#سوسیس_سرخ_شده_با_خمیر_هزارلا
طرز تهیه
خمیر رو به صورت آماده و یا در منزل تهیه کنید. برش مثلثی بزنید، سوسیس سرخ شده رو بین خمیر بگذارید و رول کنید. روی انها رو با فرچه زرده تخم مرغ بمالید و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 190 تا 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بگذارید تا خمیر خوب پف کرده و طلایی شود
#میرزا_کدو
مواد لازم
کدو سبز رنده شده 500 گرم
تخم مرغ 3عدد
سیر یک بوته
گوجه فرنگی 500 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
سیر و گوجهفرنگیها را پوست کنده و رنده کنید.
تابه را روی حرارت قرار داده و سیر را در روغن سرخ کنید و سپس کدوها را اضافه کرده و تفت داده تا آب آن کشیده شود.
اکنون گوجهفرنگی را اضافه کرده و مخلوط کنید تا آب آن کشیده و غلیظ شود.
حالا کمی روغن افزوده رب، نمک، فلفل و زردچوبه را نیز اضافه کنید. کمی آب اضافه کرده و مخلوط کنید، وقتی میرزا کدو جا افتاد تخممرغها را روی آن شکسته و در تابه را ببندید تا خودش را بگیرد و سفت شود. میرزا کدو آماده است
#موس_کدو_حلوایی
مواد لازم
پوره كدو حلوايي ٤٠٠ گرم
ماست ١٠٠ گرم
خامه قنادي ٤٥٠ گرم
دارچين ١/٢ ق چ
جوز هندي ١/٤ ق چ
زنجبيل ١/٤ ق چ
شير يك پيمانه
شكر يك پيمانه
پودر ژلاتين ١٤ گرم
طرز تهيه
در شيرجوش شير و ژلاتين را ريخته و روي حرارت قرار داده تا ژلاتين حل شود (در حدي كه بخار كند ولي جوش نيايد ) حالا زمان دهيد كمي خنك بشه .
پوره كدو حلوايي و ماست و دارچين و شكر و زنجبيل و جوز هندي رو با دور آرام بهم زده و سپس خامه رو اضافه كنيد ، به آرامي مخلوط شير و ژلاتين را اضافه كنيد ...
حالا در ظرف سرو بريزيد و يك صبح تا شب در يخچال بذاريد
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاستیل_خونگی
با صدا ببینید🔈
پودر ژله ۱ بسته(طعم دلخواه)
گلوکوز ۲قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
آب ۱ فنجان
اول پودر ژله دلخواه و دو قاشق پودر ژلاتین رو داخل یک ظرف مناسب بریزید و سپس یک فنجان آب رو بهش اضافه می کنیم و یه مقدار هم می زنیم تا پودر ژله و آب ترکیب و یکدست بشه.بعد ژله رو رو کتری میزاریم تا با بخار آب به روش بن ماری ذرات ژله کاملا حل بشه.بعد 2 قاشق گلوکوز رو اضافه کنید و اون رو خوب با مواد حل می کنیم.بعد کف هایی که سطح ظرف به وجود اومده رو به کمک یک قاشق خارج می کنیم تا مایه شفاف بشه.در آخر مواد مایع رو با یک قاشق داخل قالب های سیلیکونی بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فریزر قرار بدید تا پاستیل های ما آماده
👨🍳
#ترفند_خانه_داری
برای تمیز کردن ملاقههای چوبی، هر چند وقت یه بار توی یه قابلمه آب مقداری سرکه بریزید و بذارید ۱۰ دقیقه با هم بجوشن.
🎀 🌸 🎀
✨ ✨
💞
#کیک_سیب_زمینی
2 عدد تخم مرغ
1 لیوان ماست
1 لیوان روغن مایع
2 لیوان آرد
2 پاکت بکینگ پودر (20 گرم یا 5 ق چ)
3 عدد سیب زمینی متوسط خام، مکعبی خرد شده
1 عدد پیاز کوچک خام، نگینی خرد شده
1 ق م نمک
نصف ق چ زیره
نصف ق چ فلفل سیاه
نصف ق چ آویشن
فر را روی درجه 180 روشن کنید گرم شود.
تخم مرغ ها را داخل ظرف بزرگی بشکنید و با همزن برقی هم بزنید. سپس روغن مایع و ماست را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید. آرد و بکینگ پودر را الک کرده اضافه کنید و هم بزنید. نمک و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید. سیب زمینی و پیاز را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. داخل قالب چرب شده بریزید و صاف کنید. من داخل قالب کمربندی 20 در 20 پختم اما شما میتوانید داخل ظرف پیرکس بپزید ولی ظرف خیلی بزرگ نباشد. تا وقتی که روی کیک سرخ شود حدود 50 دقیقه الی 1 ساعت بپزید
#کرم_شکلات_آناناس
مواد لازم
شیر یک پیمانه
آب کمپوت آناناس دو پیمانه
شکر نصف پیمانه
زرده تخم مرغ دو عدد
آناناس ۶ حلقه خرد شده
نشاسته ذرت دو ق سوپخوری
آرد سفید دو ق سوپخوری
وانیل یک چهارم ق چ
شکلات سفید صد گرم (من مارک کارات استفاده میکنم)
پودر ژلاتین ۳ ق مرباخوری
طرز تهیه
شیر ,آب آناناس ,شکر،آرد،نشاسته ذرت وزرده تخم مرغو کاملا مخلوط کنیدتا گلوله نداشته باشه بعد روی حرارت بزارید ومدام هم بزنید یکم غلیظ شد آناناس خرد شده رو اضافه کنید وقتی غلیظ شد ژلاتین بنماری شده, وانیل و شکلاتو اضافه کنید شعله رو خاموش کنید وقتی کاملا حل ومخلوط شد تو ظرف بریزید وبزارید تو یخچال تا کاملا ببنده
#کیک_کدو_سبز_با_گردو
مواد لازم
کدوسبز متوسط 2 عدد .
