فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رول_کدو☝️☝️
بسیار جدید و خوشمزه
طعمی بی نظیر👌😋
🍐
16.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کالباس فوق العاده خوشمزه ست و راحت درست میشه حتما سیوش کن که اولین فرصت امتحانش کنی🥰😋
مواد لازم برای کالباس👇🏻
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
تخم مرغ ۱ عدد
ادویه ها:فلفل قرمز،پاپریکا، اویشن ۱ ق چ از هرکدوم / جوز هندی کمی،پودر زنجبیل ۱/۲ ق چ، نمک ۱ و ۱/۴ ق غ،تخم گشنیز ۱ ق غ
آرد گندم ۲/۵ ق غ
نشاسته گندم ۲ ق غ
آب ۶۰ گرم
روغن ۷۵ گرم
قارچ ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پسته خام به مقدار لازم
🔺قارچ رو باید بلانچ کنید
🔺پسته رو کمی داخل اب خیس کنید .
🔺قارچ بلانچ شده و فلفل دلمه ای و پسته رو روی دستمال بزارید تا خشک بشه اصلا اب نداشته باشه.
🔺از قالب تفلون استفاده کنید و اگه قالبتون میچسبه داخلش سلفون بکشید.
🔺قالب رو تا جایی پر کنید که نیم سانتی متر فضای خالی داشته باشه و روی قالب رو با فویل بپوشونید.
🔺به مدت ۱:۳۰ ساعت داخل فر با دمای ۱۴۰
🔺وقتی که کالباس سرد شد داخل یخچال بزارید حداقل ۸ ساعت بمونه بعد میل کنید البته من بیشترش رو وقتی گرم بود خوردم🫠😂
🔺مدت نگهداری ۳-۴ روز داخل یخچال و یک ماه در فریزر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مناظر بســــــیارزیبای پاییزی
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میپرسن مگه خدا رو دیدیدی؟
جواب دادم . آره دیدم!
کی کجا..؟
میگم...
اونجایی كه لغزیدم دستمو گرفت
اون وقتيكه کج رفتم هدایتم کرد..
ناخوش بودم و عافیتم داد..
تنگدست بودم و رزقم داد..
خدایا دستمون رها نکن
شبتون در پناه خدا ✨
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
🌺سلام
🍎صبح سه شنبه تون بخیر
🌺امروزتان سرشاراز مهربانی
🍎و رنگ دلتون شاد
🌺آرزو دارم امروزتان
🌺پراز حس ناب عشق
🍎پراز لبخند از ته دل و
🌺پراز آرامش خوب باشد
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دنیا متعلق
به آدمهایی است که صبحها
با یک عالمه آرزوهای قشنگ🍁
بیدار میشوند🍂
امروز از آن توست🍁
پس با ارادهات معجزه کن🍂
روزتون زیبـا و پراز دلخوشی🍁🍂
پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پاستا_خوشمزه👩🍳
مواد لازم
جامبو شلز:۲۰_۳۰عدد
سینه مرغ بدون استخوان:۳۰۰گرم
فلفل دلمه ای رنگی: ۱فنجان خرد شده
پیاز:۱عدد
ذرت:۱ پیمانه
پودر سیر:۱ق مربا خوری
آویشن،پولبیبر،زردچوبه و نمک:هر کدام ۲ ق چ
سس»
گوجه:۲عدد
قارچ: ۶عدد
ادویه سالسا:۱ق غ
رب گوجه فرنگی:۱ق غ
نمک:به مقدار لازم
روغن زیتون:۳ ق غ
🫔🌮
.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸✨سه شنبه تون عالی
💜✨دوستان امروزتان
🌸✨پراز حس خوشبختی
💜✨عشق و محبت
🌸✨نشان لبخند خدا
💜✨در زندگی هاست
🌸✨امیدوارم زندگیتون
💜✨پراز لبخند و نگاه
🌸✨خـدا باشـه
💜✨دلتون همیشه شاد
🌸✨و غصه از شما دور دور
💜✨عصرتون زیبا و در پناه خدا
🌸✨سه شنبه تون زیبا
💜✨و در پناه خداوند یکتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸امروز برایتان
💝اینگونه آرزو میکنم
🌸ان شاءالله
💝خدا در خونه تک تک تون بزنه
🌸سبدی از خیر و برکت
💝شوق زندگی
🌸حس خوشبختی
💝عمر با عزت و
🌸عاقبت بخیری هدیه بیاره
❤️❤️❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرم بیسکوییت
این شما و اینم دسر #کرم_بیسکوئیت 😍
از خوشمزگیش نگم براتون
کافیه یه بار امتحانش کنین…😋
.
