فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_لیوانی
طرز تهیه:
یک کیلو(لیتر) شیر+۲قاشق غذاخوری آرد+ ۱/۵قاشق غذاخوری پرپودرنشاسته ذرت+۶قاشق غذاخوری شکر همگی رادرظرفی ریخته وروی حرارت گذاشته ومرتب هم میزنیم تا غلیظ شود وبوی خامی آردگرفته شود وبعدازروی حرارت برداشته ووانیل رااضافه میکنیم .
استکان یا لیوانهارا خیس کرده ولی آب توی لیوانهانباشدازموادریخته وبرای چندساعت هرچه بیشتربماندبهترهست حداقل ۵_۶ساعت دریخچال گذاشته وبعد ازبستن اطراف لیوان راباچاقو آزاد کرده،طبق فیلم ولیوانهاراوارونه کرده تادسر بیرون بیاد وآن رابه چندلایه تقسیم کرده ومابین آنها خامه فرم گرفته گذاشته ولایه دیگرراروی آن وبعددرپودرنارگیل زده و روی آن شکلات آب شده وپودرپسته ریخته وتزیین میکنیم.
#تیرامیسو_لیوانی
کیک یا بیسکویت لیدی فینگر (هر نوع کیک می شود ، کیک شیفون و اسفنجی اگر باشه عالیه ، من کیک ساده کاکایویی درست کردم)
خامه قنادی ۳۰۰ گرم ( خامه صبحانه هم می شود در این صورت ۲۵۰گرم خامه صبحانه و حدودا ۷۰ گرم (یک سوم لیوان) شکر نیاز هست)
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم (یک بسته)
قهوه دم کرده یا نسکافه به میزان لازم
من کیک خودم درست کردم . اگر خواستید می تونید لیدی فینگر استفاده کنید
مواد لازم کیک :
تخم مرغ ۴ عدد / شکر ۲۱۰ گرم (یک لیوان) / روغن مایع ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)/شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)/ آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)/ بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)/ وانیل یک چهارم ق چ/ پودر کاکائو ۲ ق غ
مواد به دمای محیط برسه . تخم مرغ و شکر رو با همزن پنج دقیقه خوب زدم . وانیل هم ریختم . روغن مایع رو اضافه کردم و بعد شیر رو ریختم و کمی مخلوط کردم . آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکایو رو مخلوط و ۳ بار الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و مخلوط کردم . قالب به قطر ۳۰ سانت رو کفش کاغذ روغنی انداختم و مایه کیک رو ریختم . اگر قالب بزرگتر هم باشه بهتره تا کم ارتفاع بشه .داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ، طبقه وسط ، ۴۰ ، ۴۵ دقیقه قرار دادم . کیک من ارتفاعش کمی بیشتر شد از وسط دو قسمت برش دادم .
قهوه رو هم دم کردم ، من از دستگاه اسپرسو استفاده کردم . هر نوع قهوه ترک ، فوری و نسکافه هم میشه .
خامه من خامه قنادی هست که شیرین هست در صورتی که بخواید خامه صبحانه استفاده کنید خامه صبحانه رو با شکر مخلوط کنید بزارید نیم ساعت فریزر حالت یخمکی پیدا کرد با همزن شروع کنید به زدن . من خامه قنادی که حالت یخمکی داره و کمی نرم شده اول با دور کند همزن و بعد دور تند همزن زدم تا فرم بگیره و بعد پنیر ماسکارپونه رو اضافه کردم و باز هم زدم .
کیک رو با کاتر گرد به اندازه دهانه ظرفم برش دادم یک سری کوچیک برش دادم چون کف ظرفم کوچیک تر هست .
لایه لایه اول کیک قرار دادم و بعد قهوه و بعد ترکیب خامه و پنیر و این شکلی لایه ها رو پر کردم .لایه اخر شکوفه زدم و در آخر پودر کاکایو الک کردم . ۷ الی ۸ ساعتی یخچال بمونه ، البته هر چی بیشتر بمونه خوشمزه تره.
🌟
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_عمودی
#اینم از سری ژله های لیوانی جذاب
#ژله_عمودی #ژله
درست کردنش خیلی راحته میتونید از هر رنگ ژله ای استفاده کنید
من از ژله انگور ،ژله انار و الوئورا بستنی استفاده کردم
از هر رنگ داخل لیوان چن قاشق ریخته با سلفون طبق کلیپ درشو بگیرید ، بصورت خوابیده داخل یخچال بزارید تا کامل خودشو بگیره
بعد از ژله بعدی هم چن قاشق ریخته و بصورت خوابیده داخل یخچال تا کامل خودشو بگیره
ب همین صورت لایه هارو ادامه میدیم تا لیوان پر شه.
