eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.6هزار دنبال‌کننده
31.2هزار عکس
35.6هزار ویدیو
136 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍅 😋 گوجه ٤عدد سیر٢حبه فلفل تند دو تا سه عدد پیازچه چهار عدد برگ گشنیز یک سوم لیوان نمک و فلفل سیاه آبلیموی تازه دو ق غ همه مواد رو در غذاساز بریزید(نیازى به پوره شدن نیست 🌟
6.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رول شده با پلو مواد داخل 👇 يك عدد پيازخردشده يك پيمانه برنج يك عدد گوجه كه پوستش كنده شده وخرد شده يك قاشق كشمش اگردوست نداشتين حذف كنيد فلفل سياه فلفل قرمز نمك اول پياز رو داخل روغن تفت بدين وبعدش برنج وكشمش رواضافه كنيد وكمي تفت بدين بعد ادويه ها ونمك رواضافه كنيدوهمچنين گوجه روواجازه بدين كاملا ابش خشك بشه واز روي حرارت برداريدواما براي سس اين غذا👇 يك قاشق مربا خوري سس فلفل اگه نداشتين رب فلفل سياه فلفل قرمز روغن مقداري همه اين ادويه ها روداخل روغن كمي تفت بدين بقيه مراحل هم مثل تصوير كافيه نصف مواد روبه سس آغشته كنيد ونصف ديگه روپلو بزاريد وبعد سينه مرغ رو رول كنيد بعد هركدوم ازرول ها رو داخل فويل بپيچيدوداخل فربا دماي ٢٠٠ درجه نيم ساعت بپزيدبعدكه ازفرخارج شد ازباقيمانده سس روش بماليد بزاريد گريل بشه وبعد با پلو سرو كنيد 🌟
14.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌽• یه جورایی خیلی خاص خوشمزه است🥰 . . 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💟 چای☕️☕️ با لیمو خوبه با نبات خوبه سبزش خوبه خشکش خوبه به وقتش خوبه نا وقتش خوبه سر صبحش خوبه نصفه شبش خوبه رفیقاشم که همه قند مثل چایی باشید …خوب 🌼 عصر خوش رفقای خوب و باصفا 🌼 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبالو رو با دو لیوان آب گذاشتم بپزه حین پخت ی تیکه نبات اندازه دو بند انگشت اضافه کردم و بعد وقتی آبشو کشید دوباره دو لیوان آب اضافه کردم و آلو و زرشک بهش اضافه کردم و کمی نمک درشو گذاشتم تا همه له بشن و قتی همه ی مواد نرم شدن گذاشتم سرد شد دستکش دستم کردم و موادو با دلستم له گردم و به اصطلاح چنگ زدم لازم نیست هسته هاشم جدا کنید و بعد رب انار ترشو با آب کمی رقیق کردم و بهش اضافه کردم کمی برای جذاب شدنش بهش کیوی خشک و آلو شابلون خشک اضافه کردم اگر که شما ندارین از لواشکم میتونید داخلش استفاده کنید🤤 و در آخر پودر غوره فراون و گلپر اضافه کنید که طعمشو چندین برابر دلچسب میکنه🤤 . 🌟
🌮🍅🍆🌮🍅🍆🌮 😋مهمترین راز قرمه سبزی مجلسی😋 ✅سبزی(تره،گشنیز،جعفری،شنبلیله،برگچغندر و یا اسفناج)دومورد اخر برای لعاب دار شدن خورشت استفاده میشه اما اسفناج بهتره.چون برگ چغندر زیادی لعاب میده.شنبلیله بخاطر عطرش هست ،زیادیش تلخش میکنه .🥦🥬 ✅سبزی باید تازه باشه باحرارت متوسط اول خوب تفت بدین ابش گرفته بشه بعد روغن زیاد اضافه کنید مدام هم بزنید تا (خشک نشه و بسوزه) فقط تغییر رنگ بده وتیره بشه.برای تست یکمشو داخل قاشق بریزین و فشار بدین باید اب و روغن سیاه خارج بشه دراون حالت سبزی امادس.