فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا🙏
در این شب پاییزیی 🍁
دلهای ما را دریاب ♥️
الهی🙏
دلی بغض کرده💔
جایی ناامید نباشه😔
الهی🙏
هرکسی هرجاهست
خودت نگهدار سلامتیش باش 🙏
آمیـــن یا رَبَّ 🙏
شبتون پر از✨
گرمایِ عشق و مهر❣
پر از حسهایِ
ناب و دوست داشتنی
سلامتی و آرامش را براتون آرزو دارم🙏
💜
🎄ســـــلام
🍁صبح یکشنبهتون بخیر و شـادی
🎄براتون روزی پُر از نشاط
🍁شادی و خوشبختی آرزو میکنم
🎄امیدوارم امروز رو
🍁با سلامتی و دل خـوش
🎄همراه با خاطراتی زیبـا
🍁در کنار خانواده
🎄و عزیزان دلتون سپری کنید#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
♡
┏━━━━━━━┓
🍒🍓
صبح شـد
🍎زندگی در می زند
🌸مهربانی، شوق، شـادی
🍂پشت در منتظر است
🌸بازکن پنجره را که خداوند
🍂ز شوقِ من و تو می خندد
🌸ســــلام صبحتون بخیر
🍂
🌴🌵🌾🌿☘🍀🌱🌲
♥️
┗━━━━━━━━━━━┛
💎
♡ (\(\
(„• ֊ •„)
┏━━━━━━━━━┓
🍒🍓
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برنج_قالبی
#کلیپ
ابتدا باید قالبی رو در نظر بگیرید من معمولا از این نوع قالبها استفاده میکنم
قالبهای مشابه این هم باشه مشکلی نیست البته اگه بعضی از دوستان از این قالبها هم ندارن میتونن
از یه کاسه متوسط چه بزرگ چه کوچیک هم میشه ولی خوب قالب یه خوبی که داره چون شکل خاصی داره پلو هم همون شکل رو به خودش می گیره
ابتدا داخل قالب رو با برس خوب چرب بکنید اگه برس ندارید روغن رو بریزید توش و خوب به همه جای قالب بگردونید تا همه جاش چرب بشه و بعد روغن رو برگردونید داخل ظرف خودش
یه مقدار از پلو رو که زعفونی کرده بودید بریزید ته قالب با قاشق فشار بدید به ته قالب که پلو خوب انسجام پیدا کنه و بعد یه مقدار معین هم پلو سفید بریزید و با قاشق خوب فشار بدیدتا پلو زعفورنی و پلو سفید بهم بچسبن بعد ظرفی رو که قراره پلو رو توش سرو کنید قالب رو برگردونید خیلی راحت پلو قالبیتون سر میخوره داخل ظرف سرو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی خوشمزه و رستورانی بدون گوشت
مواد لازم:
۳فنجان آرد
یک چهارم فنجان پارمسان
یک قاشق چایخوری نمک
دو قاشق چایخوری شکر
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
دو قاشق چایخوری روغن زیتون
یکو نیم فنجان آب داغ
یکو نیم قاشق چایخوری پودر خمیر مایع
مواد لازم برای هر پیراشکی:
سس گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا ۱ قاشق غذاخوری
یک قاشق غذاخوری ریحان
کمی نمک طبق فیلم درست کنید..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دنیا متعلق
به آدمهایی است که صبحها
با یک عالمه آرزوهای قشنگ🍁
بیدار میشوند🍂
امروز از آن توست🍁
پس با ارادهات معجزه کن🍂
روزتون زیبـا و پراز دلخوشی🍁🍂
#خورشت_مرغ_ناردونی
اول از همه یه پیاز بزرگ رو با ۴ حبه سیر گذاشتم تفت خورد و سبک که شد بهش تیکه های مرغ رو اضافه کردم و نمک فلفل سیاه پاپریکا و زعفران غلیظ زدم و گذاشتم به مدت ۲ الی ۲۵ دقیقه به خوبی تفت خورد و مرغا کاملا طلایی شدن. سپس بهش ۱ ق غ خ رب گوجه و ۳ ق غ خ سس انار زدم و ۲ لیوان آب ریختم روشون و گذاشتم به خوبی پخت.
به لعاب که افتاد بهش نصف پیمانه انار دون شده اضافه کردم و ۵ دقیقه دیگه گذاشتم پخت و خوب جا افتاد و به روغن افتاد و روی خورشت که توی ظرف سرو ریختم، مقداری انار ریختم و کنار پلو زعفرانی سرو شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی از دوستان از من پرسیده بودن که تفاوت دم دادن و آب گرفتن زعفران داخل آب داغ و یخ چیه😊
✅فرق اصلیش تو عطر و رنگه که با یخ رنگ بیشتری داریم و با آب داغ عطر بیشتری.
