6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کمپوت زردآلو 😍😋
مواد لازم:
زردآلو💛
شکر🍚
آب💧
برای درست کردن کمپوت زردآلو باهسته توی شیشه زردآلوهای سفت و سالم و میریزیم
به ازای هر لیوان آب باید ۳ قاشق غذاخوری سرپر شکر روی زردآلوها بریزم ،
در شیشه رو محکم میبندیم و داخل قابلمه میذاریم
و حرارت و روشن میکنیم حتما دو سوم شیشه داخل آب باشه
بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد ۱۵ دقیقه بهش زمان میدیم که کمپوت ما آماده بشه.
اگه از از زردآلوهای نرم و لکی استفاده کنید و زمان بیشتری بذارین روی حرارت بمونه خیلی نرم و له میشه ، اگه زردآلوها بی مزه بودمیزان شکر رو کمی بیشتر کنید
میتونید به دلخواه وانیل
دونه هل
یا چوب دارچین هم اضافه کنید
ولی به نظرم طعم اصلی زردآلو بدون اینا خیلی بهتره
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•تیرامیسو🍨•
لازمه بگم مزع بهشت میده:)))🤌🏻
15.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•شیک موز و انبه🥭•
این شیک مخصوص عاشقان انبه😍
🍓عمرمان هر لحظه
🌸خواهد گذشت
🍓چه سخت و چه آسان
🌸چه تلخ و چه شیرین
🍓امیدوارم
🌸همه لحظه های زندگیمون
🍓به نیکی و خوش
🌸و خبرهای خوب بگذره
🍓عصرتون سرشار از عشق و شادی
🌸رنگ دلتون شـاد و
🍓وطعم زندگیتون شیرین
🌸دوستان عصر زیباتون بخیر
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بذارید تو فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه
بعد از پخت کیک رو با سیخ سوراخ سوراخ کنید.
تا کیک داغه سسی که برداشتین رو روش بریزید.
برای گاناش
خامه رو روی حرارت کمی داغ کنید
شکلات بریزید و یکدست کنید.
گاناش رو روی کیک بریزید و با شکلات رنده شده تزیین کنید.
عاشقش میشید بس ک لطیفه😍
نوش جان
نکات :
🟢 شیر حتما باید داغ باشه چون روی بافت کیک تاثیر خوبی میذاره.
🟢 اگه کف قالب کاغذ انداختین، اول کاغذ رو جدا کنید بعد سس روی کیک بریزید.
پارت دوم ✅✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم:
یک و نیم پیمانه شیر داغ
یک و نیم پیمانه شکر
یک پیمانه روغن
سه ق غ پودر کاکائو
دو پیمانه آرد سفید
یک ق چ وانیل
سه عدد تخم مرغ
دو ق چ بکینگ پودر
۱۰۰ گرم خامه
۱۰۰ گرم شکلات کاکائویی
طرز تهیه:
شیر داغ و شکر رو با هم مخلوط کنید تا شکر کاملا حل بشه.
پودر کاکائو رو الک کنید و به خوبی هم بزنید.
روغن بریزید و مخلوط کنید
یک پیمانه از مواد بردارید برای روی کیک
تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید
وانیل هم با تخم مرغ اخر بریزید.
آرد و بکینگ پودر رو طی دو مرحله روی مواد الک و مخلوط کنید.
داخل قالب که چرب و آرد پاشی کردید بریزید.
پارت اول ✅🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#یه_غذای_راحت_و_آسون
مواد لازم
پنیر گودا
کالباس خشک
نون تست
تخم مرغ
خلال سیب زمینی
#قرمزه_نخودچی
مواد لازم
▫️گوشت چرخ کرده 300 گرم
▫️آرد نخودچی نیم پیمانه
▫️نعناع خشک 2 قاشق غذاخوری
▫️پیازمتوسط رنده شده 1 عدد
▫️پیاز خرد شده 1 عدد
▫️رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
▫️زردچوبه یک قاشق مرباخوری
▫️نمکو فلفل به میزان لازم
طرز تهیه🥘
درظرفی گوشت چرخ کرده،آردنخودچی،پیازرنده شده،زردچوبه،نمک و فلفل و یک قاشق غذاخوری نعنا را اضافه کنید و خوب ورز بدید تا وقتی که به دست نچسبه برای اینکار توی دستوراین غذا درحدنصف استکان آب هممیتونید به موادتون اضافه کنید ..نیمساعت اگرزمانبدیدو موادتونروبزارید تو یخچال خیلی بهتره.بعداز این مدت ازموادگوشتی به اندازه گردو برداشته و گرد کنیدو درظرفی بزارید.حالا یکعددپیازرو در ظرفی خردکرده و سرخ کنیدتا سبکبشه پیازتون .سپس بهش رب گوجه،زردچوبه،نمک،فلفل و بقیه نعنا رو اضافه کنیدوتفت بدیدو درحدود پنج پیمانه آب اضافه کنیدوبزارید تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد قرمزه های آماده شده رو داخل آب بزارید و تا پنج دقیقه در ظرفتونو نزارید بعد از این مدت در ظرفتون رو بزارید و نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه اجازه بدید تا غذاتون خوب بپزه.
#ترفند_آشپزی
تابه را زیاد شلوغ نکنید :
ممکن است فکر کنید برای یک تکه مرغ به اندازه کافی فضای کافی در ماهی تابه دارید، اما اگر سوال برانگیز است ، ریسک نکنید. ممکن است گرما برای بقیه غذاها در ماهی تابه بد توزیع شود، در نتیجه روی طعم و یا بدتر ایجاد خطر بهداشتی تاثیر می گذارد. به عنوان معیار پیشگیرانه، چند اینچ بین هر تکه فاصله بگذارید تا مطمئن شوید آن ها کاملا می پزد.
🎀 🌸 🎀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_پفکی_تابه_ای
_سینه مرغ نیم کیلو
_نمک نصف تا 1 قاشق چایخوری
_آرد سفید 4 قاشق غذاخوری
_ماءالشعییر یا همان دلستر ساده بدون طعم یک شیشه کوچک
_سیر رنده شده 2 حبه
_زیره سبز ، فلفل سیاه ، پودر پاپریکا به میزان لازم
_بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
_سیخ چوبی به تعداد لازم
در ابتدا سینه های مرغ رو خرد کنید و با نمک و آب یخ حدود نیم ساعت اجازه بدید در یخچال استراحت کند تا ترد شود. سپس آرد سفید و ادویه هارو مخلوط کنید ، سیر رنده شده ،ماءالشعیر را کم کم اضافه کنین به حدی اضافه کنید تا موادتون به غلظت فرنی باشه و بیکینگ پودر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .در انتها مرغ هارو به سیخ بکشید و به مواد آغشته کنید و داخل کمی روغن داغ سرخ کنید برای مغز پخت شدن مرغ ها اول روغن داغ شود و وقتی داغ شد شعله را ملایم کنید و مرغ هارو داخل تابه قرار داده تا سرخ شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
-السلامعلیکایهاشهیدکربلا-💔
#امام_حسین
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan