eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.9هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
عزیزان این دستور عالیه بشرطی که مواد را جایگزین نکنید شیرینی نخود چی چون شیر وتخم مرغ نداره ماندگاری زیادی داره بعد از سرد شدن تو ظرف دربسته بزارید وجای خنک تا یک ماه ماندگاری داره تو یخچال وفریزیر هم میشه نگهداری کنید عزیزان این شیرینی حتما از روغن صاف قنادی یا روغن جامد یا نصف نصف استفاده کنید روغن صاف لوازم قنادیا دارن به صورت کیلوی روغن مایع ویا روغن نیمه جامد ونیمه مایع هم نمیشه استفاده از این دو نوع روغن باعث میشه شیرینی جمع نشه وآرد زیادی به خوردش بدید در نتیجه شیرینی سفت خواهد شد کره هم خوشمزه نمیشه دستور های زیادی هست از کره استفاده میکنن من شخصا دوست ندارم آرد این شیرینی حتما نخود چی خالص باشه آرد سفید لطفا استفاده نکنید حتما از ترازوی دیجیتالی برای اندازه گیری استفاده کنید حتما از پودر قند استفاده کنید شکر جایگزین نکنید مواد لازم آرد نخود چی ۳۷۰گرم روغن صاف ۱۵۰ گرم پودر قند ۱۵۰ گرم نصف قاشق مرباخوری پودر هل پودر قند وروغن را حدود ده دقیقه با همزن بزنید تا سبک وخامه ای بشه پودر هل اضافه کنید .اینجا یادم رفته این قسمت رو ادیت کنم آرد نخود چی الک کرده روقاشق قاشق به مخلوط پودر قند وروغن اضافه میکنیم وقتی آرد به اتمام رسید خمیر رو با دست جمع میکنیم ومیزاریم تو نایلون فریزیر وبزارید استراحت کند توجه کنید اگر (خمیرتون با ورز زیاد منجسم نشد یکی دو قاشق روغن مایع بزنید ورز بدید منسجم میشه)، یخچال نمیخواد تو دمای اتاق دو یا سه ساعت بزارید خوبه سپس چانه بزرگ بگیرید ومیان دو نایلون فریزیر با وردنه باز کنید وقالب بزنید ارتفاع حدود یک سانت وبچینید تو سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید وبرای تزیین میتونید از تخم خرفه یا کنجد یا پودر پسته یا کمی زعفران غلیظ استفاده کنید وبزارید تو قابلمه از قبل گرم شده به مدت ۱۵ تا بیست دقیقه اگه از فر استفاده میکنید فراز قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ الی بیست دقیقه توجه کنید شیرینی نباید تغییر رنگ بده زیر شیرینی طلای بشه کافیه عزیزانی که در مورد سولاردام یا ماکروفر یا توتستر سوال میکنن اطلاعی ندارم ببخشید بعد از پخت بزارید سرد بشه وبچینید تو ظرف شیرینی خوری قالب ندارید با دست گرد کنید وبا کارد یک علامت بعلاوه بزنید خوشگل میشه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تا سفره ی نان و عسلم باز شود❄️ تا باغ پرندگان پرآواز شود❄️ ‌‌‌‌‌‌‌‌وا کن مژه ی پنجره ها را به نسیم❄️ لبخند بزن که صبح، آغاز شود❄️ درود عزیزان❄️ صبح سرد زمستونیتون بخیر و شـادی❄️ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌    ‌‌‌‌‌‌‌‌      ‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به🌺 پنجشنبه 22 دیماه🌺خوش آمدین همه چیزرنگ وبوےتازگےوطراوت میدهد آرزومیکنم وجودتان پرشودازعطرورنگ خدا وروزےآکنده از شادےوسلامتےداشته باشید بفرمایید صبحانه🥚🧀🍞
