eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
خواص درمانی سبزیها علاوه بر تامین ویتامینها و املاح بدن: 🔻جعفری:منبع ویتامینC 🔻نعناع:تب بر،ضداستفراغ 🔻اسفناج:هوش افزا وخونساز 🔻ترخون:اشتهاآور 🔻ریحان:باروی وتب بر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐منتظر نباشید تا کسی 🌺به شما انرژی مثبت بدهد 💐خودتان شروع كننده باشيد 🌼و امروز با يک لبخند 💐احساس خوبتان را 🌸به ديگران انتقال دهید 💐امروزتون پراز انرژی مثبت ‌. 💖Join👇 🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
9.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مثل همون کیک یخچالی اما در ابعاد کوچکتر و خوشمزه تر😍😋
🍹معجون چربی سوز😍 ⚜️یک لیوان آب گریپ فروت ⚜️عسل ا ق ⚜️سرکه سیب 2 ق را باهم مخلوط كنيد. و نیم ساعت قبل از غذا میل کنید.
✅نسخه جالب برای قند خون بالا! ✍اگر کسی حدود 5 الی 6 عدد کلاه سبز بادمجان را در آب بپزد و آب آن را مصرف کند حتی اگر قند او روی 600 باشد تا 100 پایین می آید. ┅❅❈❅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸خوبیهای دنیا 🍰شادیهای پی در پی 🌸تقدیم به شما دوستان عزیز 🌸خوشبختی 🍰ستونِ زندگیتون باشه 🌸مهرتون ماندگار 🍰لحظه هاتون خوش رنگ 🌸عصرتون شیرین و دلچسب🍰 💖Join👇 🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
🥘 😋 🔸اول یه پیاز متوسط و رنده کردم و به همراه دو حبه سیر رنده شده و زردچوبه تفت دادم بعد تکه های مرغ و اضافه کردم و یه کوچولو فلفل سیاه ریختم و یکم که مرغا سرخ شدن یه قاشق چایخوری رب انار ریختم و تفت دادم و بعدم سبزی ترش واش و اضافه کردم و گذاشتم یکم با هم تفت بخورن بعد آب ریختم و گذاشتم ریز ریز بپزه و جا بیفته بادمجون و گوجه هم جدا سرخ کردم و کنارش گذاشتم معمولا سبزیش ترکیب ایناست ♦️ترش واش _ گشنیز _ نعناع _ تره _ چوچاق _ جعفری _ اسفناج
پشمک ساده به میزان لازم اکلیل خوراکی طلایی به میزان لازم شکلات تخته‌ای سیاه 400 گرم مغزهای بادام، پسته، فندق پودر شده به دلخواه یک ‌چهارم پیمانه روغن مایع 50 گرم گردو پودر شده یک‌ چهارم پیمانه طرز تهیه: شکلات تخته‌ای و روغن را روی حرارت غیرمستقیم ذوب می‌کنیم، داخل قالب سیلیکونی نیم‌کره می‌ریزیم، می‌گذاریم داخل فریزر تا سفت شود. پشمک‌ها را در قالب نیم‌کره دیگری فشرده می‌کنیم. شکلات‌ها را از داخل قالب خارج می‌کنیم. پشمک‌های قالب زده شده را داخل کاسه‌های شکلاتی گذاشته و همراه با پودر گردو و اکلیل خوراکی طلایی تزیین می‌کنیم. درصورت دلخواه مغزهای مختلف مثل گردو، بادام، فندق پودر شده را با پشمک مخلوط کنید؛ سپس پشمک‌ها را قالب بزنید. برای اینکه پشمک راحت‌تر از قالب خارج شود حتما داخل قالب را سلفون بکشید و بعد پشمک‌ها را فشرده کنید