بریم مواد اولیه رو باهم ببینیم
بیسکوئیت پتی بور ۱ بسته
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۲/۵ لیوان
شیر ۳/۴ لیوان
پودر نسکافه ۱ بسته
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم(چهار قاشق غذاخوری)
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری(اختیاری)
.
درست کنین و لذت ببرین😍🌹
17.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #خیارشور
👉بفرست واسه دوستت
-------------------
#آش_بادمجون😋
مواد لازم🔻
۲ کیلو بادمجان
نخود یک پیمانه
عدس یک پیمانه
گوشت گوسفندی ۲۰۰ گرم
کشک
نمک و زردچوبه
پیاز داغ
آرد سفید ۴ قاشق
دو حبه سیر
طرز تهیه🔻
ابتدا بادمجان هارو پوست میگیرید نگینی خرد میکنید
داخل قابلمه میریزید یکم روغن میریزید درب قابلمه رو ببنیدبد اجازه میدید تا سرخ بشه و یکم نرم بشه
بعد عدس و میریزید
و آب میریزید داخل قابلمه اجازه میدید تا خوب بپزن
داخل زودپز نخود و گوشت را میپزید
وقتی گوشت و نخود پخته شد به عدس و بادمجان و پیاز داغ و دو حبه سیر اضافه میکنید و سپس برشتوک آرد گندم درست میکنید.
برای برشتوک ابتدا ۴ قاشق آرد گندم رو بو میدید و سپس روغن میریزید هم میزنید تا صاف بشه
بعد به آش اضافه میکنید
و کشک را داخلش میریزید
آش بادمجانتون آماده هست.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا!
به دشمنانمان خوشیهای
بزرگ عطا کن، تا دست بردارند
از حسادت به دلگرمیهای
کوچک زندگی ما...
سلامت عقل و شرف داشتن را
درکنار سلامتی جانهایمان محفوظ بدار
تا از یادمان نرود :
انسانیت، درستی و گذشت را....
خدایا هرکه با ما بد کرد و بدی را نشانمان داد
تو خوبی را نشانشان بده
و معجزه ی بزرگ محبت را..پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اهل دلي ميگفت :
تاريخ تولدت مهم نيست،
تاريخ تحولت مهمه.
اهل کجا بودنت مهم نيست،
اهل و بجا بودنت مهمه.
منطقه زندگيت مهم نيست، منطق زندگيت مهمه.
درود بر کساني که دعا دارند و ادعا ندارند.
نيايش دارند و نمايش ندارند.
حيا دارند و ريا ندارند.
رسم دارند و اسم ندارند.
༻༻🦋༺༺پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
#زرشک_پلو_با_مرغ
مرغ رو دو ساعتی با نمک و زردچوبه وفلفل وزعفران وکمی آب لیمو مزه دار کنید
سپس تو ماهی تابه نچسب دو طرف مرغ رو خوب سرخ کنید وقتی سرخ شدن از ماهی تابه خارج کرده تو همون ماهی تابه یک عدد پیاز نسبتا بزرگ رنده کرده وتفت بدید پیاز که طلای شد یکی دو حبه سیر رنده شده بهش اضافه کنید وباهاش تفت بدید سیر رو زیاد سرخ نکنید تلخ میشه(سیر اختیاریه)دوست ندارید نریزد سپس رب رو اضافه وباهاش تفت بدید حدود سی ثانیه بیش از حد تفت بدید رب تیره میشه آب به اندازه کافی ریخته ومیزاریم سس جوش بیاد جوش که اومد تکه های مرغ رو اضافه کرده یک عدد هویج پوست کنده وتکه ای برش میزینم اونو هم اضافه کرده نمک زده درشو میزاریم با شعله کم تا مرغ و هویج خوب پخته بشه حدود یک الی یکساعت ونیم اواخر پخت کمی آب لیمو یا آبغوره اضافه میکنیم بجای آب لیمو میتونید کمی رب آلوچه اضافه کنید اونم خیلی خوشمزس ولی رنگ خورشت کمی تیره میشه حتی به جای اب لیمو ورب آلوچه بیست دقیقه آخر چند عدد آلوی خیس شده اضافه کنید عزیزان همه اینا سلیقه ایه به ذایقه خانواده خود کم وزیادش کنید
