eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
پیتزا داخل ماهیتابه مواد لازم برای خمیر: 2 عدد تخم مرغ 5 قاشق ماست کمی نمک(نصف قاشق مرباخوری) نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم معادل 1.5 قاشق چای خوری) 4 قاشق غذاخوری روغن مایع آرد (آرد را با کنترل بریزید ، باید خمیر نرم باشد و کمی به دست بچسبد) سوسیس ، سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس) ، زیتون ، ذرت ، پنیر پیتزا ، فلفل ، گوجه فرنگی ، کنجد و ... مواد لازم برای سس: 1 قاشق مربا خوری رب 1 قاشق مربا خوری سس کچاپ 1 قاشق چای خوری آویشن 1 حبه سیر رنده شده طرز تهیه: برای خمیر تمام مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید آرد را در آخر و با کنترل بریزید تا خمیر نرمی که کمی به دست می چسبد آماده شود. خمیر را داخل ماهیتابه ای که با روغن چرب کردید بذارید و خمیر را با دست پهن کنید. (اگر دوست دارید خمیر پیتزا نازک باشد میتوانید داخل دو ماهیتابه درست کنید. خمیر برای دو عدد پیتزا کافی است) مواد سس را با هم مخلوط کنید و روی خمیر بزنید. ابتدا پنیر پیتزا بریزید و سپس بقیه مواد را اضافه کنید و در آخر مجدد پنیر پیتزا رنده شده بریزید. در ماهیتابه را بذارید و روی اجاق با شعله کم بپزید(تا وقتی که خمیر مغز پخت بشه و زیرش سرخ بشه حدود 40 دقیقه). نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 شیر ولرم: 1.5 لیوان آب ولرم: 1 لیوان چایخوری خمیر مایه تازه: نصف بسته(۲۱ گرم) معادل 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک پودری شکر: 1 قاشق غذاخوری نمک: 1 قاشق مرباخوری روغن: 1 لیوان چایخوری آرد : مقدار لازم زرده تخم مرغ برای رومال گوجه فرنگی فلفل پنیر صبحانه برای تهیه خمیر، تمام مواد لازم به جز آرد را در ظرفی عمیق میریزیم و مخلوط میکنیم بعد آرد را آرام و کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا یک خمیر کاملا نرم به دست بیادروی خمیررومیپوشونیم و حداقل به مدت 1 ساعت استراحت میدیم بعد از آماده شدن خمیر مجدد ورز میدیم تا هوای داخلش خارج بشه خمیر رو به قسمت هایی به اندازه نارنگی تقسیم میکنیم با دست کمی باز میکنیم مطابق ویدیو برش میزنیم و مواد رو وسط خمیر میذاریم و دو طرف را روی هم میپوشونیم و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار میدیم بعد روی سینی را پوشانده و به مدت نیم ساعت دوباره استراحت میدیم.زرده تخم مرغ میمالیم روی پواچا ها اونها رو در فر از قبل گرم شده با دمای 18 درجه تا وقتی سرخ و طلایی بشن، میپذیم
❇️یک ترفند برای کسانی که دغدغه لاغری دارند👇👇👇 🍜خوردن سوپ درابتدای غذا و باعث میشود غذای کمتری میل کنید در نتیجه کالری کمتری جذب بدنتان خواهد شد👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💜💫تقدیم با احترام به شما 🌸💫ان شاءالله لحظه هاتون 💜💫سرشار از اخلاص و نورانیت 🌸💫و‌ رزق وخیر و برکت باشه 💜💫سه شنبه تون پراز عطر حضورخدا 🌸💫دستاتون پر از استجابت دعا
آرزو می‌کنم آرزوهايت در يک قدمى تو ايستاده بـاشد تا با يک پلک بر هم زدنى در آغوششان بگيرى آرزو می‌كنم عشق در بهترين زمـانِ ممكن به سراغت بيايد و زيباتـرين خوشى‌هاى دنيا را زندگى كنى. آرزو می‌كنم هيچ‌ وقت درمـانده و مستأصل خـيابان‌هاى شهر را قدم نزنى و مردمک چشمانت از شادى بـرق بزند نه از اشک و غم ! روزتون زیبا😃
