eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
نمک را نمک فروش میفروشد نان را نانوا اما شخصیت انسان راڪسے نمیفروشد شخصیت را هرڪس براے خودش میسازد و درست ساختنش با ارزشتر ازهر چیزیست ارزش دادن به شخصیت یعنے ارزش دادن به انسانیت 🌬 🌬 🌬❥•═•↷ ℳaイŋɦaყ↬εkɦas ↶•═•❥ ₯↬☞ @Matnhayekhas ⊂⇝❤️⇜⊃
✨اين گلها ✨ ✨بـــــــــــانهايت✨ ✨ مهر و محبت ✨ ✨تقديـــــــــم ✨ ✨به تك تك شـما✨ ✨🌺عــزيــزان🌺✨ 🌸مرسی که هستین مهرتان را سپاس🙏🌸 🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸💖Join👇 🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام عزیزای دل ❤ دوستای گلم این مقدار مواد دولیوان میلک شیک بشما میده اگر خواستید بیشتر باشه باید موادتون را دوبرابر کنید تا طعمش عوض نشه من چون می خواستم فیلم بگیرم کمی رقیق شد 😊 طرز تهیه..... یک لیوان شیر سرد ویک لیوان یخ خرد شده ودوقاشق بستنی ساده یا شکلاتی یا وانیلی ویک قاشق سرخالی پودر قهوه یا نسکافه ویک قاشق پر شکلات که ترجیحا نوتلا باشه یا هر نوع شکلاتی که دوست دارید وبا مخلوط کن خوب بزنید تا مواد یکدست بشه میتونید لیوان سرو را با سس شکلاتی نقش بدین که البته طعم خوبی هم میلک شیک میده وبا خامه فرم گرفته وکمی قهوه روی خامه بریزید البته خامه کاملا اختیاریه وقابل حذفه میلک شیک را تا کاملا سرد وتگری است میل است ونباید گرم بشه گوارای وجود گلبانو
دسر پاناکتا زعفرونی یک لیتر شیر یک پیمانه خامه قنادی یا یک پاکت خامه صبحانه ۶ تا ۸ قاشق غذا خوری شکر دو سوم پیمانه آب سرد سه قاشق غذا خوری پودر ژلاتین پودر زعفران ب میزان دخواه پودر ژلاتین رو روی دو سوم پیمانه آب سرد میپاشیم و میزاریم حالت اسفنجی بشه بعد میزاریم رویه بخار کتری تا ب روش بن ماری ژلاتین داخل آب باز بشه. یک لیتر شیر رو داخل ظرف میریزیم خامه و شکر رو اضافه میکنیم و میزاریم تا ب جوش بیاد وقتی جوش اومد ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم از رویه حرارت بر میداریم. مایع دسر رو ب دو قسمت تقسیم میکنیم و به یه قسمتش پودر زعفرون و یک قاشق گلاب اضافه میکنیم. قالب پلاستیکی رو چرب میکنیم و لایه لایه دسرو اضافه میکنیم و میزاریم یخچال حدود ۵ ساعت بمونه تا کامل دسر خودشو بگیره. (نکته برای اضافه کردن هر لایه باید حتما ب دمای محیط رسید باشه اگر داغ باشه لایع قبلو باز میکنه و شکل دسر بهم میریزه)
میرزاقاسمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویج سلام عزیزان وقتتون بخیر دستور سالاد الویه به صورت ویدئودرکانال گذاشتم برای تزیین الویه از هویج و ذرت پخته و گلم قرمزو پوست خیار استفاده کردم پوست هویج رو بگیرید وبا پوست کن به برشهای نازک برش بزنید حدود چند دقیقه بزارید تو آب ونمک تا کمی نرم بشه وگرنه موقع پیچیدن میشکنه سپس طبق فیلم
‍‍‍ ‍‍‍‍‌ ‍ 🌸خدایا دراین عصر زیبا 🍒به قلبها آرامش 🌸به لبها لبخند شیرین 🍒به زندگی ها صفا و صمیمیت 🌸به دور همی ها شادی 🍒و به خانه ها برکت عطا کن 🌸عصرتون بخیر و خوش👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
اول به تیکه های مرغ نمک و زردچوبه زدم و توی روغن سرخ کردم، بعد درآوردم و دو تا پیاز متوسط رو خلالی کردم و توش تفت دادم تا طلایی بشه. بعد دو قاشق رب گوجه زدم و گذاشتم رنگشو پس بده، کمی فلفل و پاپریکا هم زدم، دو لیوان اب ریختم و مرغ سرخ شده رو گذاشتم توش با شعله کم بپزه. بادمجونا رو هم جدا سرخ کردم، نیم ساعت آخر پخت خورش روی مرغها چیدم و کمی سس خورشت رو روش ریختم. دو تا گوجه هم نصف کردم و توش انداختم و گذاشتم باهم بپزه. آخرش هم دو قاشق آبغوره بهش زدم. پ ن: برای تهچین هم مقداری برنج مونده داشتم، تقریبا یک پیمانه بود، تو یه کاسه یه تخم مرغ کوچیک تقریبا، دو قاشق ماست سفت، یک قاشق روغن و زعفرون دم کرده و کمی نمک رو باهم کاملا مخلوط کردم و برنج رو بهش اضافه کردم. موقع دم کردن برنج اول اینو ریختم کف قابلمه ای که کمی روغن ریخته بودم، بعد روشو صاف کردم و بقیه برنج تازه آبکشی شده رو روش ریختم و دم کردم
شیر : 1 لیوان و نیم، پودر پسته: نصف لیوان، نشاسته ذرت: 1ق غ، شیر عسلی: یک ق غ ، پودر ژلاتین: 1 ق غ، زرده تخم مرغ: 1 عدد ، وانیل : مقداری ، شکر: 1 ق غ ابتدا زرده تخم مرغ، وانیل و شکر رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه. یک ق آب سرد روی ژلاتین میریزیم ده دقیقه بهش زمان میدیم و بعد روی حرارت کتری قرار میدیم تا ذرات ژلاتین حل بشه. نشاسته رو روی شیر سرد میریزیم و خوب هم میزنیم تا کاملا حل بشه. بعد روی حرارت ملایم قرار میدیم و مرتب هم میزنیم، کمی بعد زرده تخم مرغ و شیر عسلی و ژلاتین حل شده و پودر پسته رو توش میریزیم و اجازه میدیم تا کمی غلیظ بشه ولی اصلا نجوشه. توی قالب سیلیکونی میریزیم و به مدت چهار تا پنج ساعت داخل یخچال میزاریم تا خوب ببنده. ★به راحتی از قالب برمیگرده و احتیاجی به آب جوش نداره. ★هرچه مقدار پسته بیشتر باشه خوشمزه تر میشه. 🌟