آب زیاد نریزد که تکه های مرغ غرق بشن تا نصف مرغا بیاد کافیه با شعله کم بپزید تا زود ابش بخار نشه سس زیاد آبکی نباشه البته این سلیقهایه مرغ سس داشته باشه یا نه، خانواده ما بدون سس نمیخورن
تفت دادن زرشک:
زرشک رو چند دقیقه ای با آب سرد خیس کنید وسپس تو آبکش بریزید وابی سرد روش بکشید وبزارید تو همون آبکش بمونه آب زرشک باید کاملا کشیده بشه بخواید سرخ کنید
کمی کره رو آب کنید زرشک بریزید و بلافاصله کمی شکر روش بپاشید وفوری هم بزنید شعله کم باشه چون زرشک خیلی زود میسوزه مدام هم بزنید تا شکر آب بشه(نزارید شکر کاراملی بشه) وگرنه بعدا دونه هاش زیر دندون میاد اگه خلال پسته میریزید همون موقع هم اونو اضافه کنید بعد از چند ثانیه تفت دادن گاز رو خاموش کنید وکنار بزارید
زعفران دم کرده به کمی برنج زده وخوب مخلوط میکنیم زرشک هم اضافه کرده وبه سلیقه خود رو برنج سفید تزیین کنید
عزیزان چون مرغ رو با زردچوبه وفلفل وزعفران مزه دار کردین دیگه ادویه نمی زنیم همون مقدار ادویه کافیه
اگر تو زدن زعفران دست ودلباز هستید زردچوبه رو میتونید حذف کنید ویا میتونید فقط زردچوبه بزنید
هویج دوست ندارید نریزید
نوش جان
#کیک_هویج😋
مواد لازم🔻
تخم مرغ سه عدد
.آرد یک و دو سوم لیوان
بکینگ پودر دو ق چ سرپر
.هویج رنده شده یک و نیم لیوان
.گردو خرد شده یک سوم لیوان(قابل حذف)
.روغن دو سوم لیوان.
شکر یک لیوان
.دارچین یک ق چ سرپر
کرم پنیری 🔻
پنیر خامه ای یا ماسکار پونه یک بسته دویست گرمی
خامه صبحانه دویست گرم
پودر قند دو ق غ .وانیل نوک ق چ
برای تهیه کرم پنیری تمام مواد رو مخلوط و با همزن میزنیم
برای تهیه کیک🔻
ابتدا هویج رو رنده کنید ای دستمال تمیز بزارید و خوب خشک کنید اگر هویج خیس باشه کیک کاملا خمیر میشه...تخم مرغ و شکر و وانیل رو پنج دقیقه با همزن بزنید بعد روغن رو اضافه و یک دقیقه بزنید بعد هم مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و بزنید در آخر دارچین و هویج و گردو رو اضافه کنید
کف تابه یا قالب رو خوب چرب و آردپاشی کنید مایه کیک رو داخلش بریزین
روش پخت روی گاز:شعله پخش کن رو مدت یک ربع روی شعله متوسط با حرارت ملایم میزلریم داغ بشه بعد تابه یا قابلمه رو روش قرار بدین درش رو ببندین اگر با تابه معمولی درست میکنید دم کنی بزارین بعد شصت دقیقه درش رو باز کنید و خلال داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
روش پخت داخل فر. فر رو با حرارت ۱۷۰ درجه میزلریم یک ربع گرم بشه بعد قالب کیک رو داخلش بزارین و مدت پنجاه دقیقه بزارین تا آماده بشه بعد با خلال تست کنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
این کیک خیلی لطیف حتما بزارید یک ساعت سرد بشه بعد از قالب خارج کنید
بعد سرد شدن یکم از روی کیک بردارین پودر کنید و کیک رو برش بدین از کرم پنیری لای برش های کیک بزارید و طبق فیلم تزیین کنید.
