eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.4هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
#پای_قارچ_و_پیازچه😋 ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
9.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موزشکلاتی ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اشپزی بانو ایرانی
#پای_قارچ_و_پیازچه😋 ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
پای قارچ و پیازچه مواد لازم برای۸ نفر قارچ متوسط ۱۴ عدد کره ۳۰ گرم پیازچه خرد شده ۶ ساقه شیر ۳/۴ پیمانه خامه ۱ پیمانه تخم مرغ ۳ عدد پنیر چدار ۱/۲ پیمانه نمک ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری آرد برای سطح کار کمی خمیر پای به مقدار لازم طرز تهیه ۱- روی یک سطح صاف، مقداری آرد می‌پاشیم و خمیر پای را روی آن باز می‌کنیم تا ضخامت آن 5 میلی‌متر شود. سپس آن را کف یک ظرف مخصوص تارت پهن کرده و صاف و مرتب می‌کنیم. دور آن را روی دیواره‌های ظرف می‌کشیم تا تمامی سطح ظرف پوشیده شود. ۲- سطح خمیر پای را که داخل قالب را پوشانده با چنگال ضربه می‌زنیم که در قسمتهای مختلف آن کمی سوراخ شود و در زمان پخت پف نکند.سپس به مدت 30 دقیقه در فریزر می‌گذاریم. ۳- فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. ۴- داخل قالب پوشیده شده با خمیر را با کاغذ روغنی پوشانیده و روی آن را با لوبیای نپخته یا نخود خام پر می‌کنیم تا سنگین شود و اجازه ندهد خمیر پف کند. به مدت 20 دقیقه خمیر را در فر داغ می‌پزیم تا لبه‌های آن طلایی رنگ شود (اگر لبه خمیر در این مدت طلایی نشده بود مدت زمان بیشتری آن را در فر قرار دهید). ۵- سپس خمیر را از فر خارج کرده و می‌گذاریم داخل قالب آرام آرام خنک شود . (در غیر این‌صورت ممکن است پای ترک بخورد). ۶- داخل یک قابلمه متوسط، کره می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا ذوب شده و کمی کف کند. پیازچه را داخل آن می‌ریزیم و به مدت 1 دقیقه تفت می‌دهیم. سپس قارچ را خرد کرده و اضافه می‌کنیم و 2 دقیقه آن‌ها را روی حرارت مخلوط کرده و تفت می‌دهیم. ۷- سپس خامه و شیر را به آن‌ها اضافه کرده و آن‌قدر مخلوط می‌کنیم تا به جوش آید. پس از به جوش آمدن، مواد را از روی حرارت برداشته و داخل یک کاسه می‌ریزیم و به مدت 30 دقیقه کنار می‌گذاریم تا خنک شوند. سپس نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم. ۸- تخم‌مرغ ها را در یک کاسه شکسته و آن‌ها را هم می‌زنیم. سپس آن‌ها را به مخلوط قارچ اضافه می‌کنیم. ۹- پنیر گرویر یا چدار یا گودا را نیز رنده کرده و در آن ریخته و زیر و رو می‌کنیم. مخلوط مواد را روی خمیر می‌ریزیم و به طور یکسان پخش می‌کنیم. ۱۰- پای پر شده با مواد را به مدت 25 تا 30 دقیقه داخل فر گرم شده می‌گذاریم تا روی آن پف کرده و طلائی شود. سپس آن را از فر خارج کرده و کنار می‌گذاریم تا کمی خنک شود. این غذا را گرم و یا هم دمای اتاق سرو می‌کنیم. سایر نکات این پای را می‌توانید به عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی سرو کنید. با این مقدار مواد برای پیش‌غذای 8 تا 10 نفر کافیست. ولی برای غذای اصلی 6 نفر بیشتر نمی‌توانید آن را سرو کنید. ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#سالاد_سبزیجات سالاد سبزیجات مواد لازم برای۳ نفر هـویج ۳ عدد پیازچه ۳ عدد سیب ۱ عدد سیر ۱ حبه تربچه ۵ عدد گوجه فرنگی ۲ عدد کلم بروکلی (گل شده) ۱ لیوان سس مایونز به مقدار لازم لیمو ترش به مقدار لازم جعفری خرد شده به مقدار لازم طرز تهیه ۱- ابتدا كلم بروكلی را داخل آب و نمك در حال جوش ریخته و چند دقیقه صبر كنید و بعد آبكشی كرده و داخل آب سرد قرار دهید و آبكش كنید.هویج را ریز خرد كرده یا رنده بزنید و پیازچه را ساطوری كنید. ۲- تربچه را هم خوب شسته و خرد كنید و در صورت تمایل چند دقیقه ای در آب و شكر بجوشانید. ۳- گوجه فرنگی را پوست گرفته و ریز نگینی كنید. ۴- هویج های رنده شده ، کلم بروکلی ریز خرد شده ، پیازچه های خرد شده ، تربچه های خرد شده ، سیر رنده شده و گوجه فرنگی خرد شده را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. ۵- سیب را پوست بکنید و ریز خرد کنید و به سالاد اضافه نمایید. ۶- پس از اینکه تمام مواد سالاد را داخل کاسه ریختید میتوانید سس را اضافه كرده و مخلوط کنید. ۷- لیمو ترش را ورقه كرده و در كنار سالاد قرار دهید و روی آن جعفری بریزید. سایر نکات 1)بهتر است از گوجه گیلاسی(مینیاتوری)در این سالاد استفاده شود. 2)در صورت تمایل 2قاشق كشمش هم به سالاد اضافه كنید. 4)به جای مایونز از سركه سفید یا آبلیمو هم میتوان استفاده كرد. ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#پیتزای_نان_تست ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
