eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🍎🍊🍓🍌 بفرمایید این هم بسیار زیبا و ساده برای ایده بگیرید💐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😍😋 . چیزایی که نیاز داریم: گوشت ترجیحا سردست گوسفندی ۵۰۰ گرم برنج ۲ پیمانه لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه پیاز بزرگ ۱ عدد ادویه: زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه کاری، چوب دارچین، نمک روغن محلی هرچی بیشتر بهتر 🙈😋 . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 مواد لازم : (برای ۳ عدد ساندویچ) سینه مرغ ۱ عدد پیاز متوسط ۲ عدد قارچ حدودا ۸ عدد نمک ، فلفل ، پاپریکا ، آویشن پودرسیر ، پودر تخم‌گشنیز ، ادویه مرغ مخلوط سس گوجه ترکیب ۱ قاشق غذاخوری پر رب سرخ شده +۲ حبه سیر +سس کچاپ +روغن زیتون سس خیارشور مایونز ماست پیاز رنده شده آبگرفته خیارشور رنده شده سس خردل و کچاپ سس تند نمک و فلفل نان باگت گوجه جعفری تازه
هدایت شده از سابقه گسترده موج 🌊
هفته ای 6 کیلو وزن کم کردن نوبره والا😳 ✅کاهش وزن و كاهش سایز موشکی و تثبیتی💯 ✅بدون افتادگی پوست و لاغری صورت☺ ✅رفع چربی شکم و پهلو با متد جدید👌 ✅رضایت بالای زیباجویان💬 ✅بدون مشکلاتی مثل ریزش مو و ...✔️ بزن رو لینک مشکلت و حلش کن https://eitaa.com/joinchat/1744961721C4d0751e697 ⭕️بیا تو کانال طبیعی کن😍☝️
هدایت شده از 
خیلی چاق بودم ، از هیکل افتاده بودم😭😭 شوهرم مثل اکثر مردها دوست داشت خوش اندام باشم😔😔 زندگی زناشویی ام به خطر افتاده بود و تو مهمونی ها همش خودمو با خوش هیکل ها مقایسه میکردم 😢😢😢 اندام پر، زیبا بساز✅💯 😍😍اینجا راه تضمینی رسیدن به اندام مورد علاقت رو پیدا میکنی😍😍 بزن رو لینک مشکلت و حلش کن https://eitaa.com/joinchat/1744961721C4d0751e697
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌 نمیدونم چی راجع بهش میشه گفت ، فقط ببینید و لذت و‌ ببرید ❤️❤️
🌀ران مرغ رو ته قابلمه گذاشتم و بعد مواد تهچین رو ریختم. 👈این تهچینهای تک نفره رو هم توی قالب کیک یزدی درست کردم و باز به درخواست اهل خونه خیلی نذاشتم تهچین ها سرخ بشن و به قول اهالی خونه خشک نشن
هدایت شده از 
❤آقایون و خانما به هیچ وجه این کانال رو از دست ندین ❤ فروشگاهمون رو اوردیم خونه هاتون پر از انگشتر های زیبا؛ هم دست ساز هستند و هم ماشینی 😎🌿 شما در اینجا مستقیم از تولیدی خرید میکنید پس به قیمت تولیدی و میخرین 😊☘️ انگشترای و دلبر هم داریم😍👇 https://eitaa.com/joinchat/507773024C6ada84a90b
هدایت شده از 
❤آنلاین انگشتر سفارش بده ♥ https://eitaa.com/joinchat/507773024C6ada84a90b نگران سایزش نباش بهت اموزش میدیم که کاملا سایز انگشتتو به دست بیاری😎☘️
🍃 🌀از سیب زمینیهای کوچولو(مطابق تصویر) که با برس شستشو،تمیز میشوریم و با پوست نصف میکنیم+لوبیا سبز +هویج استفاده میکنیم، از هر کدوم نیم کیلو. ▫️سبزیجات رو در یک کاسه بریزید،نمک و فلفل و کمی زیره و دو تا سه حبه سیر رنده یا ریز خرد شده و دو سه قاشق جعفری ساطوری و سه قاشق روغن زیتون اضافه و با دست مخلوط کنید. ▫️ته سینی فر کاغذ روغنی بندازید و سبزیجات رو پخش کنید و در فر دویست درجه بیست دقیقه تا نیم ساعت بپرید بعد با قاشق زیر و روشون کنید و بیست دقیقه دیگه بپزید.