🌟
🔶🔹خون سازی
🔹و استخوان سازی
🔹با نگاهی به طب سنتی چیست
🔹روشهای خون ساز و استخوان ساز
میوه ها : انگور وآب انگور- توت – خرما – موز- زردآلو و برگه زردآلو- آلو و آلوچه خشکه- سیب و آب سیب- انجیرتر و خشک- انار- گلابی و آب گلابی- خیار بوته ای با پوست و ته- زرشک – عناب – شاه توت- زغال اخته- سنجد- به- موز باخرما-
🔹سبزیجات و گیاهان : چغندر خام و پخته- جعفری- شاهی- هویج وآب هویج- کدو حلوایی- اسفناج- کلم قرمز و سبز- نخود- یونجه- شبدر- ریحان- شنبلیله- گزنه- رازیانه (فقط خانم ها)- لبو- پونه- کلم- بهار نارنج- بابونه- گلپر-زنجفیل با دارچین- جوانه حبوبات و غلات- ذرت بو داده- عناب- شاهدانه-
🔹غذاها : کباب خانگی با گوشت گوسفند – شوید پلو- کشمش پلو- زیره پلو- حلیم با گوشت گوسفندی- کله پاچه- برنج سبوس دار قهوه ای + تخم مرغ عسلی محلی- کوکوی گوشت چرخ کرده+ روغن زیتون+ تخم مرغ محلی- مغز قلم گوسفند- کله جوش(با بادام و گردو)– خورشت فسنجان با بادام و گردو- سوپ گندم- صبحانه ارده با شیره یا عسل( ۳ روز در هفته)- صبحانه تخم مرغ با روغن زیتون یا روغن کنجد با پیاز و خرما یک روز در میان- جگر ( کباب جگر و آب پز) – کباب ماهی
2
#گز_خانگی😋
مواد لازم🔻
سفیده تخم مرغ دو عدد
شکر یک لیوان (۲۱۰گرم)
گلاب یک چهارم لیوان (۵۵گرم)
آب یک چهارم لیوان (۵۵گرم)
گلوکز بی رنگ نصف لیوان (۱۸۰گرم)(از لوازم قنادی تهیه کنید)
پسته یا گردو یا بادام یک لیوان یا صد گرم
آرد به میزان لازم
طرز تهیه🔻
اول شکر و گلاب و آب رو روی حرارت خیلی ملایم می زاریم هم میزنیم تا شکر حل بشه شعله خیلی ملایم باشه اصلا نباید بجوشه فقط شکر حل بشه شکر حل شد گلو کز رو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم حالا روی همون حرارت ملایم شعله پخش کن میزاریم و مخلوط گلوکز و شیره رو هم میزنیم مرتب هم میزنیم تا جایی که خوب غلیظ بشه اصلا نباید بجوشه غلظت باید به این حد برسه... نوک قاشق از شیره بردارین دو سه ثانیه بزارید کمی از حرارت بیفته به نوک انگشت بزنید بین دو تا انگشت باید مثل نخ کش بیاد اگر اینجوری شد آماده است حالا شیره رو روی بخار کتری میزلریم گرم بمونه ..سفیده تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا جایی که خوب کف کنه و از ظرف نریزه چهار تا ق غ از شیره رو به سفیده اضافه و مخلوط میکنیم بعد دوباره شیره رو روی حرارت ملایم و شعله پخش کن میزاریم و کل سفیده رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم یکدست بشه
بعد با همزن برقی هفت هشت دقیقه میزنیم روی همون شعله پخش کن و شعله ملایم و دوباره با قاشق چوبی مرتب هم بزنیم حدود سی دقیقه هم میزنیم حتما حرارت ملایم باشه بعد این زمان مغزیجات رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا گرم کف ظرف که آرد ریختین میرزیم و پخش میکنیم متونید هم گلوله کنید و داخل آرد بچرخانید سکه ای بشه
روش هم دوباره آرد بریزید خوب پخش کنید بزارید شش هفت ساعت داخل یخچال بمونه بعد هم برش بدین
⚠️نکته خیلی مهم🔻
دلیل شل شدن گز به خاطر مرحله آخر باید اینقدر روی حرارت هم بزنبد تا مایه گز حسابی سفت بشه و از از قاشق نریزه حدود نیم ساعت طول میکشه.
👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_گوجه_فلفل
مواد لازم :
۱/۵ کیلو گوجه فرنگی
۳۰۰ گرم فلفل سبز ریز
یک لیوان سرکه انگور
۶ یا ۷ حبه سیر
۲ ق غ نمک دریا
نخود خام یه مشت
اول پوست گوجه ها رو گرفته و تو میکسر اونا رو خورد میکنیم . دم فلفل ها رو چیده در ظرف تمیزی ریخته و سرکه و نمک و سیرهای خورد شده و چند عدد نخود خام و پوره ی گوجه فرنگی رو هم افزوده درون شیشه های تمیز پر میکنیم و روش حدود یک ق غ روغن زیتون اضافه میکنیم و چند برگ جعفری روش قرار میدیم . این ترشی رو حتما در یخچال بزارید و بعد از حدود۳ هفته آماده سرو هست . نوش جونتون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای ساربان غمگین مباش
خوش روزگاری میرسد
یا عمر غم سر میرسد
یا غمگساری میرسد
ای ساربان آهسته ران
قدری تحمل بیشتر
این کشتی طوفان زده
آخر کناری می رسد
سلام عصرتون شـاد و پر امید
🌴💙🌴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☕️🍂چای با گرمای آتیشه که
🍁🍂دم مــی کــشــه
☕️🍂و خوش رنگ میشه
🍁🍂و انسان باگرمای دله که به
☕️🍂زنـدگـی دلـگـرم مـیـشـه
🍁🍂و جـون تــازه مـیـگـیـره
☕️🍂خونه دلتون همیشه گرم
🍁🍂عــصـرتــون دلــپــذیــر