هدایت شده از تبلیغات گسترده منتخب | آموزش تبلیغ
چادری که
نیازی به مقنعه و روسری نداشته باشه✔️
جیب داشته باشه✔️
پوشیه داشته باشه✔️
بشه روش کوله انداخت✔️
نیازی به مانتو نداشته باشه ✔️
جون میده برا هدیه😍👏👌
ثبت سفارش و مشاهده محصولات :👇
https://eitaa.com/joinchat/2523136118Cacbc86d713
هدایت شده از تبلیغات عجایب
⬛تصاویر دردناک از دختر #دایوش_مهرجویی در روز خاکسپاری پدر و مادرش 😭😭😭😭
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1161101581Ce8d2000710
🟥باز هم پوشش عجیب😳 برخی بازیگران هنگام تشییع
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1161101581Ce8d2000710
☝️☝️☝️☝️☝️
🧷 باغبان نمک نشناس اعتراف کرد😭😭 😭😭😭
10.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترتیلا_با_سس_ناچو😍😋
ترشی هالوپینو:
فلفل رو بُرش بدید و با آب سرد بشورید. توی یک قابلمه، یک لیوان سرکه، یه لیوان آب، ۲ قاشق کوچیک شکر و یک قاشق کوچیک نمک بریزید و بذارید تا بجوشه. بعد از اینکه جوشید، فلفل رو بریزید و بلافاصله شعله رو خاموش کنید. اجازه بدید خنک بشه و بعد اون رو توی شیشه بریزید.
چیپس ترتیلا:
نون لواش(اگه نون ذرت پیدا کنید که عالی میشه) رو مثل من برش بدید، توی روغن با حرارت ملایم بریزید و مدام هم بزنید تا خشک بشه. از روغن که خارج کردید به اون پودرپیاز، جعفری خشک و نمک (یا ادویه مورد علاقه خودتون) بزنید.
سس ناچو:
۲ قاشق غذاخوری آرد رو توی ۵۰ گرم تفت بدید، ۲ لیوان شیر بریزید و زمانی که جوشید پنیر چدار رو توی اون رنده کنید تا به غلظت مورد نظر برسید.
🌟
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش کشک و سیرابی😍😋
۱-جو پوست کنده ۵۰۰ گرم
۲-سیرابی ۱۵۰۰ گرم
۳-کشک ٨۰۰ گرم
۴-گردو ۵۰ گرم
۵-پیاز ۵ عدد
۶-نعنا خشک ۴ ق.غ
۷-آلو خشک ۱۰ الی ۱۲ عدد
۸-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
۹-پودر شیرین بیان (سلیقه ای) ۱ ق.چ
۱۰-هویج ۲ عدد
۱۱-انجیر ۲ عدد
۱۲-برگ بو ۳ عدد
۱۳-سیر ۱ بوته کوچک
مراحل پخت:
۱-برای نرم شدن بافت سیرابی بهش انجیر رنده شده می مالیم و نیم ساعت استراحت میدیم.
۲-سیرابی و جو رو با برگ بو، هویج،پیاز،سیر میزاریم رو حرارت ملایم به مدت حدودا ۱۰ ساعت. (چون من از سیرابی گاو استفاده کردم مدت زمان پخت بیشتری احتیاج داره، سیرابی گوسفندی مدت پختش حدودا ۵ ساعته.)
۳-پیاز داغ رو با فلفل، زردچوبه تفت میدم و بهش گردو، آلو رو اضافه می کنم، تفت که خورد حرارت رو خاموش می کنم و نعنا رو اضافه می کنم که نسوزه.
۴-در نیم ساعت آخر پخت مخلوط پیاز داغ و کشک بریزید
🌟
هدایت شده از اطلاع رسانی رهپویان🌼
زن داداشم کفش میبافه خفن😳
قبلا فرق قلاب و کارد آشپزخونه رو نمی دونستا 😢
حالا سفارش هم میگیره😬😬
دیگه رو رو گذاشتم کنار و ازش پرسیدم
گفت از این آموزشگاه همه رو یاد گرفته😋
https://eitaa.com/joinchat/3653369886C8fa6cc6039
هدایت شده از تبلیغات عجایب
تو خونه کفش کُهنه،قدیمی یا پاره داری ؟!🤔
مثِ خنگا دور نندازیاااااا 😱😱
بیا ببین منی که یه قلّاب دست گرفتن بلد نبودم در عرض نیم ساعت چه کفشی تحویلت بدم😁
خداروشکر این یکی دیگه پولی نبود آموزششم رایگانه😍😑بیا یادبگیر 😅👇
https://eitaa.com/joinchat/3653369886C8fa6cc6039
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلمه برگ مو😍😋
۱ عدد پیاز بزرگ رو نگینی خرد کرده وداخل روغن تفت بدید تا سبک بشه، حالا حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده رو اضافه کنید و با پیاز سرخ کنید؛ بعد نمک، فلفل و ادویه جات مورد نظر رو ریخته و کمی تفت بدیدحدود ۳ ق غ سبزیجات معطر تازه که ساطوری شده و حدود ۲ تا ۳ ق غ شوید خشک رو هم ریخته و تفت بدید (نوع سبزیها و اینکه تازه یا خشک باشن اختیاریه)۱ پیمانه لپه پخته شده رو به ۲ تا ۲/۵ پیمانه برنجی که میخواید کته کنید اضافه کرده و تایم بدید تا آب برنج کشیده بشه (در اصل روغن و نمک برنج رو هم بریزید و حالت کته کنیدبرنج و لپه رو با مواد گوشتی مخلوط کنیدروی برگهای تمیز آبجوش ریخته و حدود ۲۰ تا ۳۰ ثانیه زمان بدید تا تغییر رنگ بده و بعد آبکش کنید دلمه هارم به شکل کلیپ و یا به شکل دلخواهتون بپیچیدکمی کف ظرف روغن بریزید و دلمههارو بصورت فشرده داخلش بچینید و اجازه بدید روی حرارت ملایم تا برنج بپزه و برگها سرخ بشن
.
