#کاسرول_پاستا
برای ۳ تا ۴ نفر
پاستا نصف بسته
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
قارچ ۵ تا ۶ عدد
هویج ۱ عدد
فلفل دلمه نصف عدد
ذرت ۳ ق غ
جعفری خرد شده ۳ ق غ
نمک و فلفل و پاپریکا ، پودر سیر ، آویشن به میزان لازم
رب گوجه ۱ ق غ
پنیر پیتزا به میزان دل خواه
پنیر چدار به میزان دل خواه
آرد سفید ۱ ق غ
کره ۱ ق غ
شیر گرم ۱ لیوان
پاستا رو در آب جوش ریختم و پخت آبکش کردم .
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . گوشت چرخ کرده رو ریختم و با هم تفت دادم . قارچ خرد شده رو هم ریختم و بعد از تفت خردن ، هویج رنده شده رو اضافه کردم . ذرت ، فلفل دلمه ای خرد شده ، جعفری خرد شده رو هم ریختم . نمک و فلفل و پاریکا و پودر سیر و آویشن و رب گوجه رو اضافه کردم و بعد از اینکه تفت خرد ، از حرارت برداشتم . کمی پنیر پیتزا ریختم و ترکیب کردم .
برای سس : آرد رو روی حرارت کم تفت دادم . کره رو ریختم و با هم کمی تفت دادم . شیر گرم رو کم کم و به تدریج اضافه کردم و مرتبا هم زدم . نمک و فلفل هم ریختم و تا زمانی که به غلظت برسه روی حرارت موند .
در طرف دل خواه کفش از سس سفید ریختم . پاستا رو کامل پخش کردم و کمی پنیر پیتزا و مواد گوشتی رو ریختم و روش سس سفید ریختم و به دل خواه پنیر چدار قرار دادم .
ظرف رو در فر ۱۸۰ درجه ، ۲۵ دقیقه قرار دادم .
🌟
❖
آدمها....
گاهی در زندگی ات می مانند!
گاهی در خاطره ات!
آن ها که در زندگی ات می مانند؛
همسفر می شوند....
آن ها که در خاطرت می مانند:
کوله پشتیٍِ تمامٍ تجربیاتت برای سفر....
گاهی تلخ
گاهی شیرین
گاهی با یادشان لبخند می زنی
گاهی یادشان لبخند از صورتت بر می دارد....
اما تو لبخند بزن
به تلخ ترین خاطره هایت حتی....
بگذار همسفر زندگی ات بداند
هر چه بود؛هر چه گذشت
تو را محکمتر از همیشه و هر روز
برای کنار او قدم برداشتن ساخته است....
آدمها می آیند
و این آمدن
باید رخ بدهد
تا تو بدانی
آمدن را همه بلدند....
این ماندن است که هنر میخواهد
7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بادمجون به این خوشمزگی عمرا اگه خورده باشی😋😍
مواد لازم:
4 بادمجان
3 فلفل دلمه ای قرمز
1 پیاز متوسط
3-4 قطعه فلفل سبز
4-5 سیر
3 گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
روغن نباتی یا کره
پودر فلفل قرمز
نمک
دستور پخت:
ابتدا بادمجان و فلفل دلمه ای قرمز را درون ماهیتابه قرار دهید و با چاقو کمی سوراخ کنید سپس درب قابلمه را ببندید تا کامل پخت شوند ،پوستشان را جدا و کاملا لهشان کنید.
حال در ظرفی دیگر پیاز، روغن ، فلفل سبز ، سیر و رب گوجه فرنگی را ریخته و کاملا سرخ کنید.
سپس گوجه فرنگی خورد شده را اظافه نمایید و به مدت 5 دقیقه اجازه دهید کاملا پخت شود.
حال بادمجان و فلفل دلمه ای پخت شده از مرحله قبل را به همراه نمک و فلفل قرمز به مواد اظافه میکنیم و درب قابلمه را می بندیم اجازه میدهیم 10 الی 20 دقیقه تا کامل پخت شوند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی
فصل خوشمزه ترشیجات داره میرسه.اینم یه ترشی گوجه خوشمزه🍅🍅🍅
خانومای این کانال بینظیرن😘
💐خانومانه💐