eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸در این عصر زیبا ☕️از خدا میخوام 🌸بیشترین برڪت ☕️گرم‌ترین محبت 🌸شیرین‌ترین مهربانی ☕️شادی بی دلیل و 🌸جاری‌ترین معجزه‌ی خدا ☕️نصیب لحظه‌هاتون باشه 🌸عصر زیبا تون بخیر
سه عدد سیب زمینی رو میپزیم اجازه میدیم کاملا خنک بشه بعد پوست میگیریم. با رنده ریز رنده میکنیم یدونه تخم مرغ درشت داخلش میشکونیم به دلخواه کمی سبزیجات خشک اصافه میکنیم مث شوید. پودر پیاز. نمک و فلفل و زردچوبه کمی پودر پنیر پارمزان و کمی پودر نان. مواد را خوب مخلوط میکنیم. تابه کوچک گودی را روی حرارت ملایم از بیست دقیقه قبل با مقداری روغن خوب داغ میکنیم. از مواد سیب زمینی اندازه گردو برداشته و داخل دست شکل انگشتی در میاریم و داخل کنجد میغلطونیم و داخل روغن داغ میندازیم. بعد سرخ کردن حتما روی حوله کاغذی مخصوص روغنگیری قرار بدید تا روغن اضافه خارج بشه به به نوش جان👌😍 پ.ن: داغ شدن روغن با حرارت ملایم وتایم طولانی باعث جذب نکردن و سریع سرخ شدن سیب زمینی میشه موقع سرخ کردن حتما حرارت متوسط رو به بالا باشه تا روغن کمتری جذب بشه سیب زمینی حتما خنک بشه بعد رنده بشه یکی از علتهای مهم وا رفتن کوکو سیب زمینی اینه که سیب زمینی داغ رنده میکنید و درجا سرخ میکنید. ‎
🥯 😋 ٥٠٠گرم آرد نان و ١ق چ نمك را در كاسهء مناسبي الك كرده ميان آن را گود كنيد و ١/٣پيمانه روغن ذرت يا آفتابگردان،١عدد زرده تخم مرغ،١/٢پيمانه آب گرم ،١/٢پيمانه شير گرم و ١/٢و١ ق چ مايه خمير خشك فوري را افزوده هم بزنيد تا خمير شود سپس به آرامي ورز دهيد تا خمير نرم و يكدستي حاصل شود.چنانچه خمير كمي به دست مي چسبيد آرد اضافه نكنيد!خمير را در كاسه اي چرب شده قرار داده رويش را پوشانده در محل گرمي گذاشته تا حجم آن دو برابر شود.مواد مياني: پياز را خرد كرده با كمي روغن ذرت تفت دهيد ،سيب زميني پخته و پوره شده را به همراه ٢ق س برنج پختهء نرم ، گشنيز خرد شده ،فلفل قرمز تند ،نمك و فلفل سياه اضافه كرده با هم مخلوط كرده و صبر كنيد تا خنك شود.بعد از استراحت خمير كمي آن را ورز داده سپس به ١٢ قسمت مساوي تقسيم كنيد.هر قسمت را به شكل بيضي كمي باز كنيد و از مواد مياني به اندازه ١ق س وسط خمير گذاشته و خمير را ببنديد كمي سطح آن را فشار داده و به شكل بيضي در آورديد و در سيني چرب شده قرار داده رويشان را پوشانده تا حجم آنها دو برابر شود.سپس در روغن سرخ كنيد تا بپزند و طلايي شوند
خاگینه پاپیونی آرد....تقریبا 3 لیوان تخم مرغ.....2عدد شیر یا ماست....نصف لیوان روغن مایع......3 قاشق غذاخوری پکینگ پودر....1 قاشق سوپخوری وانیل....یک هشتم قاشق چایخوری روغن برای سرخ کردن.....به مقدار لازم مواد لازم برای شهد خاگینه آب ...1 پیمانه شکر....1پیمانه زعفران دم کرده...1 قاشق سوپخوری گلاب.... 1 قاشق سوپخوری طرز تهیه تخم مرغها راشکسته و وانیل را اضافه میکنیم بعد در ظرف دیگری آرد را با پکینگ پودر الک کرده کنار میگذاریم شیر را به مواد تخم مرغی اضافه کرده هم میزنیم بعد آرد را کم کم به مواد اضافه کرده هم میزنیم تا خمیر بدست آمده به دست نچسبد بعد به مدت 10 دقیقه به خمیر استراحت میدهیم خمیر را روی میز به اندازه نیم سانت باز کرده به شکل مستصیلهای کوچک برش میزنیم درست از وسط مستطیلها خمیر را با دو انگشت جمع میکنیم ودور آن را با نواری از خمیر گرفته ودر روغن داغ شده سرخ میکنیم بعد از سرخ شدن پاپیونها را داخل شهد انداخته سرو میکنیم. نکته : شربت سرد شده را روی خاگینه داغ میریزیم میتوانید عکس این عمل را هم انجام دهید. نوووش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸اگر در آشپزخانه چاقویی دارید که کند شده و قابل استفاده نیست، با این روش به راحتی چاقو را مثل اول تیز کنید.🤗😉 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
11.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
هدایت شده از  ایده های بانوان
. سه مین دیگه پاک میشه😻☝️🍓😱 .
