کاپ کیک پرتقالی
کاپ کیک های خوشمزه و نرم و لطیف
برای ۲۳ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
آب پرتقال ۱۲۰ میلی ( نصف لیوان )( حدودا دو تا پرتقال رو آبش رو گرفتم )
شکر۲۳۰ گرم ( یک لیوان)
کره ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۵۰ میلی (۱/۴ لیوان)
آرد سفید ۲۲۵ گرم (۱.۵ لیوان)
رنده پوست پرتقال ۱ ق م ( قسمت سفید رو رنده نکنین )
بیکینگ پودر ۵ گرم( ۱ ق م)
همه مواد به دمای محیط رسیده باشه .
می تونین جای کره روغن مایع بریزین در کل می تونین کره رو حذف و کلا نصف لیوان روغن مایع یه کمی بیشتر بریزین .
کره نرم رو با شکر با همزن ۵ دقیقه خدب زدم . بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یه دقیقه با همزن خوب زدم . رنده پوست پرتقال رو هم اضافه کردم .
بعد روغن مایع رو ریختم و کمی هم زدم و بعد آب پرتقال رو ریختم و یه کوچولو هم زدم . دیگه همزن رو کنار گذاشتم .
بیکینگ پودر و آرد رو الک کردم و داخل مواد ریختم و با لیسک یا قاشق مخلوط کردم ، اینجا هم میگم حالا باید دیگه زیاد هم نزنین در حد مخلوط شدن تا پف کیک نخوابه .
داخل قالب کاپ کیک ها و یا من از قالب کیک یزدی اینجا استفاده کردم کپسول رو داهلش انداختم و از مواد تا دو سوم قالب ریختم .
اگر بخواید کیک رو توی یه قالب درست کنین قالب میان تهی با قطر ۲۳ خوبه . بهتره توی کیک های میوه ای برای پخت بهتر کیک ها از قالب میان تهی استفاده بشه .
فر رو از یک ربع قبل روشن کردم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دادم .
آخر هم دو دقیقه شعله بالا گریل رو روشن کردم تا روش خوش رنگ بشه .
اگر بخواید باز توی یه قالب درست کنین تایم پخت حدودا ۴۵ تا ۵۰ دقیقه .
بدون فر شما می تونید این کیک ها رو چه در تابه دو طرفه روی گاز و چه در فر دست ساز روی گاز درست کنید
برای سس پرتقالی : ۱۲۰ میلی (نصف لیوان )آب پرتقال طبیعی رو با ۸ گرم(۱ ق غ) نشاسته ذرت و ۲ تا ۳ ق غ شکر و ۶ گرم (۱ ق م) پودر ژلاتین مخلوط و روی حرارت قرار دادم تا کمی غلیظ بشه و بعد از روی حرارت برداشتم و کمی از حرارت افتاد روی کیک ریختم .
نکته : جای پودر ژلاتین می تونین از ۱ ق غ پودر ژله پرتقال استفاده کنید .
میزان شکر بستگی به شیرینی و ترشی اب پرتقال تون تنظیم کنید .
نشاسته ذرت جایگزین ندارد . کلا سس پرتقالی دل به خواهی هست .
🌟
رولت تخم مرغ با برنج پخته(کره ای)
مواد لازم برای۴ نفر
تخم مرغ ۶ عدد
برنج پخته ۱ پیمانه
سوسیس نگینی ۴ قاشق غذا خوری
سس سویا ۲ قاشق غذا خوری
سبزیجات ریزشده(هویج،ذرت،پیازچه،کدو،کلم) ۴ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
۱- برنج پخته رو با سبزیجات و سس سویا و سوسیس مخلوط کنید.
۲- تخم مرغ ها رو در ظرفی بشکنید و کمی با چنگال بزنید و کف تابه رو کمی روغن بریزید و یک لایه نازک تخم مرغ بریزید وقتی کمی نیمه پز شد برنج رو روش بریزید و به آرومی با دو تا کفگیر رول کنید.
۳- اگر خواستید رول تخم مرغ ضخیم تر بشه وقتی رول کردین اونو به کنار تابه بکشید و باز هم تخم مرغ توی تابه بریزید و وقتی پخت باز هم رولش کنید.
سایر نکات
میتونید سوسیس رو سرخ نکنید و درسته بین تخم مرغ بذارید.
اگر سس سویا در دسترستون نبود از سس کچاپ استفاده کنید.
