🏴🚩
❤️شهادت
💚یازدهمین پیشوای شیعیان
❤️#امامحسنعسکری علیهالسلام
💚رابه پیشگاه مقدس فرزندش
❤️#بقیةاللهالاعظم
💚عجلاللهتعالیفرجه
❤️وهمه شیعیانشان
💚تسلیت عرض مینماییم🏴
#پاناکوتا_نسکافه
یکی از دسرهای خوشمزه و راحت و پر طرفدار مخصوصا کسایی که طعم قهوه و نسکافه رو دوست دارند 😊🤗. ..
شیر سه و نیم لیوان
پودر ژلاتین ۳۰ گرم (۳ ق غ سرپر)
خامه صبحانه یا قنادی ۱۵۰ گرم (می تونید بیشتر هم بریزین و یا کمی کمتر)
نسکافه ۲ ق غ
شکر کمتر از یک لیوان( میزان شکر کاملا در دسرها سلیقه ای و به ذایقه خودتون مربوطه کم و زیاد می تونید بریزید .)
وانیل نوک قاشق
.
پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان شیر سرد پاشیدم و گذاشتم روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) تا ذراتش حل بشه .
نسکافه رو با کمی آب جوش حل کردم .
داخل ظرفی شیر و شکر و نسکافه رو ریختم و روی حرارت قرار دادم تا ذرات شکر حل بشه نیاز نیست بجوشه و بعد ژلاتین حل شده رو اضافه کردم و مخلوط کردم .
خامه رو هم روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا گرم بشه اما نجوشه و بعد داخل مواد ریختم و خوب هم زدم اخر هم وانیل ریختم و از حرارت برداشتم .
یه کمی از مواد برداشتم و کمی پودر کاکائو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم .
داخل قالبم (نیازی به چرب کردن به دلیل خامه نداره اگر خواستید می تونید خیلی جزیی با روغن مایع چرب کنید ) داخل اون قسمت طرحش مواد رو که کاکائویی کردم ریختم و گذاشتم یخچال تا ببنده همین که بسته شد مابقی مواد رو روش ریختم و گذاشتم یخچال یه چند ساعتی شش هفت ساعتی بمونه .
بعد از بسته شدن دورش رو با چاقو آزاد کردم و روش یه دیس قرار دادم و برگردوندم .
نکات :
اگر از خامه قنادی استفاده می کنین به میزان شکر توجه کنید چون این خامه شیرین هست .
پودر ژله جایگزین پودر ژلاتین نیست .
خامه قابل حذف نیست . پاناکوتا در واقع خامه پخته شده هستش . اگر خامه نریزین دیگه پاناکوتا نیست یه دسر ساده نسکافه ای میشه .
جای نسکافه از پودر قهوه و یا کاکائو می تونید استفاده کنید و به جاش پاناکوتا کاکائویی و یا قهوه داشته باشید .
🌟
#سوپ_حریره
🛑گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، کره، کرفس، پیاز و گشنیز را در یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت کم قرار دهید و هر ۵ دقیقه یک بار آن را هم بزنید.
🛑سپس گوجه فرنگی را به مواد افزوده و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند.
رب گوجه، آب و عدس را افزوده و بگذارید به جوش آید.
🛑سپس حرارت را کم کرده، در قابلمه را قرار داده تا به مدت ۲ ساعت بپزد.
🛑۱۰ دقیقه پیش از سرو غذا، حرارت را زیاد کرده و نخود پختهشده و رشته فرنگی را به سوپ اضافه کنید.
🛑در مرحله آخر، تخم مرغ ها و آب لیمو را به سوپ اضافه کرده و اجازه دهید ۱ دقیقه بپزد.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حس خوش زندگی 😍
شدیداً به همچین جایی احتیاج دارم.....
🌞
#دست_پیچ_مرغ
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده 2 پیمانه
پیازچه خرد شده 4 شاخه
جعفری ساطوی 1/2 پیمانه
هویج پخته و رنده شده 1 عدد درشت
پنیر خامه ای 3/4 پیمانه(میتونید پنیر صبحانه رو جایگزین کنید ولی مواظب باشید که موادتون شور نشه)
مایونز 2 تا 3 قاشق غذاخوری
همه مواد رو با هم ترکیب کنید.
مواد رو روی نان لواش به صورت یکنواخت پهن کنید.
چند ورق برگ کاهو روی آن بچینید و لوله کنید.
رولت رو در سلفون بپیچید و برای 30 تا 60 دقیقه در یخچال قرار بدید تا کاملا منسجم بشه.
بعد از یخچال در بیارید و به سایز دلخواه برش بزنید.
میتونید به صورت حلقه ای برش بزنید یا مثل من به صورت لقمه.
مواد کاملا منسجم هست و موقع خوردن از وسط نان نمیریزه.
مرغ رو با نمک کم بپزید تا مواد شور نشه.
اگه موادتون موقع همزدن کمی سفت بود یک قاشق آب مرغ بهش اضافه کنید که باعث خوشزمزه تر شدن دستپیچ میشه.
لازم نیست به مواد نمک اضافه کنید چون ممکنه شور بشه ولی افزودن فلفل اختیاریه.
به مرغتون در زمان پخت یک حبه سیر اضافه کنید باعث خوش مزه شدن بیشتر دستپیچ میشه.
اضافه کردن خیار شور و کالباس به سلیقه شما بستگی داره.
میتونید از ماست کاملا چکیده و سفت به جای پنیر خامه ای استفاده کنید.
زمان استراحت در یخچال حدود 30 تا 40 دقیقه
🌟