eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
34.5هزار ویدیو
136 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
دستوررر شیر یک لیتر چهار لیوان دسته دار فرانسه آرد گندم(سفید قنادی)سه قاشق نشاسته ذرت یک قاشق پر شکر یک پیمانه سرخالی تخم مرغ یک عدد پودر کاکائو مرغوب سه قاشق غذا خوری خامه ۱۰۰ گرم فرقی نداره خامه صبحانه باشه یا قنادی آگه خامه قنادی میزنید کمی کمتر شکر بریزید تا زیاد شیرین نشه ودلو بزنه گلاب یا وانیل کمی هرکدام که دوست دارید شکر و کاکائو و آرد ونشاسته ذرت باهم مخلوط و از الک رد میکنیم وبه شیر اضافه میکنیم ورو گاز میزاریم با شعله کم تا بوی خامی آرد گرفته شه وقتی که داره بجوش میاد تخم مرغ رو با چنگال که خوب زدیم بهش اضافه میکنیم مدام هم میزنیم تا گلوله گلوله نشه بزارید .جوش که زد خامه رو زده بهش اًافه میکنیم باز میزنیم تا خامه تو کرم حل بشه دوسه دقیقه جوش بزنه واز رو خاموش کنید .تا داغه بریزید تو ظرف مورد نظر یک طبقه بیسکویت خرد شده یک لایه کرم ویک لایه بیسکویت خرد شده وموز این کارو ادامه میدهد تا تمام بشه وبزارید یخچال تا سرد شه وخودشو بگیره پودینگ بعد از اینکه خامه رو بهش اضافه کردید فوری بریزید تو ظرف مورد نظر چون به محض سرد شدن کمی سفت میشه ولایه بیسکویت که میزاری بیسکویت نرم نمیشه وخشکه عزیزان اگر نشاسته ذرت ندارید نصف لیوان فقط آرد مخصوص شیرینی پزی بریزید عزیزان فرق پان اسپانیا با کیک یخچالی در پان اسپانیا از موز وبیسکویت خرد شده استفاده میشه ومعمولا تو لیوان تک نفره سرو میشه کیک یخچالی از بیسکویت درسته وقالبی در میاد به سلیقه خودتون تزیین کنید تو خونه 🌟
هر چه انسان وجود ارزشمندتری داشته باشد به همان اندازه مودب و فروتن است . . .!
ﺍﮔﺮ ﮐﻠﯿﺪ ﻗﻠﺒﯽ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﯼ ، ﻗﻔﻠﺶ ﻧﮑﻦ ﺍﮔﺮ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ، ﺧﺮﺩﺵ ﻧﮑﻦ ﺍﮔﺮ ﺩﺳﺘﯽ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺘﯽ ، ﺭﻫﺎﯾﺶ ﻧﮑﻦ ﻋﺎﺷﻖ ﻋﺎﺷﻘﯽ ﺑﺎﺵ ﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺑﺪﺍﺭ ﺍﺯ ﺗﻨﻔﺮ ، ﻣﺘﻨﻔﺮ ﺑﺎﺵ ﺑﻪ ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﯽ ، ﻣﻬﺮ ﺑﻮﺭﺯ ﺑﺎ ﺁﺷﺘﯽ ، ﺁﺷﺘﯽ ﮐﻦ ﺍﺯ ﺟﺪﺍﯾﯽ ، ﺟﺪﺍ ﺑﺎﺵ ﻭ ﻣﺮﺍﻗﺐ ﮔﺮﻣﺎﯼ ﺩﻟﺖ ﺑﺎﺵ ﺗﺎ ﮐﺎﺭﯼ ﮐﻪ ﺯﻣﺴﺘﺎﻥ ﺑﺎ ﺯﻣﯿﻦ ﮐﺮﺩ، ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺑﺎ ﺩﻟﺖ ﻧﮑﻨﺪ !