شکلاتی شیر 3لیوان شکر3/4لیوان شکلات رنده شده 80تا100گرم پودر کاکائو 2قاشق غذاخوری خامه صبحانه 3/4پاکت پودر ژلاتین 2قاشق غذاخوری وانیل 1/2قاشق چای‌ خوری اول پودر ژلاتین رو با یک لیوان شیر مخلوط کرده و روی بخار کتری بن ماری ميکنيم. بعد داخل قابلمه ای جدا شکر و پودر کاکائو و وانیل وشکلات تخته ای خرد شده و شیر رو با هم مخلوط کرده و روی شعله قرار میدیم تا شکر حل بشه و مواد خوب با هم مخلوط بشن.(در اینجا دسر رو بچشید اگر شیرین تر دوست داشتید کمی شکر اضافه کنید)بعد ژلاتین روان شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم ومیذاریم مواد کمی سرد بشن خامه ی صبحانه رو با مواد شکلاتی کمی روان میکنیم و اضافه میکنیم. میریزیم داخل قالب و میذاریم داخل یخچال برای 12ساعت تا خوب ببنده به راحتی لبه های دسر رو از قالب جدا میکنیم و دسر رو برمیگردونیم احتیاجی به چرب کردن قالب نیست 🌟
تو زن ها را نمیشناسی... آنها یک حافظه عجیب برای نگهداری وقایع عاشقانه دارند هیچکدام از حرف هایت یادشان نمیرود حتی می توانی تشریح لحظه ای را که با یک جمله ات دلشان شکست با جزییات دقیق، دو سال بعد از دهانشان بشنوی... وعده ها و قول هایت را طوری یادشان می ماند که هیچ رقمه نتوانی زیرش بزنی... ساعت و روز دقیق اولین دوستت دارم گفتنت لباسی که در اولین قرار ملاقاتتان به تن داشتی لرزش انگشتانت وقتی برای اولین بار دستشان را گرفتی حالت چشم هایت وقتی اولین دروغ را از تو شنیدند... حتی به راحتی می توانند بگویند فلان دروغ را فلان روز گفته ای و واقعیت ماجرا را از خودت بهتر توضیح میدهند... می دانی زن ها موجوداتی هستند که در عمق رابطه شنا می کنند و تو شناگر ماهری هستی که وانمود می کند شنا در سطح آب را دوست دارد و هر از گاهی هم به خیال خودش زیرآبی میرود... زن ،بام نیست تا برای هواخوری به سراغش بروی "آسمان" است پرواز را بیاموز..... تقدیم به همه بانوان♥️ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌ روزتون پیشاپیش مبارک 💐💐
سرکه و جوش شیرین بهترین پاک‌کننده‌ی آلودگی و جرم لاستیک دور در ماشین لباسشويي سینک ظرفشويی و حتی يخچال هستند 🧼🧺 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌cнαɴɴεℓ↝ JOiN➣ @IdehBano
🍽🥚 ‎ برای داشتن یک تخم مرغ صبحانه متفاوت و جالب کافیست تخم مرغ را قبل از آب پز کردن محکم تکان دهید تا زرده و سفیده مخلوط شوند.‏ ‌ cнαɴɴεℓ↝ JOiN➣ @IdehBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبح بخیر عزیزان🌹 💐درياست نبي و گوهرش فاطمه است 🎊مولاست علي و همسرش فاطمه است 💐با آنكه حسين است، پناهِ دو جهان 🎊او خود به پناهِ مادرش فاطمه است 💐ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) 🎊و روز مــــادر مبـــــارک
پرچم زهرا به هر كشور شود در اهتزاز بی گمان آن خطّه را الله عزت می دهد روز مادر مبارک❤️ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ ʝѳiɳ→☞ @madarpedar
☘شغل شریف مادری ☘ ✅از دامن همین مادرها مالک اشتر پیدا می‌‌شود 🔻شماها هستید که می‌‌توانید مملکت را نجات بدهید با تربیت اولاد. تربیت اولاد را پیش شما کوچک کردند. تربیت اولاد بالاترین چیزی است که در همۀ جوامع از همه شغل‌ها بالاتر است. هیچ شغلی به شرافت مادری نیست🌺. و اینها منحط کردند این را. این خیانت بزرگی است که به ما کردند، و به ملت ما کردند. مادرها را منصرف کردند از بچه‌داری ... بچه‌داری را یک چیز منحطی حساب کردند؛ در صورتی که از دامن همین مادرها مالک اشتر پیدا می‌‌شود. از دامن همین مادرها حسین‌بن‌علی پیدا می‌‌شود. از دامن همین مادرها اشخاص بزرگ پیدا می‌‌شوند که یک ملت را نجات می‌‌دهند. اینها این را منحطش کردند. 📚صحیفه امام خمینی، ج٧، ص۴۴۵ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ ʝѳiɳ→☞ @madarpedar