پس اگر برای یه غذا دنبال عطر زعفرانی حتما با آب داغ دم بده و اگ. دنبال رنگشی با یخ ترکیبش کن👌
و خوب معمولا برای خورشت باید با آب داغ ترکیب بشه و برای برنج با آب سرد یا یخ
داخل یخ که ریختین حتما اجازه بدین یخ ذوب بشه بعد زعفران رو استفاده کنین تا تمام رنگش رو پس بده😊
نکته:👇
هیچوقت زعفران رو با قند نسابین چون هم رنگش کم میشه هم به اصلاح خواصش کم میشه که بهش میگن سوختن زعفران
نکته:👇
همیشه زعفران رو تازه آسیاب کنین و هیچوقت اون رو آب نگیرین و نگهداری نکنین
نکته:👇
تو هاون های روحی و استیل و … غیر از مس زعفران رو نسابین چون خواصش به شدت کم میشه
برای نگهداریش هم نهایتا ۱ هفته زعفران آب گرفته رو داخل یخچال نگهداری کنین البته که بهتره تازه به تازه آماده بشه اما در صورتی که زیاد آماده کردین بهتره قالب بزنین داخل فریزر و بعد داخل مشما نگهداری کنین و به اندازه مصرف هر بار از فریزر خارج کنین.اما بازم تاکید میکنم زعفران تازه هم خواصش بیشتره هم عطر و بوش☺️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ 🍗🥬
مواد لازم:
کاهو🥬
هویج🥕
خیارشور🥒
شوید تازه یا خشک🌿
ذرت 🌽
مرغ 🍗
مواد سس:
سس مایونز ۴ ق غ خ🥛
لیمو یک عدد🍋
نمک، فلفل، پولبیبر 🌶🧂
اگرشوید تازه استفاده میکنید ۳ قاشق غذاخوری اگرشوقد خشک استفاده میکنید یک قاشق عذاخوری کافیه.
اندازه مواد کاملا دلخواه هست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای راحت و خوشمزه😋😋هم برای نهار هم برای شام یه گزینه راحت و عالیه😃😃انصافا خیلی راحت و بی دردسرم هست🤗😅
خب چی میخوایم؟
مرغ پخته ریش شده به میزان دلخواه
پیاز خلالی یک عدد متوسط
قارچ حدود سیصد گرم
فلفل دلمه هرچقد دوست داشتین
ادویه(نمک،فلفل،زردچوبه،پودرسیر وپاپریکا)
سس کچاپ دو قاشق غذاخوری اگه نداشتین یه نصف قاشق رب گوجه بزنین
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
✔️دیگه همه مراحل تو فیلم مشخصه، فقط بعد ریختن پنیر درش رو بزارین حدود پنج دقیقه بمونه تا پنیرا آب شن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته چین
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
animation.gif
961.4K
ظهر یعنے عشق
و عشق یعنے سلامتے شما
و سلامتے شما
یعنے قشنگے این دنیا
و من امروز
دنیایے قشنگ براتون آرزو دارم
"ظهرتون بخیر یاران جااااان
͇
✨ظهـــــرتون سرشار از
✨عطرگل عشـــــق
✨ان شاءالله امـــــروز بهترین
✨روز عمـــــرتون باشه
✨براتـــــون روزی سرشاراز
✨شادی و آرامـــــش
✨لبریزاز مـــــوفقیت و لبخند
✨و روزی پر برکـــــت آرزو مندیم
✨ظهـــــرتون دلبرانه
#پودر_سوخاری
من همیشه از پودر سوخاری خونگی استفاده میکنم به دو دلیل😊
یکی اینکه بسته بندی شده ها از نظر اقتصادی به صرفه نیست
دوم اینکه پودر سوخاریهایی که باز هستند هم بهشون اطمینان ندارم ،نمیدونم بهداشتی هست یا نه🤔
نون فانتزی میخرم (این بار کنجدی گرفتم)تیکه های کوچیک میبرم با قیچی آشپزخونه ومیزارم داخل سینی خشک بشه ،
بعد با چرخ گوشت یا خرد کن پودر میکنم داخل یه ماهیتابه ی بزرگ روی شعله ی کم حرارت میدم ،مدام باید هم بزنیم تا نسوزه ،یه کم که رنگش عوض شد شعله روخاموش میکنیم ودر آخر فلفل سیاه ،پودر سیر میزنم
در ظرف در دار داخل یخچال نگه داری میکنیم😊👌
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌آموزش نان کشمشی فوقالعاده نرم و لطیف مخصوص صبحانه و عصرانه❌
بریم سراغ مواد اولیش 👇🏻
آرد قنادی ۴۰۰گرم دو پیمانه کامل و دو سوم پیمانه دیگر
تخم مرغ 1عدد
آب ولرم 1چهارم لیوان
شیر نصف لیوان
شکر 3قاشق غذا خوری
خمیر مایه 1قاشق مربا خوری
کره 50گرم میتونید به جاش روغن مایع یا جامد بزنید
کشمش 4قاشق غذاخوری
تمام مراحل کار داخل ویدئو مشخصه
🟣آرد رو سه بار الک کنید و در چند مرحله اضافه کنید
🟡خمیر رو خوب ورز بدید و یک ساعت و نیم استراحت
🟤جایگزین کشمش میتونید از هر مغزیجاتی استفاده کنید
🔴مواد رومال ماست و زعفران
🟢فر دستساز رو از یک ربع قبل کامل گرم کنید و 35الی 40 دقیقه زمان بدید تا نان مغز پخت و طلایی بشه
🟠زمان و دما پخت نان در فر 190درجه به مدت 30 الی 40 دقیقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش استریپس خونگی🥰
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺این #زرشک_پلو با سس مخصوصش عاایه
🔺مواد مورد نیاز برای پخت زرشک پلو با مرغ خوشمزه ایناست👇🏻🍽🍗
🍗مرغ:۲تکه
🧅پیاز:۱عدد
🧈کره:۱عدد
🥕هویج:۱عدد
🫑فلفل دلمه ای:۱عدد
🍅رب گوجه :۱قاشق
🍅رب انار:۱قاشق
🍒مربا البالو:۱قاشق
🧂نمک
🧂زردچوبه
🔺دستور پخت مرغ مجلسی کامل داخل ویدیو هست🍗🧂🍽
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روزتون پر از نگاه خدا
╲\ ╭🌼🍃
╭ 🌞 ╯
🌼╯\╲🍃