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_رولی
• از اونجایی که ژله رولی عزیز دل منه و همه جا کاربرد داره شمام ببینید که راحت درست کنید ❤️❤️
برای هر بسته پودر ژله، دو سوم لیوان آب جوش بریزین
روی بخار آب جوش هم بزنین تا ذرات ژله کاملا حل بشه( همون بنماری کردن)
دو سه دقیقه صبر کنین تا ژله از داغی اولیه بیفته
نصف لیوان بستنی سرد و یخ زده ( یا یک عدد بستنی لیوانی با طعم وانیل) رو به ژله ی گرم اضافه کنین
نباید زیاد هم بزنین، اجازه بدین بستنی با گرمای ژله ذوب بشه، نهایتا با پشت قاشق بستنی ها رو له کنین
با این روش ژله رولی دو فاز میشه
.
سطح سینی 20 در 30 رو کمی مرطوب کنین و تو سینی نایلون فریزر پهن کنین و باروغن مایع چربش کنین
ژله بستنی رو تو سینی بریزین و بذارین تو یخچال
با توجه به تفاوت سرمای یخچال ها، بین نیم ساعت تا 45 دقیقه باید تو یخچال بمونه
ولی اصلا نباید بیشتر از 45 دقیقه بشه
.
بعد از اینکه ژله بستنی سفت شد با چاقو به صورت نواری برش بزنین
اگه میخواین ژله رولی به شکل گل بشه یک سمت رو ساده و یک سمت رو دالبری برش بزنین
.
به همین سادگی آماده میشه
.
دلیل ترک خوردن ژله رولی، یا مقدار آب و بستنی بیشتر از مقداریه که نوشتم
یا سایز سینی از اندازه ای که گفتم کوچیکتره
اگه دد مورد بالا رعایت نشه ژله رولی کلفت میشه و موقع رول کردن میشکنه
یا از 45 دقیقه بیشتر تو یخچال میمونه و خیلی سفت میشه واسه همین موقع رول کردن میشکنه.
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکوی_بادمجان😍😋
بادمجون یک کیلو
تخم مرغ چهار عدد
پیاز یک عدد بزرگ
سیر چهار حبه
شوید خشک یک قاشق
آرد یک قاشق
فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه به میزان لازم
ابتدا پوست بادمجون ها رو بگیرید وبا رنده ریز رنده کنید کمی نمک بزنید وبزارید آب بندازه و تلخی بادمجون گرفته بشه سپس با فشار دست آب بادمجون رو بگیریدتخم مرغ و آرد را با هم زن دستی خوب بزنید پیاز را رنده کنید و آبشوبگیرید ،همراه سیر رنده شده،زردچوبه و فلفل سیاه وفلفل قرمز وشوید به تخم مرغ زده شده اضافه وخوب بزنید آخر سر بادمجون رو اضافه کنید خوب بزنید تو ماهی تابه نچسب روغن ریخته قالبها رو بزارید تا داغ بشن طرف زیر کوکو که سرخ شد قالب رو به آرومی بلند کرده تا از کوکو جدا بشه. کوکو رو برگردونید تا طرف دیگش سرخ بشه
13.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_برنجی
پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
لپه پخته شده ۱ پیمانه
برنج کمی زنده ۱/۵ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شوید ۴ ق غ
مرزه ۴ ق غ
ترخون ۳ ق غ
زردچوبه ۱/۵ ق چ
نمک و فلفل به میزان لازم
برای سس 👇
پیاز بزرگ نگینی خردشده ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۳ ق غ
ادویه به میزان لازم
آب ۵ لیوان
پیاز رو رنده میکنیم و گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم، برنج و لپه و سبزی ها، ادویه به علاوه تخم مرغ ها اضافه میکنیم، و حسابی یعنی حسابی ها ورز میدیم، بعد از ورز دادن حسابی یه کاسه آب میزاریم کنار دستمون و توپ های یه اندازه برمیداریم و اگر خواستیم میتونیم
داخلش آلو و زرشک قرار بدیم.
برای سس 👇
پیاز بزرگ رو نگینی خرد میکنیم وقتی کمی طلایی شد زردچوبه رو اضافه میکنیم و بعد از کمی تفت رب گوجه، نمک و فلفل رو اضافه کرده و تفت میدیم و به اندازه ۴ تا ۵ لیوان آب میریزیم مقدار آب هم باید در حدی باشه که روی کوفته ها رو بگیره.
بعد از اینکه آب جوش اومد میتونیم کوفته ها رو داخل سس بزاریم و بعد از اون زیر گاز رو کم میکنیم و میزاریم ۱ ساعت بپزد.
میتونین کوفته ها رو قبل از انداختن داخل سس حدود نیم ساعت داخل
یخ