eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: سیب زمینی آبپز ۲ عدد سوسیس آلمانی ۳ عدد پیازچه ریز خرد شده یک چهارم پیمانه خیارشور ۲ عدد برای سس: مایونز به مقدار لازم ماست ( خیلی کم) لیمو ترش تازه یا آبلیمو نمک و فلفل سیاه و پاپریکا به میزان لازم ۱. سیب‌زمینی ها رو آبپز و بعد به تکه های نسبتا درشت خرد میکنیم ( خیلی آبپز نکنین که موقع خرد کردن یا هم زدن تو سالاد له بشن) ۲. سوسیس رو بصورت حلقه ای برش میزنیم و کنی تفت میدیم ( سوسیس‌ها نباید سرخ بشن!) ۳.پیازچه و خیارشور رو هم ریز خرد میکنیم. ۴. همه مواد رو داخل ظرفی میریزیم و بعد سس رو بهش اضافه میکنیم. (برای سس هم از ترکیب مایونز، ماست (خیلی کم)، ادویه نمک، فلفل سیاه و پاپریکا و لیمو ترش استفاده میکنیم ). ۵. حتما ۲-۱ ساعت بزارین تو یخچال و بعد نوش جان کنین. 🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿
مواد لازم🔻 آب ولرم ۱/۲پیمانه خمیر مایه فوری ۱قاشق سوپخوری شکر ۱قاشق مرباخوری شیر ولرم ۱/۲پیمانه روغن ۱/۴ پیمانه نمک ۱/۴قاشق مرباخوری فلفل و آویشن به مقدار لازم بیکینگ پودر ۱قاشق مرباخوری آرد به مقدار لازم پنیر پیتزا ۵۰۰گرم سوسیس ۲۰۰گرم کالباس ۲۰۰گرم سینه مرغ پخته شده ۲۰۰گرم قارچ ۲۰۰گرم فلفل دلمه ۱عدد گوجه گیلاسی ۵عدد طرز تهیه🔻 ۱_در ابتدا باید خمیر پیتزا را تهیه نماییم،آب ولرم(حدود ۳۰ تا ۴۰ درجه) شکر و خمیرمایه فوری را مخلوط کرده در ظرف را پوشانده و به مدت پنج تا هفت دقیقه اجازه میدهیم تا عمل بیایید. ۲_شیر ولرم،روغن،نمک،فلفل،آویشن،بیکینگ پودر و خمیر مایه عمل آمده را مخلوط کرده و به تدریج آرد را بیافزایید و به مدت ده دقیقه ورز دهید تا خمیر یکدست و لطیف شود و به دست نچسبد،سپس به مدت دو ساعت در جای نسبتا گرمی قرار دهید تا حجیم شود. ۳_پس از دوساعت پف خمیر را با دست گرفته،سطح کار را آرد پاشی کنید و به وسیله وردنه خمیر را باز کنید و با احتیاط به درون قالب منتقل کنید. *کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید* ۴_بر روی خمیر کف قالب به وسیله چنگال چند سوراخ ایجاد کنید، سس قرمز بزنید و پخش کنید و پنیر پیتزا بریزید. ۵_سپس داخل پیتزا را با مواد مورد علاقه خود پر کنید. *ما بین مواد پنیر پیتزا بریزد* *بر روی خمیر کف قالب قبل از ریختن مواد حتما پنیر پیتزا بریزید* *روی کیک پیتزا را با پنیر پیتزا بپوشانید* ۶_فر را بر روی حرارت ۱۸۰ درجه روشن کنید قالب کیک را درون فر قرار دهید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه اجازه دهید تا خمیر بپزد،سپس گریل فر را روشن کنید تا آرام آرام روی کیک طلایی شود. ۷_مطابق فیلم کیک پیتزا را از قالب خارج کنید. *کیک پیتزا را میتوانید درون قالب کمربندی هم درست کنید که خارج کردن کیک پیتزا از قالب راحت تر است* 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 🥀همه خوباݧِ 🖤جهاݧ عبد و غلامت ، زهـرا 🥀همه عالم 🖤شده دلبسته به دامت ،زهـرا 🥀نخی از چادر تو 🖤 هر دو جهاݧ ما را بَس 🥀ای امید 🖤دو سرا شافعِ اُمَت ،زهـرا 🖤
