6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#دسر_👩🍳
کیک بیسکویت😋
مواد کاستارد:
شیر 1 لیتر
نشاسته 3 قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق چایخوری شکر
2 عدد زرده تخم مرغ
1 ق چ خ وانیل
3 بسته بیسکویت کاکائویی
مواد سس شکلات:
1 بسته خامه 200 میلی لیتری
160 گرم شکلات شیری
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_گوشت
ابتدا نان تست ها رو تا ده دقیقه توی شیر بخوابونید بعد گوشت_چرخکرده و پیاز و سیر و تخم مرغ و نمک و فلفل و ادویه و نان ها را اضافه و کامل ورز داده به صورت کتلت های کوچک درآورید حال ته ظرف رو به روغن آغشته کرده به ترتیب بادمجون و کتلت ها و گوجه های حلقه شده همراه با نمک و فلفل بچینید پنیرموزارلا رو به صورت اختیاری اضافه کنید و ظرف را داخل فر دمای ۲۰۰ درجه قرار داده بعد سی دقیقه درآورید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یخمک_خونگی🍡🍢
این گرمارو فقط با اینا میشه سر کرد😁البته جلوی باد کولر😛
#یخمک_خونگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸 دیــروزت خــوب یـا بــد ڪَذشـت
🍃🌸 مــہم نــیسـت امـروز روز دیـڪَریــستـ
🍃🌸قــدرے شــادے بــا خـود بـہ خـانہ بـبـر
🍃🌸راه خــانہ ات را ڪہ یـاد ڪَرفـــــــــت
🍃🌸فــردا بــا پـاے خـودشـ مے آیدشڪ نکن
🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃
🍃ظهرتون بـــہ خیــر و شــادے🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین هدیه اے ڪه
مے تونے به خودت بدی
اینه ڪه اجازه بدے شاد باشے 😍🌺
💖Join👇
🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
دراین عصر دلپذیر🌹
دیدگانت ازهمیشه شادتر
شهر قلبت زنده و آبادتر
غصههایت🌴
دم به دم ای مهربان
در گذرگاه زمان بربادتر
عشق و مهربانیت سرشارتر
زندگیت هر آن زیباتر 😍🌴
عصرتون بخیر وشادی🍃🌸💖Join👇
🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
8.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_سیب_و_هویج🍰🍰
آرد 1 لیوان
شکر 2/3 لیوان
هویج متوسط 1 عدد (با رنده متوسط یا رنده ریز رنده کنید تا 2/3 لیوان)
سیب کوچک 1 عدد (با رنده درشت رنده کنید یا نگینی و ریز خرد کنید)
تخم مرغ 2 عدد
وانیل نوک ق چ
دارچین 1/2 ق چ
بکینگ پودر 1 ق چ
روغن مایع 1/3 لیوان
10.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شربت_آلبالو
#مربا_آلبالو
خوشرنگ و خوش طعم
4 کیلو آلبالو رو هسته گیری کردم شدن 3 کیلو 6 کیلو شکر لا به لای آلبالوها پاشیدم و خوب مخلوط کردم با دست؛حدود 4 ساعت استراحت دادم و چند باری مخلوطشون کردم 3 لیوان اب ریختم توش و گذاشتم روی حرارت و هر از گاهی هم زدم جوش که اومد کف روشو جمع کردم تا شفاف بشه بعد از این که جوش اومد فقط 5 دقیقه زمان دادم تا رنگشو پس بده از پای گاز تکون نخورین چون ممکنه سر بره بعد اینکه خنک شد آلبالو رو جدا کردم به عنوان مربا؛از صافی رد کردم و تو شیشه ریختم با این حجم البالو و شکر 4 بطری نوشابه شربت و یه سطل کوچیک مربا داد امیدوارم درست کنین و لذت ببرین نوش جون
تاکید میکنم دوستان بیشتر از 5 دقیقه نجوشه شربتتون تیره و بد رنگ میشه.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آلبالوها را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط رو به زیاد قرار دهید و صبر کنید تا جوش بیاید،از زمان جوش آمدن حدود 10 دقیقه آلبالوها را بجوشانید.در این فاصله کف روی آن را با قاشق بگیرید و بعد به کمک کفگیر سوراخ دار آلبالوها را از شربت جدا کنید و در صافی بریزید تا شربت اضافی از اونها جدا بشه.
سپس 10 دقیقه دیگه شربت را به تنهایی بجوشانید تا کمی قوام پیدا کند.
شربت را کنار بگذارید تا خنک شود
برنج را از چند ساعت قبل با نمک خیس کرده و بعد بجوشانید و آبکش کنید.
◀بهتر است برای آالبالو پلو برنج را کمی دانه دار و زنده تر آبکش کنید تا در زمان دم کشیدن شفته نشود.
کف قابلمه تهدیگ نان یا سیب زمینی قرار دهید.
◀در زمان دم کشیدن آلبالو ها کمی شربت پس میدهند که ممکن است مقداری از آن ته قابلمه برود و باعث سوختن تهدیگ شود پس بهتر است از نان یا سیب زمینی به عنوان تهدیگ استفاده کنید.
دو تا سه کفگیر از برنج آبکش شده را در قابلمه بریزید.
سپس مقداری از آلبالو و دوباره برنج....تا آخر تکرار کنید.
◀من آلبالو ها را دو قسمت کردم و بخشی را لابلای برنج آبکش شده در قابلمه ریختم و بخش دیگر را برای تزئین کنار گذاشتم.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