eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.9هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍳🥚تخم ‌مرغ آبپز رستورانی این نوع تخم مرغ رو میتونید هم برای صبحانه وهم کنار غذاهای گوشتی استفاده کنید. شما میتونید در کمترین زمان این تخم مرغ آبپز بدون پوست رو درست کنید. اگه بخواید تخم مرغ آبپز عسلی داشته باشید 3 تا 4 دقیقه کافیه. مواد لازم : تخم مرغ آب، نمک، کره، نان تست دستور تهیه : ابتدا در یک قابلمه کوچک یا شیر جوش (کف قابلمه ضخیم باشه بهتره چون حرارت رو نگه میداره) آب ریخته ومیزاریم رو حرات تا بجوش بیاد وبعد کمی نمک (یک قاشق چایخوری) ریخته ووقتی آب شروع به قل زدن کرد شعله را خاموش میکنیم وتخم مرغ را دریک کاسه میشکونیم وبا همان کاسه خیلی آروم تخم مرغ را در آب جوش میریزیم وخیلی آروم کاسه رو بیرون میاریم ومیزاریم تا سفیده خودش رو جمع کند وشکل بگیرد (اگه دیدید سفیده داره پخش میشه خیلی آروم با یک قاشق سفیده رو کنار زرده جمع کنید) بعد که سفیده شکل گرفت شعله روباز روشن میکنیم ومیزاریم با حرارت کم تخم مرغ برای چند دقیقه پخته شود. بعد با یک کفگیر خیلی آروم تخم مرغ را میاریم بیرون ومیزاریم روی نان تست که در کمی کره تفت داده‌ایم، کمی فلفل سیاه زده وکنار یک استکان چای میل میکنیم 🌟
⭐️ تقویت قلب ⭐️ برای تقویت قلب معجون ترکیبی از عسل و کشمش تهیه و میل نمایید. 🔻
🔺با اضافه ڪردن گل‌محمدے به چاے، اثرات مثبت آن را چند برابر ڪنید، 🔸افزودن برخے «گیاهان معطر» به چاے (بخصوص گل محمدے تازه و خوشبو) می‌تواند موجب تقویت و تشدید اثرات مفید چاے شود و در ڪاهش ریفلاڪس و ترش ڪردن مفید باشد‌.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام صبح بخیر امروزتون مثل گل باطراوت وپراز عطرخوش زندگی خنده هاتون جنس دریا قدم هاتون جنس صخره و کوه و هدفهاتون روی روال حالتون خوب و زندگیتون پرنشاط
🌷دوشنبه 19 دی ماهتون شاد و زیبا 💓ان شاءالله امـروز 🌷یه خبـر خوب 💓یه اتفاق بی نظیر 🌷یه معجـزه 💓یه دلخوشی 🌷یه کار خوب 💓یه لب خندون و 🌷یه زندگی آروم نصیبتون بشه 💓هر کجا هستید خدا پناهتون باشه
🍲 😋 🔸ابتدا بشامل از قبل تهیه شده 👈 (یک پیمانه آرد، یک تا دولیوان آب مرغ غلیظ،یک حبه سیر ساطوری، یک عدد پیاز نگینی ، 50 گرم کره و دوقاشق غذاخوری روغن مایع). رو شعله متوسط حرارت میدیم.  یک لیوان شیر اضافه میکنیم تا رقیق بشه .بعد ازاینکه هفت دقیقه شعله گاز رو کم میکنیم و روی آن را با پنیر پیتزا خورد شده میپوشانیم، با هم زن یا قاشق پنیر ها رو کمی در سوپ غرق میکنیم و میذاریم پنج دقیقه دیگه بجوشه. در آخر سبزیجات معطر مثل جعفری ، گشنیز یا اسفناج درشت خورد شده اضافه میکنیم و بعد از کمی هم زدن اجاق گاز رو خاموش میکنیم
تارتهای آماده شیرین به میزان لازم کیک اسفنجی شکلاتی به مقدار لازم ۱ قوطی خامه شل شکلات مخلوط شیرین و تلخ برای تزئین: بادام زمینی ، فندق ، بادام ، نارگیل یا تکه های کیک کیک را خرد کنید. خامه را کم کم اضافه کرده و با دست ورز دهید. از خمیر درست شده قطعات به اندازه گردو بردارید و آنها را با دست بغلتانید. گلوله ها را به شکلات ذوب شده آغشته کرده و روی تارتلت ها بگذارید. با تکه های کیک ، آجیل ، بادام زمینی و نارگیل تزئین کنید. در صورت تمایل می توانید فندق ، بادام و گردو آسیاب یا ریز خرد شده را به خمیر تهیه شده با کیک اضافه کنید.
