eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.4هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت نعناع🌱🌱 برای ی شیشه ی کوچیک شربت من ۲ لیوان شکر با ۱ لیوان آب گذاشتم رو خرارت شکر که حل شد با ی برش دور تادور ظرفو با پرس خیس تند تند کشیدم (اینکار برای شکرک نزدن شربتِ) بعد بهش ۳ مشت نعناع پاک شده اضافه کردم در ۱ لیوان آب اضافه کردم و ۱ ق. غ سر پر آبلیمو درشو گذاشتم تا عطر نعناع به شهد بره (این پروسه کلا یک ربع زمان برد )
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکری مواد لازم : آرد ۲ صفر یا ارد نان فانتزی ۵۰۰ گرم شیر ولرم ۲۰۰ میلی لیتر یا ۱ لیوان فرانسوی مخمر ۱ ق‌.چ شکر ۵۰گرم یا ۲ ق.غ و ۱ ق.چ نمک مقداری تخم مرغ ۲ عدد متوسط کره دمای محیط ۴۰ گرم روغن سرخ کردنی به مقدار لازم شکر برای روکش روی پیراشکی ابتدا ¼ از شیر ولرم با ۱ ق.چ مخمر و ۱ ق.چ شکر را مخلوط و ۱۵ دقیقه بگذارید تا مایع خمیر ترش آماده بشه . بعد تخم مرغ ، شیر ، شکر ، ارد را اضافه میکنیم و ورز میدهیم یا با همزن با تیغه خمیر گیر هم میزنیم .۴ دقیقه بعد کره را اضافه میکنیم و تا زمانی که به دست نچسبه ورز میدهیم . با دستگاه تقریبا ۸ دقیقه . خمیر را داخل کاسه ای بزرگ قرار میدهیم تا دوبرابر بشود . در محیط اشپزخانه که گرم باشد . بعد سطح کار را ارد پاشی و خمیر را پهن کنید به ضخامت ۱.۵ سانت . با رینگ برش بدهید . اندازه تقریبا ۱۰ سانت . خمیر برش خرده را روی کاغذ روغنی قرار بدهید و روشوبپوشانید تا دو برابر شود . و بعد داخل روغن داغ ۱۶۰ درجه هرطرف و ۲۰ ثانیه سرخ کنید . کمی از دما افتاد داخل شکر بغلطانید، برای برش وصرف حتما کاملا سرد شود تا داخلش خمیر نباشد
12.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تخم مرغ ۲ عدد آرد ۱/۵ لیوان روغن نصف لیوان ماست یونانی پرچرب سه چهارم لیوان شکر یک لیوان سرخالی رنده پوست لیمو ۱ قاشق غذا خوری بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری نمک نوک قاشق چای خوری وانیل ۱۰_۱۵ قطره مواد سس لیمو نشاسته گل ۲ قاشق غذاخوری شکر ۶ قاشق غذاخوری آبلیمو تازه ۲ قاشق غذاخوری آب یک لیوان
آرامش سهم دقایق زندگیتون عزیزانم🤍💙 ظهرتون بخیر❤️🌺👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
آبنبات پرتقالی برش های پرتقال شیرین شده با روکش شکر برای تزیین انواع دسرها عالی هستند. فرآیند ساده است و می توانید در کمترین زمان یک پرتقال شیرین و جویدنی داشته باشید! مواد لازم: پرتقال 4 عدد آب 8 فنجان،(1920 میلی لیتر)، تقسیم شده شکر گرانول 4 فنجان (800 گرم)، به علاوه کمی بیشتر برای پوشش دستورالعمل ها یک کاسه بزرگ را با آب یخ پر کنید و کنار بگذارید. 4 فنجان (960 میلی لیتر) آب را به یک قابلمه بزرگ اضافه کنید و روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد. برش های پرتقال را اضافه کنید. 2 دقیقه بجوشانید.برش های پرتقال را به ظرف آب یخ منتقل کنید و آب را دور بریزید. در همان قابلمه، 4 فنجان (960 میلی لیتر) باقی مانده آب و شکر را اضافه کنید. روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا بجوشد و هر از گاهی هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. شعله را روی متوسط ​​رو به پایین می گذاریم و برش های پرتقال را اضافه می کنیم. به مدت 45 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که پوست کمی شفاف شود بجوشانید. پرتقال ها را به آرامی هر 15 دقیقه بچرخانید تا مطمئن شوید که به طور یکنواخت با آب شکر آغشته شده اند. برش ها را به یک توری خنک کننده روی یک ورقه پخت بزرگ منتقل کنید. اجازه دهید تا 24 ساعت یا تا زمانی که خشک شوند بمانند. در صورت تمایل، برش های پرتقال شیرین شده را در شکر گرانول آغشته کنید. بلافاصله استفاده کنید یا در ظرف در بسته در یخچال تا 1 ماه نگهداری کنید. 🌟
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من اومدم با ای خوشمزهه😍😘 ۷۰۰ گرم سیبزمینی ۸۰ گرم کره ۲ عدد تخم مرغ نمک و فلفل نشاسته ۲ ق غ برای مایه گوشتی: ۲۵۰ گرم قارچ ۱ عدد پیاز نمک و فلفل و پاپریکا خامه صبحانه پنیر
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزهه😍 ‎۴۰۰ گرم گوشت گوسفند یا گوساله ‎۳ عدد گوجه ‎۳ عدد سیبزمینی ‎۲۰۰گرم خامه ترش ‎۲ عدد پیاز ‎پنیر موزارلا یا پیتزا ‎
✍🏻هر ڪس بعد از هر نماز واجب به خواندن آية‌الكرسی مداومت داشته باشد از دنيا نخواهد رفت تا زمانی ڪہ جايگاه خود را در بهشت ببيند🌸🍃 📚 خواص الآیات ص ۱۹
ماسک خیار، عسل و چای برای پوست‌های حساس اگر پوست حساسی دارید، باید از مواد ساده‌ای استفاده کنید که بعید است پوست ظریف را تحریک کنند. خیار آبرسان، عسل مغذی، چای سیاه غنی از آنتی اکسیدان و روغن اسطوخودوس یا گل همیشه بهار یا چوب صندل، که همگی دارای خواص ضد‌التهابی هستند. 🌞 مواد لازم خیار کوچک، یک عدد چای دم‌کرده، یک فنجان عسل، یک قاشق غذاخوری روغن اسطوخودوس یا گل همیشه بهار یا چوب صندل، یک یا دو قطره 🌞 طرز تهیه و استفاده خیار را به صورت ورقه‌های بسیار نازک برش دهید و کنار بگذارید. در یک قابلمه کوچک، یک فنجان چای سیاه را حداقل به مدت ۵ دقیقه دم کنید. عسل را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. حالا برش‌های خیار را به ترکیب چای و عسل اضافه کنید. در صورت تمایل، یک یا دو قطره اسانس روغن اضافه کنید. اجازه دهید خیار حداقل ۱۰ دقیقه خیس بخورد. خیارها را از قابلمه بردارید و برش‌ها را به طور مساوی روی صورت خود قرار دهید. اجازه دهید برش‌های خیار به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه روی صورت شما بمانند. بعد از گذشت این مدت می‌توانید صورت خود را با آب گرم بشویید.