اموزش کلوچه 🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒 ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#کلوچه_سیب ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#برای_پوست_زیبا ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
اسنک باقلا پنیری مواد لازم برای۲ نفر باقلا سبز (تازه) ۱ لیوان نان تست ۸ عدد پیازچه ۱۰ عدد پنیر موزارلا (موتزارلا) (رنده شده) ۲۰۰ گرم ترخون ۱ قاشق غذا خوری ریحان (خرد شده) ۱ قاشق غذا خوری نمک به مقدار لازم گلپر ۱ قاشق مربا خوری پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری طرز تهیه ۱- ابتدا در ظرفی مقداری آب و نمک را به جوش آورده و بعد باقلا را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا باقلا کاملا نرم شود. ۲- داخل تابه کمی کره بریزید و صبر کنید تا کره کمی داغ شود.پیازچه ها را شسته و آنها را کاملا ساطوری و ریز کنید و داخل کره تفت دهید تا سرخ شوند. ۳- وقتی باقلا کاملا پخته شد آن را آبکشی کرده و به همراه سبزی های خرد شده ،پودر سیر،گلپر نمک و فلفل به کره اضافه کنید ، کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید. ۴- نصف پنیر موزارلا رنده شده را روی 4 عدد نان تست بریزید و پخش کنید ، مخلوط باقلا و پیازچه تفت خورده را روی نان ها بریزید سپس باقی مانده پنیر را روی باقلاها بریزید و در انتها روی مواد را با 4 نان باقی مانده بپوشانید. ۵- داخل تابه مقداری کره بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، اسنک ها را داخل تابه بگذارید و پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود سپس اسنک ها را داغ سرو کنید. سایر نکات 1)در صورتی که ساندویج ساز دارید اسنک ها را داخل آن تهیه کنید. 2)در صورت تمایل به جای پنیر موزارلا از پنیر پیتزا استفاده کنید. 3)میتوانید اسنک ها را داخل فر تنوری کنید برای این کار کل نان تست را با کره چرب کنید. ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#تست_قارچ_خامه_ای 🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒 تست قارچ خامه ای مواد لازم برای۶ نفر قارچ ۲۴۰ گرم روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری کره ۱ قاشق سوپ خوری نمک ۱ قاشق چای خوری برگ آویشن (تازه، یا 1/2 قاشق چایخوری خشک) ۲ قاشق چای خوری سیر (ریز شده) ۱ حبه پوست لیمو ۱ قاشق سوپ خوری آب لیمو ۱/۲ عدد نان باگت (برش های به عرض 2 سانتی متری) ۱ عدد پنیر ماسکارپونه (پنیر خامه ای) ۲۴۰ گرم پیازچه (خرد شده، اختیاری) به مقدار لازم طرز تهیه ۱- فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. برش های نان را به شکل یک لایه داخل یک سینی فر بچینید. 5 دقیقه در فر بپزید تا کمی تست شوند. ۲- با یک حوله کاغذی مرطوب یا یک اسفنج تمیز سر قارچ ها را پاک کنید سپس ساقه های سفت آن را جدا کنید. قارچ های ریز را به شکل برش های نیم سانتی متری خرد کنید و قارچ های بزرگ مانند قارچ پورتبلو را چهارگوش خرد کنید. ۳- یک تابه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط از قبل داغ کنید. 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون در آب بریزید سپس قارچ ها در آن سرخ کنید و 5 تا 8 دقیقه هم بزنید تا قهوه ای طلایی شوند. 1 قاشق چایخوری نمک، کره، آویشن و سیر را روی آن بریزید و سرخ کنید و هم بزنید تا زمانی که کره جذب قارچ ها شود سپس آب لیمو را روی قارچ ها بچکانید. ۴- برای چیدن تست ها پنیر ماسکارپونه را روی هر برش نان بمالید سپس روی آن قارچ و کمی پیازچه ی خرد شده قرار دهید. سایر نکات زمانی که قارچ ها را سرخ می کنید آنها را به صورت یک لایه در تابه بچینید. به این شکل آنها به جای اینکه آب بیندازند سرخ می شون ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