر حسابی فشار دادم تا آب پیاز کامل در بیاد ) روی مرغ بهتر چند تا خط بندازید تا مزه مواد توی مرغ هم بره .
مرغ ۴ تا ۵ ساعت مونده به سرو آماده پخت کنید .💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#آش_اسفناج 🍲 😋
🔸تقریبا ۱ کیلو اسفناج رو خورد میکنیمو به همراه ۱ عدد هویج بزرگ خوردشده توی قابلمه ریخته و بهش آب مرغ و یا اگه در دسترس ندارین آب معمولی اضافی میکنیم نمک و فلفل سیاه رو اضافه کرده و میذاریم بپزه موادمون. بعد از تقریبا نیم ساعت توی یه کاسه ۱ لیوان ماست ریخته بهش ۱ ق غ خ آرد و ۱ عدد زرده تخم مرغ(برای جلوگیری از بریده شدن آش) اضافه کرده و با همزن به خوبی میزنیم( ماست ترجیحا ترش باشه خوشمزه تر میشه)سپس به آرامی به مواد در حال پخت اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه. بعد از تقریبا ۵ دقیقه بهش ۱ پیمانه برنج دانه گرد یا همون برنج نیم دانه اضافه کرده و میذاریم ۱۰ دقیقه دیگه بپزه اما نذارین برنجا له بشه توی آش. میتونین به جای برنج از جو هم استفاده کنید در هر دو حالت عالی میشه
..
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر خوشمزه 😋
مواد لازم :
نان تست 2عدد🍞
سیب 2عدد🍎
تخم مرغ 3عدد🍳
شیر یک لیوان🍺
شکر به مقدار لازم🍚
بستنی وانیلی🍧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_مجلسی🍮🍨
یه لیتر شیر
سه قاشق غذاخوری شکر ( میتونین تا دو سوم پیمانه شکر اضافه کنین )
یک زرده تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری کره به دمای محیط رسیده
نصف قاشق چایخوری وانیل
سه قاشق غذاخوری هم نشاسته ذرت
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
زمستونی رو دوست دارم که برف و بارونش فقط برای شستن غمهاتون باشه...
عمرتون بلند و آرزوهاتون دست يافتنی!
#ناشناس🌱🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ
.
مواد لازم
⠀
مرغ با وزن حدود 2 کیلوگرم
یک قاشق نمک
یک قاشق پاپریکا
نصف قاشق کاری
500 گرم ماست
⠀
آشپزی
⠀
مرغ را بشویید ، به قطعات برش دهید.
نمک و ادویه ها را به ماست اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
می توانید هر نوع ادویه جات را به سلیقه خود اضافه کنید
⠀
مرغ را در ماست بگذارید و بگذارید حدود یک ساعت بمونه.
⠀
مرغ را به ماهیتابه منتقل کنید ، آن را با فویل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده 200 درجه در دمای 1 ساعت قرار دهید. پس از آن ، فویل را برداشته و بگذارید 10 دقیقه دیگر بپزد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز براتون یه خورش کرفس عالی و جاافتاده آوردم
⏬مواد لازم:
گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم
کرفس ۵۰۰ گرم
جعفری تازه ۱۵۰ گرم
نعنا تازه ۵۰ گرم
پیاز دوتا
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
آبلیمو یا آبغوره به مقدار دلخواه
بچه ها همونجور که میدونین خورش کرفس در اصل کم آبه و باید با حرارت ملایم جابیفته،،،،اما من بعضی وقتا یکی دوقاشق آرد با آب سرد مخلوط میکنم و به خورش اضافه میکنم😃یکم رنگ خورشتو تغییر میده اما لعاب خوبی بهش میده،،کاملا اختیاریه و تو دستور اصلی آرد نیست ❎❎
برای این کیک قالب مستطیل 30×20 با دیواره ی حداقل 6سانت هست.اگر نداشتین قالب گرد بیست و پنج تا بیست و هشت خوبه. کوچکتر باشه قطعا ترک بر میداره.
