⭕️🔴مزاج گوشت ها🔴⭕️
مزاج_گوشت_ها
✅ شتر: گرم و خشک
✅ گاو: سرد و تر
✅ گوساله: سرد و تر
✅ گوسفند: گرم و تر
✅ بز: سرد و تر
✅ مرغ محلی: گرم و تر
✅ خروس: سرد و تر
✅ جوجه مرغ: گرم و تر
✅ ماهی: سرد و تر
✅ میگو: سرد و تر
✅ اردک: سرد و تر
✅ غاز: گرم و تر
✅ بوقلمون: گرم و تر
✅ کبک: گرم و تر
✅ بلدرچین: گرم و تر
✅ قرقاول: گرم و تر
✅ سار: گرم و تر
✅ گنجشک: گرم و تر
✅ کبوتر: گرم و تر
✅ آهو: گرم و تر
✅ سیرابی: سرد و تر
✅ قلوه: گرم و تر
✅ جگر سفید: سرد و تر
✅ جگر سیاه: گرم و تر
✅ کله و پاچه: سرد و تر
🌿
✍
✨
❁°🔸🌙°❁°🔸🌙°❁°🔸🌙°❁
°🌙°❁°🔸°
❁°🌙°❁
°🔸°
🔰 #نفـــــخ_پــس_از_افــــطار
💢✍باز کردن روزه با مایعات گرم از نفخ پس از افطار پیشگیری میکند و خالی بودن معده و پر شدن معده پس از چند ساعت نخوردن غذا علت اصلی نفخ پس از افطار است، زیرا معده آمادگی تحمل حجم غذای زیاد را ندارد●⇨
💢✍و پس از نوشیدن مایعات گرم استفاده از غذاهای آبکی مثل سوپ، همچنین نان سبوس دار، خرما، پنیر با گردو و سبزی به علت حجم کم و انرژی مناسب مفید میباشد●⇨
💢✍و اگر نفخ شکم و باد شکم ادامه یافت حتما"از دمنوشهایی نظیر دمنوش نعنا و زیره و بومادران و زنیان در روی تغذیه استفاده شود و هرگز روزه دار افطارش را با آب یخ و هندوانه یخ و نوشابه های یخی باز نکند که باعث سردرد شدید و چرب شدن کبد و ریزش و چربی و شوره موها میشود●⇨
⭕️📢معجون زنجبیل را از یاد نبرید
✳️✍اگر زیاد نفخ میکنید، یک تکه زنجبیل، کمی نمک و مقداری آب لیموترش را با هم مخلوط کنید. این معجون را داخل یخچال بگذارید و پس از هر وعده غذایی حدود ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری از آن را میل کنید. معجون زنجبیل طعم خوبی ندارد اما در درمان نفخ، معجزه میکند
°🌙°
❁°🔸°❁
°🌙°
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رمضون مبارک همتون باشه قشنگا☺️✌️
امیدوارم که این ماه براتون پر از خیر و برکت و انرژی های خوب باشه!
امروز براتون آموزش یه دسر ساده و خوشمزه رو آوردم به اسم شیر برنج که بعد از افطار خیلی میچسبه اگه دوست داری این دسر خوشمزه رو درست کنی، پست امروز از دست نده! 🤍👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر برنج
مواد لازم:
برنج نيم دانه علا١پيمانه
شير ١ليتر
گلاب ١/٢پيمانه
شكر ١پيمانه
اسانس هل ١ ق چ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_خرما
سلام همونجور که قول دادم اومدم با آموزش یه خوشمزه ی دیگه که خیلی راحت درست میشه😊 این دسر مخصوص ما جنوبی هاس 😉 خیلی هم مقویه 👌
همون مزه رنگینک میده فقط یکن قرتی وار شده 😄
امیدوارم خوشتون بیاد 😉
برای درست کردن رولت خرما احتیاج داریم به :
نیم کیلو خرما
یک پیمانه آرد
یک چهارم پیمانه روغن مایع
Y25گرم کره
نصف قاشق مرباخوری پودر هل
.
هسته های خرمارو دربیارید یکم گرمشون کنید تا نرم بشن بعد همراه با پودر هل له کنید تا یکدست بشن .
آرد رو الک کنید یکم تفت بدید تا خامی آرد گرفته بشه و کمی تغییر رنگ بده سپش روغن و کره را اضافه و بازم تفت بدید تا به رنگ دلخواه دربیاد . پلاستیک فریزر را باز کنید چربش کنید خرمارو پهن کنید ، آرد را روی خرما پهن کرده و سپس با کمک پلاستیک آنرا رول کنید و یک الی دو ساعت (شایدم بیشتر) در فریزر گذاشته تا سفت بشه و در نهایت با چاقو اره ای برش بزنید .
