🎄ســـــلام
🍁صبح یکشنبهتون بخیر و شـادی
🎄براتون روزی پُر از نشاط
🍁شادی و خوشبختی آرزو میکنم
🎄امیدوارم امروز رو
🍁با سلامتی و دل خـوش
🎄همراه با خاطراتی زیبـا
🍁در کنار خانواده
🎄و عزیزان دلتون سپری کنید#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
♡
┏━━━━━━━┓
🍒🍓
صبح شـد
🍎زندگی در می زند
🌸مهربانی، شوق، شـادی
🍂پشت در منتظر است
🌸بازکن پنجره را که خداوند
🍂ز شوقِ من و تو می خندد
🌸ســــلام صبحتون بخیر
🍂
🌴🌵🌾🌿☘🍀🌱🌲
♥️
┗━━━━━━━━━━━┛
💎
♡ (\(\
(„• ֊ •„)
┏━━━━━━━━━┓
🍒🍓
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#برنج_قالبی
#کلیپ
ابتدا باید قالبی رو در نظر بگیرید من معمولا از این نوع قالبها استفاده میکنم
قالبهای مشابه این هم باشه مشکلی نیست البته اگه بعضی از دوستان از این قالبها هم ندارن میتونن
از یه کاسه متوسط چه بزرگ چه کوچیک هم میشه ولی خوب قالب یه خوبی که داره چون شکل خاصی داره پلو هم همون شکل رو به خودش می گیره
ابتدا داخل قالب رو با برس خوب چرب بکنید اگه برس ندارید روغن رو بریزید توش و خوب به همه جای قالب بگردونید تا همه جاش چرب بشه و بعد روغن رو برگردونید داخل ظرف خودش
یه مقدار از پلو رو که زعفونی کرده بودید بریزید ته قالب با قاشق فشار بدید به ته قالب که پلو خوب انسجام پیدا کنه و بعد یه مقدار معین هم پلو سفید بریزید و با قاشق خوب فشار بدیدتا پلو زعفورنی و پلو سفید بهم بچسبن بعد ظرفی رو که قراره پلو رو توش سرو کنید قالب رو برگردونید خیلی راحت پلو قالبیتون سر میخوره داخل ظرف سرو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی خوشمزه و رستورانی بدون گوشت
مواد لازم:
۳فنجان آرد
یک چهارم فنجان پارمسان
یک قاشق چایخوری نمک
دو قاشق چایخوری شکر
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
دو قاشق چایخوری روغن زیتون
یکو نیم فنجان آب داغ
یکو نیم قاشق چایخوری پودر خمیر مایع
مواد لازم برای هر پیراشکی:
سس گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا ۱ قاشق غذاخوری
یک قاشق غذاخوری ریحان
کمی نمک طبق فیلم درست کنید..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دنیا متعلق
به آدمهایی است که صبحها
با یک عالمه آرزوهای قشنگ🍁
بیدار میشوند🍂
امروز از آن توست🍁
پس با ارادهات معجزه کن🍂
روزتون زیبـا و پراز دلخوشی🍁🍂
#خورشت_مرغ_ناردونی
اول از همه یه پیاز بزرگ رو با ۴ حبه سیر گذاشتم تفت خورد و سبک که شد بهش تیکه های مرغ رو اضافه کردم و نمک فلفل سیاه پاپریکا و زعفران غلیظ زدم و گذاشتم به مدت ۲ الی ۲۵ دقیقه به خوبی تفت خورد و مرغا کاملا طلایی شدن. سپس بهش ۱ ق غ خ رب گوجه و ۳ ق غ خ سس انار زدم و ۲ لیوان آب ریختم روشون و گذاشتم به خوبی پخت.
به لعاب که افتاد بهش نصف پیمانه انار دون شده اضافه کردم و ۵ دقیقه دیگه گذاشتم پخت و خوب جا افتاد و به روغن افتاد و روی خورشت که توی ظرف سرو ریختم، مقداری انار ریختم و کنار پلو زعفرانی سرو شد.
18.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی از دوستان از من پرسیده بودن که تفاوت دم دادن و آب گرفتن زعفران داخل آب داغ و یخ چیه😊
✅فرق اصلیش تو عطر و رنگه که با یخ رنگ بیشتری داریم و با آب داغ عطر بیشتری.
پس اگر برای یه غذا دنبال عطر زعفرانی حتما با آب داغ دم بده و اگ. دنبال رنگشی با یخ ترکیبش کن👌
و خوب معمولا برای خورشت باید با آب داغ ترکیب بشه و برای برنج با آب سرد یا یخ
داخل یخ که ریختین حتما اجازه بدین یخ ذوب بشه بعد زعفران رو استفاده کنین تا تمام رنگش رو پس بده😊
نکته:👇
هیچوقت زعفران رو با قند نسابین چون هم رنگش کم میشه هم به اصلاح خواصش کم میشه که بهش میگن سوختن زعفران
نکته:👇
همیشه زعفران رو تازه آسیاب کنین و هیچوقت اون رو آب نگیرین و نگهداری نکنین
نکته:👇
تو هاون های روحی و استیل و … غیر از مس زعفران رو نسابین چون خواصش به شدت کم میشه
برای نگهداریش هم نهایتا ۱ هفته زعفران آب گرفته رو داخل یخچال نگهداری کنین البته که بهتره تازه به تازه آماده بشه اما در صورتی که زیاد آماده کردین بهتره قالب بزنین داخل فریزر و بعد داخل مشما نگهداری کنین و به اندازه مصرف هر بار از فریزر خارج کنین.اما بازم تاکید میکنم زعفران تازه هم خواصش بیشتره هم عطر و بوش☺️
17.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد مرغ 🍗🥬
مواد لازم:
کاهو🥬
هویج🥕
خیارشور🥒
شوید تازه یا خشک🌿
ذرت 🌽
مرغ 🍗
مواد سس:
سس مایونز ۴ ق غ خ🥛
لیمو یک عدد🍋
نمک، فلفل، پولبیبر 🌶🧂
اگرشوید تازه استفاده میکنید ۳ قاشق غذاخوری اگرشوقد خشک استفاده میکنید یک قاشق عذاخوری کافیه.
اندازه مواد کاملا دلخواه هست.
16.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه غذای راحت و خوشمزه😋😋هم برای نهار هم برای شام یه گزینه راحت و عالیه😃😃انصافا خیلی راحت و بی دردسرم هست🤗😅
خب چی میخوایم؟
مرغ پخته ریش شده به میزان دلخواه
پیاز خلالی یک عدد متوسط
قارچ حدود سیصد گرم
فلفل دلمه هرچقد دوست داشتین
ادویه(نمک،فلفل،زردچوبه،پودرسیر وپاپریکا)
سس کچاپ دو قاشق غذاخوری اگه نداشتین یه نصف قاشق رب گوجه بزنین
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
✔️دیگه همه مراحل تو فیلم مشخصه، فقط بعد ریختن پنیر درش رو بزارین حدود پنج دقیقه بمونه تا پنیرا آب شن