eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام خوشگلا دیگه کم کم داره هوا گرم میشه واسه همینم دست به کار شدیم که یه نوشیدنی جذاب خنک درست کنیم🤗 میلک شیک موز و پسته هم مقویه هم خیلی خوشمزه و خیلی سریع هم آماده میشه😋 مواد لازم👇 موز: ۲عدد شیر: یک و نیم لیوان بستنی وانیلی: ۵۰۰گرم پسته تازه ۲۰۰گرم بیسکوییت پتی بور: به مقدار دلخواه همونطوری که تو ویدئو می‌بینید باید همه مواد رو آماده کنیم و بریم تو دستگاه و باهم مخلوطشون کنیم به همین سادگی به همین خوشمزگی شما یه میلک شیک موز و پسته دارید😉 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 بستنی وانیلی. ۱ لیتر موز خورد شده. ۱ عدد شلیل خورد شده ۲ عدد بیسکویت خورد شده. نصف بسته کیک رولی آماده. ۶ عدد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• 🍓 مرباى توت فرنگى طرز تهیه :👇🏻 هر يك كيلو توت فرنگى يك كيلو شكر لازم داره توت فرنگى ها رو تميز كنيد و بشوييد حتما حتما و حتما توت فرنگى‌هايی كه زدگى دارن رو جدا كنيد از توت فرنگى درجه يك براى مربا استفاده كنيد اگه توت فرنگى زدگى داشته باشه (همون قسمت هايى كه نرم شدن و كمى كمرنگ شدن) و باهاش مربا درست كنيد نه رنگ خوبى داره نه مزه خوبى و به مرور كپك ميزنه توت فرنگى ها رو كه تميز كردى و شستى لابه لاش شكر بريز و بزاری شب تا صبح تو يخچال بمونه بعد بزار رو حرارت نسبتا بالا تا بجوش برسه وقتى بجوش رسيد حرارت رو كم كن و بزار بيست دقيقه بجوشه حتما تو اين بيست دقيقه كف هاى روى مربا رو بگير تا مرباى خوشرنگ و شفافى داشته باشى هشت دقيقه اخر بهش يك ق چ جوهر ليمو يا دو ق غ ابليموى تازه اضافه كن و بعد خاموش كن يكم ك از داغى افتاد انتقالش بديد تو یه ظرف ديگه و بزار خنك شه بعد از بيست و چهار ساعت كه تو يخچال موند متوجه رنگ و غلظتش ميشيد اين مربا بشدت خوشمزه و خوش عطره😍 🌟
سلام دوستاااااان🙋🏻‍♀️🧡 پیتزای کوکو مواد لازم: سیب زمینی: ۴عدد متوسط تخم مرغ: ۲عدد نمک، پولبیبر، پودرسیر، پودرپیاز و آویشن: به مقدار لازم آرد گندم: ۲ق.غ روغن کنجد: ۲ق.غ ژامبون تنوری مرغ یا گوشت: ۴ورق پنیر ورقه ای گودا: ۴عدد . سیب زمینی هارو با رنده درشت رنده میکنیم و بهش تخم مرغو آردو روغن و ادویه هارو اضافه میکنیم و خوب مخلوطشون میکنیم. تو تابه تفلون مقداری روغن میریزیم و نصفی از مایمونو داخلش پخش میکنیم بعد اول ژامبون هارو روش میذاریم و بعد پنیرهارو میذاریم.نصف دیگه از مایمون که مونده بود رو روی پنیر و ژامبون میریزیم و سطح روشو صاف میکنیم میذاریم رو حرارت ملایم تا هر طرفش حدود نیم ساعت بپزه و کاملا سرخ بشه. پیتزای کوکوی متفاوت و خوشمزمون به همین راحتی آماده میشه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید😋❤ 🌟
این شیرینی با این که خیلی ساده به نظر میاد ولی در عین حال خیلی حساسه دقت داشته باشید دوستانی که تجربه کیک اسفنجی درست کردن را ندارن این شیرینیو امتحان نکنن. چون شیرینیهاتون یه بیسکوییت تخت میشه... . مواد لازم ارد ۷۰گرم نشاسه ذرت۲۵گرم پودر قند یا شکر ۸۵ گرم تخم مرغ ۳عدد وانیل تمام مراحل با دقت مانند کیک اسفنجی رعایت شود. زرده و سفیده جدا شود. سفیده را زده وقتی فرم گرفت نیمی از پودر قند را اضافه کرده و خوب زده تا براق شود. زرده را وانیل و باقی مانده پودر قند زده تا حجیم و کرم رنگ شود. زرده و ارد و نشاسه ذرت را به تناوب به سفیده اضافه کرده.خیلی آهسته و با لیسک به صورت دورانی مواد مخلوط شود در حدی که ارد به خورد مواد مایع رفته.(این مرحله در پف نهایی شیرینیهاتون موثر) در سینی فر کاغذ روغنی جنس مرغوب انداخته تا احتیاج به چرب کردن کاغذ نداشته باشید. مواد را داخل قیف ریخته و به اندازه های دلخواه ولی منظم روی کاغذ پایپ کنید.(دقت کنید وقتی در این مرحله مواد کمی کله قندی و نوک تیز شد یعنی شما کارتون درست بوده) روی شیرینی ها را کمی پودر قند الک کنید. حتما فاصله بین شیرینی ها زیاد باشه. فر طبق معمول گرم شده باشه فر گازی ۲۰۰درجه فر برقی با فن ۱۹۰درجه از ۱۰دقیقه تا۱۵دقیقه چک کنید.بیشتر باعث سفتی شیرینیها میشه. بعد از فر در آورده یکم که سرد شد از کاغذ جدا کنید. خامه را با کمی گلاب فرم دهید و برای بین شیرینیها استفاده کنید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم زرده ;6عدد سفيده؛7عدد آرد دو و 1/4;پيمانه شير؛3/4 پيمانه روغن؛3/4 پيمانه بكينگ پودر ؛1ق غ خ وانيل مقدارى نمك ؛1پنس پودر تارتار ؛1ق چ خ(جايگزين ان ابليمو هم ميشه) طرزتهيه اول سفيده رو خوب زده و بعد پودر تار تار و دو ق غ خ شكر رو اضافه تا كف و سفيد رنگ بشه (بزاريد يخچال تا مواد ديگه اماده بشه) حالا در ظرفى جدا زرده و وانيل و بقيه ى شكر رو با همزن برقى زده و بعد شير و روغن هم اضافه ميكنيم آرد و بگينگ پودر رو كه سه بار الك كردين رو كم كم به مخلوط اضافه و همزده و بعد مخلوط شدن سفيده رو بهش اضافه و با ليسك حالت دورانى مخلوط كرده تا يكدست بشه و در قالب چرب شده و كف قالب رو كه كاغذ روغنى انداختيم رو مواد كيك درونش ريخته و سه دفعه روى زمين كوبيده تا حبابها خارج شده و در فرى كه يك ربع قبل گرم شده به مدت يك ساعت بزاريد بپزه تا زمانى كه به خلال دندان نچسبه نكته ؛ زمان پخت بستگى به دماى فر داره كه احتمال داره ده دقيقه بيشتر يا كمتر از زمانى كه گفته شده باشه بعد پخت كامل ؛كيك رو ده دقيقه در فر خاموش شده بزاريد و بعد بيرون اورده و بعد خنك شدن از قالب خارج و روسه پايه گذاشته و كاغذ رو رو جدا و اماده براى خامه كشى
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• سلام. بریم برای یه دسر راحت، سریع و خوشمزه ❤️😍 نظرتون چیه درموردش؟ دستور؟ 150 گرم توت فرنگی نیمه یخ زده 1 قاشق خامه قنادی یک چهارم لیوان شیر دو تکه یخ با مخلوط کن خوب میکس کنین توی ظرف سرو بریزین و بذارین تو یخچال . بلافاصله، 150 گرم طالبی یخ زده 1 قاشق خامه قنادی یک چهارم لیوان شیر یکی دو تکه یخ باهم مخلوط کنین و به ارومی روی لایه اول بریزین . میوه ها نیمه یخ زده باشن تا نوشیدنیتون غلیظ بشه مقدار خامه رو میتونین طبق ذائقه خودتون کم و زیاد کنین تا شیرینیش اندازه بشه . چون میوه هام نیمه یخ زده بود و چند تکه یخ ریختم کمی شیر هم اضافه کردم اگه یخ نمیریزین و میوه هاتون کامل یخ زده هستن نیازی به اضافه کردن شیر نیست 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🍗ادویه‌ها و مرینیت: نمک، فلفل سیاه و قرمز، پاپریکا، پودر سیر بهمراه سس خردل و روغن زیتون 🍗بردینگ(پوشش مرغ): دو پیمانه آرد گندم نصف پیمانه آرد ذرت نمک، فلفل سیاه و قرمز پاپریکا، پودر سیر اول فیله هارو در مخلوط آرد میغلتانیم بعد آب سرد و دوباره در مخلوط آرد ، دقت کنید به فیله دست نزنید و ارد رو ب سمتش ببرید در انتها حرکات شرید بدید تا پولکی بشه در روغن داغ بسرخید برای سیب زمینی رستورانی یک سیب زمینی بزرگ آب‌پز کنید به قطعات بزرگ خرد کنید در روغن داغ بسرخید😍