#پ.ن میتونید قبل از برش توی پودر نارگیل یا کنجد و یا پودر پسته بغلطونید. من یکم عجله کردم نزدیک افطار بود یادم رفت😊
نوش جان 🌷🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳#مرغ_باسس_انار🧑🏻🍳
نمک یک قاشق چایخوری
پاپریکا یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
زردچوبه یک قاشق چایخوری
پودر سیر یک قاشق چایخوری
سس مایونز یک قاشق غذا خوری
سس خردل نصف قاشق غذاخوری
یک عدد پیاز بزرگ
۵۰ گرم کره
روغن
۵ عدد آلو
یک سوم لیوان زعفران درست شده
دو قاشق غذاخوری رب انار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_خرمایی😍😋
کره اطلس طلایی:۲۵۰گرم
کره پاستوریزه:۵۰گرم
تخم مرغ:۱عدد
پودر قند:۱۲۵گرم
شیر:۱/۵قاشق غذاخوری(یادم رفت فیلموشو بگیرم😅😅)
بکینگ پودر:۱/۲قاشق غذاخوری
آرد:انقدر بزنید تا به دستتون نچسبه(تقریبا۵۰۰گرم)
گردو،خرما و هل به مقدار لازم
۳الی۵ساعت در یخچال استراحت کنه
دمای فر ۱۵۰درجه بعد از ۱۵دقیقه چک کنید و آمادست😍آرد و بکینگ پودر رو از قبل باهم الک کنیدمیتونید خرما رو یه مقدار تفت بدید تا ماندگاری شیرینی بیشتر بشه ولی بذارید سرد شه بعد استفاده کنیدشیر رو بعد از تخم مرغ اضافه کنیداگه دوست دارید به خرما یه مقدار گلاب و دارچین بزنیدخمیر باید ۳الی۵ساعت داخل یخچال استراحت کنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐♥️ ♥️⭐
سحر ماه رمضان
ونشستن با خضوع و عشق ...!!!!
در محضر خدایمهربان...
گواراے وجودتان ...!!!
"همدیگر را دعا ڪنیم ..."
التماس دعا 🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کیک_مغزدارشکلاتی🧑🍳
پارت دوم
آرد ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شیر نصف پیمانه
روغن نصف پیمانه
بکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل نوک ق چ
مواد مغز شکلاتی
نشاسته ذرت ۲ ق غ
پودر کاکائو ۲ ق غ
آرد ۳ ق غ
شکر دو سوم پیمانه
شیر ۲ پیمانه
وانیل نوک ق چ
کره ۱ ق غ
موز ۲عدد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کیک_مغزدارشکلاتی🧑🍳
آرد ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شیر نصف پیمانه
روغن نصف پیمانه
بکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل نوک ق چ
مواد مغز شکلاتی
نشاسته ذرت ۲ ق غ
پودر کاکائو ۲ ق غ
آرد ۳ ق غ
شکر دو سوم پیمانه
شیر ۲ پیمانه
وانیل نوک ق چ
کره ۱ ق غ
موز ۲ عدد
مهربان خـدای مـن
دلـم خـوشـہ کـه
همیشـہ ستار العیوبی
دلم خـوشـہ کـه
همیشـہ غفارالذنوبی
دلم خـوشـہ کـه
همیشـہ سریع الرضایی
دوستت دارم ای مهربانم
روزتـون پـر از نگـاه خــدا 🌸🍃
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸در این سه شنبه
💕زیبای بهاری
🌸از خـدا میخواهم
💕هر آنچه آرزو داریـد
🌸بی دلیل نصیبتان شود
💕عشق و آرامش
🌸در کنارتان
💕عزت و خوشبختی
🌸همراهتان
💕سلامتی و تندرستی
🌸همیشہ در وجودتان باشـد
💕یکشنبه تون زیبا و پر برکت
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کیک_موزاییک🧑🍳
1.5 فنجان جو دوسر (ریز شده)
1.5 فنجان آب گرم
1 قاشق غذاخوری پوره خرما (می تونید 8-9 خرما رو پوره کنید)
2-3 قاشق غذاخوری شیره انگور
4-5 گردو
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
💜
↬ @AshpaziBano
#چروس 🥨 😋
▫️تخم مرغ ۱ الی ۲ عدد
▫️آرد یک. پیمانه
▫️شکر ۱/۴ پیمانه
▫️آب ۱پیمانه
▫️کره ۳۰گرم
▫️وانیل ۱/۴ ق.چ
🔸ابتدا شیر وآب و کره رو بذارید روی گاز تا کره آب شه به محض اینکه یکی دو تا جوش ریز زد شعله را خاموش کرده (نباید کامل بجوشه)آرد رو یک دفعه بریزید و هم بزنید تا حالت خمیری شود بعد وقتی سرد شد وانیل ویک دونه تخم مرغ را بریزید و با همزن بزنید اگه خیلی سفت بود یک تخم مرغ دیگه هم بزنید اگه نه که لازم نیست بعد وقتی با همزن زدید و کامل مخلوط شد داخل قیف ریخته و با ماسوره شکوفه مواد رو داخل روغن داغ ریخته و سرخ کنید و بعد در مخلوط دارچین و شکر بغلتونید
💜
↬ @AshpaziBano
#دسر_کافی_میکس 🍮 😋
▫️شیر : ۳ لیوان
▫️شکر : سه چهارم پیمانه
▫️آب سرد : یک سوم پیمانه
▫️پودر ژلاتین : ۳ قاشق غذاخوری
▫️پودر کافی میکس : 2 بسته(منظور بسته های کوچک هست که برای یک لیوان استفاده میشه)
▫️خامه صبحانه:100گرم
🔸شیر را به همراه شکر و کافی میکس روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم می زنیم تا یکدست شود .(به اندازه ای که شکر حل شود).سپس از روی حرارت برمیدارم.
