eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.4هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر آرزویی که قلـ❤️ـبت دارد با تمام قلـ❤️ـبم برایت آرزو میکنم 🌷🙏 که آرزویت بر آورده شود🌷🍃 تقدیم به قلـ❤️ـب مهربان شما🌺🍃 ‍‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌
خورش_گوشت_بامیه 🍲 😋😍 ▫️300گرم گوشت خورشتی ▫️٢٥٠گرم بامیه ▫️١عدد پیاز متوسط ▫️3عدد گوجه رنده شده و 2 ق غ رب گوجه فرنگی ▫️2 ق غ غوره و 2ق غ ابغوره ▫️١عدد سیب زمینی متوسط ▫️زردچوبه؛پودر فلقل قرمز؛ادویه به میزان لازم 🔸پیاز را نگینی خرد کرده و در یک تابه که روی حرارت قرار داده اید با مقدار کمی روغن تفت دهید، در حدی که سبک و طلایی شود، سپس زردچوبه، ادویه و فلفل را اضافه کنید. گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید دو لیوان اب بریزید و اجازه دهید گوشت نیم پز شود.توی یه تابه گوجه فرنگی رنده شده را تفت میدهیم تا اب ان گرفته بشه و کمی روغن میریزیم سپس رب گوجه را افزوده و وقتی گوشتمون نیم پز شد باغوره بهش اضافه میکنیم.اجازه دهید بپزد تا جا بیفتد. در این میان بامیه ها را تمیز کرده ، بشویید و تفت میدهیم(میتونید بخار پزهم کنید) بامیه ها رانیم ساعت اخر پخت به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد این مرحله نیاز به زمان زیادی ندارد، چون همه چیز پخته است و فقط کافی است آب خورش غلیظ شود. ۵ دقیقه اخرهم چاشنیخورشت( ابغوره )را اضافه میکنیم. 🥗🍔
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسفناج_پلوباقلقلی_های_شکم_پر برنج ، آبكش: 2 پيمانه اسفناج ، خرد شده: 300 گرم پیاز خرد شده: 1 عدد شويد خشك: ١ قاشق غذاخورى زعفران: 4 قاشق غذاخوری زردچوبه: 1/2 قاشق چایخوری نمک: 1 قاشق چایخوری فلفل: 1 قاشق چایخوری گرد غوره: 1 قاشق چایخوری برای قلقلى هاى شکم پر: گوشت چرخ کرده: 200 گرم پیاز ، رنده شده و آب گرفته: 1عدد آرد نخودچى: 1 قاشق غذاخوری سیر ، رنده شده: 1 الى ٢ حبه نمک: 1 قاشق چایخوری فلفل: 1 قاشق چایخوری چاشنی گوشت: 1 قاشق چایخوری گردو و آلو ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ • 🌸
هیچکس نتوانست رفاقت و دوستی را معنی کند جز گذر زمان و بازی روزگار ‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌ ‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌ ‌‎‌
🍏 درمان حالت تهوع با دمنوش شوید بیمارانی که استفراغ شدید دارند و هیچ غذایی حتی آب را نمیتوانند در معده خود نگهدارند و یا کسانی که اکثر اوقات حالت تهوع دارند کافیست یک استکان دم کرده شوید را آهسته آهسته بنوشید و تاثیر آن را ببینید سریع حالت تهوع شما رفع میشود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب خونگی در فر😍😋 گوشت چرخ شده : ۵۰۰ گرم پیاز رنده شده: ۱ عدد سیر رنده شده: ۱ پر آرد_سوخاری: ۴ قاشق غذاخوری روغن : ۱ قاشق غذاخوری شیر : ۱ قاشق غذاخوری آب : ۱ قاشق غذاخوری نمک ، فلفل سیاه ، فلفل سفید ، فلفل قرمز پرک شده، زیره ، آویشن ، ادویه کباب سیخ چوبی طرز تهیه: ابتدا سیخ های چوبی را در آب گذاشته تا خیس و مرطوب شوند. تمام مواد و ادویه جات را در کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید تا حالت چسبندگی پیدا کند. روی مواد را پوشانده و نیم ساعت استراحت بدهید. کنار دستتان مقداری آب بگذارید و برای به سیخ کشیدن گوشت کمی دستتان را خیس کنید و طبق فیلم گوشت ها را به سیخ بکشید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بگذارید و با فرچه کمی روغن یا کره روی کباب ها کشیده و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید. برای کنار کباب می توانید از سیب زمینی کبابی استفاده کنید. سیب زمینی را با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و کمی رزماری یا اورگانو و روغن زیتون مزه دار کنید و در فر بزارید تا کبابی شوند. نوش جان ♥️
🌸🍃یک باغ ســـلام 🍃🌸یک جهان زیبـایی 🌸🍃یک تـن سـالم 🍃🌸یک صبح دلنشین 🌸🍃هـمه تـقدیم شمـا 🍃🌸چهارشنبه ی زیبـاتـون بخیر 🌸🍃روزتــون قشنگ دلتـون شـاد
❤️ صبحی که در آن ذکر لبم نام حسین است ای جان دلم صبح من آن روز بخیر است
هدایت شده از عجایب جهان
دیابتی‌ها فراموش نکنن با این ترفند ساده دیابت را کنترل کنید دریافت اطلاعات👇👇 https://i.y3t.ir/2Ekv6 https://i.y3t.ir/2Ekv6
کلوچه خرمایی نون خرمایی از خمیر اضافات نون صبحانه😍 خمیر که اضافه اومد گذاشتمش تو پاکت فریزیر وگذاشتم یخچال فرداش واسه صبحانه این کلوچه های خوشمزه رو درست کردم عزیزان با این خمیر میتونید انواع نانهای مغز دار درست کنید شکر نریزید واسه پیراشکی واشترودل و حتی پیتزا عالیه این نون بشزطی که آرد زیادی به خوردش ندید بسیار نرم ولطیفه خمیر اصلا نباید سفت باشه نرم وبراق باشه اگه خرمای که استفاده میکنید پوست داره پوست اونو جدا کنید هسته شو دربیارید وخرد کنید ته استکان آب جوش اضافه کنید وبا پست چنگال بزنید تا خوب له بشه کمی گردوی خرد شده،بیسکویت ساده خرد شده،کنجد وکمی دارچین مواد رو با هم خوب مخلوط کنید (مواد ذائقه ایه خودتون کم وزیادش کنید )وبه اندازه گردوی کوچک برداشته وتو دست قل بدید از خمیر هم چونه های کوچک بگیرید وبا وردنه باز کنید خرما رو وسط خمیر بزارید وخمیر رو جمع کنید طبق فیلم تو سینی مورد نظر کاغذ روغنی بندازید و کلوچه ها رو بچینید روش وبا قیچی یا کارد چند برش روش بزنید وبا مخلوط تخم مرغ وشکر وزعفران رومال کنید پست قبل اندازه ها رو نوشتم وبزارید تو فر ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه تا زیر نونها برشته بشه چند دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا روی نان طلای بشه عزیزان به این دلیل میگم دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ بعضی فر ها زود داغ میشن ۱۸۰ بعضی از فر ها حرارت کمتر دارن ۲۰۰ من الانه فر رو تو دمای ۲۰۰درجه تنظیم کردم فر حتما یک ربع قبل گرم بشه این کلوچه ها رو هم بدون فر میشه درست کرد