مواد لازم🔻
🍪بیسکوییت ساده ۱۸۰ گرم
🥄شکر ۲۰۰ گرم یا ۱ پیمانه
🥡آرد همه کاره یا اگه نداشتین آرد سفید ۱۲۵ گرم یا ۱ پیمانه
🥄نشاسته ۲ ق غ
🍫پودر کاکائو ۲ ق غ
🥛شیر ۱ لیتر
🍫شکلات ۱۲۰ گرم
🧈کره ۱ ق غ
🧁خامه ۲۰۰ میلی لیتر
(خامه قنادی راحت فرم میگیره اما میتونید از خامه صبحانه هم استفاده کنید؛ به این شکل که با حدود ۱ لیوان پودر نارگیل مخلوط کنید تا سفت تر بشه چون اگه زیاد شل باشه از رول میزنه بیرون)
🥜انواع مغز ها ۱۰۰ گرم به دلخواه
⛄️بهتره قبل سرو کردن حدود یک ساعت و نیم داخل یخچال بذارین.
طرز تهیه🔻
بیسکوییت رو پودر کنید، روی کاغذ شیرینی پزی پهن کنید.شکر،آرد،نشاسته،پودرکاکائو رو روی حرارت باهم مخلوط کنید تا یکدست و غلیظ شه،شکلات و کره رو اضافه کنید.
کرمی که آماده کردین رو روی بیسکوییت ها بریزین،روش هم خامه زده شده و انواع مغز رو به دلخواه بریزین.
به آرامی و به وسیله کاغذ شیرینی پزی رولش کنید تا ترک نخوره.
اگه کاغذ شیرینی پزی ندارین یا رول کردنش براتون سخته،میتونین توی یک ظرف درست کنید و در آخر هم روش دوباره بیسکوییت پودر شده بریزین و دیگه رول نکنید و توی همون ظرف سرو کنید.
🌟
هدایت شده از تبلیغات گسترده موج 🌊
هموطن سلام 🙋♂🙋♀
این کار جذاب، وارداتی نیست ❌❌
تولید هموطن خودتونه 👆😳😍
برای حمایت از تولید ملی
#شیک 😍😍😍
#ارزون 😳
#ایرونی 💪
⭕️از یکی از ارزان و منصفانه ترین فروشگاه های پوشاک کشور دیدن فرمایید.
#خریدحضوری برای همه هموطنان
برای ثبت سفارش کافیه پیام بدین👇
https://eitaa.com/joinchat/1332478021C84a1d3cd0d
جدیدترین مدلها اینجاست👇
https://eitaa.com/joinchat/1332478021C84a1d3cd0d
🔸برای مواد داخلش🔻
🥩گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
🌱تره فرنگی نیم کیلو
🌶فلفل کاپی تفت داده شده یا فلفل دلمه ۳ عدد
🥣روغن مایع
🥄فلفل سیاه ۱ ق چ
🧂نمک ۱ ق چ
🔹مواد داخلش به دلخواه شما قابل تغییره.
🔸برای کرپ🔻
🥚تخم مرغ ۳ عدد
🧂نمک ۱ ق چ
🥛شیر ۳ پیمانه
🥡آرد ۲ پیمانه
🔹میتونین کمی وانیل هم اضافه کنید.
🔸سس بشامل🔻
🧈کره ۲ ق غ پر
🥡آرد دو و نیم ق غ
🥛شیر ۲ پیمانه
🧂نمک ۱ ق چ
🥄فلفل سیاه ۱ ق م
🧀پنیر چدار یا پیتزا برای روش
طرز تهیه🔻
گوشت رو ۳-۴ دقیقه تفت بدین، تره فرنگی و فلفل کاپی و ادویه ها رو اضافه کنید، دربشو بذارین تا روی حرارت کم بپزه و آبش کشیده بشه.
مواد کرپ رو با هم مخلوط کنید، تابه مورد نظرتون رو چرب کنید و از مواد داخلش بریزین و هر طرف که پخت، پشت و روش کنید، هر دفعه برای هر کرپ تابه رو چرب کنید.
