😋صبحانه مقوی
#اوتمیل_عسل_ودارچین
🍨مواد لازم
جو دو سر پرک ۴۰ گرم
شیر ۱ پیمانه
عسل یا شیره انگور و دارچین به میزان لازم
کنجد و انواع مغزها برای تزیین
ابتدا شیر رو داخل قابلمه که روی حرارت گذاشتیم، میریزیم. جو دو سر رو اضافه کرده و هم میزنیم.
به مقدار دلخواه دارچین میریزیم و باز هم میزینم.
بعد چند دقیقه که غلیظ شد شعله رو خاموش می کنیم .به مقدار دلخواه عسل یا شیره انگور اضافه میکنیم. حالا میتونیم نوش جان کنیم. البته اینکه غلظتش در چه حدی باشه به سلیقه خودمون بستگی داره.در آخر با کنجد و پسته و یا هر مغز دلخواه دیگه و یا ساده میل کنید.
هدایت شده از تبلیغات پیشروو
⛱بومرنگ خیلی باحاله
👒میتونی باش یادبگیری مدل و رنگ موهات رو عوض کنی، فرم و رنگ چشم و صورتت رو تغییر بدی و رنگ لباست رو به دلخواه تنظیم کنی و کلی افکت باحال دیگه😬
دانلودش کن و عکسات رو خوشگل کن👇28e
هدایت شده از عجایب جهان
PicsArt(2).apk
2.9M
📲ساخت پروفایلهای #لاکچری و خاص👆💞👆
🌈پول آتلیه نده و خودت عکساتو ویرایش کن☝️
📥اپلیکیشن بومرنگ 📥28e
🍨🍫#دسر_شکلاتی
😋مواد لازم:
شیر ۳ونیم لیوان
نشاسته ذرت۲/۵قاشق غذا خوری
آرد سفید ۱/۵قاشق غذا خوری
وانیل کمی
گلاب ۳قاشق غذا خوری
شکر ۶ قاشق غذاخوری
خامه ۲ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۲قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای ۲قاشق غذاخوری(آب شده)
ابتدا شیر ،شکر، کاکائو الک شده، آرد سفید،ونشاسته رو بریزید داخل قابلمه وبا همزن دستی مخلوط کرده بعد روی شعله متوسط بگذاریم و مدام آمیزیم تا ته نگیره کمی که غلیظ شد خامه،گلاب وانیل رو اضافه میکنیم وقتی غلیظ شد شعله رو خاموش کرده ومایه رو به دوقسمت مساوی تقسیم میکنیم به نصف مایه مون شکلات اضافه میکنیم حالا در ظرف مورد نظر یک لایه از مایه بدون شکلاتی می ریزیم رویه که بست از مایه شکلاتی می ریزیم و هر چند لایه دوست دارین ادامه بدی
🍗رولت مرغ با کدوحلوایی و آلو
👈طرز تهیه:
کدو حلوایی را بخارپز کرده و کنار بگذارید.
10،12 عدد آلوی سیاه را خیس کنید و بگذارید چند ساعت داخل آب بماند.
دو عدد سینه ی کامل مرغ را از وسط طوری برش دهید تا کاملا باز شده ولی دو تکه نشود!
سپس آن را بکوبید تا کمی نازک شود.(کم)
سینه ها را از شب قبل با پیاز و روغن زیتون ،نمک و پاپریکا و کمی جوز هندی مزه دار کنید،سپس وسط هر کدام از سینه ها در یک ردیف آلوی خیس خورده ی بدون هسته و برش های کدو حلوایی قرار داده و آن را رول کنید.
در سینی فر که با فویل پوشانده و چرب کرده اید قرار داده و روی آن روغن زیتون و کمی محلول زعفران بمالید.
در فر گرم با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید تا سطح رولت ها کمی طلایی شود.بیش از حد نپزید چون سفت و خشک می شود.
بعد از پخت کمی تامل کرده سپس با چاقوی تیز برش دهید.
برش های رولت با سس سیر بسیار دلچسب است.