❄️انسان هرگز نمیتواند از رویاهای خود دست بکشد. ❄️رویا خوراک روح است. همانطور که غذا خوراک تن است. ❄️در زندگی بارها رویاهامان را فرو ریخته و تمناهامان را ناکام می بینیم، ❄️اما باید به دیدن رویا بپردازیم اگرنه، روحمان میمیرد.👌 سه شنبه تون بخیر و شادی❤️
ﺩﻣﻨﻮﺵ ﺍﺳﻄﻮﺧﻮﺩﻭﺱ ﺗﻨﺶﻫﺎﻱ ﻓﻜﺮﻱ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻣﻐﺰ ﭘﺎﻙ ﻣﻲﻛﻨﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺍﺻﻄﻼﺡ ﻃﺐ ﺳﻨﺘﻲ ﺑﻪ ﺍﺳﻄﻮﺧﻮﺩﻭﺱ ﺟﺎﺭﻭﻱ ﺩِﻣﺎﻍ ﮔﻔﺘﻪ ﻣﻲﺷﻮﺩ؛ ﻳﻌﻨﻲ ﻣﻐﺰ ﺭﺍ ﭘﺎﻙ ﻣﻲﻛﻨﺪ(ابن سینا) 🌿
اگر کمر درد، درد عضلانی یا رماتیسم دارید هروقت چای دم میکنید یا لای برنج یک دانه « هل » درسته قرار دهید ! هل سالم‌ترین دیکلوفناک و عضله باز کن و مسکن دنیاست !🍵 جالب بدونید هل ضد سرفه است، همچنین کبد و کلیه رو تقویت میکنه و یک مولتی ویتامین طبیعیه ! 🌿
هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش! گاهی در انتهای خارهای يک کاکتوس، به غنچه‌ای می رسی که زندگيت را روشن میکند! ظهرتون خوش☀️🌸
دسر عربی ویترینی😍 مواد لازم: ژله ی آلوئورا ۱ بسته آب جوش ۱ لیوان شکلات مقداری نان بستنی قیفی مینی مقداری یا بیسکوییت گرد لایه دوم: شیر ۲ لیوان پودر ژلاتین ۳ ق غ خامه ۲ ق غ بیسکوئیت پتی پودر کاکائویی ۱ بسته(پودر شده) شکر ۲ ق غ پودر کاپوچینو ۱ بسته برای لایه اول💃 اول ژله ی آلوئورا رو با ۱ لیوان آب جوش حل میکنیم. قالب رو چرب کرده و شکلات رو میریزیم و کمی ژله ی الورا و در یخچال میزاریم تا شکلات فیکس بشه.بعد نون بستنی رو میزاریم و کمی ژله دوباره میریزیم و در یخچال میزاریم تا بگیره.بعد کل ژله رو میریزیم و میزاریم یخچال.🤤💃 برای لایه ی بعدی:👇 اول شیر و شکر و مودر کاپوچینو رو میریزیم تو قابلمه روی حرارت هم میزنیم تا شکر حل بشه.بعد پودر بیسکوییت و خامه و ژلاتینی که تو نصف لیوان آب روی حرارت بخار کتری حل شده رو میزیزیم ،هم میزنیم و بعد حرارت رو خاموش میکنیم تا سرد بشه. (این قسمت فیلم متاسفانه دوربین قطع شده و ضبط نشده،خیلی معذرت میخوام ازتون)❤🌹😬 بعد گرفتن ژله،مواد لایه ی دوم رو میریزیم و به مدت ۴ ساعت میزاریم یخچال تا ببنده.بعد دور ظرف رو با چاقو آزاد میکنیم و بعد در ظرف سرو برمیگردونیم.(برای راحت آزاد شدن ژله از قالب میتونید ۳ ثانیه قالب رو تو اب جوش تکون بدید) من با پودر کاکائو و شکلات تزیین کردم 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری ۲ عدد سینه مرغ ۱ لیوان اب جو یا ماالشعیر بدون الکل یا آب گازدار ۱ بسته بکینگ پودر (۱ قاشق غذا خوری) ۲ تا تخم مرغ حدود نیم کیلو آرد نمک، فلفل، پودر سیر، پاپریکا مرغ هارو نواری برش بدید یا قطعات کوچک مربعی، کمی خیس کنید و بهشون نمک و بکینگ پودر رو بزنید، مخلوط کنید و بذارید بخچال یک ساعت. تخم مرغ هارو بزنید، بهش نمک فلفل و اب جو رو اضافه کنید، بعد آرد اضافه کنید تا زمانی که مثل ماست رقیق بشه. تو ظرف دیگه ای باقی آرد، پاپریکا و سیر رو ترکیب کنید. مرغ ها رو اول تو آرد، بعد تو مایه، دوباره آرد و تو روغن داغ شده یا سرخ کن، سرخ کنید. وقتی مرغ هارو میذارید تو روغن حرارت باید متوسط باشه تا نسوزه. روش که طلایی بشه توش پخته، چون نازکه، میتونید دربیارید بذارید روغن اضافه اش بره.
