خدایا!❤️
بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم،
بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم،
بابت لحظات شادی که به یادت نبودم،
بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم،
و...
بابت هر گره ای که به دستم کور شد و مقصر تو را دانستم و از تو روی گرداندم،
مرا ببخش...
مرا ببخش...
🔸شیــــــر را معجزهآسا کنید
👈🏻شیر+خرما : تقویت کلیه، ضد سنگ کلیه
👈🏻شیر+سنجد : ضدپوکی استخوان ، ازبین برنده پادرد
👈🏻شیر+عسل : ضدمیکروب قوی
👈🏻شیر+موز : از بین برنده بیخوابی ، عضلهسازی
👈🏻شیر+انبه : اشتها آور ، ضدکیست تخمدان ، ضد عفونت ، ازبین برنده ورم لوزه
👈🏻شیر+نارگیل : خونساز ، ویروسکش ، ضد استرس
👈🏻شیر+خرمالو : رفع سرماخوردگی ، ضد آب مروارید و تقویت کننده چشمها
👈🏻شیر+بادام : شیر افزا برای مادران، رویش دندان نوزاد، ضدبیماری قلبی
👈🏻شیر+برنج : پخت شیر همراه برنج استخوانسازه و برای درمان ناباروری موثره
👈🏻شیر+زردچوبه: ضدسرطان ، ضدسرماخوردگی
👈🏻شیر+انجیر : ( انجیر خشک ولی خیس خورده ) رفع سریع یبوست
👈🏻شیر+نشاسته :(جوشاندن شیر با نشاسته) رفع گلودرد و چرک گلو
🔘 #درمان_واریس_مری
پرهیز شود از↯
🔸غذای داغ
🔸مایعات داغ
🔸کافئین زیاد
🔸غذای تند و تیز
•درمان ↯
✍ همراه غذا یک عدد پیاز بنفش متوسط میل ڪنید.
پیتزا ایتالیایی
کیا دنبال دستور پیتزای ایتالیایی بودن؟همون پیتزاهایی که نونش خیلی نازکه. اطراف نون برشته و تپله.بفرما اینم دستور یه خمیر پیتزای ایتالیایی.البته همینجا بگم که انواع بسیار زیادی از پیتزا رو میتونید با این خمیر درست کنید اما یه نکته مهم اینکه پیتزای ایتالیایی باید در فر مخصوصش اونم روی سنگهای مخصوص پیتزا با درجه حرارت خاصی درست بشه که ما تو خونه این امکان برامون فراهم نیست ولی میشه تا حدی با انواع سسهای ایتالیایی و مواد دیگه ای که روی خمیر میزاریم طعم یه پیتزای ایتالیایی رو حس کرد.
#پیتزا با #خمیر_پیتزا_ایتالیایی
مواد لازم:آرد همه منظوره حدود ۲پ.مخمر۱ق چ.شکر۱ق چ.نمک۲/۳ق چ.روغن زینون۱و۱/۲ق غ.آب ولرم۳/۴پ.
طرز تهیه:
ابتدا مخمر و آب ولرم و شکر با هم مخلوط کنید با درپوش بذارین تا پف کنه و عمل بیاد.مخمر فوری نیاز به این استراحت نداره.سپس روغن و نصف آرد و نمک بریزین با یه قاشق چوبی مخلوط کنید.آرد کم کم بریزین تا جایی که خمیر خودشو بگیره بعد روی یه سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر رو ورز بدین حدود پنج دقیقه.بعد خمیر رو در یه ظرفی که با روغن زیتون کمی چرب شده بزارین و روش بپوشونید و استراحت بدین تا حجمش دوبرابر بشه بعد هم که چونه بگیرید.بهتره با این خمیر دوتا پیتزا درست کنید. روی سطح صافی که کمی آردپاشی شده با دست نازک باز کنید.تا جایی که خمیر پاره نشه البته لبه ها ضخیمتر باشن.بعد خمیررو روی سینی که کاغذ انداختین یا کمی چرب و آردپاشی شده انتقال بدین.البته اینو هم بگم که در پیتزای ایتالیایی خمیر پیتزا باید روی سنگهای مخصوص پیتزا با حرارت نسبتا بالا پخت بشه که اون دیگه کار ما نیست.پس با همین روش در سینی درست میکنیم.
خب این از خمیر که آماده هست حالا مواد روی خمیر که هر چیزی که میپسندید میتونید استفاده کنید.اینو هم بگم که در پیتزای ایتالیایی کمتر از گوشت چرخ شده استفاده میشه اما از اونجایی که هر پیتزایی که درست میکنم اگه گوشت چرخ شده نداشته باشه انگاری اصلا اسمش پیتزا نیست😀اول روی خمیر رو سس مارینارا زدم با این دستور👈 سس مارینارا
بعد گوشت چرخ شده و تفت داده شده که با اویه جات مزه دار شده همه جا پخش کردم بعد هم پنیر موزارلای رنده شده و تکه های بیکن گوساله و قارچ اسلایس شده روش گذاشتم.