📖 زیارت حضرت امیرالمومنین علیه‌السلام (زیارت امین‌الله) 💠اَلسَّلامُ عَلَيک يااَمينَ اللهِ فى‏ اَرْضِهِ، وَحُجَّتَهُ عَلى‏ عِبادِهِ، 《اَلسَّلامُ عَلَيک يا اَميرَالْمُؤْمِنينَ》، اَشْهَدُ اَنَّک جاهَدْتَ فِى اللهِ حَقَّ جِهادِهِ، وَعَمِلْتَ بِکتابِهِ، وَاتَّبَعْتَ سُنَنَ نَبِيهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيهِ وَآلِهِ، حَتّى‏ دَعاک اللهُ اِلى‏ جِوارِهِ، فَقَبَضَک اِلَيهِ بِاخْتِيارِهِ، وَاَلْزَمَ اَعْدائَک الْحُجَّةَ مَعَ مالَک مِنَ الْحُجَجِ‏ الْبالِغَةِ عَلى‏ جَميعِ خَلْقِهِ، 💠اَللّهُمَّ فَاجْعَلْ نَفْسى‏ مُطْمَئِنَّةً بِقَدَرِک‏، راضِيةً بِقَضآئِک، مُولَعَةً بِذِکرِک وَدُعآئِک، مُحِبَّةً لِصَفْوَةِ اَوْلِيآئِک، مَحْبُوبَةً فى‏ اَرْضِک وَسَمآئِک، صابِرَةً عَلى‏ نُزُولِ بَلائِک، شاکرَةً لِفَواضِلِ نَعْمآئِک، ذاکرَةً لِسَوابِغِ آلآئِک، مُشْتاقَةً اِلى‏ فَرْحَةِ لِقآئِک، مُتَزَوِّدَةً التَّقْوى‏ لِيوْمِ جَزآئِک، مُسْتَنَّةً بِسُنَنِ اَوْلِيآئِک، مُفارِقَةً لِأَخْلاقِ اَعْدائِک، مَشْغُولَةً عَنِ الدُّنْيا بِحَمْدِک وَثَنآئِک، 💠اَللّهُمَّ اِنَّ قُلُوبَ الْمُخْبِتينَ اِلَيک والِهَةٌ، وَسُبُلَ الرَّاغِبينَ اِلَيک شارِعَةٌ، وَ اَعْلامَ الْقاصِدينَ اِلَيک واضِحَةٌ، وَاَفْئِدَةَ الْعارِفينَ مِنْک فازِعَةٌ، وَاَصْواتَ الدَّاعينَ اِلَيک صاعِدَةٌ، وَاَبْوابَ الْإِجابَةِ لَهُمْ مُفَتَّحَةٌ، وَدَعْوَةَ مَنْ ناجاک مُسْتَجابَةٌ، وَتَوْبَةَ مَنْ‏ اَنابَ اِلَيک مَقْبُولَةٌ، وَعَبْرَةَ مَنْ بَکى‏ مِنْ خَوْفِک مَرْحُومَةٌ، وَالْإِغاثَةَ لِمَنِ اسْتَغاثَ بِک مَوْجُودَةٌ، وَالْإِعانَةَ لِمَنِ اسْتَعانَ بِک مَبْذُولَةٌ، وَعِداتِک لِعِبادِک مُنْجَزَةٌ، وَزَلَلَ مَنِ اسْتَقالَک مُقالَةٌ، وَاَعْمالَ‏ الْعامِلينَ لَدَيک مَحْفُوظَةٌ، وَاَرْزاقَک اِلَى الْخَلائِقِ مِنْ لَدُنْک نازِلَةٌ، وَعَوآئِدَ الْمَزيدِ اِلَيهِمْ واصِلَةٌ، وَذُنُوبَ الْمُسْتَغْفِرينَ مَغْفُورَةٌ، وَحَوآئِجَ خَلْقِک عِنْدَک مَقْضِيةٌ، وَجَوآئِزَ السَّآئِلينَ عِنْدَک مُوَفَّرَةٌ، وَ عَوآئِدَ الْمَزيدِ مُتَواتِرَةٌ، وَمَوآئِدَ الْمُسْتَطْعِمينَ مُعَدَّةٌ، وَمَناهِلَ الظِّمآءِ مُتْرَعَةٌ، 💠اَللّهُمَّ فَاسْتَجِبْ دُعآئى‏، وَاقْبَلْ ثَنآئى‏، وَاجْمَعْ بَينى‏ وَ بَينَ‏ اَوْلِيآئى‏، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَعَلِىٍّ وَ فاطِمَةَ، وَالْحَسَنِ وَالْحُسَينِ، اِنَّک وَلِىُ‏ نَعْمآئى‏، وَمُنْتَهى‏ مُناىَ، وَغايةُ رَجائى‏ فى‏ مُنْقَلَبى‏ وَمَثْواىَ، 💠اَنْتَ اِلهى‏ وَ سَيدى‏ وَمَوْلاىَ، اِغْفِرْ لِأَوْلِيآئِنا، وَ کُفَّ عَنَّا اَعْدآئَنا، وَاشْغَلْهُمْ عَنْ اَذانا، وَ اَظْهِرْ کلِمَةَ الْحَقِّ وَاجْعَلْهَا الْعُلْيا، وَ اَدْحِضْ کلِمَةَ الْباطِلِ وَاجْعَلْهَا السُّفْلى‏، اِنَّک عَلى‏ کلِّشَى‏ءٍ قَديرٌ. 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
این هم کلیپ ژله رولی که به شکل گل هستش . یه بسته پودر ژله دلخواه ( من از آلبالو استفاده کردم ) رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه . کف سینی 20 در 30 رو کیسه فریزر انداختم .بعد روی نایلون رو هم با دو قطره روغن چرب کردم ، زیاد چرب نکنین که موقع رول شدن بهم نمی چسبه . بعد ژله رو که داغ هست داخل سینی ریختم و بهش سه قاشق بستنی وانیلی که دیگه توی ژله رولی نیاز نیست آب بشه ریختم و یه کوچولو فقط در حد مخلوط شدن هم زدم . توی ژله رولی باید ژله تون داغ باشه تا وقتی بستنی می ریزیم دو رنگ بشه . بعد توی یخچال سینی رو گذاشتم به مدت 45 دقیقه و بعد از یخچال بیرون آوردم و با نایلون ژله رو از سینی برداشتم . برش هایی دالبری ایجاد کردم تا به شکل گل در بیاد . می تونین ساده به اندازه 2 سانت برش بدین و بعد رول کردم . نکته مهم توی ژله رولی اینه که ارتفاع ژله تون وقتی توی سینی هستش زیاد نباشه ، تا موقع رول شدن نشکنه . زیاد هم نایلون رو چرب نکنین که موقع رول شدن اون وقت بهم نمی چسبه و وا میره ، یه بسته پودر ژله رو هم با یه لیوان آب جوش حل کنین ریختن آب زیادی باعث میشه که ژله رولیتون شل بشه و بشکنه . . 🌟