eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
34.5هزار ویدیو
136 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
۲۲ مرداد ۱۴۰۲
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورد کردن مرغ به صورت اصولی😃🍗 🌺🍃
۲۲ مرداد ۱۴۰۲
🌿آرزو دارم 🍎عصرتون پراز زیبایی 🌿پـــراز آرامــش 🍎پراز لبخند‌ از ته دل 🌿و پراز محبت باشه 🍎عــصــرتـــون 🌿سرشاراز عشق و شادی 🍎طعم زندگیتون شیرین ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
۲۲ مرداد ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۲ مرداد ۱۴۰۲
51.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیراشکی لقمه ای تخم مرغ ۱عدد شکر ۶۰ گرم (حدودا ۴ ق غ) ماست سفت ۱۲۰ گرم(نصف لیوان) آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان) بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ تخم مرغ و شکر رو با همزن دستی( یا برقی) خوب زدم . وانیل رو ریختم . ماست رو اضافه کردم و مخلوط کردم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و الک کردم و داخلش ریختم و مخلوط کردم . خمیر خیلی شل و خیلی سفت نیست اگر خیلی خیلی سفت بود خیلی کم ماست بریزید. من برای راحتی کار مواد رو داخل قیف یکبار مصرف ریختم . روغن رو داخل ظرف گودی ریختم و روی حرارت قرار دادم تا گرم بشه . حرارت هم ملایم رو به کم هستش . با قیچی موادی که از قیف بیرون مباد برش دادم . میشه جای قیف حتی از قاشق استفاده کرد . بعد با حوصله سرخ کردم . فقط روی هم خیلی تلنبار و نیفتن . سرخ شد داخل صافی قرار دادم اگر روعن اضافی داشته باشه گرفته بشه. آخر کار هم روش شکلات آب شده کمی ریختم . میزان شکر و شیرینیش ملایم و کمی کم هست . اگر شیرین تر دوست دارید می تونید میزان شکر رو یک کم هم زیاد کنید ، یا بعد از پخت روی پیراشکی ها شکر یا پودر قند بریزید 🎭
۲۲ مرداد ۱۴۰۲
۲۲ مرداد ۱۴۰۲
۲۲ مرداد ۱۴۰۲
20.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تمام ترفند های پخت پنکیک😌🥞 🌺🍃
۲۲ مرداد ۱۴۰۲
۲۲ مرداد ۱۴۰۲
۲۲ مرداد ۱۴۰۲
شآ آ آ آ آ آه چراغ ایران تسلیت ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
۲۲ مرداد ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۲ مرداد ۱۴۰۲