__میخام آموزش درجه یک براتون بزارم👍 🍗 🌀تیکه های مرغ ک تمیز میشوریم سرخشون میکنیم. چنتا پیاز بزرگ خلال میکنیم با کمی کره و روغن تفت میدیم تیکه های مرغ میچینیم رو پیازا زردچوبه فلفل ادویه میزنیم لا ب لای مرغا هویج و فلفل دلمه میچینیم ی فنجون زعفرون دم کرده با ۳لیوان آب میریزم روش و میذاریم بپزه.نیم ساعت اخر ی فنجون رب رو تو روغن سرخ میکنیم نمک و فلفل بهش میزنیم و میریزیم روی مرغا.۲ ق آبلیمو هم اگ دوست داشتین بهش اضافه کنین. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به جون خودم قسم از وقتی رفتم تو این کاناله فقططط دارم زمینو گاز میگیرم از خنده 😂‌😂‌👇🏿 خطر ترکیدن از خنده 💥🤪❌👇🏿 ×( 😹🔞 ) https://eitaa.com/joinchat/3734438173Ccf0251c54a تا الان دوتا کشته داده با جوکاش 🤣👆🏿
هدایت شده از 
🔴جامع ترین کانال طنز ایتا 💯💯💯 ⛔️این دیگه چه کانال سمیه😂😂👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3734438173Ccf0251c54a ✅معدن همون کلیپ باحالا و میم و جوکایی که همش دنبالش میگردی😂😜 https://eitaa.com/joinchat/3734438173Ccf0251c54a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌟دو عدد سیب قرمز رو خرد کنین ۲۰۰ گرم جو دو سر رو داخل کاسه بریزین سیب های خرد شده رو بریزین کمی دارچین دو پیمانه آب جوش بریزین چند دقیقه بمونه و بعد با گوشتکوب برقی میکس کنین داخل تابه بریزین دو طرف رو بپزید میتونین با شیره  یا عسل سرو کنین نوش جان😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌟سوسیس هات داگ رو سه قسمت برش بزنید بعد اینکه کمی سرخشون کردین دورش پنیر ورقه ای گودا بزارید ۴ عدد سیب زمینی آبپز و سرد رو پوره کنید نمک فلفل سیاه دیگچه اسپایسز ۲ ق غ آرد اضافه و مخلوط کنید با کمک آرد سیب زمینی رو دور سوسیس بچسبونید کمی آرد بزنید بعد تو تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتونید داخل روغن داغ با حرارت کم همه طرفش رو سرخ کنید اینم از کورن داگ سیب زمینی جذابمون اگه بدونید چقدر خوشمزه است همین الان دست به کار میشین😍
تولد برادرشوهرم بود...🎊 همگی خونشون دعوت بودیم😍 وقتی جاریم 🎁🎈داد هممون فکمون چسبید زمین😳😳 نمیدونم بَلا گرفته از کجا گرفته بود اون شیکووو....🛍 بعد از کلی خواهش و التماس😢 لینک کانال رو بهم داد❤️😘 اگه دنبال یه کانال هستی تا بدون دردسر بخری بیا اینجا👇🏻😍 https://eitaa.com/joinchat/3439394901Ca28c758371 سریع شو تا گمش نکردی🌸
هدایت شده از 
تولد 🤤♥️ تولد 🤤♥️ تولد 🤤♥️ بلد نیستی چجوری تولد و سوپرایزش کنی؟😒👊 ❦➛ https://eitaa.com/joinchat/3439394901Ca28c758371 بیا کانال بالا براش باکس و بردار😻💋👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم شکر ۱/۲ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چایخوری آب ولرم ۱ و ۱/۴ لیوان روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری سیاهدانه و کنجد مقداری مواد لازم برای عمل آوردن خمیرمایه: آب ولرم ۱/۴ لیوان شکر ۱ قاشق چایخوری خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری سرخالی مواد لازم رومال: آرد ۲ قاشق غذاخوری شیر یا آب حدود ۱/۴ لیوان شیر رو کم کم به آرد اضافه کنید تا به غلظت فرنی برسه و برای رومال ازش استفاده کنید. میتونید بجای این مخلوط از مخلوط زرده و زعفران استفاده کنید. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه اول خمیر مایه رو عمل میاریم. شکر رو به آب ولرم اضافه کنید و بعد خمیرمایه رو بپاشید روش و کمی هم بزنید تا خمیرمایه مرطوب بشه. روی ظرف رو بپوشونید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه پف کنه و عمل بیاد. برای درست کردن خمیر، تو یه کاسه بزرگ آب ولرم، شکر، نمک و روغن مایع رو مخلوط کنید بعد خمیرمایه عمل اومده رو اضافه کنید. حالا وقتشه آرد رو اضافه کنید. آرد رو کم کم اضافه کنید تا زمانیکه خمیر نسبتاً شلی بدست بیاد. در نهایت خمیر کمی چسبنده ست، دستتون رو چرب کنید و خمیر رو ۱۰ دقیقه ورز بدید تا لطیف بشه. روی ظرف رو با سلفون بپوشونید و در جای نسبتا گرم یکساعت بهش استراحت بدید. بعد از استراحت پفش رو بگیرید. کف سینی رو با کره یا روغن چرب کنید. خمیر رو به شکل دلخواه پهن کنید. نوک چاقو رو چرب کنید و روی خمیر شیار بندازید و بعد رومالش کنید. روی خمیر کنجد و سیاهدانه بپاشید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بزارید بپزه. در آخر هم گریل رو روشن کنید تا روی نون خوشرنگ بشه. بلافاصله بعد از پخت نون رو از سینی خارج کنید و روی توری سیمی یا پارچه نخی بزارید. 🌟
هدایت شده از 
Javad-Moghadam-Ghafele-Salar1.mp3
15.38M
🏴چیزی نمونده به محرم و به زودی شروع می‌شه... 🔔اگه دنبال برای سیستم، ماشین، زنگ موبایل و... هستی یه سر به کانال زیر بزن ضرر نمی‌کنی↓↓ به کانال بپیوندید⚑ https://eitaa.com/joinchat/3208839237Cc16b785ae2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌❌ ❌❌ ✅ اگه نکته ها رو رعایت کنید یه ابغوره خوشمزه خواهید داشت✅ ✅غوره رو انقدری میکس کنیدکه فقط غوره ها له بشن ✅وقتی گذاشتین روی شعله همون ابتدا نمک و بریزین ✅من برای ۱۵ کیلو غوره به کاسه ماست خوری سر خالی نمک ریختم ✅به هیچ عنوان وقتی ابغوره روی شعله هست هم نزنید ✅تاکید میکنم ابغوره نباید بجوشه فقط باید گرم بشه تا تفاله ها بیاد روی ابغوره اگه بجوشه تفاله ها قاطی ابغوره میشه و دیگه نمیشه جدا کرد ✅سعی کنید ابغوره رو تو ظرف شیشه ای نگه دارین و درش و جوری محکم کنید که اصلا هوا نکشه چون اگه هوا بکشه کپک میزنه 🦋 ࿐ྀུ✿❥━━━━━━━━━━━🦋 👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من با بوقلمون بورک درست کردم شما میتونید مرغ رو جایگزین کنید. سینه بوقلمون رو مکعبی خرد کنید. در تابه پیاز نگینی را با کمی روغن تفت بدید تا سبک و شفاف بشه و بعد سینه مرغ یا بوقلمون را اضافه کنید. حرارت ملایم باشه تا گوشت بوقلمون آروم مغز پخت بشه. بعد فلفل دلمه نگینی را هم اضافه و هم بزنید تا طعم فلفل دلمه به خورد بوقلمون بره. سپس فلفل و زردچوبه اضافه کنید. قارچ ورقه شده را هم اضافه و تفت دهید (آب قارچ به خورد بوقلمون یا مرغ میره و طعمشو عالی میکنه) سپس نمک و پودر سیر و پودر آویشن (به دلخواه)اضافه و حرارت را خاموش کنید تا مواد خنک شود. خمیر یوفکا رو باز کنید و دونه دونه ورقه ها را در بیارید. روی هر ورق مقداری مخلوط شیر+روغن یا مخلوط آب+روغن یا مخلوط تخم مرغ+شیر+روغن بمالید و مواد را روی خمیر بریزید و لوله و به صورت حلزونی بپیچید. بورکها را کنار هم در ظرف چرب شده قرار داده. سپس با زرده تخم مرغ+کمی روغن رومال کنید. سیاهدانه+کنجد بپاشید. در فر 180 درجه قرار دهید تا زمانی که روی بورکها طلایی شود. اگه لازم شد چند لحظه گریل را روشن کنید 🌟
☝️🤣🤣 یکم بی ادب🙈🙈🙈😱 ولی تیییی خندست 🤣🤣🤣🤣🤣👇 جرررررر یواش بکوب رولینک😜😜 😜 https://eitaa.com/joinchat/3424977001C10c611a6f9 https://eitaa.com/joinchat/3424977001C10c611a6f9 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بچع مچه نیاد 😡☝️