امروز آنقدر سرگرم دوست داشتن زندگی باش که هیچ فرصتی برای نفرت نداشته باشی هر روز فرصتی تازه است تا بهتر از دیروز باشی🌞🌺🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃 با خودت کن؛ سپاس برای خدای روزی دهنده شوق زندگی در رگهای من جاریست رابطه عالی با خرد برتر و خلقت هستی دارم من انتخاب می کنم که عالی زندگی کنم من انتخاب میکنم که شاد باشم من انتخاب میکنم که بهترین باشم👌👌😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قنبر پلو شیرازی اول دویست گرم گوشت چرخ کرده رو با یک پیاز رنده ریز نمک فلفل زردچوبه یک قاشق آرد نخودچی خوب ورز بدید کوفته قلقلی درست کنید و سرخ کنید.دو تا سه تا پیاز خلالی نازک کنید سرخ کنید و بعد نصف پیمانه گردو خرد شده یک سوم پیمانه کشمش پهلویی اضافه کنید تفت بدید و سه تا چهار قاشق رب انار اضافه کنید و کنار بذارید.هویج رو خلالی کنید با کمی شکر و زعفران تفت بدید تا نرم بشه و برنج زعفرونی هم درست کنید و همه مواد رو موقع سرو غذا دورش تزیین کنید. پ.ن. نکته اینکه شیرازی ها این مواد رو وقتی میخوان برنج رو دم کنن بین برنج میریزن و دم میکنن و اینکه از نرگسی یا همون هویج زرد استفاده میکنن این دو نکته مهمش بود اما اینجوری هم فوق العاده میشه حتما درست کنید و نوش جان کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش لپه برنج گرده یک لیوان لپه نصف لیوان شوید وجعفری ۲۰۰ گرم نسبت شوید بیشتر باش پیاز داغ دو قاشق آب مرغ یک کاسه عصاره مرغ دو عدد اگر آب مرغ نداشتید سه عدد عصاره بزنید ماست دولیوان لپه رو بشورید وبزنید اما له نشه دندون گیر باشه برنج رو از قبل خیس کنید تا زودتر بپزه خیس هم نکنید مشکلی نیست برنج رو با یکی دو کاسه آب بزارید نیم پز بشه عزیزان توجه کنید برنج گرده از برنج ایرانی دیرپز تره پس به این نکته توجه کنید از چه برنجی استفاده کنید آب زیادی نریزید که برنج زیادی بپزه وهمش وا بره برنج که نیم پز شد لپه تقریبا پخته رو بهش اضافه میکنیم عصاره مرغ رو در کمی آب حل کرده واضافه میکنیم سپس سبزی،پیاز داغ،فلفل سیاه وفلفل قرمز ونمک اضافه میزاریم تا کاملا بپزه زیاد رقیق وابکی نباشه چون وقتی ماست میریزید رقیق تر میشه ماست رو با همزن دستی خوب بزنید تا یکدست بشه وکم کم بهش اضافه میکنیم مدام هم بزنید تا نبره توجه کنید ماست فقط داغ بشه نباید جوش بزنه ماست که داغ شد گاز رو خاموش کنید نوش جان😊
سازنده ترین کلمه صبراست برای داشتنش دعا کن روشن ترین کلمه امیداست به آن امیدوارباش ضعیف ترین کلمه حسرت است آن رانخور محکم ترین کلمه پشتکاراست آنراداشته باش
مهربان که باشیم چشم هایمان پُر می‌شود از حسِ خوبِ آرامش... "ظهرتون مملو از عشق و آرامش"
‌ کازان دیبی 🍮 ‌ دسر خوشمزه ترکی 👌 ‌ مواد لازم:👇 یک لیتر شیر یک لیوان خامه یک لیوان شکر دو ق س آرد برنج سه ق س نشاسته ذرت دو ق آرد سفید وانیل یک دوم ق چ ‌ ‌ ‌طرز تهیه:👇 تمام مواد بجز وانیل رو مخلوط روی حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و جوش بزنه و مواد از خامی در بیاد وانیل رو افزوده دو جوش خورد شعله رو خاموش میکنیم سپس کف ظرف نچسبی دو ق سوپ‌خوری کره مالیده و روش و دو سه ق سوپ‌خوری شکر پاشیده و کمی روی حرارت قرار میدیم تا شکر و کره ذوب بشن لازم نیست کاراملی بشن از مایه مون روی کره و شکر ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا شکر کاراملی و به اصطلاح ته دیگه بشه بهتره شعله پخش کن بذارید در این مدت هم آب اضافی موادمون تبخیر میشه و سفت میشه اجازه بدید به دمای محیط برسه در یخچال قرار داده تا سرد بشه خودش و بگیره بتونید راحت برش گردونید با پودر دارچین تزیین و نوش جان کنید. ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ مواد لازم ۲ عدد فیله مرغ کنسرو ذرت ۱ پیمانه خیارشور خرد شده ۱ پیمانه کمی شوید ماکارونی پخته شده ۱ کاسه ( اگه نبود هم میشه) کاهو اگر کوچیکه یکی اگر بزرگه نصفش ماست ۱ کاسه ماست چکیده ۳-۴ قاشق مایونز ۱ قاشق ( به دلخواه) پودر سیر ۱ قاشق سوپ خوری نعناع خشک کمی نمک طرز تهیه: مرغ را تفت داده پخته و خرد کنید. بقیه مواد را هم خرد کرده و با ماکارونی مخلوط کنید، تمامی مواد را مخلوط کنید.