تو مهربان باش ... بگذار بگویند ساده است فراموش کار است زود میبخشد ...!! سال هاست دیگر کسی در این سرزمین ، ساده نیست. اما تو تغییر نکن تو خودت باش و نشان بده آدمیّت هنوز نفس میکشد.👌👌👌 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شكلاتى مقوى و انرژى زا💪بدون آرد شكر روغن و نياز به پخت و فر مواد لازم📝 ٢٠٠ گرم خرما ٢ ق غ كره بادام زمينى ١ ق غ پسته ١ ق پر شكلات صبحانه يا چن تكه شكلات تلخ فندق طرز تهيه👩‍🍳 - هسته خرماهارو جدا كن و با آبجوش خيس بده - خرما، كره بادوم و پودر پسته رو پوره كن - لاى دو تا كاغذ روغنى صاف كن و شكل بده - روش شكلات صبحانه يا شكلات تلخ بن مارى شده بريز و فندقارو زود بذار تا بچسبن به شكلات - يكساعت تو يخچال استراحت بده و برش بزن كنار قهوه و چاى بعنوان ميانوعده سالم ميل كن😋
✅ ژله ویترینی 😋 یک بسته ژله الوئه ورا رو بایک لیوان اب جوش حل کرده وروی بخار اب بن ماری یا ۳۰ثانیه در ماکرویو قرار دهید تا کاملا شفاف شود و سه چهارم لیوان اب سرد اضافه کنیدودر قالب چرب شده بریزید البته مقداری از اونرو وقتی نیم بند شد شکوفه هاروبزارید و مقداری در ژله فرو ببرید و روی ان مقدارکمی از ژله بریزید و بعدازاینکه خودشو گرفت با قلم مو کمی اکلیل خوراکی ب قسمتایی از ژله بزنید و حالا باقیمانده ژله را بهش کمی پودر طلایی خوراکی اضافه کنید و روی ژله بسته شده بریزید میتونید بصورت کج قالب رو قرار بدید ک یکرف ژله ب طلایی بزنه ، بعد ک سفت شد یک بسته ژله دیگه با هر طعم و رنگی رو میتونید استفاده کنید و ب همون صورت ک اول گفته شدبا اب جوش حل کنید من از ژله پیناکولادا استفاده کردم و سه قطره رنگ خوراکی مشکی بهش زدم و روی ژله بسته شده ریختم وچند ساعت در یخچال گذاشتم تا خودشو کاملا گرفت و سفت شد از قالب جدا کردم.
🌺🧚‍♀️وقتی یک مداد را خیلی به چشم هایتان نزدیک کنید آن را دوتا می بینید ....!!! دلیلش این است که چشم هایتان لوچ می شود. وقتی از فرط دوست داشتن زیاد به یک نفر بچسبید، احساساتتان لوچ میشود. یعنی یا خوبیهایش را دو دو تا می بینید یا بدیهایش را ... البته نتیجه یکسان است ... شما در هر صورت با واقع بینی خداحافظی کرده اید. مشکل اینجاست که آدم ها مداد نیستند... یک عکاس مشهور در کتابش نوشته بود: یک عکس فوق العاده نتیجه فاصله یا مناسب عکاس به موضوع مورد علاقه اش است...📷 برای داشتن یک رابطه ی فوق العاده همیشه به دنبال بهترین فاصله باشید نه نزدیکترین فاصله....🌺
♡پیشی بدون خمیرمایه♡ 🥟مواد لازم👇🏻 ۱/۵ لیوان آب ولرم ۱ ق غ سرکه ۱ ق م نمک حدود ۴ لیوان آرد (کنترل شده بریزید) 🥟برای مواد داخلش👇🏻 نیم کیلو اسفناج ۱ عدد پیاز پنیر نمک پول بیبر 🥟طرز تهیه👇🏻 برای خمیر داخل ظرفی مواد رو ریخته و ورز می دیم یه خمیر خیلی نرمی نمیشه. برای مواد داخلش اسفناج ها رو خوب شسته و خرد می‌کنیم داخل تابه ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع ریخته و پیاز های نگینی خرد شده رو اضافه کرده تا وقتی که کمی طلایی بشن تفت میدیم سپس اسفناج ها رو اضافه می کنیم. وقتی اسفناج ها آبشو پس داد و دوباره جذب کرد نمک و پول بیبر رو اضافه کرده و دوباره هم می زنیم و از روی اجاق برمی داریم و می ذاریم خنک بشه. به اسفناج های خنک شده پنیر اضافه می کنیم خمیر رو به چونه های کوچیک تقسیم کرده و آرد پاشی می کنیم و با کمک وردنه بازش می کنیم. مواد داخلی خنک شده رو قسمت وسط خمیر قرار میدیم و خمیر رو می بندیم بعد با کمک چاقو کناره هاشو برش زده و خمیر رو داخل روغن سرخ می‌کنیم. نوش جان
هيچ روزی تکرار نمی‌شود هيچ شبی، دقيقاً مثل شب پيش نيست هيچ بوسه‌ای، مثل بوسه‌ی قبل نيست و نگاه قبلی مثل نگاه بعدی روزها ، همه زود گذرند چرا ترس؟ اين همه اندوه بی‌ دليل برای چيست؟ هيچ چيزی هميشگی نيست فردا كه بيايد، امروز فراموش شده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا