eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🌼🌼🌸🌼🌼 دیزاین زیبای آلبالو پلو 😋🍒 ...
🧊 آب میوه های طبیعی که دوست دارین رو با شکر یا بدون شکر همراه رنگ‌ مجاز خواراکی توی قالب شکلات یا قالب یخ توی فریزر بزارین و با این ایده خوشگل و فانتزی مهمونارو غافلگیر کنین این ایده خوشگل و خنک و رنگی رنگی تو این فصل خیلی میچسبه میتونید از این ایده برای خنک شدن نوشیدنی هاتون استفاده کنید 👏😍
🍆 به دو طرف بادمجان های حلقه شده یا برش طولی خورده به کمک قلم موی آشپزخانه ماست بمالید روغن را در تابه داغ کرده اضافی ماست را از روی بادمجان ها تمیز کرده سرخ کنید 👌
خوشمزه 🍥 فقط کافیه سیب زمینی هارو ورقه ای و نازک برش بدید و نمک بزنید و بعد به کمک خلال دندان سوسیس های باریک و برش خورده رو وسطش قرار بدید و بعد تو روغن فراوان سرخش کنید ، بهتره قبل از سرو کردن سرخ بشه تا کریسپی بمونه 👍😋
آرزو نکن که کارها آسانتر شوند . آرزو کن خودت توانمند تر شوی . یه هیزم شکن وقتی خسته میشه که تبرش کند بشه ، نه اینکه هیزمش زیاد بشه ، تبر ما انسانها باورهامونه ، نه آرزوهامون .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیر پسته شیر یخ زده ۱/۵ پیمانه شیر سرد نصف پیمانه مغز پسته نصف پیمانه هل کمی گلاب ۱ ق.چ ثعلب نصف ق.چ عسل طبیعی ناب ۴ ق.غ پسته هل و شیر سرد رو مخلوط میکنیم تا یه مایه خمیری شکل به دست بیاد بعد شیر یخ زده رو بهش اضافه میکنیم و حسابی مخلوط میکنیم تا یکدست شه عسل،گلاب و ثعلب رو اضافه میکنیم و دوباره میکس میکنیم بعد برای چند ساعت داخل یخچال میذاریم و سرو میکنیم 🥛😋
🍦 ۲ عددموز یخ زده ۱/۵قاشق غذاخوری پودرکاکائو ۱/۲پودر قهوه ترک و مقدار کمی شیر برای بهتر مخلوط شدن ... تمام موادو میکس میکنیم و در قالب مورد نظر میریزیم و در فریزر میزاریم تا آماده بشه 😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😍👌 ژله بریلو رو براحتی درست کنید و برای تزیین کیک و شیرینی هاتون ازش استفاده کنید. حتی میتونید کیک های خامه ای تونو باهاش کاور کنید😍 ژله بریلو مواد لازم: آب نصف پ شکر ۲/۳ پ نشاسته ذرت ۲ ق غ سرصاف آب سرد برای حل کردن نشاسته ۶ ق غ آبلیمو ۱ ق غ وانیل نصف ق چ رنگ خوراکی چند قطره . نکات مهم: ✔نذارید بریلو روی حرارت خیلی غلیظ بشه چون بعد از سرد شدن غلیظ تر میشه. ✔بریلو رو داخل ظرف دردار تو یخچال تا یکی دو ماه میتونید نگهداری کنید. ✔موقع استفاده اگه بریلو خیلی غلیظ بود بهش کمی آب جوش اضافه کنید. ✔میتونید از رنگ پودری هم استفاده کنید و بریلوی اکلیلی داشته باشید.
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت همبرگر🍔 مواد لازم: ٥٠٠ گرم گوشت چرخ كرده ١ عدد تخم مرغ ٣ ق غذاخوري آرد سوخاري ١ ق غذاخوري خردل ١ ق غذاخوري شيره انگور ١ ق غذاخوري سركه ١ عدد پياز كوچك ١ حبه سير ١ ق مرباخوري نمك ١ ق چايي خوري فلفل سياه طرز تهيه: در يک ظرف گوشت ، تخم مرغ ، ارد سوخاري ، خردل ، شيره انگور و نمك و فلفل رو ميزاريم پياز و سير رو با دستگاه خرد كن خرد ميكنيم و آبش رو ميگيريم ، بعد اينكه آبش رو گرفتيم، به ظرفي كه توش گوشت هست اضافه ميكنيم و ورز ميديم تا كل مواد به خوبي مخلوط بشن. مانند عكس روي در يه ظرف، سلفون ميكشيم. به اندازه لازم از گوشت اماده شده روي سلفون ميريزيم و با كمك قاشق گوشت رو پخش ميكنيم و فشار ميديم. بعد قسمت هاي اضافيه سلفون رو ميكشيم روي گوشت و با دستمون درستش ميكنيم. ميتونين بين گوشت ها سلفون و يا كاغذ روغني بكشين و بزارين فريزر كه بعداً صرف كنين😊😋🍔