eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.4هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🌺🧚‍♀️دریاب خویشتن واقعی را ... از عشق، گلی خوشبو و عطری ماندگار درونت جاری نما! عشق را لمس کن و آنرا منوط به حضوری بیرون از خویش ننما.... عشق ژرفای حضور تو است... آنجا که نه می رنجی ،نه می رنجانی ... نه تملک می کنی ،نه در سلطه ی دیگری دست و پا می زنی ... برای عشق ، عشق کافیست و چونانی که در عشق ، غمگین شدی آن فقط عادت است و نه عشق ... عادت کن که عادت نکنی ....🌺
امشب پنجره‌های عرش الهی به بهانه دیگری برای مناجاتی عاشقانه با معبود گشوده شده تا بین دل تو و نگاه کریمانه معبود، حایلی نباشد؛ پس فرصت را غنیمت شمار و لب به دعا باز کن که دعا کلید رحمت است و گنجینه عنایت الهی؛ امشب هر چه در توان داری بر سجاده این عشق بنشین و دانه‌های تسبیح آن را به دعای خیر برای حال زمین و بندگانش بچرخان تا مقدّرات الهی با حاجات تو، همسو باشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 میتونید بسته به ذائقه بعضی از موادو حذف کنید اگه دوس ندارید و یا چیز دیگه بهش اضافه کنید☺مثل ذرت یا نخود فرنگی یا کرفس و ... من اینطور درست میکنم 👇👇👇👇 کدو و بامجون رو حلقه حلقه کردم و سرخشون کردم گذاشتم کنار بعد سیب رمینی مکعبی خرد شده رو هم سرخ کردم گذاشتم کنار قارچ هم همینطور حالا تو تابه یه سینه مرغ رو که مکعبی خورد کرده بودمو سرخ کردم خوب پیاز داغ اضافه کردم بعد فلفل دلمه ای های رنگیمو که خورد کرده بودمو اضافه کردم و تفت دادم یکم تا نرم بشن نمک فلفل زردچوبه و ادویه و یه حبه سیرهم اضافه کردم(در صورت دلخواه). یه قاشق رب به موادم زدم تا خوشرنگ بشه. قارچ و کدو و بادمجونای سرخ شدمو اضافه کردم میتونید سیب زمینی ها رو هم الان به موادتون اضافه کنید ولی من کنار غذا سرو کردم خوب هم بزنید و چند دقیقه در تابه رو بزارید تا مزه ها به خورد هم برن و بپزن😋
🌷لیله الرغائب مبارک 🌼دوست خوبم ! 🌷در این شب آرزوها، 🌼آرزو دارم که 🌷خوشبختی رهایت نکند 🌼غم صدایت نکند 🌷ظلمت شام، سیاهت نکند 🌼وتو را از دل آنکس که 🌷مهرش در جان توست 🌼حضرت دوست جدایت نکند. 🌷خوشبختی ات را آرزومندم
🌙شب آرزوهاست فکر می کنم شاید بهترین دعا بعد از ظهور آقا امام زمان عج این باشه: «خدایا! نگذار ما حروم بشیم. حروم مسیرهای اشتباه، موقعیت‌های اشتباه، فکرهای اشتباه، گزاره‌‌های اشتباه، تصمیم های اشتباه، آدم‌های اشتباه..!!!»🙂 💫
سلام یکی از خوشمزه ترین آش ها 😍. البته براساس هر خطه ممکنه مدل هاش فرق کنه. روش رایج اینه . البته بعضی ها از انواع سبزی داخل آش دوع می ریرند ولی اصلی ترین روش همین دوقلم سبزی رو داره .آرد هم نیاز نداره خود برنج لعاب می اندازه و تخم مرغ هم می تونید نریزید اگر حرفه ای هستید و سریع عمل می کنید و خوب هم بزنید نبره ، دلیل اصافه کردن تخم مرغ بابت نبریدن دوغ هست . دوغ هم از همون دوغ های پاکتی سوپری گرفتم . اگر ترش دوست دارید دوغ ترش و اگر ترش دوست ندارید دوغ ترش نریزید .نوع دوغ شما در مزه اش موثره . برای حدودا ۴ نفر سبزی آش (تره و گشنیز) ۳۰۰ گرم دوغ ۲ لیتر نخود یک پیمانه برنج نصف پیمانه تخم مرغ یک عدد نمک مقداری نعنا داغ به میزان لازم سیر ۳ تا ۴ حبه نخود رو از شب قبل خیس کردم و آب اون رو تعویض کردم و گذاشتم بپزه .برنج رو هم شستم و آبش رو خالی کردم و بعد یک تخم مرغ بهش زدم (تخم مرغ به خاطر این هست دوغ نبره اگر حرفه ای هستید و مدام روی حرارت هم بزنید احتیاجی هم نداره) و بعد دوغ رو اضافه کردم. قابلمه رو روی حرارت گذاشتم و مدام هم زدم تا دوغ نبره و بجوشه . وقتی جوشید دیگه نیازی به هم زدن نیست . سبزی رو از قبل خرد کردم و شستم . سبزی و نخود پخته رو اضافه کردم نمک و در صورت تمایل فلفل هم ریختم . سیر رو رنده می کنیم و داخلش ریختم . حالا آش رو با شعله ملایم گذاشتم ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بجوشه و بعد آش حاضره . روی آش کمی نعنا داغ ریختم و آماده سرو . می تونید کوفته قلقلی درست کنید و روش بریزید. 🌟
مواد لازم: خمير يوفكا به تعداد لازم سیب زمینی 2 عدد بزرگ کره 100 گرم شیر نصف لیوان نمک به میزان لازم فلفل به میزان لازم روغن مايع به ميزان لازم طرز تهیه: سیب زمینی ها را می پزیم برای پختن سیب زمینی میتوان آنها را با پوست داخل آب جوشاند یا اگر وقت ندارید می توانید سیب زمینی را پوست کرده و قطعه قطعه کنید و در آب بجوشانید . ولی اگر زمان کافی در اختیار دارید برای داشتن یک سیب زمینی مغز پخت آن را به مدت 45 دقیقه در دمای 200 درجه سانتی گراد درون فر بگذارید . بدین صورت که دور سیب زمینی را با فویل بپوشانید و روی فویل را چند سوراخ کنی سیب زمینی ها را رنده کرده و نیمی از کره ذوب شده را با آن مخلوط می کنیم . سپس شیر را کم کم به آن اضافه ميكنيم تا ب غلظت دلخواه برسد پوره نبايد شل باشد در اخر نمك و فلفل را اضافه ميكنيم یک ورق از یوفکا را پهن کرده و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا سطح خمیر مرطوب شود بعد كمي از مواد سيب زميني لاي خمير يوفكا قرار داده و رول ميكنيم داخل ماهيتابه تا نصف روغن مايع ريخته روي حرارت ملايم قرار داده و بورك هارو سرخ كرده بعد از اينكه سرخ شد روي صافي قرار داده تا روغن اضافيش گرفته بشه بعد ب شكل دلخواه تزيين ميكنيم . 🍃🍇🍃🍇🍃🍇
در این دنیا دو چیز بهترینند "زندگی کردن" از سر شوق و"خندیدن" از ته دل از صمیم قلب هر دو را برایتان از خــداونـــد مهربان خواسـتارم ⛱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙لیلةالرغائب 💞شب آرزوها ✨شبی که هزاران ملائک بر زمین ✨فرود می آیند تا تو هرآنچه ✨می خواهی آرزو کنی 💕و خداوند بی صبرانه منتظر ✨شنیدن است تا اجابت کند 💞آنچه تو می خواهی