مواد لازم🔻 بادمجان ۵عدد پیاز ۱عدد گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم قارچ ۱۵۰گرم فلفل دلمه ای ۱عدد رب ۱قاشق سوپخوری نمک،فلفل،آویشن به مقدار لازم کره ۵۰گرم آرد ۲قاشق سوپخوری طرز تهیه🔻 ۱_بادمجون ها را خوب شسته و پوست آن را بکنید و به صورت ورقه ای خرد کنید،سپس آن ها را در آب سرد و نمک قرار دهید.(این کار باعث میشه که هم تلخی بادمجون ها گرفته شه ،هم هنگام سرخ کردن روغن کمتری استفاده میشه) ۲_بادمجان ها را سرخ کرده و بر روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود. ۳_پیاز را به همراه گوشت چرخ کرده،قارچ، فلفل دلمه ای،رب و نمک و فلفل خوب تفت دهید. ۴_سس بشامل را آماده کنید،به این صورت که ابتدا کره را در شیرجوش ریخته،آرد را اضافه کرده و به تدریج شیر را بیافزایید و مدام هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود،نمک و فلفل را بیافزایید، زمانی که به غلظت فرنی رسید از روی حرارت بردارید. ۵_درون ظرف مناسبی بادمجان،سس بشامل،مواد گوشتی و پنیر پیتزا را به صورت لایه لایه روی هم بچینید تا موادتان به طور کامل تمام شود.در لایه آخر سس بشامل و پنیر پیتزا بریزید. ۶_سپس موساکا را درون فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید،سی دقیقه حرارت زیر را روشن کنید و به مدت پنج تا ده دقیقه روی موساکا را گریل کنید. *در برخی موارد درون موساکا بادمجون،سیب زمینی و یا گوجه فرنگی قرار میدهند،اما رسپی اصلی موساکا بادمجون فاقد سیب زمینی و گوجه هست* 🌟
مواد لازم🔻 شیر ولرم ۱۰۰میلی لیتر کره ۵۰گرم روغن یک قاشق سوپخوری وانیل ۱/۴قاشق مرباخوری آرد ۳۰۰گرم خرما ۳۰۰گرم گردو ۱۰۰گرم زرده تخم مرغ یک عدد زعفران ۱/۸قاشق مرباخوری *همه مواد به دمای محیط رسیده باشه* طرز تهیه🔻 ۱_ابتدا شیر ولرم،کره و روغن را مخلوط کرده. ۲_به تدریج آرد را اضافه کنید و کمی با نوک انگشت ورز دهید تا خمیر یکدست شود. ۳_خمیر را در ظرف تمیزی قرار دهید و روی خمیر را بپوشانید تا به مدت نیم ساعت استراحت کند. ۴_در این بین هسته خرما ها را خارج کرده و خرماها را با گردو پر کنید. ۵_سپس سطح کار را آرد پاشی کنید و خمیر را به کمک وردنه باز کنید و به وسیله پیتزا بر برش بزنید. ۶_زرده تخم مرغ و زعفران را مخلوط کرده و روی خمیر را رومال کنید. ۷_خرما ها را مطابق فیلم مابین خمیر بپیچید و دوباره روی خمیر را رومال کنید. *من به وسیله انتهای ماسوره،خمیر را به شکل دایره برش زدم و در نقطه اتصال دو خمیر قرار دادم که زیبا تر بشه* ۸_فر را از یک رب قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه روشن کنید. ۹_سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و خرما پیچ ها را درون سینی بچینید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید. با این مقدار مواد ۲۵عدد خرما میتونید درست کنید😍 (من مواد را نصف کردم) 🌟
کیک با کاور کنجد مواد لازم (در این دستور اندازه لیوان 250mlاست) 4عدد تخم مرغ 1/5لیوان شکر 1لیوان روغن مایع 1لیوان ماست 1پاکت بگینک پودر(2/5قاشق چای خوری) 2 لیوان ارد بعلاوه 2 قاشق غذاخوری کنجد 👈طرز تهیه ایتدا فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود. تمام قسمتهای قالبتان را با کره جرب کنید و در همه جای آن کنجد بپاشید به صورتی که در شکل می بینید. برای مایه کیک ،شکر و تخم مرغها را با همزن برقی به مدت 8 تا 10 دقیقه بزنید.سپس ماست و روغن مایع را اضافه کرده و با سرعت پایین هم بزنید.