اشپزی بانو ایرانی
#قارچ_شکم_پر
#فینگر_فود
🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄
مواد داخل قارچ كه دلخواهه.ميتونه مواد گوشتي مثل مواد ماكاروني باشه،ميتونه سبزيجاتي باشه،ميتونه پوره سيب زميني و پنير باشه،روي همه موارد هم پنير موزارلا يا پيتزا ريخته ميشه.پس ساقه ي قارچ رو بايد آروم جدا كنيد،حفره رو از مواد و پنير پر كنيد
قارچ بافت اسفنجي داره،نبايد شسته بشه بهتره با يك چاقوي تيز،لايه ي نازك روي قارچ(پوست قارچ) رو برداريد حتي ميشه با يك دستمال تميز و مرطوب قارچها رو تميز كرد.نكته ي دوم حرارت فر هست.فر بايد كاملااااا داغ باشه.فر رو قبل از پخت با بيشترين دما داغ كنيد و وقتي قارچ رو داخلش گذاشتيد حرارت رو روي صد و هشتاد تنظيم كنيد.قارچ موقع پخت كمي آب ميندازه ولي نگران نباشيد،كم كم آب جمع ميشه و روي قارچ برشته میشه
بیایید با هم دعا کنیم 🙏
سال جدید برایمان ،
سالِ اتفاقاتِ خوب باشد ...
بادهایِ بهار ،
همدلی و عشق را همه جا پخش کنند ...
و ابرها ، مهربانی بر سرِ این مردم ببارند ...
آنقدر که انسانیت ، جانی
دوباره بگیرد !
آرزومندم سالِ پیشِ رو ،
بهترین سالِ زندگیمان شود ...
سالی که تنها اشکِ جاری از چشم ها ، اشکِ شوق باشد ...
سالی که همگی خوشبخت باشیم ...
سالی که ...
دلمان نیاید تمام شود
يا دافعَ البليات
اي دور كننده ي بلاها
دفع بلا کن
آمین یا رب 🙏
⬇️🇯🇴🇮🇳⬇️
🌏 @Ajaieb_Jahan
اشپزی بانو ایرانی
#تاتلی_کیوی .
تاتلی_کیوی😋
مواد لازم برای تاتلی خوشمزه کیوی
شیر ۴لیوان
کره یا مارگارین ۱۲۵گرم
آرد یک لیوان دسته دار فرانسوی
شکر ۱/۵لیوان
وانیل ۱ق چ
کیوی ۲ عدد
ژله کیوی ۱بسته
اول ژله کیوی رو آماده کنید .یک بسته پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش حل کرده تا ذرات ژله باز وشفاف شه ونصف لیوان آب سرد اضافه کنید ویک سوم گیلاس یا پیاله کوچیک رو پرکنید وبزارید یخچال تا نیم بند شه وکیوی رو پوست کنده وحلقه کنید ویک عدد از حلقه رو بزارید روی ژله نیم بند ودوباره بزارید یخچال.
برای قسمت کرم سفید
کره رو داخل قابلمه روی حرارت ملایم گذاشته تاذوب شه وآرد رو اضافه ومرتب هم زده بمدت ۳الی ۴دقیقه تفت بدید مواظب باشید رنگش عوض نشه وشیر گرم رو کم کم افزوده وبا همزن دستی سریع هم بزنید که گلوله نشه ومایه روان ویکنواخت شه شکر رو اضافه ومرتب هم بزنید تا غلظتش یکم از فرنی بیشتر بشه واز رو حرارت بردارید وانیل رو اضافه کنید.وبزارید تو دمای محیط تا خنک شه تو فاصله خنک شدن مرتب هم بزنید که رویه نبنده.اگه داغ روی ژله بریزید ژله آب میشه پس حتما باید خنک شه.
بعد خنک شدن روی ژله بریزید وتو یخچال بزارید حدود ۳ساعت تا سفت شه.اطراف رو با چاقوی خیس جدا کنید ویکم کف ظرف رو برای چند ثانیه بزارید تو آب جوش وراحت برگردونید .اگه حین برگرداندن اطراف کرم سفید یکم ناهمواری داشت با پشت قاشق خیس اونو صاف کنید .
اطرفش رو با شکلات نعنایی رنده شده تزیین کردم
.