"کرم بیسکوییت"
برای بیسکوییتش دوستان میتونین از های بای ساده یا شکلاتی استفاده کنین اگر دم دستتون نبود میتونین با بیسکوییت پتی بور و یا هر بیسکوییت دیگه ای که دوست دارین درست کنین
های بای حدودا 4 پاکت لازم میشه چون کوچیکتره بسته هاش
چیپس شکلات به دلخواه
و اما اصل کار کرم دسر هست
زرده تخم مرغ 2 عدد
شکر 1 پیمانه
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری پر
آرد سفید و یا گندم 3 قاشق غذاخوری
شیر 1 لیتر
وانیل نوک قاشق چایخوری
خب اول از همه یه قالب گرد و یا هر قالبی که دوست دارین بردارین و کف قالب رو یه سلیفون بزرگ پهن کنین که کامل کف قالب رو بگیره و لبه هاش اضافه بیاد از قالب
حالا بریم سراغ کرم
زرده تخم مرغ و شکر با همزن دستی خوب مخلوط کنین تا کرم رنگ و کشدار بشه حالا شیر سرد رو اضافه کنین و هم بزنین
وقتی یکدست شد نشاسته و ارد رو اضافه کنین با همزن دستی خوب مخلوط کنین تا ارد و نشاسته در شیر باز شه
حالا مواد رو روی حرارت ملایم گاز میزاریم مرتب بهمش میزنیم تا غلیظ شه وقتی غلیظ شد وانیل رو اضافه کنین و از روی حرارت بردارین
حالا بیسکوییت ها و کرم رو توی قالب مثل شکل میچینیم و روش چیپس شکلات میپاشیم
وقتی کامل شد لبه های سلیفون رو روی قالب جمع میکنیم و قالب را برای 4 تا 5 ساعت میزاریم تو یخچال بعد از چند ساعت قالب را از یخچال خارج کرده سلیفون روش رو کنار میزنیم و در ظرف دلخواه برمیگردونیم سلیفنو رو کامل برمیداریم و به دلخواه تزئین میکنیم
میتونین از سس شکلات برای روش استفاده کنین
🌟
🔸#اینخوراکیهاراناشتابخوریدلاغرمیشوید
_آلورا با آب لیمو
مخلوط این دو ماده، روند هضم را آسان کرده و آب اضافی بدن را از بین میبرد
_سیب
سیب حاوی مقدار زیادی فیبر است، فیبر نیز شامل پکتین میباشد. پکتین به عنوان فیبر طبیعی باعث افزایش دفع مواد زاید از روده میشود
_بادام
یکی از ترفندهای رایج سلامتی در هند، خوردن یک مشت بادام در صبح است.
_نان جو
_هندوانه
_چای سبز
اگر شما عادت کنید که با شکم خالی در صبح یک لیوان چای سبز بنوشید، خیلی سریع وزن کم خواهید کرد
_تخم مرغ
طبق تحقیقات انجام شده، افرادی که ۲ عدد تخم مرغ برای صبحانه مصرف کردند ۶۵% بیشتر از آنهایی که به جای تخم مرغ یک عدد نان شیرمال خوردند، لاغر شدند.
_آب لیمو
بزرگترین سم زدای کبد
کوکو لوبیا چیتی
حدودا ۱۲ عدد کوکو به این شکل شد .
از نظر تعدادحدودا برای ۳ تا ۴ نفر .
.
لوبیا چیتی یک پیمانه
سیب زمینی ۲ عدد کوچک
تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر به میزان لازم
لوبیا رو از ۲۴ ساعت قبل خیسوندم و آبش رو عوض کردم و بعد گذاشتم بپزه و آبی نمونه .
بعد داخل میکسر ریختم تا حسابی له بشه .
سیب زمینی ها رو هم از قبل آبپز کردم و پوستش رو کندم و رنده کردم .
لوبیا و سیب زمینی رو با هم مخلوط کردم . تخم مرغ رو هم بهش اضافه کردم و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر هم کمی ریختم .
اگر دو تا تخم مرغ ریختین و دیدین موادتون سفت هست تخم مرغ سوم رو هم اضافه کنید .
اگر دیدین وا میره تخم مرغش کمه . من دو تا تخم مرغ زدم اول دیدم می خواد وابره یکی دیگه هم اضافه کردم حسابی منسجم شد .
داخل تابه روعن ریختم و گرم شد با قاشق ازمواد برداشتم و داخل تابه ریختم و پهن کردم و سرخ کردم .
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی پیاز
مواد لازم:
٤-٥ عدد پياز بنفش
١ قاشق مرباخوري شكر
١ قاشق غذاخوري نمك
١ استكان سركه انگور
٧-٨ دانه فلفل سياه
اب جوش
تهيه :
ابتدا پيازها را برش داده (طبق ويديو) و داخل شيشه تميز و خشك ميريزيم و نمك و شكر و فلفل سياه و سركه را ريخته و تا اخر شيشه اب جوش پر ميكنيم و درب ان وا بسته و بعد از ٨ ساعت ميتونين استفاده كنين نوش جان