9.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
يه بار زعفرون و اينجوری دم كن👌 🌟
♥️❤️❤️متنی فوق العاده و پر انرژی برای افراد فوق العاده و پر انرژی💜💜💜 هيچكس را‌ در زندگی مقصر نمی دانم... از خوبان "خاطره" و از بدان "تجربه" میگیرم...! بدترین ها "عبرت" میشوند...! وبهترین ها"دوست" حرف اشتباهیست كه ميگويند... با هر كس بايد مثل خودش رفتار كرد. اگر چنين بود!!! از منيت و شخصیت هر كس چيزى باقى نميماند. هركس هر چه به سرت اورد فقط خودت باش. اگر جواب هر جفايى بدى بود. داستان زندگی ما خالى از ادم های خوب بود. اگر نميتوانى ادم خوبه ى زندگي كسى باشى. اگر براى ياد دادن تنها همان خوبى هايى كه خودت بلدى ناتوانت كردند اگر همان اندك مهربانيت را از بر نشدند. اگر خوبى كردى و بدى ديدى. كنار بكش!!! اما بد نشو... زيرا اين تنها كاريست كه از دستت بر ميايد. مهم نيست با تو چه كردند. تو قهرمان زندگی خودت بمان تو ادم خوبه ى زندگی خودت باش با وجدانت اسوده بخواب. سرت را پيش خدايت بالا بگير. و بخاطر همه چیز شاکر باش..
خوشمزه ترین و راحت ترین دستور نون خرمایی رو آوردم براتون 🌺مواد لازم برای خمیر آرد ۳پیمانه تخم مرغ ۱ عدد شیر نصف پیمانه ماست پرچرب نصف پیمانه روغن مایع نصف پیمانه شکر ۴ ق غ پودر خمیر مایه ۱ ق غ سر صاف وانیل ۱/۲ ق م بکینگ پودر ۱/۲ ق غ 🌺مواد لازم برای مغز نان خرما حدودا ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم میشه بیست تا دونه گردو خرد شده ۳ عدد پودر دارچین ۱/۲ ق غ کره ذوب شده ۲۵ گرم گلاب ۱/۴ پیمانه 🌺مواد رومال نان زرده تخم مرغ ۱عدد وانیل نوک ق م کنجد به میزان لازم 🔹معیار اندازه گیری لیوان دسته دار فرانسوی🔹 🔹برای تهیه خمیر طبق ویدئو عمل کنید این خمیر احتیاجی به ورز دادن نداره و در حدی که خمیر عمل بیاد کافیه. به راحتی وسط ظرف جمع میشود به هیچ عنوان آرد اضافی به خمیر اضافه نکنید و با دست چرب شده خمیر را وسط ظرف جمع کرده و نیم ساعت در محیط استراحت میدهیم 🔹اگر خرما پوست ضخیمی داشت آن را جدا کنید 🔹کره را به صورت ذوب شده و گرم به خرما اضافه کنید 🔹مواد را هم بزنید تا به صورت خمیری شود 🔹برای تقسیم کردن مواد خرمایی اگر چسبنده بود دستتان را کمی خیس کنید تا به راحتی مواد را در دستتان گرد کنید. توجه: داخل تابه چرب شده روی حرارت ملایم به بالا حدود یک رب تا بیست دقیقه زمان نیازه حتما شعله پخش کن بزارید از قبل هم روشن کنید. فویل یا دم کنی یادت نره. 🔹دمای فر ۱۸۰درجه و به مدت ۱۵تا ۲۰دقیقه اگر سطح نان هنگام پخت طلایی نشده بود شعله پایین را خاموش کرده و شعله بالا را به مدت ۳_۵ دقیقه روشن میکنیم تا سطح نان ها کاملا طلایی شوند 🔹مدت زمان پخت را رعایت کنید و ماندن بیش از اندازه نان در فر باعث خشک شدن نان میشود 🔹بعد از پخت نان را در ظرف دربسته نگهداری کنید. 🌟