جوجه شکم پر
حلوای شیر
جوجه شکم پر برای مرینت کردن جوجه: پیاز:2عدد کره:30گرم زعفرون آبشده:به مقدار لازم آبلیمو:2قاشق غذاخوری سرکه سفید:1/3لیوان نمک،فلفل سیاه ابتدا سرکه سفید رو داخل یه مقدار آب ریخته و جوجه رو نیم ساعت داخلش قرار میدیم. بعد جوجه رو از آب خارج کرده و با دستمال آشپزخونه کامل خشک میکنیم. کره رو آب کرده و مقداری زعفرون آبشده بهش اضافه کرده و با برس قسمت روی مرغ و زیر پوست و داخل شکمش میکشیم، یدونه پیاز رو حلقه ایی خرد کرده و کف ظرف مورد نظر میچینیم، یدونه پیاز هم درشت خرد کرده و داخل شکمش قرار میدیم، نمک و فلفل هم روی مرغ میزنیم و آبلیمو هم اضافه کرده و سلفون میکشیم و یه از شب قبل یا حداقل 2ساعت داخل یخچال قرار میدیم. 🔺مواد داخل شکم مرغ پیاز:1عدد بزرگ آلو :یک پیاله انار ترش:یک پیاله(جایگزین زرشک) گردو:یک پیاله( من آسیاب شده و یه مدار خرد شده ریختم) رب انار ترش و ملس:با هم 3قاشق غذاخوری نمک،فلفل سیاه،زردچوبه پیاز رو خرد کرده و سرخ میکنیم، نمک ،زردچوبه،فلفل اضافه کرده و تفت میدیم تا عطرش آزاد بشه، آلو(من یه مقدار آلو جنگلی ترش ریختم) + انار ترش اضافه کرده و تفت میدیم، گردو رو هم اضافه میکنیم و در آخر رب انار رو اضاف کرده و بعد از یک دقیقه از روی حرارت برمیداریم و بعد از اینکه خنک شد، پیازی که داخل شکم مرغ بود رو خارج کرده و از مواد آماده شده داخلش ریخته و با نخ و سوزن میدوزیم. یه مقدار دیگه روی مرغ زعفرون آبشده برس کشیده و روش فویل میکشیم و داخل فر 200درجه به مدت یک ساعت قرار میدیم، بعد از فر خارج کرده و فویل رو ازش جدا میکنیم و دوباره روش از زعفرون برس میکشیم و داخل فر میزاریم و درجه رو روی 180 تنظیم میکنیم، و در طی پخت چند بار از آب و روغنی که کف ظرف هم روی مرغ کشیده تا حسابی خوشرنگ بشه. زمان پخت کاملش بین 2تا2/5 هست که بسته به درجه فر داره. بعد از پخت یه مقدار از آب و روغن که کف ظرف هست برداشته و یه قاشق رب انار بهش اضافه کرده و روی مرغ برس میکشیم،(اینجوری هم خوش رنگ میشه ،هم خوش طعم😍) 🌟
خوش بینی آهنربای خوشبختی است اگر مثبت بمانید اتفاقات خوب و آدمهای مثبت به سمت شما جذب می‌شوند...🎶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍞🫔کوکو بادمجان 🍆 🎂 𝐉𝐎𝐈𝐍 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋 🍵 ↓↓→→→→🍗→→→→↓↓ cнαɴɴεℓ↝ JOiN➣ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ نفر😍😋 تکه های مرغ یا نصف عدد سینه مرغ، کنسرو ذرت ۱ لیوان، پیاز ۱ عدد، شیر ۲ تا ۳ لیوان، آرد ذرت یا آرد سفید ۳ ق غ، قارچ به دلخواه ۵ تا ۶ عدد، هویج ۱ عدد، جعفری خرد شده ۳ ق غ (به میزان دلخواه)، نمک و فلفل 🔴مرغ رو با پیاز و کمی و نمک و فلفل و کمی زردچوبه پختم و بعد از پخت مرع رو ریش ریش کردم . از اب مرغ۲ تا ۳ لیوان لازم داریم . 