♦️دما و حرارت فرها متفاوته.حتما بعد از سی و پنج دقیقه مرکز کیک را با سیخ چوبی چک کنید. اگر تمیز بیرون اومد یعنی کیک پخته است.
♦️شیر عسلی آماده تو بازار هست ولی اگر خواستین خودتون درست کنید تو گوگل دستور خونگیش زیاده و خب زمان بره درست کردنش ولی به صرفه تره
♦️موادتون هم دمای محیط باشه،تخم مرغ ها سرد نباشن.
مواد لازم🔻
آرد قنادی: 2 پ یا 250 گ
تخم مرغ:3 عدد
شیر گرم: 200 گرم یا 1 پ (گرماش در حدی باشه که انگشتتون رو نسوزونه)
شکر: 170 گرم یا سه چهارم پ
روغن: 120 گرم یا سه چهارم پ
شیر عسلی: نصف قوطی یا 7 ق غ
بکینگ پودر: 2 ق چ (10 گ)
وانیل: نصف ق چ
پودر نارگیل: 1 پ
دستور تهیه🔻
آرد رو سه بار الک کنید و بعد با بیکینگ پودر مخلوط کنید.
اول تخم مرغها را با وانیل کمی بزنید تا از لختگی در بیاد بعد شکر را اضافه کنید و 7 دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و حجیم بشه.
روغن را اضافه کنید و کمی هم بزنید و بعد شیر گرم را اضافه کنید.من چند قطره اسانس نارگیل هم زدم، میتونید به جاش کمی گلاب بزنید.
حالا آرد و بیکینگ پودر را طی چند مرحله اضافه کردم و با لیسک با مایع کیکم مخلوط کردم.
کف قالب را کاغذ روغنی بذارین و مایع کیک را بریزین داخلش. چندبار به سطح کار بکوبید تا حبابهای اضافی خارج بشه.
روشهای پخت🔻
💫در سولاردام: پیش گرمایش 165 درجه و بعد روی سه پایه کوتاه با کانوکشن 165 درجه به مدت 45 دقیقه بپزید.برای جلوگیری از برشتگی زیاد سطح کیک میتونید بعد از سی دقیقه روی قالب یه ورق فویل بذارین و بعد ادامه پخت.
💫در فر_برقی و توستر : از یک ربع قبل روی دمای 170 درجه گرم بشه و بعد در طبقه وسط با دمای 170 درجه حدود 45 دقیقه بپزید.
💫فر_گازی : با دمای 180 درجه پخت بشه.
♦️تو مدتی که کیکتون داره میپزه مواد رویه رو آماده کنید.
پودر نارگیل را داخل تابه نچسب روی حرارت ملایم حدود 10 دقیقه تفت بدید تا طلایی بشه.
حواستون باشه نسوزه. دائم باید زیر و رو بشه و هم بزنید. وقتی کیکتون پخت همونجوری تا داغه شیر عسلی رو بریزین روی سطحش و با پالت صاف کنید و بعد کل پودر نارگیل را روی کیک بریزین و یکدست پخش کنید.
بذارین یکساعت خنک بشه و بعد برش بدین، عجله نکنید تو برش زدن.
در آخر با پودر پسته و گل محمدی تزئینش کنید.
♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❄️پـروردگـارا ♡
✨کسیکه در دامان
❄️تو پناه گرفت
✨طعم بی پناهی را
❄️نمیچشد
✨هرکس که مدد
❄️از تـو گـرفـت
✨بییاور نمیماند
❄️آنکه بتو پیوست
✨تنها نمیشود
❄️خداوندا کنارمان باش
✨قرارمان باش و یارمان باش
✨✨ شـب خـوش ✨✨
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
چهارشنبه زمستونیتون زیبـا🕊🌸
هر روزتان پراز معجزه🕊🌸
روزگارتون پربرکت🕊🌸
سرنوشتتون روشن🕊🌸
خـانـه دلتـون سبـز 🕊🌸
ودست مهربون خـدا🕊🌸
هـمیشـه یـاورتــون بـاشـه🕊🌸
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan