میوه های مورد نظرتون رو به سلیقه خودتون تهیه کنید و به سلیقه خودتون برش بزنید. هر بسته ژله آلورا رو با یک لیوان و نیم لیوان آب جوش درست کنید.(آب سرد نریزید که شفاف دربیاد) یه مقدار کم از ژله آلورا رو ته ظرف بریزید و بذارید نیم بند بشه در حدی که چسبناک بشه، میوه ها رو بچینید و با قاشق روشون از ژله بریزید. و یخچال بذارید تا فیکس بشن. این کار رو تا پر شدن قالب ادامه بدید.
✔️نکته برای میوه هایی که به دیواره چسبیدن یه مقدار از ژله رو روی دیواره بریزید وقتی چسبناک شد میوه ها رو بچسبانید.
✔️نکته. میوه های، کیوی، آناناس، نارنگی انبه و پرتقال های ترش نمیذارن ژله ببنده پس قبلش با دو قاشق شکر و آب کم یه مقدار کم اونها رو بجوشانید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_وقت بخیر بچه ها 🙋
_دسر انبه در عین شیک بودن و خوشمزه گی یه دسر خیلی راحت و آسونه بچهها
_ توضیحات روی کلیپ کامله.
_🔴فقط دقت کنید اگر پودر ژلاتین دانه درشت باشه باید مقدارشو بیشتر کنید
_ 🔴برای این دسر میتونید از خامه هم استفاده کنید ، ولی من چون شیر پرچرب استفاده کردم دیگه خامه نزدم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این عصر دل انگیز
اميد و تندرستی مهمان وجودتون
دورتون پر از عزيزانتون
زندگیتون پراز آرامـــش
و دلتون گرم
به حضور حضرت دوست
که هرچه داريم از اوست
🌹سلام عصرتون بخیر🌹
♥
♨️لیموناد نعناع، ضد عطش و خنک
✅مواد لازم برای 4 نفر
آب خنک: ۴ لیوان، آب ولرم: یک لیوان، شکر :یک پیمانه، آب لیموی تازه :به میزان لازم، نعناع تازه: چند شاخه، لیموی خرد شده: چند حلقه برای تزیین، یخ: به میزان کافی
✅ طرز تهیه:
1-در ابتدا قابلمه ای متوسط را انتخاب کنید و روی شعله قرار دهید.
2- سپس آب ولرم به همراه شکر را درون قابلمه بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.
3-چند برگ نعناع تازه به آن اضافه کنید.
4-هنگامی که مخلوط آب و شکر و نعناع جوشید و به غلظت مناسبی رسید آن را کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد.
5-درون پارچ شربت آب و شکر را بیفزایید سپس مقداری آب خنک به آن اضافه کنید و هم بزنید تا اندکی رقیق شود.
6- بعد از آن مقداری آب لیموی تازه را به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
7-در آخر چند برگ نعناع تازه به همراه چند تکه لیموی برش خرده و یخ های قالبی را به آن اضافه کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نحوه گرفتن تلخی آب لیمو تازه👇👇👇👇👇
این روزها لیمو بصورت ماشینی و با دستگاه آب گرفته میشه و دیگه خانوما سنتی اینکارو انجام نمیدن، در نتیجه هسته های لیمو هم کمی له میشه و باعث تلخی آب لیمو میشه. برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو دو تا سه عدد هویج، بستگی بمیزان آبلیمو داره، برای 15 کیلو لیمو 4 عدد هویج متوسط پوست کنده درسته بندازید تو لیمو 24 ساعت بمونه بعد صاف کنید؛ هویجها تلخی آب لیمو رو بخودش میگیره و بعد از صاف کردن آبلیمو میتونید گوشت لیمو رو برای خورشتها استفاده کنید بدونه اینکه نگران تلخیش باشید
ضمنا برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگش کدر یا سیاه نشه، حتما تو جای تاریک نگهداری بشه، روی شیشه های آبلیمو هم پلاستیک مشکی بکشید، رنگش عالی می مونه
نکته آخر هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و کلا ترشیجات رو تو ظرف یا بطریهای پلاستیکی نریزید، چون ترشی اونا باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن اونا میشه
#شربت_آلو
عزیزان اندازه من با کاسه هستش شما میتونید با لیوان ویا هر ظرف ویگری اندازه بگیرید اندازه ها دو به یک هست مثلا دو کاسه اب آلوی از الک رد شده یک کاسه شکر آلو حتما بعد از اینکه از الک رد بشه باید اندازه بگیرید
آلوها رو تمیز شسته وخشک کنید هسته آلو رو دربیارید الوها وبریزید تو قابلمه وبزارید رو گاز با شعله متوسط وبا گوشت کوب یا پشت قاشق فشار دهید تا آب بندازه (اب نریزید) فقط باید با آب خود بپزه ونرم بشه حدود ده دقیقه تا یک ربع البته بستگی به مقدار آلو هم داره
وقتی آلوها اب انداختن ونرم شدن از صافی رد میکنیم وبعد از الک تفاله زیادی نداره الوی صاف شده من دو کاسه پر بود یک کاسه شکر ودو سوم کاسه آب میخواد
آب وشکر رو میزاریم رو گاز تا شکر تو آب حل بشه وقوام بیاد
وقتی قوام اومد آلوی از الک رد شده رو میریزیم
مواظب باشید وقتی جوش اومد سر میره.
شعله بالا باشه تا زود قوام بیاد ورنگش تیره نشه
حدود بیست وپنج دقیقه تا نیم ساعت باید قوام اومده باشه نزارید زیادی قوام بیاد چون شربت آلو پس از سرد شدن غلیظ تر میشه
اگه با شعله کم قوام بیاد رنگ شربت تلخ میشه
بعد از اینکه قوام اومد تو شیشه بریزید وبزارید یخچال شش ماه تا یکسال دوام داره
بعضی از خانوما با هسته میپزن ولی موقعی که از صافی رد میکنید هسته ها زیر دست میاد 😯
تفاله خیلی کمی داره میتونید کمی نمک روش بپاشید وباهاش لواشک درست کنید یا همین طور بزارید ظرف دربسته وبزارید یخچال کمی نمک بپاشید روش ونوش جان بفرماییدوااای چقدر تررررشه
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی یخی توت فرنگی
بستنی یخی توت فرنگی
سه لیوان توت فرنگی خرد شده
1.5 لیوان شیر نارگیل
نصف لیوان عسل
نوک ق چایخوری وانیل
.
همه مواد را داخل مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید
مخلوط را داخل قالب بستنی بریزید یک ساعت فریز کنید بعد از یکساعت چوب بستنی را داخل ان قرار دهید و حدود شس ساعت فریز کنید
.
به جای شیر نارگیل از مخلوط شیر عسلی و شیر معمولی استفاده کنید در اینصورت شکر حذف میشود
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 🥀🥀🥀🥀🥀🥀
🥀فرارسیدن
🕯شهادت مظلومانه شاهد
🥀لحظه های تب آلود عاشورا
🕯یادگار روزهای آمیخته
🥀باعشق و اشک و عطش
🕯تندیس اسوه اخلاق
🥀شکافنده دریای علوم
🕯پنجمین کوکب آسمان امامت
🥀حضرت امام باقر(ع)
برشیعیان آن امام تسلیت باد🏴
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
5.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک خوراک لذیذ
مواد لازم:
3تا 4 عدد بادمجان
300 گرم گوشت چرخ کرده
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
یک کاسه آب
یک عدد پیاز
کمی جعفری
فلفل دلمه ای یک عدد
نمک و فلفل
روش تهیه:
بادمجانها را پوست کنده و به صورت حلقه ای خرد میکنیم و در آب نمک میخوابانیم.
بعد بادمجانها را با روغن کم سرخ میکنیم.
گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و پیاز در روغن تفت میدهیم و در حال سرخ شدن کمی گوجه و فلفل دلمه ای نیز در آن خرد میکنیم.
مخلوط گوشت را همانند کلیپ روی تکه های بادمجان تفت داده شده میگذاریم و تکه ای دیگر از بادمجان را روی آن قرار میدهیم تا گوشت میان دو تکه قرار گیرد.
برای روی بادمجانها از حلقه های فلفل دلمه ای استفاده میکنیم.
بعد رب گوجه را با آب مخلوط کرده روی بادمجانها میریزیم و کمی هم در ظرف محتوی بادمجانها از مخلوط رب و آب اضافه میکنیم.
ظرف را در فر با دمای 180 تا 200 درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا حد مناسب پخته شود.
میتوانیم برای تزیین از تکه های جعفری استفاده کنیم.