1عدد پیاز رو خرد کردم و با کمی روعن یا کره تفت دادم و بعد قارچ های ورقه شده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد ارد ذرت رو اضافه کردم و با هم تفت دادم . آب مرغ صاف شده رو به تدریج اضافه و هم زدم . هویج رو رنده کردم و مرغ ریش ریش شده رو هم اضافه کردم و گذاشتم کمی بپزه . شیر رو که در دمای محیط بود به تدریج به سوپم اصافه کردم و بعد ذرت رو اصافه کردم چون ذرت کنسروی بود و زود می پزه و له نشه اخر کار اضافه کردم . نمک غذا رو هم میزان کردم . اخر هم جعفری خرد شده رو اضافه کردم . بعد از اینکه شیر رو اضافه کردین یه ربع تا نیم ساعت بپزه . در قابلمه رو نیمه بزارین تا سر ریز نشه . در صورت دلخواه خامه هم می تونین بریزین 🎂 𝐉𝐎𝐈𝐍 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋 🍵 ↓↓→→→→🍗→→→→↓↓ cнαɴɴεℓ↝ JOiN➣ @AshpaziBano
"زندگی ...." بالا و پایین دارد گاهی آرام ودل‌نواز گاهی سخت وخشن.... الهی قایق زندگیتون... همیشه درحال حرکت، به سوی بهترین های این دنیا باشه
حلوای شیر 🍶 آردشیرینی پزی یا نول دویست و پنجاه گرم روغن مایع صد و بیست گرم میتونید نصف کره و نصف روغن مایع بریزید شیر یک پیمانه قنادی شکر یک پیمانه قنادی هل نصف قاشق مرباخوری گلاب سه قاشق زعفران دمکرده دو قاشق غذاخوری ابتدا شیره یا شربت حلوارو درست کنید شیروشکررا روی حرارت میگذاریم تا داغ بشه نیاز به جوشیدن نیست درحدیکه شکر حل بشه و زعفران و اضافه میکنیم و ازروی حرارت برمیداریم تا خنک بشه آردو الک میکنیم داخل تابه روی حرارت کم و مرتب هم میزنیم تا بوی ارد بلند بشه و بعد روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ نخودی بگیره و حرارتو خاموش میکنیم شیره سرد شده❌دقت کنید که سرد باشه کم کم اضافه میکنیم مراقب باشید دستتون با بخار اولیه ارد نسوزه و مرتب هم بزنید و شیره را اضافه کنید هل و گلاب راهم درین مرحله اضافه کنید، میزان جذب شیره بسته به جذب و جنس ارد داره تا زمانی اضافه کنید تا حلوا یکدست و نرم بشه اگر برای ماسوره زدن میخواهید کمی شل تر و برای داخل سینی و بشقاب کمی منسجم تر و بقیه مراحلو طبق کلیپها پیش برید 🌟
حلوای شیر
دلخوشی های کوچک یعنی یک لبخند در جواب نگاهت یعنی جمع دوستانت یعنی امروز تو زنده و سالم هستی دلخوشی کوچک یعنی چراغ خانه هنوز روشن است یعنی مادر می خندد پدر حالش خوب است زندگی همین دلخوشی های کوچک است به جزییات زندگی دقت می کنم و از آنها لذت می برم خـدایا شکـرت ❤️ ‌‌‎‌‌‎‌‌ ‌
الهی … حال دلتون قشنگ عصر زیبای زمستونیتون بخیر و خوشی زندگیتون پراز عطر خداوند عصرتون زیبا و شاد 🌺🌺🌺 🌓🔥𝐉𝐎𝐈𝐍 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋👇🏻👇🏻           👇 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 👇         ➖➖➖➖➖➖➖ 🌏  @Ajaieb_Jahan
سالاد بروکلی