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @Ashpazibano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
سالاد مرغ و زيتون يوناني
😋اين سالاد هم به تنهايي و هم با پاستا آبكش شده عاليه.
👩🍳طرز تهيه: نيم كيلو سينه مرغ آبپز و مكعبي خرد شده+سه چهارم ليوان زيتون سبز و سياه بدون هسته و خرد شده+دو ق غ ريحان خرد شده+دو ق غ جعفري خرد شده+يك پياز بنفش كوچك+روغن زيتون يك ق غ+سركه قرمز يك و نيم ق غ+نمك و فلفل و پودر سير و پرك فلفل قرمز : همه رو مخلوط كنيد و حداقل نيم ساعت داخل يخچال بذاريد و بعد سرو كنيد.
ميتونيد مقداري پاستا رو آبكش و با اين سالاد مخلوط كنيد،عالي ميشه😍
هدایت شده از #عید_غدیر💚
✨💚✨
با سلام
کمتر از ۱ روز مانده تا { #عیدغدیرخم}
ساده ترین کارهایی ک میشه غدیر را فریاد زد
✔️⭐️حتما توی عکس پروفایلهاتون
✔️⭐️حتما اگر میتوانید ایستگاه صلواتی بزنید
✔️⭐️حتما یه شیرینی پخش کنید
✔️⭐️حتما اگر توانشو دارید چندتا لقمه بگیرید و پخش کنید
✔️⭐️حتما به گوش مردم با یه مولودی غدیر را برسانید
#غدیر
#غدیری_ام
#غدیر_خم
#غدیرخم
#امام_علی
#فقط_به_عشق_علی
💚✨ #اللهمعجللولیڪالفرج✨💚
🍗جوجه ماستی
طرز تهیه:اول در یک کاسه مواد ماستی رو آماده کنید.یک لیوان ماست نسبتا سفت و شیرین+سه ق روغن مایع یا زیتون+نمک و فلفل سیاه و آویشن کمی+دو تا سه حبه سیر رنده شده+پودر پیاز یک ق مرباخوری (میتونید بجاش پیاز خلالی بریزید)+کمی سبزیجات معطر به دلخواه مثل گشنیز و جعفری و ترخون و ریحون
حالا نیم کیلو فیله یا سینه مرغ رو که لقمه ای خرد کردید به این مواد اضافه و خوب آغشته کنید و پنج شش ساعت در ظرف دردار در یخچال استراحت بدید تا طعمدار بشه.بعد هم به سیخ بکشید و با روش دلخواه گریل یا کباب کنید.
این جوجه بسیار لطیف و ترد و لذیذه.
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @Ashpazibano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
گراتن گوشت و بادمجان
دو تا سه عدد بادمجان بزرگ حلقه ای کنید سرخ کنید کنار بذارید.سیب زمینی چهار تا متوسط بپزید بذارید خنک بشه ورقه ای کنید و کنار بذارید.دو تا پیاز نگینی خرد کنید سرخ کنید یک پیمانه فلفل دلمه رنگی دویست گرم گوشت چرخ شده اضافه کنید نمک فلفل زردچوبه پودر آویشن هم بریزید.وقتی خوب تفت خورد بهش دو قاشق رب گوجه فرنگی و نصف پیمانه گوجه فرنگی رنده شده اضافه کنید بذارید مواد به روغن بیفته.
تو به تابه کوچیک ده گرم کره با یک قاشق غذا خوری آرد سفید تفت بدید یک پیمانه شیر نمک فلفل سیاه اضافه کنید خوب هم بزنید بذارید سس کمی غلیظ بشه.
در ظرف مخصوص فر یک لایه سیب زمینی یک لایه پنیر پیتزا یک لایه گوشت یک لایه بادمجان و یک لایه سس سفید را ریخته این کارو ادامه بدید تا ظرف پر بشه و لایه آخر رو پنیر پیتزا بزنید.در فر دمای صدو هشتاد درجه بپزید.حدود سی تا چهل دقیقه کافیه یا تا زمانی که پنیر آب بشه و روش طلایی بشه.
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @Ashpazibano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