eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
☘ خوردن یک سیب اول صبح،بیشتر از قهوه باعث دور شدن ازخواب آلودگی می‌شود❗️ 👈 خوردن سیب،سلول‌های مغزی را تقویت و به درمان و پیشگیری از آلزایمر کمک می‌کند.
🐓 در سنگدان مرغ مقادیر بالایی از آهن وجود دارد که باعث از بین رفتن کمخونی میشود 〽️ همچنین باعث بهبود گردش خون سلامت موها جلوگیری از ریزش موی سر بهبود قدرت بینایی و استرس میشود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر آرزویی که قلـ❤️ـبت دارد با تمام قلـ❤️ـبم برایت آرزو میکنم 🌷🙏 که آرزویت بر آورده شود🌷🍃 تقدیم به قلـ❤️ـب مهربان شما🌺🍃 ‍‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌
خورش_گوشت_بامیه 🍲 😋😍 ▫️300گرم گوشت خورشتی ▫️٢٥٠گرم بامیه ▫️١عدد پیاز متوسط ▫️3عدد گوجه رنده شده و 2 ق غ رب گوجه فرنگی ▫️2 ق غ غوره و 2ق غ ابغوره ▫️١عدد سیب زمینی متوسط ▫️زردچوبه؛پودر فلقل قرمز؛ادویه به میزان لازم 🔸پیاز را نگینی خرد کرده و در یک تابه که روی حرارت قرار داده اید با مقدار کمی روغن تفت دهید، در حدی که سبک و طلایی شود، سپس زردچوبه، ادویه و فلفل را اضافه کنید. گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید دو لیوان اب بریزید و اجازه دهید گوشت نیم پز شود.توی یه تابه گوجه فرنگی رنده شده را تفت میدهیم تا اب ان گرفته بشه و کمی روغن میریزیم سپس رب گوجه را افزوده و وقتی گوشتمون نیم پز شد باغوره بهش اضافه میکنیم.اجازه دهید بپزد تا جا بیفتد. در این میان بامیه ها را تمیز کرده ، بشویید و تفت میدهیم(میتونید بخار پزهم کنید) بامیه ها رانیم ساعت اخر پخت به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد این مرحله نیاز به زمان زیادی ندارد، چون همه چیز پخته است و فقط کافی است آب خورش غلیظ شود. ۵ دقیقه اخرهم چاشنیخورشت( ابغوره )را اضافه میکنیم. 🥗🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسفناج_پلوباقلقلی_های_شکم_پر برنج ، آبكش: 2 پيمانه اسفناج ، خرد شده: 300 گرم پیاز خرد شده: 1 عدد شويد خشك: ١ قاشق غذاخورى زعفران: 4 قاشق غذاخوری زردچوبه: 1/2 قاشق چایخوری نمک: 1 قاشق چایخوری فلفل: 1 قاشق چایخوری گرد غوره: 1 قاشق چایخوری برای قلقلى هاى شکم پر: گوشت چرخ کرده: 200 گرم پیاز ، رنده شده و آب گرفته: 1عدد آرد نخودچى: 1 قاشق غذاخوری سیر ، رنده شده: 1 الى ٢ حبه نمک: 1 قاشق چایخوری فلفل: 1 قاشق چایخوری چاشنی گوشت: 1 قاشق چایخوری گردو و آلو ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ • 🌸
هیچکس نتوانست رفاقت و دوستی را معنی کند جز گذر زمان و بازی روزگار ‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌ ‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌ ‌‎‌
🍏 درمان حالت تهوع با دمنوش شوید بیمارانی که استفراغ شدید دارند و هیچ غذایی حتی آب را نمیتوانند در معده خود نگهدارند و یا کسانی که اکثر اوقات حالت تهوع دارند کافیست یک استکان دم کرده شوید را آهسته آهسته بنوشید و تاثیر آن را ببینید سریع حالت تهوع شما رفع میشود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب خونگی در فر😍😋 گوشت چرخ شده : ۵۰۰ گرم پیاز رنده شده: ۱ عدد سیر رنده شده: ۱ پر آرد_سوخاری: ۴ قاشق غذاخوری روغن : ۱ قاشق غذاخوری شیر : ۱ قاشق غذاخوری آب : ۱ قاشق غذاخوری نمک ، فلفل سیاه ، فلفل سفید ، فلفل قرمز پرک شده، زیره ، آویشن ، ادویه کباب سیخ چوبی طرز تهیه: ابتدا سیخ های چوبی را در آب گذاشته تا خیس و مرطوب شوند. تمام مواد و ادویه جات را در کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید تا حالت چسبندگی پیدا کند. روی مواد را پوشانده و نیم ساعت استراحت بدهید. کنار دستتان مقداری آب بگذارید و برای به سیخ کشیدن گوشت کمی دستتان را خیس کنید و طبق فیلم گوشت ها را به سیخ بکشید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بگذارید و با فرچه کمی روغن یا کره روی کباب ها کشیده و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید. برای کنار کباب می توانید از سیب زمینی کبابی استفاده کنید. سیب زمینی را با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و کمی رزماری یا اورگانو و روغن زیتون مزه دار کنید و در فر بزارید تا کبابی شوند. نوش جان ♥️
🌸🍃یک باغ ســـلام 🍃🌸یک جهان زیبـایی 🌸🍃یک تـن سـالم 🍃🌸یک صبح دلنشین 🌸🍃هـمه تـقدیم شمـا 🍃🌸چهارشنبه ی زیبـاتـون بخیر 🌸🍃روزتــون قشنگ دلتـون شـاد
❤️ صبحی که در آن ذکر لبم نام حسین است ای جان دلم صبح من آن روز بخیر است
هدایت شده از عجایب جهان
دیابتی‌ها فراموش نکنن با این ترفند ساده دیابت را کنترل کنید دریافت اطلاعات👇👇 https://i.y3t.ir/2Ekv6 https://i.y3t.ir/2Ekv6
کلوچه خرمایی نون خرمایی از خمیر اضافات نون صبحانه😍 خمیر که اضافه اومد گذاشتمش تو پاکت فریزیر وگذاشتم یخچال فرداش واسه صبحانه این کلوچه های خوشمزه رو درست کردم عزیزان با این خمیر میتونید انواع نانهای مغز دار درست کنید شکر نریزید واسه پیراشکی واشترودل و حتی پیتزا عالیه این نون بشزطی که آرد زیادی به خوردش ندید بسیار نرم ولطیفه خمیر اصلا نباید سفت باشه نرم وبراق باشه اگه خرمای که استفاده میکنید پوست داره پوست اونو جدا کنید هسته شو دربیارید وخرد کنید ته استکان آب جوش اضافه کنید وبا پست چنگال بزنید تا خوب له بشه کمی گردوی خرد شده،بیسکویت ساده خرد شده،کنجد وکمی دارچین مواد رو با هم خوب مخلوط کنید (مواد ذائقه ایه خودتون کم وزیادش کنید )وبه اندازه گردوی کوچک برداشته وتو دست قل بدید از خمیر هم چونه های کوچک بگیرید وبا وردنه باز کنید خرما رو وسط خمیر بزارید وخمیر رو جمع کنید طبق فیلم تو سینی مورد نظر کاغذ روغنی بندازید و کلوچه ها رو بچینید روش وبا قیچی یا کارد چند برش روش بزنید وبا مخلوط تخم مرغ وشکر وزعفران رومال کنید پست قبل اندازه ها رو نوشتم وبزارید تو فر ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه تا زیر نونها برشته بشه چند دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا روی نان طلای بشه عزیزان به این دلیل میگم دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ بعضی فر ها زود داغ میشن ۱۸۰ بعضی از فر ها حرارت کمتر دارن ۲۰۰ من الانه فر رو تو دمای ۲۰۰درجه تنظیم کردم فر حتما یک ربع قبل گرم بشه این کلوچه ها رو هم بدون فر میشه درست کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❣دعامیڪنم، ❣براے تو،براے خودم ،براے همہ ما ❣ڪسي چہ میداند ❣شاید خدادستہ جمعي نڪَاهماڹ ڪند!! ❣پروردڪَارا... ❣بهترینها را برایماڹ مقدرڪڹ. ❣روزڪَارتوڹ پرازبهترینها و عشق"
ترشی پیاز😋😋😋 ابتذا نکاتش رو میگم 🍁بعد از یک هفته از ترشی استفاده کنید تا خوب جابیفته اما سه تا چهار روز هم میتونید مصرف کنید اگر ترشی رو باز کردید تا یک هفته مصرف کنید ⭐️ مواد لازم 6-7 قطعه پیاز قرمز خرد شده 6 حبه سیر خرد شده 2 برگ بو 1 قاشق چایخوری تخم گشنیز (روی شیشه ) 7-8 دانه فلفل سیاه ( روی شیشه ) 1 میخک (روی شیشه) 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون (روی شیشه) جعفری خرد شده 1 قاشق چایخوری نمک (روی شیشه) 1 قاشق چایخوری شکر (روی شیشه) نصف فنجان سرکه انگور آب جوشانده و سرد در صورت لزوم 2 شیشه 250 گرمی ⭐️ . طرز تهیه ابتدا پیازها رو برش بزنید و یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید و با دست به حالت مالشی ترکیب کنید. در حدی که پیازها خرد نشوند. جعفری را اضافه کرده و آنرا مخلوط کرده و ظرف ها را پر کنید. به اون ادویه شامل فلفل سیاه ، میخک ، گشنیز یا هر نوع ادویه مورد علاقتون رو اضافه کنید. برگ بو رو روی مواد بگذارید ، سرکه و روغن زیتون رو اضافه کرده و اگر شیشه پر نشد از آب جوشیده و سرد شده استفاده کنید. درب شیشه را ببندید ، آن را به خوبی تکان بدید و برعکس به سمت درب قرار دهید. برای 2-3 روز در یک مکان خنک و تاریک قرار دهید ، سپس در یخچال قرار دهید. 4-5 روز دیگر در یخچال نگهداری کنید و سپس از ترشی استفاده کنید. ، 🌟