  برای درست کردن یه قیمه خوشمزه ابتدا پیاز فراون خرد میکنم تفت میدم سبک که شد زردچوبه اضافه میکنم کمی تفت میدم بعد گوشت گوسفندی رو اضافه وخوب تفت میدم بعد نصف قاشق رب گوجه اضافه یه کوچولو تفت میدم و لپه ی خیس خورده رو اضافه کمی تفت میدم ✅(تفت دادن لپه تو خوشمزگی قیمه خییلی تاثیر داره) بعد هم آب اضافه میکنم در تابه رو میزارم یک ساعت آخر پخت لیمو عمانی خیس خورده و نمک اضافه میکنم . من بعضی وقتا آلو زرد و چوب دارچین هم اضافه میکنم. ✅ اگه میخواین قیمه خوشرنگی داشته باشین رب زیاد تفت ندین. ✅ بعداز تفت دادن گوشت رب اضافه کنین cнαɴɴεℓ↝ JOiN➣ @AshpaziBano
🐟 🔸من اول ماهی رو نمک میزنم و روش آبلیمو میریزم و دو سه ساعت استراحت میدم تا ترد و مزه دار بشه و بوی ضحم ماهی از بین بره.داخل شکم ماهی رو با سبزی شکم پر،پر کرده و میدوزم.بعد روی ماهی رو با چاقو چند برش داده تا خوب مغزپخت شود و سپس روی آن را با دستمال کاغذی خوب خشک کردم تا به تابه نچسبه و داخل روغن داغ و با شعله ملایم میپزیم cнαɴɴεℓ↝ JOiN➣ @Dooctor
*🍌 و شکم👇 😍😍😳😳😳😳 🍌یک عدد موز 🍨یک دوم لیوان ماست کم چرب یا بدون چربی 🍚دو قاشق غذاخوری پودر کشک 🍃دو قاشق غذاخوری دانه گیاه کتان 🍾یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل 🍂یک چهارم قاشق غذاخوری پودر زنجبیل 🍊یک عدد پرتقال 🏮طرز تهیه این نوشیدنی کاملا آسان است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که تمام مواد را در یک همزن ریخته تا خوب مخلوط شوند. سپس آن را داخل لیوان ریخته و میل کنید. 🔥نوشیدنیِ چربی سوز به سرعت نتیجه می‌دهد. به شرطی که این نوشیدنی را به طور مرتب مصرف کنید، می‌تواند اثر آن را در عرض یک هفته مشاهده کنید. نوشیدنی مخصوص به شما کمک می‌کند تا به سرعت چربی‌های شکمتان را بسوزانید. cнαɴɴεℓ↝ JOiN➣ @Dooctor
* از تمام دلتنگی ها از اشک ها و شکایت ها که بگذریم باید اعتراف کنم که می خندد خوشبختم 🤲❤️ * cнαɴɴεℓ↝ JOiN➣ @Tarfand20
عالم تمام غـرق تـمـنای فاطمه سـت اصلا دلیل خلق، تماشای فاطمه ست باشد به زیر سایه‌‍‌ی مهرش تمام خلق... هـر ذره‌ای کـه زیر قدمـهـای فاطمه ست... (س)💫💞 💫💞 💫💞 cнαɴɴεℓ↝ JOiN➣ @Tarfand20
🌸 *فاطمه* باغ گلاب است خدامي داند 🎊 *فاطمه* گوهرناب است خدامي داند 🌸 *فاطمه* واژه زيباست ، تعجب نكنيد 🎊 كرم *فاطمه* درياست ، تعجب نكنيد 🌸 *فاطمه* دختر طاهاست بگو يا زهرا 🎊 *فاطمه* روح تولاست بگو يا زهرا 🌸🎊 *میلاد مادر خوبیها بانوی دو عالم حضرت زهرای مرضیہ(س) و روز بزرگداشت مقام مادر و زن ، بر همه ی مادران و زنان و دختران سرزمین مان مبارک باد* ‎‌‌‌‌‌‌ ‌🎊🌸 💞💞🌷💞💞 ☃️ cнαɴɴεℓ↝ JOiN➣ @axe_porofil