بگینک پودر و آرد را الک کرده و به مایه کیک اضافه کنید و دوباره با سرعت کم به صورت دایره ای هم بزنید.مایه کیک را در قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده حدود 35 تا 40 دقیقه بدون اینکه عجله کنید و با کنترل بپزید.(بعد از 30 دقیقه تست خلال دندان را انجام دهید) بعد از پخت از فر خارج کنید و وقتی به دمای اتاق رسید در ظرف پذیرایی انتقال داده و سرو کنید.نوش جان🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم سراغ یه غذای خوشمزه🤩😋 😋😍 موادلازم 400 گرم گوشت چرخ کرده 1 پیاز 2 سیر جعفری 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چای خوری آویشن 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری پاپریکای قرمز 11 سیب زمینی 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 240 میلی لیتر آب 1 فلفل جعفری آماده سازی گوشت چرخ کرده را با پیاز ، نمک ، فلفل ، پاپریکا ، آویشن ، سیر و جعفری اضافه کنید. پایه سیب زمینی ها را برش بزنید تا هنوز بماند و برش هایی برای پر کردن گوشت چاشنی درست کنید. سیب زمینی ها را به یک قالب منتقل کنید. رب گوجه فرنگی را در آب حل کرده و آن را روی سیب زمینی ها بریزید. برش های گوجه فرنگی و فلفل سبز را بگذارید. به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید. با جعفری سرو کنید. نوووش جاااان 😍
🌹حضرت فاطمه سلام الله علیه می فرمایند: اَخْبَرَنَى اَبى وَهُوَذا: هُوَ اَنَّهُ مَنْ سَلَّمَ عَلَيْهِ وَعَلَىَّ ثَلاثَةَ اَيّامٍ اَوْجَبَ اللّه ُ لَهُ الْجَنَّةَ. قالَ الرّاوى: قُلْتُ لَها: فى حَياتِهِ وَحَياتِكِ؟ قالَتْ عليهاالسلام : نَعَمْ وَبَعْدَ مَوْتِنا. حضرت زهرا عليهاالسلام فرمود: پدرم قبل از رحلتش به من فرمود: هر كس سه روز بر او و بر من درود فرستد خدا بهشت را بر او واجب گرداند. راوى مى گويد: گفتم: در زندگى او و شما؟ حضرت زهرا عليهاالسلام فرمود: بلى هم در حال حيات، و هم پس از مرگ. 📚تهذيب الاحكام ج ۶، ص۹
🧩جریان خون ضعیف می تواند موجب احساس سردی به‌ویژه در بازوها و ساق پا و بی‌حسی در دست و پا شود. 👡روغن ماهی با پاک‌سازی عروق توانایی بالقوه در افزایش و بهبود جریان خون در بدن دارد.
🌸 داخل شلغم را خالی کنید و در فضای خالی شده عسل بریزید ! ③ساعت بعد، شلغم آب انداخته و معجون حاصل يكي از بهترین و قوی ترین داروهای سرماخوردگی است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍈 کلم ۱ عدد برنج ۵ پیمانه شوید خشک ١ پیمانه پیاز ۲ عدد چرخکرده ۴۰۰گرم زعفران، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک به میزان لازم من کلم قمری دسترسم نبود با کلم سفید درستش کردم طرز تهیه: کلم رو پس از خرد کردن تا حدی تفت دادم که کامل سبک شد و حجمش خیلی کم شد بعد سرخ شدن کلم نمک و فلفل،زعفران و زردچوبه ریختم یدونه پیاز رو نگینی خرد کردم و جدا تفت دادم و به کلم سرخ شده اضافه کردم یه پیاز دیگه رم رنده کردم و با چرخکرده گوشت قلقلی درست کردم بعد از ابکش کردن برنج:یک لایه برنج،یک لایه کلم،یک لایه شوید دوباره هی تکرار کردم تا برنجم تموم شد و در اخر زعفران باقی مانده را روی برنج ریختم بعد از دم کشیدن با گوشت تزیین کردم
قله ای که چند بار فتح شود. . . بی شک روزی تفریحگاه عمومی میشود. مواظب دلت باش. . .
