eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
#شیر_تخم_مرغ ساده و بی ادا و اصول😊 مواد لازم🥣 شیر سرد، زرده تخم مرغ، عسل، گرد دارچین و مغز پسته 🔴 اول یک زرده تخم مرغ را با یک قاشق عسل مخلوط کنید و بعد آن را در یک لیوان شیر بریزید، البته یخ خردشده و پودر دارچین را هم فراموش نکنید. اگر پسته هم دم دستتان هست، کمی پسته خام را هم پودر کنید و در این نوشیدنی متفاوت بریزید. خیالتان راحت باشد که اصلا طعم زرده تخم مرغ را متوجه نمی شوید و به جایش یک شیر غلیظ خوش طعم را امتحان می کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#کاپریس_انبه_آلوئه_ورا مواد تشکیل دهنده🥣 ♦️ یک عدد انبه تازه خرد شده ♦️ دو عدد آلوئه ورای تازه ♦️ یک دوم پیمانه نعناع تازه طرز تهیه🥣 🔴بشقاب را با دو ردیف از انبه و آلوئه ورا پر کنید. نعناع و مواد دلخواه را اضافه کنید. ┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓ ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑ ┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛
#هات_چاكلت سفید☕️ 🔴ابتدا 3 فنجان خامه رقیق را با 200 گرم شكلات سفید مخلوط كنید و روی حرارت بگذارید تا شكلات‌ها ذوب شوند. سپس به آن یك قاشق چایخوری وانیل و یك‌چهارم فنجان پودر بادام بیفزایید، سپس این مخلوط را در فنجان سرو كنید و روی آن كمی دارچین بپاشید. ┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓ ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑ ┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛
#چای_انار_لیمو🍺 🔴برای تهیه این نوشیدنی كافی است، 7 فنجان آب را با 1 فنجان شكر، كمی زنجبیل تازه، 3 عدد میخك و یك عدد چوب دارچین مخلوط كنید و بگذارید تا آب جوش بیاید سپس 1 دقیقه اجازه دهید تا تمامی مواد با هم جوش بخورند. سپس به تعداد افراد، از چای كیسه‌ای استفاده كنید و آنها را در این مخلوط قرار دهید. در مرحله پایانی، به این مخلوط یك فنجان آب انار و یك چهارم فنجان آبلیموی ترش اضافه كنید و بعد از 10 دقیقه آن را صاف و در فنجان‌های مورد نظر بریزید. روی هر فنجان چای نیز یك حلقه نازك لیموترش تازه قرار دهید و آن را گرم سرو كنید. ┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓ ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑ ┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛
#خوراک_گوشت_چرخ‌کرده مواد لازم:🥣 گوشت چرخ‌کرده: 200 گرم پیاز خردشده: یک شماره کوچک فلفل دلمه‌اي: 3برش ادویه کاری: یک قاشق چای‌خوری سیر یا پودرسیر: یک قاشق مرباخوری سیب‌زمینی استانبولی خردشده: 3 شماره کوچک دانه ذرت: 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه🍵 گوشت چرخ‌کرده را داخل ماهیتابه می‌ریزیم و پیاز رابه ان اضافه می کنیم بعد از تغییر رنگ گوشت نمک، فلفل و ادویه‌جات رابه ان اضافه می‌کنیم. و خوب تفت می‌دهیم. سیب‌زمینی استانبولی را در آب قرار داده و پخته، سپس سیب‌زمینی و فلفل دلمه‌اي رنگی رابه همراه ذرت به گوشت چرخ‌کرده خود اضافه می کنیم. ┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓ ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑ ┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛
#ترکیب_تصفیه_کننده_آلوئه_ورای مواد لازم🥣 🔸سه قاشق غذاخوری روغن دانه کتان 🔸یک عدد گریپ فروت 🔸یک پیمانه آب نارگیل 🔸یک پیمانه ژل آلوئه ورا 🔸دو قاشق غذاخوری شهد آگاو طرز تهیه🥣 🔴تمامی مواد تشکیل دهنده را به مخلوط کن اضافه کنید و با سرعت بالا هم بزنید. ترکیب به دست آمده را در لیوان بریزید و به مدت 10 دقیقه در یخچال بگذارید. ┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓ ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑ ┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛
#شربت_لیموناد مواد لازم🥣 ♦️8 الی ۱۰ لیمو بزرگ ♦️۱ فنجان شکر ♦️ ۶ فنجان آب ♦️تکه های یخ ♦️ لیموهای برش داده شده (برای تزئین) طرز تهیه🥤 🔴 آبلیمویی که تهیه کردید را داخل ظرفی بریزید و سپس کم کم شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید. تا زمانیکه شکر در آبلیمو حل نشده به هم زدن ادامه دهید. سپس این مواد را داخل پارچ بریزید و به آنها آب اضافه کنید و حداقل ۱ ساعت آن را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود. برای سرو کردن این مواد را داخل لیوان ریخته و تکه های یخ و لیموهای برش داده شده را به آن اضافه کنید. نکته: لیموناد تهیه شده را به مدت ۴ الی ۵ روز می توانید در یخچال نگهداری کنید ┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓ ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑ ┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛
#حلوا_هويج_اروميه 😍 🥕طرز تهيه:يك كيلو هويج رو يا كمي آب بزاريد تا كاملا بپزه...من هويچ هارو نصف كردم و گذاشتم بپزه وقتي كاملا پخت و اندازه يه بند انگشت آب موند ،،مي تونيد رنده كنيد من باگوشت كوب له كردم ولي زياد له نكردم،،در قابلمه ديگه هم يك ق غ پر كره رو ذوب كردم و يك ق آرد رو با كره تفت دادم و سپس ٢ و نيم ليوان شيره انگور رو اضافه كردم و بعد مخلوط شدن به هويج اضافه كردم و كمي هم گردو خرد كردم و به مواد اضاف كردم و گذاشتم تا تبخير بشه و جذب هويج ها بشه،سپس يك ق غ پر گلوكز اضافه كردم،بزاريد كاملا شيره تبخير بشه،در حدي كه حالت آدامسي به خودش بگيره،در آخر هم كمي وانيل و خيلي كم هل زدم در حد نوك قاشق چون طعم اصلي خودش بهتره تا طعم ادويه بده،،...اين حلوا شل نيست و شيره رو جذب ميكنه و چسبيندگي خاصي داره كه خوشاينده😋...تمام درست كنيدو لذت ببريد برا منم دعا كنيد🙂 ┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓ ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑ ┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛ 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
#کوفته_مرغ سینه مرغ چرخ شده روبا پیاز رنده شده و جعفری ساطوری شده خوب مخلوط کنید و بعد تخم مرغ و نمک و زردچوبه و فلفلو کمی دارچین‌و پودر پیازاضافه کنید و خوب ورز بدید. از مایه گلوله هایی برداشته و داخلش کشمش و گردو و پیازداغ بگذارید. بعر داخل روغن سرخشون کنید.برای سس هم پیازو داخل همون تابه ای که کوفته هارو سرخ کرده بودیم تفت میدیم ، بعد رب اضافه میکنیم و سرخ می کنیم و بعد کمی زردچوبه و نمک و فلفل میزنیم و آب میریزیم تا خوب بجوشه بعد از ده دقیقه جوشیدن کوفته ها رو داخلش میریزیم.من داخل سسش هم چند تا دونه آلو برای چاشنی اضافه کردم.امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید ┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓ ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑ ┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛ 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
#پان_کدوحلوایی_فاطیماپز ابتدا یکق س پودر ژلاتین رو داخل نصف لیوان آب سرد ریختم، گذاشتم روی بخار کتری تا کامل حل بشه،دو پیمانه کدو حلوایی پوست کنده وخرد شده رو با نصف پیمانه شکر مخلوط کردم،(البته میزان شکر بستگی ب شیرینی کدو هم داره میشه متغییر باشه) گذاشتم روی حرارت ملایم (در قابلمه روهم بزارید) تا شکر حل بشه و کدو پخته بشه،بعد که پخت کدو رو با غذاساز یا گوشتکوب برقی، پوره کردم و ژلاتین ،نصف ق چ وانیل اضافه وبا همزن مخلوط کردم، یک پیمانه خامه صبحانه رو باهمزن زدم تا یکدست بشه، پوره رو به دو قسمت تقسیم کردم و خامه رو به یکی از قسمت ها اضافه و پوره بدون خامه رو ریختم داخل قالب که کمی چرب کردم،درون فریزر قراردادم تا سریعتر ببنده کمی که بست ، پوره ای که خامه داره ریختم روش، تا قالب پر بشه بعد ۵تا۶ساعت داخل یخچال قرارداده، بعد با کمی حرارت سشوار براحتی از قالب جداش کردم، و روی برشی از کیک کدوحلوایی(با کاتر گرد) دستور در پست با این هشتگ #کیک_کدو_حلوایی قرارداده با شکلات چیپسی وبرگ پونه تزیین کردم ┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓ ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑ ┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛
#مارشمالو_خونگی 🤩 1 بسته پودر ژله با طعم دلخواه 1/4 لیوان شکر 1/3 لیوان آب پودر نارگیل پودر ژله و شکر را به همراه آب مخلوط و روی حرارت میزاریم حل میکنیم تا تمام ذرات شکر حل بشه ( در همین حد کافیه ) بعد از حل شدن تمام ذرات و شفاف شدن ژله، حدود ده دقیقه با دور تند همزن ژله را میزنیم تا پف کنه و رنگش روشن بشه و غلیظ بشه باید انقدر هم بزنیم تا تمام ژله دور پره های همزن جمع بشه کف ظرف دلخواه پودر نارگیل میریزیم و ژله را روش میریزیم و روشو صاف میکنیم و پودر نارگیل میزنیم و به مدت سه ساعت داخل یخچال میزاریم و بعد این زمان با چاقوی خیس برش میزنیم یا قالب میزنیم و تو پودر نارگیل میغلطونیم برای دو رنگ شدن مارشمالو وقتی لایه اول رو ریختید، لازم نیست روی مارشمالو پودر نارگیل بزنید چون لایه ها به هم نمیچسبه فقط ده دقیقه تو یخچال بزارید و شروع کنید لایه دوم و درست کنید و روی لایه اول بریزید بعد پودر نارگیل بزنید من چند تا شو قالب قلب زدم بقیشم برش زدم ┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓ ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑ ┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛ 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