** 🍮 😋 ▫️آرد گندم سه صفر ۴۵۰ گرم ▫️آرد برنج ۲۵۰ گرم ▫️پودر بادام ۲۰۰ گرم ▫️پودر قند ۷۰۰ گرم ▫️هل آسیاب شده ۲۰ گرم ▫️کره ۳۵۰ گرم ▫️روغن جامد ۲ ملاقه کوچک ▫️زنجبیل به میزان لازم 🔸آرد را در ماهیتابه روی حرارت با شعله ی کم قرار دهید و تف دهید تا خامی ارد بره و بوش کامل بلند بشه...نباید آرد برای این حلوا تیره شود و باید رنگ ان روشن باشد ....بعده تفت خوردن ارد....آرد برنج را نیز بریزید بعد آرد ها را از روی حرارت برداشته و الک کنید . دوباره تابه را روی حرارت گذاشته کره و روغن جامد را اضافه کنید . و بگذارید تا ارد با روغن کمی تف بخورد سپس از روی حرارت برمی داریم و پودر قند و پودر بادام و هل و زنجبیل را اضافه کنید و در نهایت در یک ظرف پهن کنید .و به قطر یک سانت و بعد به دلخواه برش بزنید یا قالب بزنید و در یخچال به مدت ۲ تا ۳ ساعت قرار دهید 🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 🍃🍥 اینجا یه کلاس قنادی رایگانه cнαɴɴεℓ↝ JOiN➣ @AshpaziBano
** 🥮 😋 🔸فقط اینو‌بگم‌که بینظیره این کیک بافت نرمی داره وبسیار خوشمزست سه تا تخم مرغ را با یک چهارم پیمانه شکر و نصف ق چ وانیل پنج شش دقیقه با همزن بزنید تا حجیم بشه بعد چهار ق غ عسل را با یک ق غ آب گرم مخلوط کنید وبه مواد کیک اضافه کرده ودر حد مخلوط شدن بزنید سپس آرد را در دو مرحله اضافه کنید(یک پیمانه ویک چهارم پیمانه آرد را با یک ق م سرصاف بیکینگ پودر را مخلوط ویک بار الک کنید) وبا لیسک آرام از یک جهت هم زده وفولد کنید سپس مخلوط شیر وکره و روغن را اضافه کرده و باز آرام و دورانی هم بزنید(یک چهارم پیمانه شیر وپنجاه گرم کره را روی حرارت بزارید تا کره ذوب شود وازروی حرارت بردارید و سه چهارم پیمانه روغن مایع هم اضافه کنید) در اخر قالب را چرب وارد پاشی کرده مواد را داخل قالب ریخته ودر فر گرم شده با درجه صدوهشتاد به مدت سی تا چهل دقیقه قرار دهید 🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 🍃🍥 اینجا یه کلاس قنادی رایگانه cнαɴɴεℓ↝ JOiN➣ @AshpaziBano
** 🍰 😋 🔸اولش ۱۰۰ گرم بیسکویت شکلاتی و اسیاب کنید با ٥٠ پودر بادام مخلوط کنید ۵۰ گرم شکلات تخته ای با ۵۰ گرم كره به روش بن ماری اب کنید و به بیسکویت ها اضافه کنید و ته قالب بزارید من از رینگ های کوچیک استفاده کردم خوب چنتا دونه توت فرنگی بخرید و ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای رو با ۳۰ گرم کره و یک ق غ خامه بزارید به روش بن ماری اب بشه، توت فرنگی ها رو با شکلات اب شده کاور کنید و بزارید تا خودش و ببنده، ۱۲۰ گرم پنیر ماسکار پونه با ۱۰۰ گرم خامه و ۳۰ گرم پودر قند و وانیل و زست لیمو مخلوط کنید ، به اندازه ۱۵۰ گرم بستنی وانیلی و بهش اضافه کنید و هم بزنید ، بعد ۲ ق غ پودر ژلاتین و با ۵ ق ع اب سرد بریزید و بعد به روش بن ماری اجازه بدید تا شفاف بشه، حالا به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید ، بعد داخل قالب بزیزید و اجازه بدید کمی خودش و بگیره ، بعد توت فرنگی یا میوه های دلخواهتون و که شکلاتی کردید داخلش بزارید و اجازه بدید یک شب در یخچال بمونه تا خودش و ببنده ، بعدش برش بزنید و نوش جان کنید 🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 🍃🍥 اینجا یه کلاس قنادی رایگانه cнαɴɴεℓ↝ JOiN➣ @AshpaziBano
* 😋😍 مواد لازم شیر یک فنجان کاکائو 2قاشق مرباخوری نسکافه 1 قاشق مرباخوری شکر 2 قاشق مرباخوری خامه1 قاشق مرباخوری طرز تهیه شیر را روی حرارت قرار می دهیم تا کمی گرم شود.بعد شکر و کاکائو و نسکافه را اضافه کرده و می گذاریم تا با شیر بجوشد و کمی غلیظ شود. سپس آن را در فنجان ریخته و روی آن خامه قرار می دهیم و سرو می کنیم* cнαɴɴεℓ↝ JOiN➣ @AshpaziBano