🥗🫕 ✅سبزی باید خیلی خرد و ریز باشه وگرنه خورشت ابکی و جانیوفتاده میشه.🥗 ✅لوبیا مخصوص قرمه ،لوبیا قرمزه اما از لوبیا چیتی هم میشه استفاده کرد حداقل ۵ ساعت دراب خیس بخوره، دوبار ابشو عوض کنید تا نفخش گرفته بشه. ✅گوشت بهتره گوسفندی و استخوان دار باشه باقلیه های بزرگ ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با پیاز نگینی فراوان تفت بخوره.🍖🥩 اگه گوشت گوساله یا بدون چربی استفاده میکنید باید چندتکه دنبه هم بندازین طعمش عالی میشه. ✅ابی که تو خورشت استفاده میشه بهتره اب قلم گوسفند و گاو پخته شده باشه.🍖🍗 ✅بعد از تفت گوشت و پیاز لوبیارو اضافه کنید و تفت بدین که باعث میشه وانره و لعاب نده لوبیا.🍖 . ✅ادویه که میزنید ۱تا۲ دقیقه تفت بدین(فلفل سیاه،زردچوبه)زیره هم به دلخواه واسه نفخش. ✅حالا میتونید سبزی رو اضافه کنید میتونید هم بعد یساعت اضافه کنید.🥬🥦 ✅اگر اب اضافه میکنید حتما جوش باشه تا موادلعابشو پس بده.زیاد بریزین که نخاین حین پخت اضافه کنید. ✅۴ ساعت بعد پختن لیمو عمانی بجای ابلیمو ،و رب سرخ شده اضافه کنید. واسه گرفتن تلخی لیمو دوساعت قبل تواب بزارین،یا نصف کنید هستشو دربیارین. 🥫 ✅۱۵ دقیقه اخر رب انار اگه دوست دارین ملس و خوشمزه تربشه. ✅نمک ۵ دقیقه اخر بزنید.🧂 💢بهتره تو قابلمه به مدت ۵ ساعت روحرارت متوسط یاکم پخته بشه.🫕 ❤️ 👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍞😍😋 ~🧡مواد لازم خمیر: آرد نان ۴۰۰ گرم شیر ۲۱۰ گرم مخمر خشک فوری ۶ گرم (۱ ق چ سرپر) تخم مرغ ۱ عدد نمک ۱/۲ ق چ شکر ۳۰ گرم کره ۳۰ گرم . ~🩵مواد میانی: پنیر مورد علاقه تون (من از پنیر کوزه استفاده کردم) ۲۰۰ گرم سبزیجات معطر شوید و گشنیز جعفری خرد شده یا خشک ۲ ق غ پودر گردو اختیاری ۲-۳ ق غ . ~🩷رومال تخم مرغ: (تخم مرغ ۱ عدد، شیر ۱ ق چ، شکر ۱ ق چ) 🌟
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 شیر .....۲ لیوان خامه....۲قاشق غذا خوری نشاسته ذرت ......۴قاشق غذاخوری شکر ......نصف پیمانه موز .......۲ عدد خرد شده پودر ژلاتین ......۲و نیم قاشق غذا خوری آب سرد......۱پیمانه طرز تهیه : شیر را روی حرارت گذاشته.شکر و نشاسته بهش اضافه کنید.ژلاتین روی آب سرد بپاشید.روی بخار کتری قرار دهید.تا کاملا یکدست بشه. مواد روی حرارت بزارید یکم خودشو بگیره و به غلظت فرنی برسه.خامه بهش اضافه کنید.سپس موز خرد شده و ژلاتین بن ماری شده رو اضافه کنید.داخل قالب از قبل چرب شده بریزد.داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره. به جای موز در این دسر میتونید از آناناس هم استفاده کنید. . 🌟
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیگه واسه مهمونات غذای تکراری درست نکن 🤌🏻🤍 فقط به سه قلم مواد احتیاج داریم!! مواد لازم : • سیب زمینی : ۴ عدد متوسط • سینه مرغ : ۱ عدد • پنیر پیتزا : به مقدار دلخواه • ادویه : نمک، فلفل سیاه، زردچوبه ⭕️ نکته : ۱) برای تهیه سیب زمینی و سینه مرغ به جای توستر ، میتونید توی روغن داخل تابه سرخ کنید. ۲) من برای مرینت کردن مرغ از نمک، فلفل، روغن زیتون، زعفرون استفاده کردم. .