برای سس بشامل، کره رو بذارین روی حرارت تا آب شه، بهش آرد اضافه کنید، یکی دو دقیقه تفت بدین بعد به تدریج شیر رو اضافه کنید.در آخر نمک و فلفل بزنید.
مثل کلیپ از مواد گوشتی داخل کرپ ریخته و جمعش کنید. توی ظرف مورد نظرتون بذارین روش سس بشامل و پنیر چدار بریزین.میتونین روش به دلخواه کمی فلفل قرمز و گوجه گیلاسی بریزین.
بذارین توی فری که از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد، تا زمانی که پنیرش آب بشه و کرپ ها یکم قهوه ای بشه (میتونین آخرش کمی گریل رو روشن کنید تا روش هم طلایی شه)
با این دستور ۱۰ تا کرپ به سایزی که توی کلیپ هست درست میشه.
🌟
🌺🧚♀️دریاب خویشتن واقعی را ...
از عشق، گلی خوشبو و عطری ماندگار درونت جاری نما!
عشق را لمس کن و آنرا منوط به حضوری بیرون از خویش ننما....
عشق ژرفای حضور تو است...
آنجا که نه می رنجی ،نه می رنجانی ...
نه تملک می کنی ،نه در سلطه ی دیگری
دست و پا می زنی ...
برای عشق ، عشق کافیست
و چونانی که در عشق ، غمگین شدی آن فقط عادت است و نه عشق ...
عادت کن که عادت نکنی ....🌺
#لیلةالرغائب
#چهزیباساعاتیاستوچهدلانگیزمناجاتی
امشب پنجرههای عرش الهی به بهانه دیگری برای مناجاتی عاشقانه با معبود گشوده شده تا بین دل تو و نگاه کریمانه معبود، حایلی نباشد؛ پس فرصت را غنیمت شمار و لب به دعا باز کن که دعا کلید رحمت است و گنجینه عنایت الهی؛
امشب هر چه در توان داری بر سجاده این عشق بنشین و دانههای تسبیح آن را به دعای خیر برای حال زمین و بندگانش بچرخان تا مقدّرات الهی با حاجات تو، همسو باشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ_و_سبزیجات😍😋
میتونید بسته به ذائقه بعضی از موادو حذف کنید اگه دوس ندارید و یا چیز دیگه بهش اضافه کنید☺مثل ذرت یا نخود فرنگی یا کرفس و ...
من اینطور درست میکنم 👇👇👇👇
کدو و بامجون رو حلقه حلقه کردم و سرخشون کردم گذاشتم کنار
بعد سیب رمینی مکعبی خرد شده رو هم سرخ کردم گذاشتم کنار
قارچ هم همینطور
حالا تو تابه یه سینه مرغ رو که مکعبی خورد کرده بودمو سرخ کردم خوب پیاز داغ اضافه کردم بعد فلفل دلمه ای های رنگیمو که خورد کرده بودمو اضافه کردم و تفت دادم یکم تا نرم بشن نمک فلفل زردچوبه و ادویه و یه حبه سیرهم اضافه کردم(در صورت دلخواه). یه قاشق رب به موادم زدم تا خوشرنگ بشه. قارچ و کدو و بادمجونای سرخ شدمو اضافه کردم میتونید سیب زمینی ها رو هم الان به موادتون اضافه کنید ولی من کنار غذا سرو کردم خوب هم بزنید و چند دقیقه در تابه رو بزارید تا مزه ها به خورد هم برن و بپزن😋
🌷لیله الرغائب مبارک
🌼دوست خوبم !
🌷در این شب آرزوها،
🌼آرزو دارم که
🌷خوشبختی رهایت نکند
🌼غم صدایت نکند
🌷ظلمت شام، سیاهت نکند
🌼وتو را از دل آنکس که
🌷مهرش در جان توست
🌼حضرت دوست جدایت نکند.
🌷خوشبختی ات را آرزومندم