سپس ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و بن ماری میکنیم و به مواد داغ اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم . بعد از اینکه مواد کمی خنک شد کم کم با خامه مخلوط میکنیم.تا یکدست شود و مواد را داخل قالب از قبل چرب شده ریخته و در یخچال می گذاریم
💜
↬ @AshpaziBano
#جبنیه (لقمه های پنیری سرخ شده) 🥯 😋
▫️ارد سفید 2 لیوان و 2 ق غ
▫️تخم مرغ 1عدد
▫️اب ولرم نصف لیوان
▫️خمیر مایه 2 ق چ
▫️شیرخشک 3 ق غ
▫️پنیر خامه ای 3 ق غ
▫️شکر 1 ق غ
🔸همه مواد و خوب با دست مخلوط میکنیم ورط میدیم تا به دست نچسبه
خمیر رو روی میز کار با وردنه باز میکنیم به قطر 2 تا 3 میل قالب میزنیم روی یک پارچه تمیز خمیر قالب زده شده رو میچینیم و روشو میپوشونیم به مدت نیم ساعت سپس داخل روغن شناور سرخ میکنیم
میتونید عسل بریزید یا هم داخل شربت ولرم برای چند دقیقه بریزید و بیرون بیارید من عسل ریختم
من نصف خمیر رو قالب دونات زدم و نصف دیگه با چاقو مکعبی برش زدم
💜
↬ @AshpaziBano
#دمی_باقلا ( باقلای زرد )
مواد لازم :
برنج 4 پیمانه
باقلا 2 پیمانه
پیاز 4 عدد درشت
برای داخل غذا و برای تزیین روی غذا
روغن کمی
زردچوبه 2 تا 3 قاشق مربا خوری
تخم مرغ به تعداد نفرات یکعدد .
پیاز را خرد کرده با روغن سرخ میکنیم تا طلائی شود در انتها زردچوبه را در آن تفت میدهیم . باقلا را که قبلا تمیز کرده و شسته و خیس کرده ایم ، داخل پیازها میریزیم و کمی تفت میدهیم تا هنگام پخت وا نروند . سپس 2 تا3 لیوان آب در آن میریزیم و یک قاشق سوپخوری نمک بآن اضافه مینمائیم میگذاریم کمی باقلا نیمه پز شود و در آخر آبش بخور باقلا برود و کم شود .( حدود 10 دقیقه کافیست( برنج را که قبلا شسته و با نمک خیس کرده ایم .اکنون روی باقلا می ریزیم و هم میزنیم و بعد حدود 3 لیوان آب اضافه میکنیم و حرارت را ملایم میکنیم و کمی هم کره به آن اضافه می کنیم تا برنج و باقلا بپزد و آب آن تبخیر شود . اگر برنج زنده بود کمی هم آب اضافه میکنیم .اکنون اگه برنج مغز پخت شده دم کنی میگذاریم و دم میکنیم . هنگام کشیدن ازپیازداغ های کنارگذاشته شده ونیمرورویش راتزیین می کنیم و با ترشی سرو میکنیم .
💜
↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکی
مواد لازم:
کره 200 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
شکر 1 لیوان
روغن 1 لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک خیلی کم
آرد حدود 5 لیوان
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
شیر 2 قاشق غذاخوری
برای تزئین:
کنجد
💜
↬ @AshpaziBano