🌟
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلیم_بادمجان😍😋
کشک یک عدد 500 گرم
عدس یک پیمانه
لوبیا یکپیمانه
پیاز ۴ عدد درشت
برنج یکپیمانه
سیر یک کله
زردچوبه
فلفل سیاه
پودر عصاره مرغ
گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم
۱۰ تا بادمجون رو نمک بزنین تا تلخیش بره، بعد بشورید و آبش رو بگیرید و سرخ کنینو بذارید کنار۴تا پیاز درشت رو سرخ کنین، سیر اضافه کنین و تفت بدین بعد گوشت رو اضافه و کمی تفت بدین، زردچوبه و فلفل اضافه کنین و لوبیا و عدسی که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره رو میریزید داخلش و آب جوش اضافه میکنیم تا جایی که آب روی گوشت رو بگیره. درب قابلمه رو بسته ومیذاریم سه تا چهار ساعت بپزه وقتی که پخت ، اگه گوشتتون استخون داشت، استخونش رو جدا میکنیم ، پودر عصاره گوشت بهش اضافه میکنیم.برنج رو که از دوساعت قبل گذاشته بودیم خیس بخوره بهش اضافه میکنیم، بادمجون هارو هم اضافه میکنیم، درب قابلمه رو باز میذاریم تا آب اضافیش کشیده بشه و برنج هم بپزه با گوشکوب برقی یکدست میکنیم ، میتونین از گوشکوب ساده هم استفاده کنید.کشک اضافه میکنیم و میذاریم روی گاز تا کشک به خورد مواد بره
🌟
هدایت شده از تبلیغات عجایب
😳#پارچه بخر به قیمت #کارخونه😱
👌متری 35هزار 😍
👏40هزار😳
🙈50هزارتومن
#پارچه_های👇
🦋#مجلسی 💜#ملحفه 🦋#جاجیم
💙#مانتویی 💚#کودک_و...
https://eitaa.com/joinchat/3051946048Cdf23a038e6
#نازلـترین_قیمـت
و #بالـاترین_کیفیت😳
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_نواری_چیپسی😍😋
این مرغ بسیار ترد و آبدار وخوشمزه هست. درست کردنش ۲۰ دقیقه زمان لازم داره.
سینه مرغ ۲ قطعه
تخم مرغ ۳ عدد
ادویه(نمک،فلفل،پاپریکا، پودر سیر) از هر کدام ۱ قاشق چایخوری
نشاسته ذرت یا ارد ۱ قاشق مریاخوری
روغن برای سرخ کردن
سینه مرغ رو به شکل نوارهای باریک از طول برش بزنید .
۳ عدد تخم مرغ زرده و سفیده هاش رو جدا کرده زرده رو به مرغ اضافه کنید. همبنطور نمک و ادویه و ۱ قاشق مرباخوری نشاسته ذرت(یا آرد) و ۲۰ دقیقه کنار بذارید.
سفیده هارو با کمی نمک خوب بزنید تا فومی و سفید بشه .از نوارهای مرغ برداشته به سفیده آغشته کرده و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید . هر طرف ۲ دقیقه سرخ بشه.نوش جان❤
🌼
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دو عدد تخم مرغ رو به همراه کمی وانیل با همزن دستی بزنین
یک دوم پیمانه شیره خرما یا انگور یا توت اضافه و یکدست کنین
یک چهارم پیمانه شیر بریزین و هم بزنین
دو پیمانه آرد و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر رو مخلوط کنین
به مواد اضافه و یکدست کنین
کف لیوان ها رو با فرچه و کمی روغن چرب کنین
تا نصفشون از مواد بریزین
لیوان ها رو داخل قابلمه که آبجوش ریختین، بچینین طوری که تا نصف لیوان آب باشه
روی گاز با شعله پخش کن و دمکنی بذارین
بعد از بیست دقیقه با سیخ چوبی تست کنین اگه نچسبید، آماده است
ده دقیقه روی شعله خاموش استراحت بدین
با چاقو دورشو آزاد کنین و به راحتی خارج کنیی
🌟
هدایت شده از اطلاع رسانی گسترده اعتماد
🔵🔥بخور نخور های لاغری و چاقی 📛
😱 بزن رو وزنت تا بگم چی بخوری که خوش اندام بشی و سالم✅👇👇
⭐️ ۵۶ 🍏۵۷ ⭐️ ۵۸ 🍏۵۹ ⭐️۶۰🍏
🍏۶۲ 🌟۶۳🍏۶۴ 🌟 ۶۵ 🍏 ۶۶ 🌟
⭐️ ۶۸ 🍏 ۶۹ ⭐️ ۷۰ 🍏۷۱⭐️۷۲🍏
🍏۷۴ 🌟۷۵ 🍏۷۶ 🌟۷۷ 🍏۷۸ 🌟
⭐️۸۰🍏 ۸۱ ⭐️۸۲ 🍏 ۸۳ ⭐️ ۸۴🍏
🍏۸۶ 🌟 ۸۷ 🍏 ۸۸ 🌟۸۹ 🍏۹۰ 🌟
⭐️ ۹۲ 🍏۹۳ ⭐️ ۹۴ 🍏۹۵ 🍏۹۶🌟
🍏 ۹۸ 🌟۹۹🍏۱۰۰🌟 +۱۰۰🌟 +۱۵۰🍏
❤️مثل کوره چربی بسوزون تخصصی زیر نظر دکتر مردانی متخصص تغذیه 🔥😍