eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
34.5هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک یا بیسکویت لیدی فینگر (هر نوع کیک می شود ، کیک شیفون و اسفنجی اگر باشه عالیه ، من کیک ساده کاکایویی درست کردم) خامه قنادی ۳۰۰ گرم ( خامه صبحانه هم می شود در این صورت ۲۵۰گرم خامه صبحانه و حدودا ۷۰ گرم (یک سوم لیوان) شکر نیاز هست) پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم (یک بسته) قهوه دم کرده یا نسکافه به میزان لازم من کیک خودم درست کردم . اگر خواستید می تونید لیدی فینگر استفاده کنید مواد لازم کیک : تخم مرغ ۴ عدد / شکر ۲۱۰ گرم (یک لیوان) / روغن مایع ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)/شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)/ آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)/ بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)/ وانیل یک چهارم ق چ/ پودر کاکائو ۲ ق غ مواد به دمای محیط برسه . تخم مرغ و شکر رو با همزن پنج دقیقه خوب زدم . وانیل هم ریختم . روغن مایع رو اضافه کردم و بعد شیر رو ریختم و کمی مخلوط کردم . آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکایو رو مخلوط و ۳ بار الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و مخلوط کردم . قالب به قطر ۳۰ سانت رو کفش کاغذ روغنی انداختم و مایه کیک رو ریختم . اگر قالب بزرگتر هم باشه بهتره تا کم ارتفاع بشه .داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ، طبقه وسط ، ۴۰ ، ۴۵ دقیقه قرار دادم . کیک من ارتفاعش کمی بیشتر شد از وسط دو قسمت برش دادم . قهوه رو هم دم کردم ، من از دستگاه اسپرسو استفاده کردم . هر نوع قهوه ترک ، فوری و نسکافه هم میشه . خامه من خامه قنادی هست که شیرین هست در صورتی که بخواید خامه صبحانه استفاده کنید خامه صبحانه رو با شکر مخلوط کنید بزارید نیم ساعت فریزر حالت یخمکی پیدا کرد با همزن شروع کنید به زدن . من خامه قنادی که حالت یخمکی داره و کمی نرم شده اول با دور کند همزن و بعد دور تند همزن زدم تا فرم بگیره و بعد پنیر ماسکارپونه رو اضافه کردم و باز هم زدم . کیک رو با کاتر گرد به اندازه دهانه ظرفم برش دادم یک سری کوچیک برش دادم چون کف ظرفم کوچیک تر هست . لایه لایه اول کیک قرار دادم و بعد قهوه و بعد ترکیب خامه و پنیر و این شکلی لایه ها رو پر کردم .لایه اخر شکوفه زدم و در آخر پودر کاکایو الک کردم . ۷ الی ۸ ساعتی یخچال بمونه ، البته هر چی بیشتر بمونه خوشمزه تره. 🌟
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از سری ژله های لیوانی جذاب درست کردنش خیلی راحته میتونید از هر رنگ ژله ای استفاده کنید من از ژله انگور ،ژله انار و الوئورا بستنی استفاده کردم از هر رنگ داخل لیوان چن قاشق ریخته با سلفون طبق کلیپ درشو بگیرید ، بصورت خوابیده داخل یخچال بزارید تا کامل خودشو بگیره بعد از ژله بعدی هم چن قاشق ریخته و بصورت خوابیده داخل یخچال تا کامل خودشو بگیره ب همین صورت لایه هارو ادامه میدیم تا لیوان پر شه.
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• از اونجایی که ژله رولی عزیز دل منه و همه جا کاربرد داره شمام ببینید که راحت درست کنید ❤️❤️ برای هر بسته پودر ژله، دو سوم لیوان آب جوش بریزین روی بخار آب جوش هم بزنین تا ذرات ژله کاملا حل بشه( همون بنماری کردن) دو سه دقیقه صبر کنین تا ژله از داغی اولیه بیفته نصف لیوان بستنی سرد و یخ زده ( یا یک عدد بستنی لیوانی با طعم وانیل) رو به ژله ی گرم اضافه کنین نباید زیاد هم بزنین، اجازه بدین بستنی با گرمای ژله ذوب بشه، نهایتا با پشت قاشق بستنی ها رو له کنین با این روش ژله رولی دو فاز میشه . سطح سینی 20 در 30 رو کمی مرطوب کنین و تو سینی نایلون فریزر پهن کنین و باروغن مایع چربش کنین ژله بستنی رو تو سینی بریزین و بذارین تو یخچال با توجه به تفاوت سرمای یخچال ها، بین نیم ساعت تا 45 دقیقه باید تو یخچال بمونه ولی اصلا نباید بیشتر از 45 دقیقه بشه . بعد از اینکه ژله بستنی سفت شد با چاقو به صورت نواری برش بزنین اگه میخواین ژله رولی به شکل گل بشه یک سمت رو ساده و یک سمت رو دالبری برش بزنین . به همین سادگی آماده میشه . دلیل ترک خوردن ژله رولی، یا مقدار آب و بستنی بیشتر از مقداریه که نوشتم یا سایز سینی از اندازه ای که گفتم کوچیکتره اگه دد مورد بالا رعایت نشه ژله رولی کلفت میشه و موقع رول کردن میشکنه یا از 45 دقیقه بیشتر تو یخچال میمونه و خیلی سفت میشه واسه همین موقع رول کردن میشکنه.
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 بادمجون یک کیلو تخم مرغ چهار عدد پیاز یک عدد بزرگ سیر چهار حبه شوید خشک یک قاشق آرد یک قاشق فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه به میزان لازم ابتدا پوست بادمجون ها رو بگیرید وبا رنده ریز رنده کنید کمی نمک بزنید وبزارید آب بندازه و تلخی بادمجون گرفته بشه سپس با فشار دست آب بادمجون رو بگیریدتخم مرغ و آرد را با هم زن دستی خوب بزنید پیاز را رنده کنید و آبشوبگیرید ،همراه سیر رنده شده،زردچوبه و فلفل سیاه وفلفل قرمز وشوید به تخم مرغ زده شده اضافه وخوب بزنید آخر سر بادمجون رو اضافه کنید خوب بزنید تو ماهی تابه نچسب روغن ریخته قالبها رو بزارید تا داغ بشن طرف زیر کوکو که سرخ شد قالب رو به آرومی بلند کرده تا از کوکو جدا بشه. کوکو رو برگردونید تا طرف دیگش سرخ بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧡خوشبختی یعنی آرامش ☕️یعنی دل خوش 🧡یعنی نگاه خندان ☕️آرزو می‌کنم دلتون 🧡همیشه خوش ☕️و زندگیتون مملو از 🧡آرامش باشه ☕️عصرتون بخیر 🧡لبخندتون شیرین
13.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم لپه پخته شده ۱ پیمانه برنج کمی زنده ۱/۵ پیمانه تخم مرغ ۲ عدد شوید ۴ ق غ مرزه ۴ ق غ ترخون ۳ ق غ زردچوبه ۱/۵ ق چ نمک و فلفل به میزان لازم برای سس 👇 پیاز بزرگ نگینی خردشده ۱ عدد رب گوجه فرنگی ۳ ق غ ادویه به میزان لازم آب ۵ لیوان پیاز رو رنده میکنیم و گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم، برنج و لپه و سبزی ها، ادویه به علاوه تخم مرغ ها اضافه میکنیم، و حسابی یعنی حسابی ها ورز میدیم، بعد از ورز دادن حسابی یه کاسه آب میزاریم کنار دستمون و توپ های یه اندازه برمیداریم و اگر خواستیم میتونیم داخلش آلو و زرشک قرار بدیم. برای سس 👇 پیاز بزرگ رو نگینی خرد میکنیم وقتی کمی طلایی شد زردچوبه رو اضافه میکنیم و بعد از کمی تفت رب گوجه، نمک و فلفل رو اضافه کرده و تفت میدیم و به اندازه ۴ تا ۵ لیوان آب میریزیم مقدار آب هم باید در حدی باشه که روی کوفته ها رو بگیره. بعد از اینکه آب جوش اومد میتونیم کوفته ها رو داخل سس بزاریم و بعد از اون زیر گاز رو کم میکنیم و میزاریم ۱ ساعت بپزد. میتونین کوفته ها رو قبل از انداختن داخل سس حدود نیم ساعت داخل یخ
رنگ خوراکی به مقدار لازم تخم مرغ (سفیده) زده شده ۴ قاشق چایخوری شکر ۲ فنجان نصف فنجون شکر رو داخل ظرفی بریزین... و مقدار کمی رنگ خوراکی بهش اضافه کنین و به هم بزنین تا رنگ مورد نظرتون به دست بیاد.. یک قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ زده شده رو به کاسه اضافه کنین و بهم بزنین تا موادمون شکل ماسه خیس بشه..دقت کنین اگه زیاد سفیده تخم مرغ اضافه کنین نتیجه مورد نظر به دست نمیاد. موادمون که شبیه ماسه خیس هست رو روی سطح صافی پهن میکنیم و با کمک دست و وردنه اون رو صاف میکنیم من از سه رنگ روی هم استفاده کردم و در آخر خیلی با دقت و با حوصله قالب میزنیم من با کمک چاقو اونها رو به شکل مربع برش زدم. در نهایت قندها رو باید ده دقیقه داخل فر قرار بدیم تا قندها سفت بشه من روی بخاری با شعله کم قرار دادم تا قندها سفت شدن. 👉بفرست واسه دوستت ------------------- ••••●❥JOiN👇
برای ۴ نفر برنج ۴ لیوان نمک به میزان لازم روغن ۲ ق غ زعفران ۲ ق غ برنج را نیم ساعت خیس کنید. می شوییم و در قابلمه می ریزیم و تا ۱ بند انگشت بالاتر از سطح برنج آب می ریزیم و روغن را به همراه نمک، زعفران به برنج اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا هم نمک به همه جای برنج برسد. و طعم بگیرد و هم زعفران رنگش در برنج یکدست شود. حرارت شعله را زیاد می کنیم تا آب برنج بجوش بیاید و زعفران و نمک کاملا جذب پلو شوند. در حین جوش آمدن آب برنج را چندین بار هم می زنیم تا آب آن کاملا جذب برنج شود و حرارت را ملایم می کنیم. و یک دم کنی روی درب قابلمه می گذاریم تا برنج کاملا دم بکشد. (زیر دندان گیر نداشته باشد) بعد حرارت را کم می کنیم تا به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزد و بعد از روی حرارت برمیداریم و ۵ الی ۱۰ دقیقه بعد صبر می کنیم. (درب قابلمه را اصلا در این زمان باز نمی کنیم) تا حرارت داخل قابلمه کم شود و ته دیگ کاملا از قابلمه جدا شود و قابلمه را روی بشقاب مورد نظر برمی گردانیم. اگر می خواهید پلو زعفرانی قالبی داشته باشید از قابلمه نچسب استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁣😍😋 بیسکوییت پتی بور ۱ بسته⁣ دنت توتفرنگی ۲ عدد⁣ دنت طالبی ۲ عدد⁣ دنت موزی ۲ عدد⁣ ژله توتفرنگی نصف بسته⁣ ژله طالبی نصف بسته⁣ ژله موزی نصف بسته⁣ ابتدا نصف بسته ژله رو با سه چهارم پیمانه آبجوش مخلوط میکنیم و میذاریم کنار تا کاملا خنک بشه ⁣ ⁣ بعد بیسکوییت ها رو با غذاساز پودر میکنیم⁣ و تو ظرف سرو میریزیم و دنت رو روی بیسکوییت ها میریزیم و در آخر هم ژله خنک شده رو روی دنت میریزیم و میذاریم تو یخچال تا ژله ها ببنده⁣ ⁣ بعد هم با خامه فرم گرفته یا هر چیزی که دوست داشتیم تزیین میکنیم ⁣ نوش جان😋