eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم گوشت چرخ شده 450 گرم فلفل قرمز 1 دوم ق چ زیره سبز 1 ق چ پودر سیر 1 ق چ پودر پیاز 1 ق چ فلفل سیاه 1 ق چ نمک 1 ق چ سس گوجه فرنگی 1 سوم پیمانه سیب زمینی رنده شده 6 عدد متوسط آرد سفید 2 ق غ نمک 1 دوم ق غ پنیر چدار طرز تهیه گوشت را سرخ کرده و به ان فلفل قرمز،زیره سبز ،پودر سیر،پودر پیاز،فلفل سیاه و نمک میزنیم سپس به ان سس گوجه فرنگی اضافه میکنیم و زمانی که گوشت پخته شد و اب ان کاملا گرفته شد از روی حرارت بر میداریم سیب زمینی ها را رنده کرده و به ان ارد و نمک اضافه میکنیم به اندازه یک ق غ از سیب زمینی بر میداریم و کف دستمان پهن کرده و روی ان مقداری گوشت ریخته و روی ان پنیر چدار قرار میدهیم و به صورت توپک در اورده و داخل روغن داغ شناور سرخ میکنیم 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اونم بدون تخم مرغ و آرد قنادی😍 مواد لازم👇 شیر ولرم(داغ نباشه ها) : ۱ لیوان شکر : دو سوم لیوان وانیل : نصف قاشق چایخوری روغن مایع : ۶ قاشق غذا خوری سرکه یا آبلیمو : ۱ قاشق غذا خوری آرد نونوایی : ۱/۵ لیوان پودر کاکائو : ۲ قاشق غذا خوری بکینگ پودر : ۲/۵ قاشق چایخوری نکته ها👇 اصلا آب رو جایگزین شیر نکنید مخلوط شیر و سرکه باعث خوشبافت شدن کیک میشه. سرکه یا آبیلمو فرقی نمیکنه اصلا روطعم کیک تاثیری نداره خیالتون راحت‌. فرقی نمیکنه چه نوع آردی باشه. تابه یا قابلمه با قطر ۲۰ سانت. حتما از شعله پخش کن و دمکنی استفاده کنید. ۳۰دقیقه کافیه بعدش چک کنید اگه نپخته بود ۱۰ دقیقه زمان بدید. برای داخل فر از قبل شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‹🕌✨› 🌹چند‌ وقتی‌ است‌ نخورده‌ به‌ ضریحش‌ دستم بفرستید به مشهد، غمِ هجران مرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کنسرو قارچ من چون مصرف قارچ بالایی دارم اینکار رو انجام می دم دو کیلو قارچ رو خوب شستم . به اندازه ای که دوست دارید برش بزنید (من خیلی درشت برش می زنم بعد در یک لیتر آب و یک لیوان ابلیمو که در حال جوش هست و بهش نمک اضافه کردم میریزم فقط ۵ دقیقه بجوشن کافیه با درب نیمه بسته بعد صبر می کنم خنک بشن و داخل ظرف شیشه ای در یخچال نگه میدارم 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀شربت سبز نعنایی🌱 مواد لازم👇 شکر: ۱ کیلو آب دو و نیم لیوان(۵۰۰ میلی لیتر) نعنا پاک کرده: ۳۰۰ گرم آب لیمو: ۲ق.غ یا جوهر لیمو ۱ق.چ ❤️😇 ‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ 🌟
_الویه 🌟
64.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥧۳ عدد تخم مرغ، نصف ق چ پودر هل، نصف لیوان روغن مایع(۱۰۰میل)، 1/4 لیوان گلاب ( اختیاری)(۵۰میل)، یک لیوان شیره انگور یا خرما یا نیشکر (۲۵۰میل)، ۲ لیوان آرد (۳۰۰گرم)، شکر ۴ ق غ (اختیاری)، بکینگ پودر یک ق چ 🥧اگر شیره ای که دارید خیلی سفت هست بزارین رو بخارکتری تا روان بشه 🥧زرده و سفیده تخم مرغها رو جدا کرده و سفیده رو بزنید تا کاملا فرم بگیره و بزاریدش یخچال زرده و شکر (اختیاری) و پودر هل رو باهمزن بزنید تا رنگش روشن بشه. روغن و گلاب و شیره رو به ترتیب با همزن بزنید ارد و بکینگ پودر رو الک و با لیسک یا همزن دستی مخلوط کنید 🥧سفیده تخم مرغ رو طی دو مرحله و به ارامی اضافه و مخلوط کنید مواد رو در قالب چرب شده و به همراه کاغذ روغنی ریخته و روی اون رو با کنجد یا گردو تزیین کنید 🥧برای پخت در فر : فر رو از قبل یک ربع روشن کنید تا گرم بشه و بعد با دمای ۱۸۰درجه ۳۰-۴۰ دقیقه زمان پخت بدین فروارد یادتون نره❤️ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: آرد ۳ لیوان