eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروزتان زیبا❤️ دلتون شاد و روزگارتان پرازمعجزات خداوند آرزومندم امروز عزم‌ت راسخ نیرویت بی‌پایان🎋🍃 سلامتیت پایدار کامیابیت روز افزون دست یاری دهنده‌ات پرتوان باشد❤️ . . . .
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥕 اگر شما هم از دسرهای تکراری خسته شدید‌ این فرنی درست کنید که طعمش بی نظیر‌ ‌ 🥕 چی میخواد؟‌ شیرسرد:دو‌ و نیم لیوان‌ هویج پخته: یک و‌نصفی‌ وانیل: نصف ق م‌ نشاسته ذرت: چهار ق غ‌ شکر: پنج ق غ‌ رنگ خوراکی: اختیاری‌ ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️🌿این زندگے ♦️🌿خیلے کوتاه‌تر از اینہ کہ: ♦️🌿 بہ بگذره! ♦️🌿و نیز ♦️🌿 ارزشمندتر از اونـہ کہ : ♦️🌿 بخوان بشن!💔 ♦️🌿 پس، لبخنــ☺️ـــد بزن و ♦️🌿 زیبــــا و ساده و ♦️🌿«صمیمانه » 🌿ظهر بهاریتون بخیر ‌‎‌‎‌‌‎‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸گفت: 🎀محبت را کیست لایق 🌸گفتم: 🎀او که یادت میکند 🌸در هر دقایق... 🎀تقدیم به شما 🌸دوستان خوبم 🎀که یادتان همیشه 🌸ماندگار است در خاطرم 🌸روزتــون قـشنگـــــ🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میتونید مواد رو نصف کنید شکر یک لیوان کره پنجاه گرم خامه صبحانه یک دوم لیوان شکر رو بریزید تو قابلمه کف قابلمه پخش کنید رو هم انباشته نشه شعله خیییلی کم باشه وگرنه شکر زود میسوزه حدود بیست دقیقه شاید بیشتر طول میکشه تا شکر کم کم اب بشه و طلای بشه نباید هم بزنید وقتی شکر آب شد وطلای شد کم کم بزنید تا مثل عسل روان بشه شکر باید کاملا آب بشه وقتی که شکر آب شد کره که به دمای محیط رسیده بهش اضافه میکنیم مدام هم میرنیم تا شکر واب با هم مخلوط بشه سپس خامه رو اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا سس غلیظ ویکدست بشه عزیزان توجه کنید خامه باید به صورت بن ماری حتما گرم بشه بن ماری( بزارید رو بخار کتری) کدبانوهای عزیز اگه شکر خوب آب نشه بعد از اضافه کردن کره وخامهدونه هاش سفت میشه و قابل خوردن نیست بعد از اضافه کردن خامه شکر دوباره کمی سفت میشه با زدن مداوم دوباره آب میشه اگه بعد از غلیظ شدن سس دیدید دونه های شکر هنوز کنی آب نشده وزیر دندون میاد از الک رد کنید مشکلی نیست حتما از قابلمه ضخیم استفاده کنید مواظب دستتون باشید بعد از اضافه کردن خامه سس بالا میاد بعد از آماده شدن سس را تو شیشه بریزد وبزارید یخچال تا یک هفته ماندگاری داره موقع استفاده به روش بن ماری گرم کنید چون بعد از سرد شدن کمی سفت میشه 🌟
نزدیک ترین نقطه به خدا هیچ جای دوری نیست❤️ نزدیک ترین نقطه به خدانزدیک ترین لحظه به اوست وقتی حضورش را درست در قلبت حس میکنی ❤️👇🏻🌸
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥕 اگر شما هم از دسرهای تکراری خسته شدید‌ این فرنی درست کنید که طعمش بی نظیر‌ ‌ 🥕 چی میخواد؟‌ شیرسرد:دو‌ و نیم لیوان‌ هویج پخته: یک و‌نصفی‌ وانیل: نصف ق م‌ نشاسته ذرت: چهار ق غ‌ شکر: پنج ق غ‌ رنگ خوراکی: اختیاری‌ ‌
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ با دورچین ۱ عدد مرغ ۱۰۰ میلی لیتر ماالشعیر ( در فیلم از آب جو استفاده شده ) مزه دار کردن : سرکه بالزامیک ۱ ق غ روغن زیتون ۳ ق چ،عسل ۳ ق چ خردل ۱ ق غ،رب گوجه فرنگی ۱ ق غ پودر سیر ۱ ق چ،روزماری ۱ ق چ پاپریکا ۱ ق چ ۴ ق غ ماالشعیر ( تو فیلم آب جو استفاده شده )،۲۰۰ گرم سیبزمینی روغن زیتون نمک و فلفل