میوه های مورد نظرتون رو به سلیقه خودتون تهیه کنید و به سلیقه خودتون برش بزنید. هر بسته ژله آلورا و یا هر رنگ دلخواه تون رو با یک لیوان و نیم لیوان آب جوش درست کنید.(آب سرد نریزید که شفاف دربیاد) یه مقدار کم از ژله رو ته ظرف بریزید و بذارید نیم بند بشه در حدی که چسبناک بشه، میوه ها رو بچینید و با قاشق روشون از ژله بریزید. و یخچال بذارید تا فیکس بشن. این کار رو تا پر شدن قالب ادامه بدید. ✔️نکته. میوه های، کیوی، آناناس، نارنگی و پرتقال های ترش نمیذارن ژله ببنده پس قبلش با دو قاشق شکر و آب کم یه مقدار کم اونها رو بجوشانید. نکته. لایه اخر رو با ژله آلورا و بستنی یا شیر درست کنید. به ازای هر بسته ژله یک لیوان آب جوش و نصف لیوان شیر یا یک بستنی لیوانی وانیلی.
: چند تکه مرغ رو بهش نمک و فلفل و زردچوبه پاشیدم و درون تابه با روغن سرخ کردم تا طلایی بشه. سپس تکه های مرغ رو به قابلمه دیگه ای منتقل کردم. درون ماهیتابه پیاز نگینی رو تفت دادم و بهش یک قاشق چایخوری پودر کاری و یک ق.غذاخوری رب اضافه کردم. اونوقت پازداغ و ربگوجه رو روی مرغها ریختم. درون ماهیتابه یک لیوان آب ریختم و گذاشتم جوش بیاد و به آرومی از گوشه به مرغها اضافه کردم. حدود یک ساعت گذاشتم ریز بجوشه تا مرغ بپزه. . در پلوپز: یک و نیم لیوان برنج شستم و خیسوندم. برنج خیس خورده رو داخل قابلمه ای که همیشه توش برنج درست میکنم ریختم و روی اون آب ریختم. باید حدود یک بند انگشت آب بالای برنج باشه. من برنج و آبش رو اول توی قابلمه اندازه میکنم چون توی پلوپز که سایزش بزرگتره نمیدونم چقد باید آب بریزم. یبار از روی دستور خود پلوپز پختم شفته شد.😁 دو ق چایخوری نمک ریختم و پلوپز رو روشن کردم و تمام. . برای روی برنج حدود ۲قاشق غ.خوری کره رو توی تابه آب کردم بهش زرشک رو اضافه کردم یه هم زدم و خاموش کردم. مقداری برنج رو با کره و زرشک مخلوط کردم بعد بهش زعفرون زدم
قدر همدیگر را بدانیم خاک چیزی را که گرفت پس نمی دهد 🌟
✅خواص فلفل سبز ✍از نظر طبیعت، گرم و خشک است. بادها و گازهای غلیظ را تحلیل می برد و گرفتگی ها و انسداد را باز می کند. اگر با عسل خورده شود، محرک نیروی جنسی است. ❇️ درد دندان را تسکین می دهد. برای حلق مضر است و از این نظر باید با عناب خورده شود. اگر ماهی را با آن بپزند، ضررهای ماهی را رفع می کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در ماهیتابه 2 عدد تخم مرغ نصف لیوان شیر نصف استکان روغن آفتابگردان 2 عدد یوفکا پنیر و جعفری برای داخل بورک تخم مرغ، شیر و روغن را در ظرفی با هم مخلوط میکنیم یک عدد یوفکا را تیکه تکیه کرده داخل سس تخم مرغی میذاریم و هم میزنیم در ماهیتابه کمی روغن میریزیم و یوفکاها را داخل ماهیتابه میذاریم و روی یوفکا مخلوط پنیر (پنیر سفید) و جعفری میریزیم یک عدد یوفکای دیگر را تیکه تیکه کرده و با سس خیس میکنیم و روی پنیر وجعفری میذاریم. پشت و رو سرخ میکنیم.
┄┅─✵💝✵─┅┄ صبح شد بازهم آهنگ خدا می‌ آید چه نسیم ِخنکی! دل به صفا می‌آید به نخستین نفسِ بانگِ خروس سحری زنگِ دروازه ی دنیا به صدا می‌آید سلام صبحتون بخیر🌺 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
▪️شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) تسلیت باد. پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
🍔🍔 يک همبرگر دوبل آن چنانی با گوجه و پنير اضافه. اگر دلتان غذای فست فودی سالم می خواهد اين همبرگر متفاوت را در خانه درست كنيد. 💢گوشت چرخ كرده300 گرم پنير موزارلا 50 گرم گوجه فرنگی2 عدد كاهو يا سبزی به دلخواه پياز1 عددنمک و فلفل به مقدار لازم ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