خمیر مایه ۱قاشق غ تخم مرغ ۱ عدد شیر یا آب ۱ لیوان روغن نصف فنجان نمک ۱ قاشق چ شکر ۱قاشق غ اگه ازتازه بودن خمیر مایتون ازمینان ندارین حتما مستقیم نریزین داخل آرد ابتدا با کمی از آب وشکر مخلوط کنین و ۱۰دقیقه بهش زمان بدین اگه پف کرد و سالم بود استفاده کنین. آرد و بقیه ی مواد بجزآب رو باهم مخلوط کنین آب رو کم کم اضافه کنین ومخلوط کنین تا خمیر جمع بشه یه کم خمیر چسبندس اصلا آرد اضافی نزنین خمیر رو به سطح کار انتقال بدین و حدود ۱۰ دقیقه ورز بدین ویا ۱۰۰بار روی سطح کار بکوبین با این کار خواهین دید که چقدر خمیر لطیف میشه بعد داخل کاسه بزارین روشو سلفون و پارچه بکشین و ۱ ساعت استراحت بدین بعد از استراحت پف خمیر رو بگیرین خیلی کم ورز بدین و استفاده کنین. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
به "امید فردا" روزمان را شب می‌کنیم.. و "هیچوقت" یادمان نمی‌ماند که فردا همین امروز است دنبال چیزی می‌گردیم که "نمی‌دانیم چیست" .. یا می‌دانیم و می‌ترسیم بگوییم اسمش را گذاشته‌ایم "فردا".... شب زیباتون بخیر و خوشی🌙 ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
بسم الله الرحمن الرحیم الهی به امید تو ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
قیامتی کوچک است طلوع خورشید وقتی که هر صبح آفتاب گردان  رو به اقلیم عشق می‌چرخد و آذرخش اشتیاق بر کرانه ی تنِ زربافتِ زندگی بوسه می‌زند..... صبح پنجشنبه، 30 شهریور ماهتون بخیر❤️ ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
بسم الله الرحمن الرحیم الهی به امید تو
خـدایـاامروز نیرویم را در طاعت خود و نشاطم را در بندگیت و رغبتم را در رضایتت و بی رغبتیم را در آنچه که موجب عذاب من میشود قرار ده🙏 آمین ای فرمانروای حق و آشکار 🙏
🌸صد سـلام گـرم 💞با عطر گـل رز 🌸و به لطافت لبخند خدا 💞برایتان چیده‌ام 🌸تـا صبح تـان بخیـر 💞دلتان شاد و زندگیتان 🌸هر لحظه زیباتر شود 💞ســــلام 🌸صبحتون گلبارون 🌸
تخم مرغ 2عدد، آرد1 لیوان، شیر 1/2 لیوان، شکر1/2لیوان، روغن مایع1/2 فنجان، پودر کاکائو 2ق غ، بکینگ پودر1 ق چ، وانیل مقداری 🔴تخم مرغ،شکر و وانیل را خوب هم بزنین تاکرم رنگ بشه.شیر رو اضافه کنین.روغن رو با پودر کاکائو مخلوط وبه مواد اضافه کنین و هم بزنین تا یکدست بشه آردو بکینگ پودر را که دو بار الک کردین به مواد اضافه وبا لیسک دورانی هم بزنین. تابه نچسب 20 سانتی را روی حرارت ملایم داغ کنین و مقدار کمی روغن بریزین تا داغ بشه بعد مایه کیک را داخلش بریزین و شعله پخش کن را زیر تابه بزارین(با شعله ملایم) و دم کنی بزارین. بعد از20دقیقه درش رو بردارین و با خلال چوبی تست کنیناگه بهش نچسبید و تمیز در اومد کیک پخته و برش گردونید تا روی کیک هم کمی برشته بشه.روشو با گاناش تزیین کنین. ویا فر رو از قبل گرم کرده با حرارت ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵ دقیقه قرار دهید . ❌منظوراز لیوان، لیوان دسته دار فرانسویه
مواد مورد نياز تخم مرغ ٣ عدد شكر يك پيمانه روغن مايع ١ پيمانه سرخالى ماست ٢/٣ پيمانه وانيل١/٢ ق چ گلاب ٣ ق غ آرد دو و نيم پيمانه بكينگ پودر ١ ق غ تخم مرغ ها ، وانيل ،روغن ، شكر، ماست و گلاب و با همزن حدود پنج دقيقه بزنيد. آرد و بكينگ پودر و سه بار الك كرده كم كم به مواد اضافه كنيد و در حد مخلوط شدن هم بزنيد. تو قالب مافين دوازده تايى كاغذ مافين بچينيد و مواد و تو قالب ها بريزيد (سر خالى بريزيد چون حسابى پف مى كنه ) روى كيك ها رو با يك چاقوى آغشته به روغن مايع ضربدر بزنيد و در آخر كنجد بريزيد. قالب و به مدت يك ربع تا بيست دقيقه در فر ٢٠٠ درجه سانتى گراد بذاريد.