خدایا!❤️ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یادت نبودم، بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم، و... بابت هر گره ای که به دستم کور شد و مقصر تو را دانستم و از تو روی گرداندم، مرا ببخش... مرا ببخش...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸شیــــــر را معجزه‌آسا کنید 👈🏻شیر+خرما : تقویت کلیه، ضد سنگ کلیه 👈🏻شیر+سنجد : ضدپوکی استخوان ، ازبین برنده پادرد 👈🏻شیر+عسل : ضدمیکروب قوی 👈🏻شیر+موز : از بین برنده بی‌خوابی ، عضله‌سازی 👈🏻شیر+انبه : اشتها آور ، ضدکیست تخمدان ، ضد عفونت ، ازبین برنده ورم لوزه 👈🏻شیر+نارگیل : خونساز ، ویروس‌کش ، ضد استرس 👈🏻شیر+خرمالو : رفع سرماخوردگی ، ضد آب مروارید و تقویت کننده چشم‌ها 👈🏻شیر+بادام : شیر افزا برای مادران‌، رویش دندان نوزاد، ضدبیماری قلبی 👈🏻شیر+برنج : پخت شیر همراه برنج استخوان‌سازه و برای درمان ناباروری موثره 👈🏻شیر+زردچوبه: ضدسرطان ، ضدسرماخوردگی 👈🏻شیر+انجیر : ( انجیر خشک ولی خیس خورده ) رفع سریع یبوست 👈🏻شیر+نشاسته :(جوشاندن شیر با نشاسته) رفع گلودرد و چرک گلو
🔘 پرهیز شود از↯ 🔸غذای داغ 🔸مایعات داغ 🔸کافئین زیاد 🔸غذای تند و تیز •درمان ↯ ✍ همراه غذا یک عدد پیاز بنفش متوسط میل ڪنید.
پیتزا ایتالیایی کیا دنبال دستور پیتزای ایتالیایی بودن؟همون پیتزاهایی که نونش خیلی نازکه. اطراف نون برشته و تپله.بفرما اینم دستور یه خمیر پیتزای ایتالیایی.البته همینجا بگم که انواع بسیار زیادی از پیتزا رو میتونید با این خمیر درست کنید اما یه نکته مهم اینکه پیتزای ایتالیایی باید در فر مخصوصش اونم روی سنگهای مخصوص پیتزا با درجه حرارت خاصی درست بشه که ما تو خونه این امکان برامون فراهم نیست ولی میشه تا حدی با انواع سسهای ایتالیایی و مواد دیگه ای که روی خمیر میزاریم طعم یه پیتزای ایتالیایی رو حس کرد. با مواد لازم:آرد همه منظوره حدود ۲پ.مخمر۱ق چ.شکر۱ق چ.نمک۲/۳ق چ.روغن زینون۱و۱/۲ق غ.آب ولرم۳/۴پ. طرز تهیه: ابتدا مخمر و آب ولرم و شکر با هم مخلوط کنید با درپوش بذارین تا پف کنه و عمل بیاد.مخمر فوری نیاز به این استراحت نداره.سپس روغن و نصف آرد و نمک بریزین با یه قاشق چوبی مخلوط کنید.آرد کم کم بریزین تا جایی که خمیر خودشو بگیره بعد روی یه سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر رو ورز بدین حدود پنج دقیقه.بعد خمیر رو در یه ظرفی که با روغن زیتون کمی چرب شده بزارین و روش بپوشونید و استراحت بدین تا حجمش دوبرابر بشه بعد هم که چونه بگیرید.بهتره با این خمیر دوتا پیتزا درست کنید. روی سطح صافی که کمی آردپاشی شده با دست نازک باز کنید.تا جایی که خمیر پاره نشه البته لبه ها ضخیمتر باشن.بعد خمیررو روی سینی که کاغذ انداختین یا کمی چرب و آردپاشی شده انتقال بدین.البته اینو هم بگم که در پیتزای ایتالیایی خمیر پیتزا باید روی سنگهای مخصوص پیتزا با حرارت نسبتا بالا پخت بشه که اون دیگه کار ما نیست.پس با همین روش در سینی درست میکنیم. خب این از خمیر که آماده هست حالا مواد روی خمیر که هر چیزی که میپسندید میتونید استفاده کنید.اینو هم بگم که در پیتزای ایتالیایی کمتر از گوشت چرخ شده استفاده میشه اما از اونجایی که هر پیتزایی که درست میکنم اگه گوشت چرخ شده نداشته باشه انگاری اصلا اسمش پیتزا نیست😀اول روی خمیر رو سس مارینارا زدم با این دستور👈 سس مارینارا بعد گوشت چرخ شده و تفت داده شده که با اویه جات مزه دار شده همه جا پخش کردم بعد هم پنیر موزارلای رنده شده و تکه های بیکن گوساله و قارچ اسلایس شده روش گذاشتم. بعد هم گذاشتم در فری که از قبل با حرارت ۲۰۰درجه سانتی گراد گرم شده. بین ۱۵_۲۰ دقیقه پیتزا آماده میشه.تا گرمه روش آویشن بپاشید.برگ ریحون بذارید.برش بزنید نوش جان کنید