💚حافظ میگه, 🌸اگر آن ترک شیرازی به دست آرد دل ما را 🌱به خال هندویش بخشم سمرقند و بخارا را 💚صائب در جواب حافظ میگه, 🌸هر آن کس چیز می بخشد، ز جان خویش می بخشد 🌱نه چون حافظ که می بخشد سمرقند و بخارا را 🌸اگر آن ترک شیرازی به دست آرد دل ما را 🌱به خال هندویش بخشم سر و دست و تن و پا را 💚شهریار در جواب هر دو میگه, 🌸هر آن کس چیز می بخشد بسان مرد می بخشد 🌱نه چون صائب که می بخشد سر و دست و تن و پا را 🌸سر و دست و تن و پا را به خاک گور می بخشند 🌱نه بر آن ترک شیرازی که برده جمله دل ها را 🌸اگر آن ترک شیرازی به دست آرد دل ما را 🌱به خال هندویش بخشم تمام روح و اجزا را ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚪️ظهرتون معطر بہ 💞بوی مهربانی ⚪️دلتون غرق عشق و محبت 💞لبتـون خنـدون ⚪️زندگیتون مملو از آرامش 💞دقیقہ هاتون بی نظیر👌 ⚪️ظهر زیباتـ♥️ــون بخیر ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت همبرگر🍔 مواد لازم: ٥٠٠ گرم گوشت چرخ كرده ١ عدد تخم مرغ ٣ ق غذاخوري آرد سوخاري ١ ق غذاخوري خردل ١ ق غذاخوري شيره انگور ١ ق غذاخوري سركه ١ عدد پياز كوچك ١ حبه سير ١ ق مرباخوري نمك ١ ق چايي خوري فلفل سياه طرز تهيه: در يک ظرف گوشت ، تخم مرغ ، ارد سوخاري ، خردل ، شيره انگور و نمك و فلفل رو ميزاريم پياز و سير رو با دستگاه خرد كن خرد ميكنيم و آبش رو ميگيريم ، بعد اينكه آبش رو گرفتيم، به ظرفي كه توش گوشت هست اضافه ميكنيم و ورز ميديم تا كل مواد به خوبي مخلوط بشن. مانند عكس روي در يه ظرف، سلفون ميكشيم. به اندازه لازم از گوشت اماده شده روي سلفون ميريزيم و با كمك قاشق گوشت رو پخش ميكنيم و فشار ميديم. بعد قسمت هاي اضافيه سلفون رو ميكشيم روي گوشت و با دستمون درستش ميكنيم. ميتونين بين گوشت ها سلفون و يا كاغذ روغني بكشين و بزارين فريزر كه بعداً صرف كنين😊😋🍔
" این کیک زیبا تقدیم به شما خرداد ماهی عزیز"🎂🎂🍰 امیدوار در همه مراحل زندگی موفق و پیروز باشید💐 ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم: 2 عددسینه مرغ 1 قاشق چایخوری آویشن (میتونید ادویه دلخواه اضاف کنید)  1 قاشق چایخوری فلفل قرمز  1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1/5قاشق چایخوری نمک  1 حبه سیررنده شده  2 عدد تخم مرغ  1 بطری(1 لیوان) آب گاز دار (یا ماءالشعیر بدون طعم ) 1 پاکت بیکینگ پودر10 گرمی (یا 1 قاشق مرباخوری)  5 قاشق غذاخوری آرد  روغن برای سرخ کردن .  طرز تهیه ابتدا سینه مرغ ها رو به ضخامت یک بند انگشت برش بزنید. در یک کاسه تمام مواد(تخم مرغ +آب گازدار وادويه جات، بیکینگ پودر ) را اضافه ومخلوط کنید وآرد را به کم کم اضافه کنید تا مایه به غلظت ماست برسد. در آخر مرغ های تکه شده را اضافه کرده وروی ظرف رو پوشانده وبزارید تا به مدت نیم ساعت استراحت کند(مدت زمان بیشتر بشه مرغ تردتر ميشه ) و بعد تکه های مرغ را در روغن داغ سرخ کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای سس با انواع ادویه ها، سرکه ها، آبلیمو، عسل و حتی ارده بسته به ذائقه میشه ده ها طعم مختلف درست کرد
🌸ای دوست بخند 🌹تا عادت کنی به خندیدن 🌸دنیا اونقدر هم که فکرمیکنی 🌹جدی نیست 🌸عصر زیباتون خوش 🌹محفل تون گرم از عطر محبت 🌸خنده هاتون تموم نشدنی 🌹دلخوشی هاتون زیاد 🌸ولحظه هاتون سرشار از آرامش 🌹عصرتون بخیر و پراز آرامش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش شربت ریحان خوشرنگ و خوشمزه رو حتما ذخیره کنین که بسی مفیده👌😍 💜 ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚‍♂
🍀 ریحان تنها گیاهى خوش عطر و طعم نیست بلكه آرامش دهنده اعصاب و برطرف كننده سردرد هاى عصبى و سردردهاى یك طرفه میباشد. ❗️ریحان مقوى معده و درمان كننده دل پیچه و اسهال است. ⛑ ♡ـزشڬ_ایـ♡ـرانے ••••●❥JOiN👇🏾 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @Dooctor ↶⃝⃡🧚‍♂