فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاناكوتا_وانيلي😍😋
شير.......٣ ليوان
شكر .......نصف ليوان ( سليقه ايه بنظر من كم بود اين مقدار)
پودر ژلاتين......٣ ق غ
اب........٣/٤ليوان
خامه صبحانه .......١٥٠ گرم
وانيل.....١/٤ق چ
ژلاتين رو روي با اب سرد ميريزيم و ميزاريم اسفنجي بشه و ميزاريم روي حرارت غير مستقيم تا روون بشه حالا شير رو با شكر ميزاريم روي حرارت تا شكر حل بشه بد حرارت رو خاموش ميكنيم خامه رو ميريزيم داخل يك ظرف روي كتري (بخار كتري ) به روش بن ماري ابش ميكنيم بد به شيرمون اضافه ميكنيم
(يا هردو داغ ياشن يا هردو سرد)
والا ميبره خامه در شير بد ژلاتين روون شده رو بهش اضافه ميكنيم و كمي وانيل حالا ميزاريم موادمون كمي سرد بشه بد داخل قالبمون ميريزيم .
اين دسر خيلي خوشمزه و پر طرفداره حتما درست كنيددددد
🌟
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ته انداز مرغ 😍😍😋
مواد لازم :
برنج ۴پ
زعفران به میزان لازم
زرشک ۵ق غ
نمک برای برنج ۱و۱/۲ق غ
روغن ۶ق غ
فیله مرغ ۶ع
نمک ۱ق غ
فلفل ۱/۳ ق چ
طبق ویدیو پیش برید و همزمان با گذاشتن برنجتون روی
گاز فیله ها رو توی یه قابلمه دیگه بذارید با شعله کم
🌟
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فوت_وفن😍🤗
#فینگرفود_خوشمزه
مواد لازم
کدو ۳ عدد
سینه مرغ یک عدد
گوجه فرنگی دو عدد
پیاز رنده شده یک عدد
پنیر پیتزا به مقدار لازم
نمک ،فلفل،پودرپاپریکا
قالب مافین
کدو هامون رو حلقه حله میکنیم،نمک میزنیم و روغن مال میکنیم و سرخشون میکنیم
طبق ویدیو توی قالب مافین هامون میچینیم
سینه مرع رو چرخ کنید یا ریط خردشون کنیدو بهش پیاز رنده شده و نمک و فلفل و پودر پاپریکا بزنید و باهم مخلوطشون کنید بریزید وسط کدو هاتون تو قالب روش یه ورق گوجه بزارید و روش پنیر پیتزا رنده شده بریزید
بفرستد داخل فر 180 درجه به مدت 20 الی 30 دقیقه.
🌟
17.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤌یکبارم که شده لیمو عمانی رو به روش من درست کن، بعد ببین چه تفاوتی با بیرونی ها داره.
.
✅یک قابلمه آب رو بزارین رو حرارت تا آب به جوش بیاد بعد چند قاشق نمک دانه درشت و یک لیوان سرکه سفید بهش اضافه کنید.
.
✅ بعد لیموها رو بریزین تو قابلمه و بزارین چند دقیقه بمونه ولی پوست لیموها ترک نخوره، و این بستگی به پوست لیموهاتون داره، اگه پوستش نازک بود زود آبکش کنید، مال من پوستش خیلی زخیم بود گذاشتم ده دقیقه بمونه بعد آبکش کردم.
.
✅لیموها رو که آبکش کردین آب سرد رو بریزین روشون تا خنک بشن و بعد، بزارین تو سبدهای پلاستیکی جلو نور مستقیم خورشید تا خشک بشن.
.
❌نزارین لیموها روی هم بیوفتن که وسطشون کپک نزنه.
.
❌ بعضیها لیمورو نخ میکنن، یکسال اینطوری انجام دادم تمام وسط لیموها کپک زد و قابل استفاده نبود.
.
❌ بعضیها با خلال دندان لیموها رو سوراخ میکنن که اونم ریسکیه و ممکنه که پاخل لیموها کپک بزنه.
.
✅بعد از چند وقت که مطمئن شدین لیموها نیمه خشک شدن، میتونید بریزین داخل طوری و جایی توی محیط خونه بزارین که کاملا خشک بشن.
🌟
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ماهی_سالمون_با_سبزیجات😍😋
ماهی رو با نمک و فلفل و روغن زیتون مزه دار کنید.
داخل تابه گریل اونو سرخ کنید
سبزیجات رو هم داخل همون تابه سرخ کنید
روغن لازم نداره همون مقداری که به ماهی زدین کافیه. دوستان ماهی سالمون ادویه لازم نداره
اما اگه با ماهی های دیگه خواستین درست کنین و دوست دارین مزه دار باشه از پودر تخم گشنیز، ادویه ماهی، پودر زنجبیل، سیر و پیاز، فلفل، زیره یا هر ادویه دلخواه میتونید استفاده کنید
🌟
مهربانا،
شبمان رابه شایستگی
به بامداد برسان
تا در بندگی تو بکوشیم،
و سحرگاه به امید
مناجات و نیایش
به درگاه تو برخیزیم
شبتون پراز عطر خدا
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
#خدایا🙏
در این آدینه مبارک 🌹🍃
گل امید را در
دلهای ما بکار تاجوانه
مهر و دوستی بزند 🌹🍃
#الهی♥️
کمکمان کن
آن راهی رابرویم
که موجب
رضایت توست
وآرامشت را نصیب
دلهای مابفرما🌹🍃
#آمیـــن🙏
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹☘🌹
🌸🍃روز جمعه بهار صلواته
🌸🍃نفستون رو خوشبو کنید
🌸🍃به ذکر
💗صلوات بر محمد و آل محمد💗
🌸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ
وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🌸
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پودر_پاپریکا😍😋
برای تهیه پودر پاپریکا احتیاج داریم به فلفل دلمه ای قرمز خوشرنگ مثل فلفلای من که وقتی تو مغازه چشمم بهشون خورد فکر کردم مصنوعین اینقدر که خوشگل بودن اینقدر دلبری کردن تا خریدمشون
این ادویه برای مرغ ناگت مرغ انواع خورشت ها انواع سالاد ها سس ها ماکارونی انواع کو کو ها و کتلت استفاده میشه و خیلی خوشمزش میکنه تو فروشگاه ها میشه امادش رو هم پیدا کرد ولی چیزی که خوده ادم ادرست کنه یه چیز دیگست امیدوارم که شما هم درست کنید و خوشتون بیاد فقط دوسه روز طول میکشه که خشک بشه و بعد از خشک شدن باید سریع اسیاب بشه چون تو محیط بمونه دوباره نرم میشه بعد از اینکه پودر شد هم یک روز بمونه تا کامل خشک بشه بعد تو هر شیشه ای که دارید میتونید نگه داری کنید
🌟