🌹این متن فوق العاده زیباست🌹 🌺دنیا،به شایستگی هایت پاسخ میدهد نه به آرزوهایت،پس شایسته ی آرزوهایت باش..! 🌼چه بسیار انسانها دیدم تنشان لباس نبود!وچه بسیار لباسها دیدم که درونشان انسانی نبود...! 🌺هر فردی بهترین هم که باشد اگر زمانی که باید باشد،نباشد همان بهتر که نباشد..! 🌼هرگز منتظر فردای خیالی نباش، سهمت را از شادیهای زندگی،همین امروز بگیر 🌺زندگی پانتومیم است،حرف دلت را به زبان آوری باخته ای..! 🌼به هر کس نیکی کنی او را ساخته ای،وبه هرکس بدی کنی به او باخته ای، پس بیا بسازیم و نبازیم...! ☘️🌼🌺🌼☘️ ✅به کانال ،پـدرمــادر، بپیوندید👇 ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ ʝѳiɳ→☞ @madarpedar
آغوش مادر تنها جاییست که وقتی بغض داشت خفه ات می کرد بهش پناه میبری و ایمان داری تا وقتی که آنجا هستی دست هیچ غمی به تو نمیرسد. ❥┅═♡ოٍُaٰٓოٍُ❣ٰٓρٰٓٓaٰٓρٰٓa♡═┅❥ ₯↬➲ @MadarPedar
خسته نباشی مادر 💋 چه کسی‌ دست‌های خسته ی تو رو میبوسد ؟ چه کسی‌ بارِ سنگینِ زندگی‌ را از شانه هایت بر می‌‌دارد؟ چه کسی‌ شب به شب ، اشکِ حسرت را از گونه‌هایِ زنانه ات پاک می‌کند ؟ چه کسی‌ قدرِ روز‌هایی‌ را که جوانی نکرده‌ای می‌‌داند؟ چه کسی‌ غم پیریِ زود رس تو را می‌‌خورد ؟ کدام یک از ما کدام یک از ما به اندازه ی کافی‌ گفته ایم خسته نباشی‌ ؟؟ ما را ببخش شیر زن برایِ قدر دانی , کلامِ ما خالی‌ تر از شب‌هایِ توست عضویت در کانال مــــــــــادر👇👇 ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ ʝѳiɳ→☞ @madarpedar
* * 🥮 😋 ▫️بیسکویت ساقه طلایی ۱پیمانه ▫️شیرخشک تفت داده ۱پیمانه ▫️خرمابدون هسته ۱/۲پیمانه ▫️پکینگ پودر ۱ ق غ ▫️تخم مرغ ۳عدد ▫️روغن مایع ۱/۲پیمانه ▫️شیر ۱/۲پیمانه ▫️آب ۱/۴پیمانه ▫️وانیل ۱/۴ق چ 🔸اول از هر کاری بیسکویت رو با میکسر خوب پودر میکنیم ‌ شیرخشک رو هم روی حرارت کم تفت میدیم تا به رنگ نخودی دربیاد. هسته وپوست خرما رو میگیریم ودر آب خیس میکنیم. حالا تخم مرغ ووانیل وشیر وروغن مایع وخرمای خیس خورده رو در ظرف میکسر قرار داده تا تمام موادمون خوب مخلوط وخرما خوب له بشه‌. در ظرفی بیسکویت پودر شده وشیر خشک تفت داده وپکینگ پودر رو باهم خوب مخلوط میکنیم. مواد مایع رو به مواد خشک اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم . قالب ها رو چرب کرده و تا سه چهارم قالب مواد میریززم و۲۰الی ۳۰دقیقه در فر ۱۸۰ سانتی گراد میزاریم 🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 🍃🍥 اینجا یه کلاس قنادی رایگانه cнαɴɴεℓ↝ JOiN➣ @AshpaziBano
🌸✨آنچه دارم همه از دولت پاینده ی توست ⚪️✨دیده ام نور و از چهره ی تابنده ی توست 🌸✨تا نهان در دل من مهر فزاینده ی توست ⚪️✨هرچه باشم دل و جانم به فدای توست 🌸✨خوشبوترین گلهای دنیا ⚪️✨تقدیم به مادر فرشته زمینی 🌸✨که جز عشق چیزی نیاموخت 🌸✨ روز مادر مبارک