بعد هم گذاشتم در فری که از قبل با حرارت ۲۰۰درجه سانتی گراد گرم شده. بین ۱۵_۲۰ دقیقه پیتزا آماده میشه.تا گرمه روش آویشن بپاشید.برگ ریحون بذارید.برش بزنید
نوش جان کنید
سلام مهربونا
اینم از باتر کریم شکلاتی که برای تزئین کاپ کیک 😋 استفاده کردم...
.
#باتر_کریم شکلاتی
کره به دمای محیط رسیده 100 گرم(زمانی کره آماده ست که انگشت در آن فرو برود)
پودر کاکائو 1/4 پیمانه (الک کنید)
پودر قند 1/4 تا 1/2 پیمانه(الک کنید)
میزان پودر قند به ذایقه شما بستگی داره
شکلات تخته ای 100 گرم
من از شکلات تلخ 85%استفاده کردم ولی شما از هر مدل شکلات که دوست دارید میتونید استفاده کنید.
ابتدا شکلات را ریز خرد کنید و نصف آن را در کاسه بریزید و روی بخار کتری قرار دهید(مواظب باشید کف کاسه با آب داخل کتری تماس نداشته باشد و ذره ای آب وارد کاسه نشود)
یا اینکه 30 ثانیه در مایکروفر قرار بدید و بعد دربیارید کمی هم بزنید و اگه هنوز کامل ذوب نشده بود برای 30 ثانیه دیگه در مایکروفر بذارید.
وقتی کامل ذوب شد باقیمانده شکلات خرد شده را به شکلات مذاب اضافه و هم بزنید تا شکلات اضافه شده با دمای شکلات مذاب کاملا ذوب و روان بشه.
بعد شکلات مذاب را کنار بذارید تا به دمای محیط برسه...اگه شکلات موقع اضافه کردن به کرم هنوز گرم باشه باعث میشه کره ذوب و کرمتون فرم نگیره.
وقتی شکلات مذاب به دمای محیط رسید...کره به دمای محیط رسیده را 1 دقیقه با دور متوسط همزن بزنید تا یکدست شود.
سپس پودر کاکائو را هم اضافه و بزنید تا یکدست شود.
پودر قند را هم اضافه و با دور تند همزن بزنید تا کرم غلیظ و یکدست شود.
در پایان شکلات مذاب به دمای محیط رسیده را اضافه و خوب هم بزنید تا کرم یکدست شود.
در این مرحله بچشید و در صورت نیاز کمی پودر قند الک شده اضافه و مخلوط کنید.
.
در پایان کرم را در قیف با ماسوره گل رز(2d) بریزید و روی کاپ کیک را تزئین کنید.
بعد از تزئین کاپ کیک را در ظرف دربسته و در یخچال قرار دهید تا کرم کمی خودش را بگیرید.
در زمان سرو ربع ساعت زودتر کاپ کیک را از یخچال خارج کنید تا کرم کمی نرم و آماده سرو شود.
باتر کریم به دلیل داشتن کره و شکلات در یخچال کاملا سفت میشود.
این مقدار مناسب تزئین 12 عدد کاپ کیک هست.
این نمونه باترکریم مناسب تزئین روی کیک و کاپ کیک هست ولی برای آسترکشی کیک خیلی مناسب نیست
🌟
سوپ خوشمزه و مجلسی
مواد لازم:
سینه مرغ 1عدد
آب به مقدار لازم
نصف استکان روغن زیتون نصف استکان
پیاز متوسط1عدد
هویج متوسط1عدد
قارچ300 گرم
آرد2 ق غ
نمک
شیر1 لیوان
به دلخواه موقع خوردن روی چوربا فلفل سیاه و شوید خرد شده بریرید
طرز تهیه:
سینه مرغ را بپزید و آب مرغ را داخل ظرفی بریزید. سینه مرغ را ریش ریش خرد کنید و کنار بذارید.روغن زیتون ، پیاز ریز خرد شده و هویج رنده شده را داخل قابلمه ای بریزید و تفت بدید. قارچ ریز خرد شده و مرغ را اضافه کنید. آرد را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر نمک و آب مرغ را بریزید و اجازه بدید بجوشد. (در فیلم مرغ بعد از جوشیدن سوپ اضافه شده ، هیچ فرقی نمیکند) وقتی سوپ جوشید حرارت را کم کنید و با در بسته نیم ساعت بپزید. در آخر شیر را اضافه کنید (شیر به دمای محیط رسیده باشد و سرد نباشد اگر نگران بریده شدن شیر هستید میتونید شیر رو گرم کنید و اضافه کنید)و هم بزنید و از روی اجاق بردارید. کمی کره آب کنید و روی سوپ بریزید(اختیاری است)، من کمی فلفل سیاه و شوید خرد شده اضافه کردم. قارچ ورقه ای سرخ شده هم برای روی سوپ خوب میشه
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ خوشمزه و مجلسی