شکر دانه ریز 2 پیمانه .
آرد 2 و 1/2 پیمانه
گردو خردشده 100 گرم .
روغن مایع 1 پیمانه .
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
دارچین 1 قاشق مرباخوری .
تخم مرغ 4 عدد .
وانیل نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه
فر را برای پخت کیک کدوسبز روی دمای 185 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
در یک کاسه تخم مرغ، شکر و وانیل را خوب با هم زن هم بزنید تا کشدار شود. بعد روغن را اضافه کرده و آرام باهم مخلوط کنید.
مواد خشک یعنی آرد، دارچین و بیکینگ پودر را در ظرفی دیگر باهم مخلوط کرده و سه بار الک کنید. این مواد را طی سه مرحله و آرام آرام به مایه تخم مرغی اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید. کدوسبز ها را پوست بکنید و آنها را رنده کنید. کدوهای رنده شده را به همراه گردو خرد شده به مواد کیک افزوده و باهم مخلوط کنید.
با کمی کره داخل قالب مورد نظرتان را چرب کنبد. مواد کیک را درون آن بریزید و آن را به مدت 45 دقیقه آن را درون فر در طبقه وسط بپزید. این کیک فوق العاده خوشمزه و لذیذ است و طعم کدو در آن اصلا قالب نیست
#قیمه_پلو
مواد لازم
برنج 3 پیمانه
گوشت چرخ کرده 300 گرم
لپه 1 پیمانه
سیب زمینی 2 عدد
لیمو عمانی 3 عدد
رب گوجه فرنگی 1.5 ق غ
پیاز سرخ شده 2 ق غ
دارچین 1 ق غ
روغن به میزان لازم
نمک و زرد چوبه به مقدار کافی
طرز تهیه
گوشت چرخ کرده و لپه را با نمک و زردچوبه بپزید ودر آخر با رب گوجه فرنگی و لیمو عمانی و پیاز سرخ شده و دارچین مزه دار کنید و بگذارید آبش کاملاً جوش رود. سیب زمینی را ریز و سپس سرخ کنید ( توجه داشته باشید که لیمو عمانی را با پوست ریز کنید و بعد به غذا اضافه کنید تا هم غذا مزه ترش بگیرد و هم به واسطه پوست لیمو معطر شود) می توانید برنج را هم به صورت آبکش و هم به صورت کته درست کنید و بعد در دیس بکشید و مواد آماده را روی آن بریزید و یا یک کفگیر برنج بکشید و روی آن یک کفگیر از مواد آماده و دو باره برنج و بعد ازمواد آماده و آن قدر تکرار کنید تا ظرف شما پر شود
🌺🧚♀️تاخدا هست،،،
کسی تنهانیست،،،
من اگر گم شده ام،،،
تو اگر خسته شدی،،،
در پس پرده ی اشک من وتو،،،
مأمن گرم خداست،،،
او همین جاست،،،
کنار من و تو،،،
سال ها منتظراست؛
تا به سویش بدویم از سرشوق،،،
تا صدایش بزنیم ازسر عجز،،،
و بفهمیم که او مونس واقعی خلوت ماست....
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
#باونتی
مواد لازم
پودر نارگیل دانه درشت 150 گرم(1/5لیوان)
شیر عسلی200 گرم
شکلات تلخ150 گرم
طرز تهیه
پودر نارگیل رو با شیر عسلی مخلوط کرده تا به شکل خمیر درآید وداخل یک ظرف چهار گوش سلفون بکشید ومخلوط پودر نارگیل رو توش بریزید وباپشت قاشق صاف ویکدست کنید وبزارید تو یخچال تا خودش رو بگیره .بعد اونو از ظرف بیرون آورده وبرش بزنید .
شکلات تلخ رو با روش بن ماری آب کرده و برشهای نارگیلی رو تو شکلات غوطه ور کرده تا تمام سطح آنها پوشیده شه روی توری سیمی قرار داده تا شکلات ببنده ومیتونید تو یخچال هم قرار بدید بعد کمی شکلات آب شده را داخل قیف ریخته وروش خطهایی منظم بکشید .وقتی سفت شد آماده ست نوش جان.
نکته
اگر دوست داشتید از شکلات شیرین استفاده کنید بسته به ذائقه خودتونه