eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ای دومین محمد و ای پنجمین امام از خلق و از خدای تعالی تو را سلام زادروز میلاد امام محمد باقر علیه السلام و فرا رسیدن ماه رجب مبارک باد💐
🌷میگن آرزوهای خوب 🌼برای دیگران به 🌷خودمون هم برمیگرده 🌼برای هم آرزو کنیم 🌷روزایی پر از عشق و مـحبت 🌼 روزایى پر ازموفقيت و شادى 🌷روزایى پر ازخنده و دلخوشی 🌷روزتون قشنگ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
♡پیشی بدون خمیرمایه♡ 🥟مواد لازم👇🏻 ۱/۵ لیوان آب ولرم ۱ ق غ سرکه ۱ ق م نمک حدود ۴ لیوان آرد (کنترل شده بریزید) 🥟برای مواد داخلش👇🏻 نیم کیلو اسفناج ۱ عدد پیاز پنیر نمک پول بیبر 🥟طرز تهیه👇🏻 برای خمیر داخل ظرفی مواد رو ریخته و ورز می دیم یه خمیر خیلی نرمی نمیشه. برای مواد داخلش اسفناج ها رو خوب شسته و خرد می‌کنیم داخل تابه ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع ریخته و پیاز های نگینی خرد شده رو اضافه کرده تا وقتی که کمی طلایی بشن تفت میدیم سپس اسفناج ها رو اضافه می کنیم. وقتی اسفناج ها آبشو پس داد و دوباره جذب کرد نمک و پول بیبر رو اضافه کرده و دوباره هم می زنیم و از روی اجاق برمی داریم و می ذاریم خنک بشه. به اسفناج های خنک شده پنیر اضافه می کنیم خمیر رو به چونه های کوچیک تقسیم کرده و آرد پاشی می کنیم و با کمک وردنه بازش می کنیم. مواد داخلی خنک شده رو قسمت وسط خمیر قرار میدیم و خمیر رو می بندیم بعد با کمک چاقو کناره هاشو برش زده و خمیر رو داخل روغن سرخ می‌کنیم. نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸دوست من 🌺هر کجا هستی 🌸خــــــــدا یار تو باد 🌺خالق هستی 🌸نگه دار تو باد 🌺بر سر راهت 🌸نیفتد خار غم 🌺این جـهان 🌸پیوسته گلزار تـو باد .
14.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥯 😋😍 ▫️زرده تخم مرغ چهار عدد ▫️پودر شکر نصف لیوان(فرانسوی) ▫️پسته نیم کوب شده نصف لیوان ▫️وانیل یک چهارم قاشق چایخوری ▫️بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری ▫️پودر پسته و یا هر چیزی دوست دارید برای تزیین مقداری ♦️دمای فر ۱۶۵ درجه مدت زمان ده دقیقه الی یک رب (یه کوچولو زیر شیرینیها طلایی شد پخته شده) ♦️به جای پسته میتونید از گردو استفاده کنید که میشه پفکی گردویی ♦️موقع همزدن زرده حتما حتما دور ظرف رو دورگیری کنید تا شیرینیهاتون بوی تخم مرغ نگیره بعد پخت ♦️شیرینها رو با فاصله توی سینی فر بریزید تا بهم نچسبن ♦️من قبل اینکه شیرینیها برن تو فر با زعفرون و پسته روشونو تزیین کردم ♦️یک چهارم قاشق چایخوری پودر هل هم میتونید بریزید توی شیرینی اگر دوست داشتین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴صبحانه خیلی راحت و خوشمزه با دسترس‌ترین مواد🥰🤓 🔹برای درست کردن پیده اینارو میخوایم ۳ لیوان آرد ۱ لیوان اب ۸ ق غ روغن زیتون یا آفتابگردان ۱ ق چ نمک ۱ ق چ پودر خمیرمایه 🔹همرو مخلوط میکنیم و برای ۱۰ دقیقه ورز میدیم.و ۱ ساعت هم استراحت. برای مواد داخلش هرچی دوست داشتی بریز. من خمیرو پهن کردم و با روغن چرب کردم پیاز داغو با گوجه و سیر تفت دادم. پنیر پیتزا ریختم رو خمیر و بعد ترکیب گوجه و پیاز. روی قسمت بیرونی خمیر ، زرده تخم مرغ زدم و بعد به مدت بیست دقیقه داخل فر با دمای ۱۶۰ درجه از قبل داغ شده گذاشتم. بعداز پخت نون رو گذاشتم سرد شد و زرده تخم مرغ رو روش گذاشتم و به مدت ۱۰ دقیقه گذاشتم داخل فر تا زرده بپزه. از طعم عالیش امیدوارم لذت ببرین😍